Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Yooo keser miyim azcık bayıldım karşısında offf yalan da söyleyemiyorum Rua bidane daha yapar ama bak ona bırakmadım ve benn yaptım hadi yiyelimm ...rua.....gel asi gel godizila gel,acemi av kat gel Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 ana pastanın üstünde babet var... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 ana pastanın üstünde babet var... Aaaa Godzi onlar senin ama sadece onlar senin pasta bizim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Rua, godzilla sizi özledim... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 ben bencillik ve cadılık yaparaktan kahveyi özledim nedense Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 ben bencillik ve cadılık yaparaktan kahveyi özledim nedense Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Rua, godzilla sizi özledim... ben de seni özledim caneemmm Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 ŞŞŞŞTT Deniz Kızı! İnsan teşekkür eder. Aloouuu! Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 ŞŞŞŞTT Deniz Kızı! İnsan teşekkür eder. Aloouuu! ne yani sen şimdi bu kahveyi ben tşk edeyim diye mi yaptın Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 ne yani sen şimdi bu kahveyi ben tşk edeyim diye mi yaptın yani insan bu kadar mı inatçı olur Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 yani insan bu kadar mı inatçı olur inatçı mı birisi beni mi çagırdı sanki aslında pek bilmem öyle şeyleri Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 nerde bu devlet, nerde bu millet, kapattılar mı yoksa sizi, ben red oyumu kullanıyorum, açıyorum sizi tamam mı, hadi bakim açtııımmmmmmmmmmmmmm, açılınnnnnnnnnnnn, açıl susam açıl, açıl akp açıl, saçıl akp açıl, bu ne yaaaaaaaaa, akp yi kim açtı, ben onu kapatın, bu anı defterini açın demedim mi, gene mi yanlış anladınız yaw, akp yi kapatın, youtube u açın, youtube da kim, ruayla godziyi açın, açıl godzi açıl, saçıl rua saçıl.... heee zıpıttıımm yine, yok ben zıpıtmıyodum, başka bişi yapıyordum ne yapıyordum yaaaa kimbilir kaç sayfa geride yazıyo benim ne yaptığım, neydi o kelime zıpıtmak gibi bişiydi ama hatırlayın şunu beeeeeeeeeeeee ayyyy bu sayfa iyi ki var, iyiki açmışım, rahat rahat o hatırlayamadığım şey herneyse onu yapabiliyorum burda Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 nerde bu devlet, nerde bu millet, kapattılar mı yoksa sizi, ben red oyumu kullanıyorum, açıyorum sizi tamam mı, hadi bakim açtııımmmmmmmmmmmmmm, açılınnnnnnnnnnnn, açıl susam açıl, açıl akp açıl, saçıl akp açıl, bu ne yaaaaaaaaa, akp yi kim açtı, ben onu kapatın, bu anı defterini açın demedim mi, gene mi yanlış anladınız yaw, akp yi kapatın, youtube u açın, youtube da kim, ruayla godziyi açın, açıl godzi açıl, saçıl rua saçıl.... heee zıpıttıımm yine, yok ben zıpıtmıyodum, başka bişi yapıyordum ne yapıyordum yaaaa kimbilir kaç sayfa geride yazıyo benim ne yaptığım, neydi o kelime zıpıtmak gibi bişiydi ama hatırlayın şunu beeeeeeeeeeeee ayyyy bu sayfa iyi ki var, iyiki açmışım, rahat rahat o hatırlayamadığım şey herneyse onu yapabiliyorum burda Cozutmak Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Cozutmak ya ruacıımmm seni çok seviyorum yaaaaa iyi ki varsın, bak hızır gibi yetiştin haaa, yoksa butun gece dusunecektim neydi o kelime diye geçmiş sayfalara gidip, bakmak da istemedimmmm, üşendimm bee yaaa evetttt o kelime cozutmak cozuturum ben zıpıtmam beee Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 ya ruacıımmm seni çok seviyorum yaaaaa iyi ki varsın, bak hızır gibi yetiştin haaa, yoksa butun gece dusunecektim neydi o kelime diye geçmiş sayfalara gidip, bakmak da istemedimmmm, üşendimm bee yaaa evetttt o kelime cozutmak cozuturum ben zıpıtmam beee Aman beeaaa! Ha cozutmuşun ha sapıtmışın ne farkeder beaaa! Ben de seni çok seviyorum beaaa Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Pişştttt çozurtmuşlar farkındamısınız godzi kayıp Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Pişştttt çozurtmuşlar farkındamısınız godzi kayıp Ben de az önce farkettim Napsak, aramaya mı çıksak acaba Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Ben de az önce farkettim Napsak, aramaya mı çıksak acaba Sen aramaya çık ben de şurdan sesleneyim Godziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seni merak ediyorum Çık ortaya yaaaaaaa Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Sen aramaya çık ben de şurdan sesleneyim Godziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seni merak ediyorum Çık ortaya yaaaaaaa tamam... Godziiiiiiieeeeeaaaaaa Godziiiiieeeeeaaaaaaaaa Gooooodzziiiiiiieeeeeeeeaaaaaaa Yok ki..... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 tamam... Godziiiiiiieeeeeaaaaaa Godziiiiieeeeeaaaaaaaaa Gooooodzziiiiiiieeeeeeeeaaaaaaa Yok ki..... Evet yok Bugün de gelmedi Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 Siz bilmiyorsunuz sevgili GODZİ nassı çıkar ortaya GODZİ bak sana neler hazıyladımmmmmmm(aslında o gelsin oonun sansın ama bunlar benim asinin,acemi av.katın,radyanın,glorianın,bursercanın aa Rua cım seni unutum sandın demi masus son yasdım hepimizin 3 günde zor hazırladım yaaaa ............GODZİİİİİİİİİİİİİİİİ gel artıkınnn bak neler yaptım senin için Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 nası da bilmiş benim hıyarı görünce dayanamadığımı yayamaz Rad ya kıııı godzi bugün de mi gelmedi hay onun Allah neylesin emiiii Ruaaaaaeeeeeaaaa şimdi seni mi arayacağız alla alla yaaa Gloria ameliyatlardan sonra cozutmuş galiba ona tekrar geçmiş olsun diyorum.Dedim. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 Rad ya kıııı godzi bugün de mi gelmedi hay onun Allah neylesin emiiii Allah iyiliğini versin inşallah Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2008 Siz bilmiyorsunuz sevgili GODZİ nassı çıkar ortaya GODZİ bak sana neler hazıyladımmmmmmm(aslında o gelsin oonun sansın ama bunlar benim asinin,acemi av.katın,radyanın,glorianın,bursercanın aa Rua cım seni unutum sandın demi masus son yasdım hepimizin 3 günde zor hazırladım yaaaa ............GODZİİİİİİİİİİİİİİİİ gel artıkınnn bak neler yaptım senin için valla unuttun sadım bi an Neyse unutmamışsın. sana bi çay söyliyim mi. Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2008 Ruaaaaaeeeeeaaaa şimdi seni mi arayacağız alla alla yaaa yaw bu godzi var ya, çok hayırsız bi adam! beni neden arıycaksınız. biz tavşan gibi her çağırıldığımız yere zıplıyoruz. bak bu yine kayboldu gitti. artık bekle de gelsin.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.