Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 İkinizi de çok seviyorum Godziciğim ve Ruacığımmmm... Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 İkinizi de çok seviyorum Godziciğim ve Ruacığımmmm... Hayırdır inşallah ... Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 iyi iyi godzi nasil ? ne yapiyor ? valla o tatile çıktı heralde yaw Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 valla o tatile çıktı heralde yaw Yok yok,Godzilla Recep abi gibi küfrederek para kazanmak için çalışmalarda Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Hayırdır inşallah ... İçimden geldi, hayırla şerle ilgisi yok, seviyorum demek geçti içimden dedim, kim ne diyebilir ki seviyorum diye seviyorummm yanii Alla allaaaaaaa Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 İçimden geldi, hayırla şerle ilgisi yok, seviyorum demek geçti içimden dedim, kim ne diyebilir ki seviyorum diye seviyorummm yanii Alla allaaaaaaa E ben de seni seviyorum Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 E ben de seni seviyorum Biliyorum Sen, " Seni seviyorum" demeyi sevdiğim kişilerden birisin Tamam bitmiştir bu, bu sabaha mahsus sevgi pıtırcıklığı mevzusu... Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Biliyorum Sen, " Seni seviyorum" demeyi sevdiğim kişilerden birisin Tamam bitmiştir bu, bu sabaha mahsus sevgi pıtırcıklığı mevzusu... Ben sabahları genelde beyin plomanitasyonu yaşadığım için geç algılama durumu yaşıyorum beni zorlamayın. Not: Plomanitasyonun ne olduğunu bilmiyorum şimdi uydurdum. sözlükte aramayın. Varsa da umarım ayıp bişey değildir Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Ben sabahları genelde beyin plomanitasyonu yaşadığım için geç algılama durumu yaşıyorum beni zorlamayın. Not: Plomanitasyonun ne olduğunu bilmiyorum şimdi uydurdum. sözlükte aramayın. Varsa da umarım ayıp bişey değildir Plomanitasyon: Henüz üzerindeki sabah mahmurluğunu üzerinden atamamış olma durumuna deniliyor. Rua hali de denir bu duruma... Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Plomanitasyon: Henüz üzerindeki sabah mahmurluğunu üzerinden atamamış olma durumuna deniliyor. Rua hali de denir bu duruma... Devamı Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Devamı Tatlısınnn yaaaaa Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Tatlısınnn yaaaaa O zaman bu sana. ben yaptım Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Mmmm çok guzel gorunuyor Ama kahvesiz olmaz o halde ben de sana kahve yaptım Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Mmmm çok guzel gorunuyor Ama kahvesiz olmaz o halde ben de sana kahve yaptım ooyyyyy.! harika vallaa. çok da canım istedi beee teşekkürler Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 ooyyyyy.! harika vallaa. çok da canım istedi beee teşekkürler Yaptık ya işte sana be canım Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2009 Yaptık ya işte sana be canım Amaannn, sen de beni resimle kandırıyosun haaa Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2009 ben yaptım :P ya işteyim. insan böyle yapar mı şimdi yaaa... oooofffff. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2009 ya işteyim. insan böyle yapar mı şimdi yaaa... oooofffff. aa napmışım ben ya :P tamamen masumum Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 bir defter vardı hatırladım ben vallaa...allah tan Rua var Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 bir defter vardı hatırladım ben vallaa...allah tan Rua var OHOOOOOOO! Hatırlamıyorum ben böyle birini Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 OHOOOOOOO! Hatırlamıyorum ben böyle birini daha çok varda ekleyeceğimm kalsın ben godzilla yeşil ama ot değil Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 daha çok varda ekleyeceğimm kalsın ben godzilla yeşil ama ot değil Godzi bitane birrrrr Kankam yoksun ama yine Bak, bir kez daha Kaldır başını bak Çevir gökyüzüne gözlerini. Bak şu üstünü sarmalayan bulutlara.. Pamuk misali Uzat elini tut, Tut hadi…. Bak, bir kez daha bak Bak şu masmavi denize Ufka bak.. Bak ufuk çizgisine İnsan yüreği gibi engin Dost yüreği gibi derin Bak bak hadi… Ne duruyorsun baksana, Çevir de başını bak, Bak şu etrafına Çayır çimen ovalara, Tepesi karlı dağlara.. Yemyeşil ormanlara, Gökyüzünde uçan kuşa Denizde yüzen balığa Kırdaki kelebeğe baksana Hadi aç yumma gözlerini, Yaşam bir bakıştan ibaret değil mi? Yaşamdaki pencere … Ferah Yılmaz Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Merhabalar.....aslında ben godziye kanım ısınmıştı(nasıl oldugunu sormayın çıks bilmiyorum )ama baktım o beni unuttu hıhhh bende ona karşı kanımın ısınma oarnını düşürdüm.....ama sevgili Rua sürekli biryerlerde varım dedi ..öffffffffffffffffffff herneyse ikinizide özledimhernekadar uyus bişeylerde olsanız .................................................bide tatlı yapabildim ........................godzi sen kesin unuttun ama bana aldıgın oyuncagın üstünü pudra kedim olur kendisii tırmıklamış ve yırtılmışşşş...neoluçak şimdi???? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Bugun mercimek koftesi yedim yerken içimden keşke sen de olsaydın da birlikte yeseydik dedim... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.