Φ Odris Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2008 Ben seni bukadar rahatsız edecegini bilseydim kutlamazdım sevgili Rua.....yaşamımda saglıgın önemini çok iyi bildigim için hiçbirşeyin keşkisini yaşamama adına gecikmişte olsa anımsamakatan.kutlamaktan yanayımdır....dilersen okunmamış kabul et................... yok ben rahatsız olmadım... senin rahatsızlığından dolayı yazamamış olabileceğini düşünemedim pardon Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2008 yok ben rahatsız olmadım... senin rahatsızlığından dolayı yazamamış olabileceğini düşünemedim pardon Önemli degil sevgli Rua bilmek gibi bir zoorunlulugu yok ki kimsenin :)yaşam işte.................kendine iyi bak...... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2008 aaaaa can dostlar,hemşolar...bu da benden size Güzel yüreklerinize... Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2008 aaaaa can dostlar,hemşolar...bu da benden size Güzel yüreklerinize... waaaawww teşekkür ederiz. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2008 sağolasın mavi ben buradan özür diliyorum herkesten :D hahaha ben kafayı yedimm..moda ya bu aralar ben dilemeye başlamışken dileyeyşm bilerek veya bilmeyerek ezdiğim karıncalardan (yayamaz seni ezmedim ben yanlış anlama yolda yüyürken ezdiklerimden) ama etmişken yayamaz senden de özür diliyorum RADYAM senden tekrar özür diliyorum Kirazcım senden de diliyorum Gloria senden de diliyorum arada bir hatırını sormadığım için Rua senden özür diliyorum bir buluşamadığımız için Deniz kızı senden özür diliyorum kahve yapmadığım için Şuheda senden özr diliyorum profiline bakıpta iki kelam etmediğim için Mualla abla senden özür diliyorum ismini kullanıp seni hiç tanımadığım için Fenerbahçe senden dilemiyorum bunca zaman iddaa oynayıp bana kazandırmadığın için devam ederim sonra ....ihihihih Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2008 sağolasın mavi ben buradan özür diliyorum herkesten :D hahaha ben kafayı yedimm..moda ya bu aralar ben dilemeye başlamışken dileyeyşm bilerek veya bilmeyerek ezdiğim karıncalardan (yayamaz seni ezmedim ben yanlış anlama yolda yüyürken ezdiklerimden) ama etmişken yayamaz senden de özür diliyorum RADYAM senden tekrar özür diliyorum Kirazcım senden de diliyorum Gloria senden de diliyorum arada bir hatırını sormadığım için Rua senden özür diliyorum bir buluşamadığımız için Deniz kızı senden özür diliyorum kahve yapmadığım için Şuheda senden özr diliyorum profiline bakıpta iki kelam etmediğim için Mualla abla senden özür diliyorum ismini kullanıp seni hiç tanımadığım için Fenerbahçe senden dilemiyorum bunca zaman iddaa oynayıp bana kazandırmadığın için devam ederim sonra ....ihihihih Ha ha haaaaaaaaaa ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN SENİN Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2008 sağolasın mavi ben buradan özür diliyorum herkesten :D hahaha ben kafayı yedimm..moda ya bu aralar ben dilemeye başlamışken dileyeyşm bilerek veya bilmeyerek ezdiğim karıncalardan (yayamaz seni ezmedim ben yanlış anlama yolda yüyürken ezdiklerimden) ama etmişken yayamaz senden de özür diliyorum RADYAM senden tekrar özür diliyorum Kirazcım senden de diliyorum Gloria senden de diliyorum arada bir hatırını sormadığım