Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Yooo keser miyim :D azcık bayıldım karşısında :) offf yalan da söyleyemiyorum :sweatingbullets: Rua bidane daha yapar ama :)

pasta-1.jpg bak ona bırakmadım ve benn yaptım hadi yiyelimm ...rua.....gel asi gel godizila gel,acemi av kat gel

Gönderi tarihi:

nerde bu devlet, nerde bu millet, kapattılar mı yoksa sizi, ben red oyumu kullanıyorum, açıyorum sizi tamam mı, hadi bakim açtııımmmmmmmmmmmmmm, açılınnnnnnnnnnnn, açıl susam açıl, açıl akp açıl, saçıl akp açıl, bu ne yaaaaaaaaa, akp yi kim açtı, ben onu kapatın, bu anı defterini açın demedim mi, gene mi yanlış anladınız yaw, akp yi kapatın, youtube u açın, youtube da kim, ruayla godziyi açın, açıl godzi açıl, saçıl rua saçıl....

heee zıpıttıımm yine, yok ben zıpıtmıyodum, başka bişi yapıyordum :unsure: ne yapıyordum yaaaa :huh: kimbilir kaç sayfa geride yazıyo benim ne yaptığım, neydi o kelime zıpıtmak gibi bişiydi ama :huh:

hatırlayın şunu beeeeeeeeeeeee :online2long:

ayyyy bu sayfa iyi ki var, iyiki açmışım, rahat rahat o hatırlayamadığım şey herneyse onu yapabiliyorum burda :usutuk:

Gönderi tarihi:
nerde bu devlet, nerde bu millet, kapattılar mı yoksa sizi, ben red oyumu kullanıyorum, açıyorum sizi tamam mı, hadi bakim açtııımmmmmmmmmmmmmm, açılınnnnnnnnnnnn, açıl susam açıl, açıl akp açıl, saçıl akp açıl, bu ne yaaaaaaaaa, akp yi kim açtı, ben onu kapatın, bu anı defterini açın demedim mi, gene mi yanlış anladınız yaw, akp yi kapatın, youtube u açın, youtube da kim, ruayla godziyi açın, açıl godzi açıl, saçıl rua saçıl....

heee zıpıttıımm yine, yok ben zıpıtmıyodum, başka bişi yapıyordum :unsure: ne yapıyordum yaaaa :huh: kimbilir kaç sayfa geride yazıyo benim ne yaptığım, neydi o kelime zıpıtmak gibi bişiydi ama :huh:

hatırlayın şunu beeeeeeeeeeeee :online2long:

ayyyy bu sayfa iyi ki var, iyiki açmışım, rahat rahat o hatırlayamadığım şey herneyse onu yapabiliyorum burda :usutuk:

Cozutmak :D

Gönderi tarihi:
Cozutmak :D

ya ruacıımmm seni çok seviyorum yaaaaa iyi ki varsın, bak hızır gibi yetiştin haaa, yoksa butun gece dusunecektim neydi o kelime diye :D geçmiş sayfalara gidip, bakmak da istemedimmmm, üşendimm bee yaaa :D evetttt o kelime cozutmak :) cozuturum ben zıpıtmam beee :D:w00t:

Gönderi tarihi:
ya ruacıımmm seni çok seviyorum yaaaaa iyi ki varsın, bak hızır gibi yetiştin haaa, yoksa butun gece dusunecektim neydi o kelime diye :D geçmiş sayfalara gidip, bakmak da istemedimmmm, üşendimm bee yaaa :D evetttt o kelime cozutmak :) cozuturum ben zıpıtmam beee :D:w00t:

Aman beeaaa! Ha cozutmuşun ha sapıtmışın ne farkeder beaaa! :D Ben de seni çok seviyorum beaaa :clover:

Gönderi tarihi:

Pişştttt çozurtmuşlar :D farkındamısınız godzi kayıp :(

Gönderi tarihi:
Ben de az önce farkettim :unsure::w00t:

Napsak, aramaya mı çıksak acaba :unsure:

Sen aramaya çık ben de şurdan sesleneyim :unsure:

Godziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seni merak ediyorum :( Çık ortaya yaaaaaaa -_-

Gönderi tarihi:
Sen aramaya çık ben de şurdan sesleneyim :unsure:

Godziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seni merak ediyorum :( Çık ortaya yaaaaaaa -_-

tamam... :unsure:

Godziiiiiiieeeeeaaaaaa

Godziiiiieeeeeaaaaaaaaa

Gooooodzziiiiiiieeeeeeeeaaaaaaa

Yok ki..... :unsure:

Gönderi tarihi:
tamam... :unsure:

Godziiiiiiieeeeeaaaaaa

Godziiiiieeeeeaaaaaaaaa

Gooooodzziiiiiiieeeeeeeeaaaaaaa

Yok ki..... :unsure:

Evet yok :unsure:

Bugün de gelmedi :(

Gönderi tarihi:

:unsure: Siz bilmiyorsunuz sevgili GODZİ nassı çıkar ortaya :) GODZİ bak sana neler hazıyladımmmmmmm(aslında o gelsin oonun sansın ama bunlar benim asinin,acemi av.katın,radyanın,glorianın,bursercanın aa Rua cım seni unutum sandın demi masus son yasdım :D hepimizin 3 günde zor hazırladım yaaaa :online2long:

resim215xr5.jpg............GODZİİİİİİİİİİİİİİİİ gel artıkınnn :angry: bak neler yaptım senin için :(

Gönderi tarihi:

nası da bilmiş benim hıyarı görünce dayanamadığımı yayamaz :D

Rad ya kıııı godzi bugün de mi gelmedi hay onun Allah neylesin emiiii

Ruaaaaaeeeeeaaaa şimdi seni mi arayacağız alla alla yaaa

Gloria ameliyatlardan sonra cozutmuş galiba :) ona tekrar geçmiş olsun diyorum.Dedim.

Gönderi tarihi:
Rad ya kıııı godzi bugün de mi gelmedi hay onun Allah neylesin emiiii

:w00t::P:hug:

Allah iyiliğini versin inşallah :D

Gönderi tarihi:
:unsure: Siz bilmiyorsunuz sevgili GODZİ nassı çıkar ortaya :) GODZİ bak sana neler hazıyladımmmmmmm(aslında o gelsin oonun sansın ama bunlar benim asinin,acemi av.katın,radyanın,glorianın,bursercanın aa Rua cım seni unutum sandın demi masus son yasdım :D hepimizin 3 günde zor hazırladım yaaaa :online2long:

resim215xr5.jpg............GODZİİİİİİİİİİİİİİİİ gel artıkınnn :angry: bak neler yaptım senin için :(

valla unuttun sadım bi an :D

Neyse unutmamışsın. sana bi çay söyliyim mi.

cay-simit.jpg

:)

Gönderi tarihi:

Ruaaaaaeeeeeaaaa şimdi seni mi arayacağız alla alla yaaa

yaw bu godzi var ya, çok hayırsız bi adam!

beni neden arıycaksınız. biz tavşan gibi her çağırıldığımız yere zıplıyoruz. :)

bak bu yine kayboldu gitti. artık bekle de gelsin....

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.