Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 ben demek istedim ki....sevdanın tek başına değeri yok...illa sevdiğin yanında olacak ki değeri ve yaşanabilirliği olsun...ama sen hala matematikle ugraşıyon... Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 benim hayatımın her dakikası matematik....dediğini şimdi anladım ERBAY..haklısın...teklik zor...yaşanabilirliği yok denecek kadar az... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 hele şükür... sende benim kardeşim gibisin onunda hayatı matematik üzerine kurulmuş sanki...artık kalemsiz kağıtsız problem çözmeye başladı...korkuyoruz kafayı yicek diye... Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 matematik aklın dilidir..evde oturduğum her yerde mutlaka kalem ve not defteri bulunur,bazen rüyamda bile soru çözüyorum... gerçekten ... hala gıcıklığım devam ediyor mu sence.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 matematiğe acayip gıcığımdır eskiden beri... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 İtin kuyruğunu kırk gün kalıba koymuşlar..yine eyri, yine eyri.. Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 matematiğe acayip gıcığımdır eskiden beri... matematikten bahsetmemiştim...cevap vermek istemedin galiba..neyse sağol Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 İtin kuyruğunu kırk gün kalıba koymuşlar..yine eyri, yine eyri.. güzel sözmüş.. matematikten bahsetmemiştim...cevap vermek istemedin galiba..neyse sağol reca ederim.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 matematiğe acayip gıcığımdır eskiden beri... Ondan sen okey oynarken dokuza hep altı diyorsuun Belli yani eskiden beri (ilkokuldan beri) gıcık olduğun Bende asit baza gıcığım ya Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Ondan sen okey oynarken dokuza hep altı diyorsuun Belli yani eskiden beri (ilkokuldan beri) gıcık olduğun Bende asit baza gıcığım ya evet baya oldu sen daha yarışmayı kazanmamıştın o zamanlar... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 bazen günü anlatmaya tüm sözcukler ya yalan,ya eksik,yada hayal kalır..işte hiçbir sözun açıklayamadığı bir gün Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 bugunun sozu RA DYA nın ımzasındakı soz. Nasıl istersen öyle yaşa, fakat bil ki, bir gün mutlaka öleceksin. Kimi seversen sev ama unutma ki, bir gün ondan ayrılacaksın. Dilediğin gibi davran, lâkin şu da her zaman hatırında olsun ki, her yaptığının karşılığını mutlaka göreceksin Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 En umutsuz anında bile umudunu kaybetme unutma ki; en yumuşak ilik en sert kemiğin içinden çıkar. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2008 Mutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer... Nehir asla durmaz... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 İnsanlar mutsus olmadıkça,başkalarının mutsuzluğunu anlıyamazlar...................DOSTOYEVSKİ Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 11 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2008 Silginiz kaleminizden önce bitiyorsa, yanlışınız çok demektir. Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Sen hiç maydanozun arkasına saklanmış adam gördün mü? Hayır! Demek ki iyi saklanmış. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 hiç kimseyi işaret parmağınızla göstermeyin çünkü alttakı üç parmağınız her defasında kendinizi gösterir! Alıntı
Φ halkalıyıldız Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 Ülkemizin şu an içinde bulunduğu durum için yazıyorum. Çok sevdiğim bir sözdür: "Kör bir kuş bile ümitsiz yaşayamaz" Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 Düzen değişsede ******* asla değişmez...............,,,, Alıntı
Φ KARLI DAĞ Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 ÖZGÜRLÜK YASALARLA KORUNUYORSA ,GERÇEKTEN ÖZGÜR DEĞİLSİNİZ...........! (KARLIDAĞ) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2008 Hafif Acılar Konuşulabilir ama Derin Acılar Dilsizdir. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.