Φ odisseus Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 Hayatta göreceğin tek darbe doğum gününle kesişen darbe gibiler olsun.Nice yıllarda sağlık ve esenlikler dilerim. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 Nice mutlu,umutlu senelere.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 Doğum günün kutlu olsun frozen Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 Aslında; Needeen mi? Çünkü bizleri ihmal ettin epeydir. Yine de bak biz unutmuyoruz mutlu yıllar canemm.. Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 nıce mutlu yıllara... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 "Yaşamı anlamlı kılan, eğlenceli kılan, katlanabilir kılan, zevkli kılan en önemli olgulardan biri şaşmaktır. Şaşma duygusu bizi yaşama bağlar. Eğer her şeyi bilirsek yaşamın ne heyecanı kalır, ne de anlamı. Mutlak olarak bilmek, belki cahilliği ortadan kaldırır ama daha korkunç bir durumun gerçekleşmesine neden olur; öğrenme isteğimizi ortadan kaldırır. Yaşamın mucizesiyle insan ruhunun mucizesi aynıdır: Gizemini parça parça sunmak, ama hiçbir zaman gerçekliği tümüyle vermemek. Bazı bölgelerin aydınlamasına ses çıkarmamak, peşinden koşsunlar diye bazı ipuçları ortaya atmak ama mutlak gerçeği asla teslim etmemek. 'Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir' diyen insana neden bilge denildi sanıyorsunuz?" Ahmet Ümit İnsan Ruhunun Haritası (BU SATIRLAR BENİM ÇOK HOŞUMA GİTTİ,SENİNLE PAYLAŞAYIM İSTEDİM ) İYİ Kİ DOĞMUŞSUN,İYİ Kİ DOSTUMSUN...SENİ SEVİYORUM. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 bu özel gününüz kutlu olsun Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 Dogum gununuz kutlu olsun Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 mutlu yıllar frozen =) ozlettın haberın olsun =) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 Sevgili Frozen, Belki çeşitli nedenlerle bunları sana bu zamana kadar söyleme fırsatım hiç olmadı ama şimdi bilmeni istedim arkadaşım... SEN BENİM İÇİN ÇOK ÖZEL BİR İNSANSIN, benim için yerin ve anlamın çok özel... Nedenine gelince, şimdilik nedenini söyleyemem sanırım ama ileride bir gun bunu mutlaka seninle paylaşacağıma emin olabilirsin... Sonuç olarak; Hiç yanında olmuşluğum yok ama her zaman yanında olabileceğimi bil... Her koşulda... Mutlu Yıllar Arkadaşım İyi ki de varsın... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 Doğum günün Kutlu Olsun Bidenem Sen kocaman çöllerde bir kalabalık gibisin, Kocaman denizlerde ender bir balık gibisin. Bir ısıtır,bir üşütür,bir ağlatır,bir güldürür; Sen hem bir hastalık hem de sağlık gibisin. Özdemir Asaf Cadım, sen biliyorsun bende ki yerini buradan bişey söylememe gerek yok sonra nazar neyin değer didim Seni kocamaaaaaaan seviyorum Uzun, sağlıklı sevdiklerinle ve bizim için en önemlisi özgür bir ülkede Mustafa Kemal'in gölgesi altında yaşa... Bu karanlık günlerin sonunda aydınlıkta da yine birlikte olmak dileğiyle, iyik doğdun canım dostum... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 Hayatta göreceğin tek darbe doğum gününle kesişen darbe gibiler olsun.Nice yıllarda sağlık ve esenlikler dilerim. demek 29,99999 he ..iyiki 30 dememişsin be dedecim..hiç utanmıyon demii yaşımı yazmaya .. şaka bir yana..teşekkür ederim dedelerin dedesi..bidenem Nice mutlu,umutlu senelere.... sevgili mavi çok teşekkürler Doğum günün kutlu olsun frozen sağolasın erbay ..yuksa nutella canavarımı deseydim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 Aslında; Needeen mi? Çünkü bizleri ihmal ettin epeydir. Yine de bak biz unutmuyoruz mutlu yıllar canemm.. amanda bana küsmüşmü bu güzel deniz kızı.. yav ne küsüyon ama bak şimdi bende küserim sana böle karşılıklı küseriz bidenem teşekkür ederim.. "Yaşamı anlamlı kılan, eğlenceli kılan, katlanabilir kılan, zevkli kılan en önemli olgulardan biri şaşmaktır. Şaşma duygusu bizi yaşama bağlar. Eğer her şeyi bilirsek yaşamın ne heyecanı kalır, ne de anlamı. Mutlak olarak bilmek, belki cahilliği ortadan kaldırır ama daha korkunç bir durumun gerçekleşmesine neden olur; öğrenme isteğimizi ortadan kaldırır. Yaşamın mucizesiyle insan ruhunun mucizesi aynıdır: Gizemini parça parça sunmak, ama hiçbir zaman gerçekliği tümüyle vermemek. Bazı bölgelerin aydınlamasına ses çıkarmamak, peşinden koşsunlar diye bazı ipuçları ortaya atmak ama mutlak gerçeği asla teslim etmemek. 'Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir' diyen