Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 17 yıl Suheda, Foruma ilk başladığım da dolayısıyla seni yeni tanımaya başladığım zamanlarda, senin hakkında şöle düşünüyordum: -Bu kız tek kişilik ordu gibi,müthiş savaşçı! Hala da aynı fikirdeyim ama bu görüşlerime daha öyle çok özellik eklendi ki: Duygusal,güvenilir,yardımsever,esprili kısacası fevkaladenin fevkinde Seni tanıdığıma çok seviniyorum Suheda, iyi ki varsın canım. Hayat boyu mutlu ol,mutlu ol,mutlu ol Sağlıklı ve mutlu uzun ömürler Suhedacım
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 17 yıl deftere yazmıştım ama birde burdan kutluyayım..iyiki doğdun suheda, mutlu yıllar..
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 17 yıl Suheda, Foruma ilk başladığım da dolayısıyla seni yeni tanımaya başladığım zamanlarda, senin hakkında şöle düşünüyordum: -Bu kız tek kişilik ordu gibi,müthiş savaşçı! Hala da aynı fikirdeyim ama bu görüşlerime daha öyle çok özellik eklendi ki: Duygusal,güvenilir,yardımsever,esprili kısacası fevkaladenin fevkinde Seni tanıdığıma çok seviniyorum Suheda, iyi ki varsın canım. Hayat boyu mutlu ol,mutlu ol,mutlu ol Sağlıklı ve mutlu uzun ömürler Suhedacım Yakaladım seni der gibi oldu canım benim çok teşekkür ederim duygulandırdın deftere yazmıştım ama birde burdan kutluyayım..iyiki doğdun suheda, mutlu yıllar.. Teşekkür ederim canım
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 17 yıl Hemşo Doğum günün kutlu olsun...ALLAH geri kalan ömrünü huzurlu ve sağlıklı bir şekilde geçirmeni nasip etsin...
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 17 yıl Hemşo Doğum günün kutlu olsun...ALLAH geri kalan ömrünü huzurlu ve sağlıklı bir şekilde geçirmeni nasip etsin... Çok teşekkür ederim hemşocuğum güzel dileklerin için...
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 17 yıl kutlarım suheda ..iyiki doğmuşsun..herşey gönlünce olması dileğiyle
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 17 yıl dogum gunun kutlu olsun suheda. guzel gunler hep senınle olsun.
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 17 yıl kutlarım suheda ..iyiki doğmuşsun..herşey gönlünce olması dileğiyle Aman efendim teşekkür ederim,seviniz şımartınız efendim bugün beni çünkü bugün benim günüm
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 17 yıl dogum gunun kutlu olsun suheda.guzel gunler hep senınle olsun. Çok teşekkür ederim çok düşüncelisiniz...
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 17 yıl DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN,HAYIRLI YAŞLAR.... Çok teşekkür ederim güzelim
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 17 yıl Dogum gunun kutlu olsun Suheda nice mutlu yillara Teşekkür ederim
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 17 yıl Dogum gününüz kutlu olsun nice yillara, saygilarla Çok teşekkür ederim sevgili politika
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 17 yıl Canım benim, doğum günün kutlu olsun... Muhteşem bir yıl dileğiyle... Öpüyorum tatlım
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 17 yıl Sevgili Suheda,doğumgünün kutlu olsun,nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 17 yıl Sevgili suheda Dogum gününüz kutlu olsun, neşeli güzel mutlu yıllar dilerim.. saygilarla
Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 17 yıl sevgili suheda, doğum günün kutlu olsun seri katil arkadaşım dilerim hayatın boyunca hiç bir zaman keşkelerin olmasın
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 17 yıl Canım benim, doğum günün kutlu olsun... Muhteşem bir yıl dileğiyle... Öpüyorum tatlım Sevgili Suheda,doğumgünün kutlu olsun,nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah Sevgili suheda Dogum gününüz kutlu olsun, neşeli güzel mutlu yıllar dilerim.. saygilarla sevgili suheda, doğum günün kutlu olsun seri katil arkadaşım dilerim hayatın boyunca hiç bir zaman keşkelerin olmasın sağlıklı ve mutlu nice yıllara suheda.. nice mutlu senelere. Siz hepiniz yaşamın harika renklerinden birer tanesiniz hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.. Doğum günümde önce burda,sonra iş yerinde ki arkadaşlarımın ve sonra evde ailemdekilerin yaptığı tatlı süprizler hepsi çok güzeldi sevilmek ve sevmek müthiş bir şey.....herkese,iyiki varsınız...
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 17 yıl Mutlu yıllar, mutlu yeni yaşlar diliyorum arkadaşım... Doğum günün kutlu olsun yeni yaşın hayırlı olsun...
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 17 yıl Mutlu yıllar, mutlu yeni yaşlar diliyorum arkadaşım... Doğum günün kutlu olsun yeni yaşın hayırlı olsun... Çok teşekkür ederim Sardunyam
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.