Φ Radya Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 Benim kurabiyem buradaymış Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 "Arabanızı değiştirmeyi düşünüyorsunuz yakında olacak ." dedi kurabiye boğazımda kaldı.... ölüyorum. nereden bildi yaaa kadıköye daha farklı bir otobüsle gitmeyi düşünüyordum demek ki olacak. Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 aşkın sana düşündüğünden daha yakın falan yazıyo burda yaa Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 Godzi ve Rua siz ikinizde yay burcumusunuz Ayyyyy ben çok sevdim bu kurabiye falını, bana hep güzel şeyler sölüyor Seviyor ve seviliyorsun.Sen daha ne istiyorsun. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2008 Godzi ve Rua siz ikinizde yay burcumusunuz Ayyyyy ben çok sevdim bu kurabiye falını, bana hep güzel şeyler sölüyor Seviyor ve seviliyorsun.Sen daha ne istiyorsun. anaaa burası "yay" burcu içinmiymiş ben bu kurabiyenin herkes için olduğunu sanıyordum.ok yay dan çıkınca şaşırıyor işte ben TAY burcuyum Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 anaaa burası "yay" burcu içinmiymiş ben bu kurabiyenin herkes için olduğunu sanıyordum.ok yay dan çıkınca şaşırıyor işte ben TAY burcuyum Bu kurabiye hep doğru sölemiyodur inşallah Yakında sıkıntılı anlar yaşayabilirisin dikkat. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Bu kurabiye hep doğru sölemiyodur inşallah Yakında sıkıntılı anlar yaşayabilirisin dikkat. yok o kurabiye bayat bayat başka dene Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Belirtiler var ama ne olduğunu söylemem. bana uydu bu kurabiye Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 ama ama ben yay burcu degilimki Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Şans Kurabiyen Aldatma aldatmayı davet eder.........ama ben kimseyi aldatmadım ki mananneee ya bu kurabiye iyi pişmemiş baka kıyacam Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 kurabiyeler bayat dedik ya yarın yarın tazesi gelcööökkk yayamas deniz kızı da gelmiş şimdi o içinde fal olan kahve de arar Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Aman ya Godzila yaaa siniy oldum bak şimdiki kurabiyeye -------------------------------------------------------------------------------- Yeni alacağın bir haber seni şok edecek. -------------------------------------------------------------------------------- al işte işin yoksa gece gündüs yeni haber bekle ve bekleyken tedarikli ol yanına ayıltıcı bayıltıcı ,ambulans v.s hazır et demi?haksızmıyım Godzilla Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Aman ya Godzila yaaa siniy oldum bak şimdiki kurabiyeye -------------------------------------------------------------------------------- Yeni alacağın bir haber seni şok edecek. -------------------------------------------------------------------------------- al işte işin yoksa gece gündüs yeni haber bekle ve bekleyken tedarikli ol yanına ayıltıcı bayıltıcı ,ambulans v.s hazır et demi?haksızmıyım Godzilla çok haklı ve kendinde saklısın Not:YIKILMAK..... yarın devam inşallah...iyi akşamlar Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 çok haklı ve kendinde saklısın Amannn Godzilla sen kuyabiyelerden betersin istemiyom işte Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2008 yok o kurabiye bayat bayat başka dene Bugün kurabiyeler taze galiba ama bu söz için ben bayatım sanırım Aşk şanslı ve cesurdur. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 Sahte gülücüklere çabuk aldanıyorsun Aldatanlar utansın efendimmm Dimi ya Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 "Arabanızı değiştirmeyi düşünüyorsunuz yakında olacak ." dedi kurabiye boğazımda kaldı.... ölüyorum. nereden bildi yaaa kadıköye daha farklı bir otobüsle gitmeyi düşünüyordum demek ki olacak. 2 ay önce bu çıkmıştı şimdi de bu çıktı Arabanızı değiştirmeyi düşünüyorsunuz yakında olacak . nasıl yalannn nasıl yalannnnn hani 2 ayda arabam olmadı nasıl değiştiricem ki Sahte gülücüklere çabuk aldanıyorsun Aldatanlar utansın efendimmm Dimi ya Senin fallar tutuyor değilmi ben 2 aydır aynı kurabiyeyi alıyorum nedense bayatlamışta zatiiii Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2008 Mutluluk tek başına olmaz bunu anlamak zorundasın. Anlamak istemiyorum olur neden olmasin ? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Belli düşman, gizli dosttan yeğdir. Pes yaniiiiiiii Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Sana aşık olduğunu söyleyen herkesi dinle ama kalbin son kararı versin. hemde herkesi.. bu fal işi beni bozar kanımca.. zati yay burçları içinmiş.. boğa burcu için şans kurabiyesi yok mu yav.. olsa da kırsak.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 ne kırıyonuz kurabıyelerımı çeklınleyn benım yay burcu polyana kurabıyesi,baya olumlu şeyler çıkıyo aferin aferin Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 sağlığımla ilgili tuttum çıkana bak Fiziksel güzellik önemli değildir ,ruh güzelliği önemlidir, derler ama hiçte öyle olmuyor. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Artık yaşantını düzene sokma zamanı geldi de geçiyor bile.. Ne demek istedi şimdi bana bu.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 tam üstüne basmış ben kurabıye yerıne senin kafanı kırsam daha çok şans getırır mi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.