insana neden bilge denildi sanıyorsunuz?" Ahmet Ümit İnsan Ruhunun Haritası (BU SATIRLAR BENİM ÇOK HOŞUMA GİTTİ,SENİNLE PAYLAŞAYIM İSTEDİM ) İYİ Kİ DOĞMUŞSUN,İYİ Kİ DOSTUMSUN...SENİ SEVİYORUM. canem sen bana bırak artık saçma yazılar yazmamı dimek istiyon he göz kırparak felan.. teşekkür ederim canem bende seni seviyorummm Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 bu özel gününüz kutlu olsun teşekkürler Dogum gununuz kutlu olsun teşekkürler mutlu yıllar frozen =)ozlettın haberın olsun =) teşekkürler jön neydi o içkinin adı .. buldum ben onu biliyonmu..ama daha cesaret edipte içemedim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 hangısını soyleyeyım absinthe olmasın =) Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 Sevgili Frozen, Belki çeşitli nedenlerle bunları sana bu zamana kadar söyleme fırsatım hiç olmadı ama şimdi bilmeni istedim arkadaşım... SEN BENİM İÇİN ÇOK ÖZEL BİR İNSANSIN, benim için yerin ve anlamın çok özel... Nedenine gelince, şimdilik nedenini söyleyemem sanırım ama ileride bir gun bunu mutlaka seninle paylaşacağıma emin olabilirsin... Sonuç olarak; Hiç yanında olmuşluğum yok ama her zaman yanında olabileceğimi bil... Her koşulda... Mutlu Yıllar Arkadaşım İyi ki de varsın... sevgili gloria beni yine şaşırttın sen .. bu güzel sözleri ve o özel yeri hak etmek için ne yaptım bilemiyorum ama..inanki çok mutlu oldum..teşekkür ederim arkadaşım.. iyiki sende varsın Doğum günün Kutlu Olsun Bidenem Sen kocaman çöllerde bir kalabalık gibisin, Kocaman denizlerde ender bir balık gibisin. Bir ısıtır,bir üşütür,bir ağlatır,bir güldürür; Sen hem bir hastalık hem de sağlık gibisin. Özdemir Asaf Cadım, sen biliyorsun bende ki yerini buradan bişey söylememe gerek yok sonra nazar neyin değer didim Seni kocamaaaaaaan seviyorum Uzun, sağlıklı sevdiklerinle ve bizim için en önemlisi özgür bir ülkede Mustafa Kemal'in gölgesi altında yaşa... Bu karanlık günlerin sonunda aydınlıkta da yine birlikte olmak dileğiyle, iyik doğdun canım dostum... gıcığım..bidenem..dostum..sağolasınnn (aslında ağlamıyom duygulanıp sen ağlayasın diye o smileyi kullandım ) şiirin ve dileklerin için ayrı bir teşekkür..inşallah hep beraber bidenem bi kerem ben seni daha bi çooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkk seviyorum iyiki varsın be sardun.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 hangısını soyleyeyımabsinthe olmasın =) heh işte o sanırım.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 hazırlamasını bılıyomusun once bardagın uzerıne cay suzgecını koyuyosun.sonra suzgecın ustune seker koyuyosun 2-3 tane kup seker.daha sonra absıntı sekerın ustunden dokuyosun seker bıras ıslanıyo suzgecın altından damlıyo.tam bu esnada suzgecın uzerındekı sekerı yakıyosun.ısıkları falan kapat goruntusu cok hos oluyo ve seker yandıkca erıdıkce bardagın ıcıne damlıyo ve bardagın ıcınde cok guzel dagılıyo onu ızlemesı ıcmesınden daha guzel =)seker ıyıce yandıktan sonra karıstırıp ıcıyosun.ıcıne su karıstırmak senın elınde =) ama tadı cok kotu cok acı ne kadar seker atarsan at tadı cok acı ama etkısı cok kuvvetlı Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 tamam bunu bir köşeye yazdım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 yalnz dıkkat et elını yuzunu yakma bundan yaklasık 2 sene once sanatcının bırı bunu hazırlamak ısterken elını yuzunu yakmıstı resmı de vardı cok kotu olmustu haberlere cıkmıstı sanatcılar genelde kullanır bunu cunku sesı de actıgı soylenır =) dıkkatlı ol tamam mı Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 deme yav bak söylediğin iyi oldu ben bunu sarduna hedaye edeyim saol jön bunu bir köşeye değil bizzat aklıma yazıverdim Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 Doğum günün kutlu olsun.. Pek afili laflar edemiyorum.. umarım yaşam seni değilde sen yaşamı şekillendirme kudretine erişirsin.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 Doğum günün kutlu olsun.. Pek afili laflar edemiyorum.. umarım yaşam seni değilde sen yaşamı şekillendirme kudretine erişirsin.. teşekkür ederim figgaro.. bu edememiş halinmi .. inşallah arkadaşım inşallah.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 nıce mutlu yıllara... teşekkürler.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 sibel abla bak sana hediye geldi icerken dikkat et hee yasdım bak Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.