için Rua senden özür diliyorum bir buluşamadığımız için Deniz kızı senden özür diliyorum kahve yapmadığım için Şuheda senden özr diliyorum profiline bakıpta iki kelam etmediğim için Mualla abla senden özür diliyorum ismini kullanıp seni hiç tanımadığım için Fenerbahçe senden dilemiyorum bunca zaman iddaa oynayıp bana kazandırmadığın için devam ederim sonra ....ihihihih bizim açımızdan sorun yok da Mualla napıcak şu durumda onu bilemiyorum Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2008 sağolasın mavi ben buradan özür diliyorum herkesten :D hahaha ben kafayı yedimm..moda ya bu aralar ben dilemeye başlamışken dileyeyşm bilerek veya bilmeyerek ezdiğim karıncalardan (yayamaz seni ezmedim ben yanlış anlama yolda yüyürken ezdiklerimden) ama etmişken yayamaz senden de özür diliyorum RADYAM senden tekrar özür diliyorum Kirazcım senden de diliyorum Gloria senden de diliyorum arada bir hatırını sormadığım için Rua senden özür diliyorum bir buluşamadığımız için Deniz kızı senden özür diliyorum kahve yapmadığım için Şuheda senden özr diliyorum profiline bakıpta iki kelam etmediğim için Mualla abla senden özür diliyorum ismini kullanıp seni hiç tanımadığım için Fenerbahçe senden dilemiyorum bunca zaman iddaa oynayıp bana kazandırmadığın için devam ederim sonra ....ihihihih Hakkatten sen arada bir de olsa benim hatrımı neden sormuyorsun ki? Bak şimdi benim kafam bu soruna takıldı, kendime durduk yere yeni bir sorunsal daha yarattım Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2008 evet gloria haklısın eşşeğim ben şu anda burada şu şarkı çalıyor bu akşam mezarımı açasım gelir açıpta yanında yatasım gelirrr ahhh ahhhh Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2008 Fırtınadan arta kalmış bir teknede, Tevekkül içinde; Görkemli sakalı ve iğreti parkasıyla, Gizlediği macerasıyla, Bir acayip adam yaşardı. Akşamları susardı, Ben konuşsam kızardı... Bir sürgün kasabasıydı, Bir eski zamandı, Haziran'dı. Çocuktum, evden kaçmıştım, Gelip ona sığınmıştım... Küçücük bir koydu, sığdı, Burayı keşfeden belki de oydu. Uzaktan, kasabanın ışıkları yanardı, İçim anneyle dolardı, ağlardım.. Suphi şöyle bir göz atardı, Gizli bir cıgara sarardı, ağlardı. Sonra barışırdık, Ben flüt çalardım, cıgara sönerdi, Ağlardık... Nereden geldiğini bilmezdim, Kimsesizdi, Belki kimliksizdi... Onun macerası onu ilgilendirirdi; Kimseye ilişmezdi... Bir şeylere küfrederdi hep, Tedirgin bir balık gibi uyurdu. Bazen kaybolurdu, aradım, Yağmurun altında dururdu. Bir kalın kitabı vardı, Cebinde olurdu, her gün okurdu. Ben bir şey anlamazdım, Kapağını seyreder, duymazdım. Sakallı bir resimdi, kimdi; Ne kadar mütebessimdi!Sordum bir gün Suphi'ye: Söylediklerini niye anlamıyorum, diye. Bildiklerini, dedi, yüzleştir hayatla, Ve sınamaktan korkma!. Doğru ile yanlışı, ancak o zaman ayırabilirsin Ve O'nu anlayabilirsin...Sonra gülerdi. Günlerim, yüzlerce ayrıntıyı Merak etmekle geçerdi. Sonra yine akşam olurdu, Suphi susardı, Ben konuşsam kızardı.Tekneye martılar konardı, Yüreğim Suphi'ye yanardı, ağlardım. Suphi denize tükürürdü, Gökyüzünü tarardı, ağlardı. Sonra barışırdık, Ben flüt çalardım, yıldız kayardı, Ağlardık...Bir sahil kasabasıydı, Bir eski zamandı, Haziran'dı. Çocuktum, evden kaçmıştım, Gelip ona sığınmıştım... Bir gün bir aksilik oldu, Annem beni buldu! Suphi kaçıp kayboldu. Kasaba çalkalandı, olay oldu; Ben sustum, kanım dondu!.. Polisler onu bulduğunda tekti, Felâketti.. Herkes meydanda birikti. Karakoldan içeri girerken Sanki mağrur bir tüfekti!.. Ansızın dönüp bana baktı, Anladın mı? dedi Anladım, dedim; anladım... Ve o günden sonra Hiç bir zaman, Hiç bir yerde, Hiç ağlamadım... Yusuf HAYALOĞLU Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2009 .......... Doğa pervasızdır biraz bakarsın en olmaz yerde masmavi bir su fışkırır ve suyun ışıldayan göğsünde sevincin nilüferleri ......... Mapusane türküleri hüzünlüdür biraz belki her dinleyişinde yüreğin burkulmakta için sızlamaktadır ........ Sakın şaşırma küçüğüm üşümüş bir serçe gibi titremesin ellerin apansız çıkıp geleceğim kış kıyamet de olsa bir gün .......diyor Ahmet Telli...Sevgili Rua,yaşamı özel kılan bekleyenlerdir...bekleyenlerin taşıdığı sevgide en güzel türkülere eşlik etmen dileği ile....kendine çok iyi bak olur mu? Tabi,bu sayfaya uğramışken sevgili özürcümüz Godzilla'ya da yürekten sevgiler... Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2009 .......... Doğa pervasızdır biraz bakarsın en olmaz yerde masmavi bir su fışkırır ve suyun ışıldayan göğsünde sevincin nilüferleri ......... Mapusane türküleri hüzünlüdür biraz belki her dinleyişinde yüreğin burkulmakta için sızlamaktadır ........ Sakın şaşırma küçüğüm üşümüş bir serçe gibi titremesin ellerin apansız çıkıp geleceğim kış kıyamet de olsa bir gün .......diyor Ahmet Telli...Sevgili Rua,yaşamı özel kılan bekleyenlerdir...bekleyenlerin taşıdığı sevgide en güzel türkülere eşlik etmen dileği ile....kendine çok iyi bak olur mu? Tabi,bu sayfaya uğramışken sevgili özürcümüz Godzilla'ya da yürekten sevgiler... bu ne güzel bir dilek böyle bu güzel dilek ve şiir için teşekkür ederim sevgili mavi Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2009 Fırtınadan arta kalmış bir teknede,Tevekkül içinde; Görkemli sakalı ve iğreti parkasıyla, Gizlediği macerasıyla, Bir acayip adam yaşardı. Akşamları susardı, Ben konuşsam kızardı... Bir sürgün kasabasıydı, Bir eski zamandı, Haziran'dı. Çocuktum, evden kaçmıştım, Gelip ona sığınmıştım... Küçücük bir koydu, sığdı, Burayı keşfeden belki de oydu. Uzaktan, kasabanın ışıkları yanardı, İçim anneyle dolardı, ağlardım.. Suphi şöyle bir göz atardı, Gizli bir cıgara sarardı, ağlardı. Sonra barışırdık, Ben flüt çalardım, cıgara sönerdi, Ağlardık... Nereden geldiğini bilmezdim, Kimsesizdi, Belki kimliksizdi... Onun macerası onu ilgilendirirdi; Kimseye ilişmezdi... Bir şeylere küfrederdi hep, Tedirgin bir balık gibi uyurdu. Bazen kaybolurdu, aradım, Yağmurun altında dururdu. Bir kalın kitabı vardı, Cebinde olurdu, her gün okurdu. Ben bir şey anlamazdım, Kapağını seyreder, duymazdım. Sakallı bir resimdi, kimdi; Ne kadar mütebessimdi!Sordum bir gün Suphi'ye: Söylediklerini niye anlamıyorum, diye. Bildiklerini, dedi, yüzleştir hayatla, Ve sınamaktan korkma!. Doğru ile yanlışı, ancak o zaman ayırabilirsin Ve O'nu anlayabilirsin...Sonra gülerdi. Günlerim, yüzlerce ayrıntıyı Merak etmekle geçerdi. Sonra yine akşam olurdu, Suphi susardı, Ben konuşsam kızardı.Tekneye martılar konardı, Yüreğim Suphi'ye yanardı, ağlardım. Suphi denize tükürürdü, Gökyüzünü tarardı, ağlardı. Sonra barışırdık, Ben flüt çalardım, yıldız kayardı, Ağlardık...Bir sahil kasabasıydı, Bir eski zamandı, Haziran'dı. Çocuktum, evden kaçmıştım, Gelip ona sığınmıştım... Bir gün bir aksilik oldu, Annem beni buldu! Suphi kaçıp kayboldu. Kasaba çalkalandı, olay oldu; Ben sustum, kanım dondu!.. Polisler onu bulduğunda tekti, Felâketti.. Herkes meydanda birikti. Karakoldan içeri girerken Sanki mağrur bir tüfekti!.. Ansızın dönüp bana baktı, Anladın mı? dedi Anladım, dedim; anladım... Ve o günden sonra Hiç bir zaman, Hiç bir yerde, Hiç ağlamadım... Yusuf HAYALOĞLU Bu benim en sevdiğim şiirdir, hele bir de Ahmet Kaya ise seslendiren, içim sanki bu şiiri dinlerken ölür ölür dirilir... Böyle güzeldir de burada görmek içimi bi hoş etti... özlemiş miyim bu şiiri ne, sağol paylaştığın için Ruacım Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2009 bu ne güzel bir dilek böyle bu güzel dilek ve şiir için teşekkür ederim sevgili mavi Ben teşekkür ederim,bu kadar güzel bir yüreğe sahip olduğun için... Bu arada,Sarı Lalem,benden önce belirtmiş ama...gerçekten güzel mısralardan bir eşlik tutuverdi yüreğimde...sofi bir acayip adam...tekrar hatırlattın. Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2009 Bu benim en sevdiğim şiirdir, hele bir de Ahmet Kaya ise seslendiren, içim sanki bu şiiri dinlerken ölür ölür dirilir... Böyle güzeldir de burada görmek içimi bi hoş etti... özlemiş miyim bu şiiri ne, sağol paylaştığın için Ruacım aynen ben de severim. şarkı olarak da iyidir. ben teşekkür ederim Ben teşekkür ederim,bu kadar güzel bir yüreğe sahip olduğun için... Bu arada,Sarı Lalem,benden önce belirtmiş ama...gerçekten güzel mısralardan bir eşlik tutuverdi yüreğimde...sofi bir acayip adam...tekrar hatırlattın. Aman efendim, o senin yüreğinin güzelliği. şişirme beni bu kadar, alışık değilim Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 Godziiiiiiiiiiiiiiiii geç kaldınnnnnnnnn (bu yıldızı alp koydurdu) Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 Godziiiiiiiiiiiiiiiii geç kaldınnnnnnnnn (bu yıldızı alp koydurdu) Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2009 Godziiiiiiiii Ruaaaaaaaaaaa yasiyormusunuz ???? Ses vermezsek hic ses cikarilmiyor nedense ... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 heveslenmeyin sadece kendime Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Godziiiiiiiii Ruaaaaaaaaaaa yasiyormusunuz ???? Ses vermezsek hic ses cikarilmiyor nedense ... Burdaaa Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 heveslenmeyin sadece kendime hem kaprisli hem bencil Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 hem kaprisli hem bencil godziii mi bence de yaa nasıl bencil nasıl kaprisli Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2009 godziii mi bence de yaa nasıl bencil nasıl kaprisli üstelik de gayet fütursuz neyse ben sana bi kahve ikram edeyim bari Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 üstelik de gayet fütursuz neyse ben sana bi kahve ikram edeyim bari ooooooooooo işte bu değdi herşeye harika olmuş ımmmm nasıl tşk etsem ki Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2009 Burdaaa iyi iyi godzi nasil ? ne yapiyor ? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.