Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
yayamaz kayımca

bi de bu lakapları çözmek için uğraşıyoz

konuştuğum kişinin lakabını bile anlamıyorum daha nasıl ülkeyi kurtaracam bilmiyorum

:unsure:

kayımca diye bir şey var, onu yayamıyor..yani o anlamda,,,, yayma fiilini gerçekleştirememek.... :rolleyes:

• Cevaplar 55
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
:unsure:

kayımca diye bir şey var, onu yayamıyor..yani o anlamda,,,, yayma fiilini gerçekleştirememek.... :rolleyes:

tamam da kayımca ney?

Gönderi tarihi:
tamam da kayımca ney?

oofffff..... kayımca karınca demek yaaa :mellow: karıncayı yayamıyorlar ..

bu kadder basit şeyleri de bana sorarsanız ben her şeye yetişemem ki............. lütfen ama yani..... :unsure:

Gönderi tarihi:
uyan Türkiye

...

cep telefonlarına ne olacakk pekii :unsure: atsınlar mı onları da elinden :D

Gönderi tarihi:
asıl alengirli iş, Türkiye'de yaşamak...

madem herkes cep telefonuyla keyif yapıyor,

kurtarılacak ne var?

Cep telefonuna gelene kadar başka şeylerle keyif yapanlara bakın siz. Mesela milletin dini inancını sömürerekten villalarda yaşayanlara, çocuklarını yurt dışında okutanlara, marka tesettür, kravat takanlara, ipsiz sapsız vaadlerde bulunanlara vs. vs. Cep telefonuyla keyif yapmak bunların yanında çerez kalıyor.

Gönderi tarihi:

Zaten tüm bu yazılanlardan cıkardığım bir sonuç var ki o da cep telefonunun uyku yaptıgı yonunde :unsure: Uykusuzlara siddetle tavsiye edilir ;) Yalnız yan etkilerine dikkat.. Beyinde tümör yapıyormuş :o haaa yoksa acaba mmtk5 kardeş bunu mu ima etmeye calışıyordu, ben hala anlamadım daaa :huh::blink::wacko:

Gönderi tarihi:

aslında cep telefonu daha çok uyandırıyor. sabahın köründe zıııırrrrtttt diye çalar ve uyanırsınız. bence toplumlar üzerinde uyutma etkisi çok daha güçlü olan şeyler var; futbol mesela.com

Gönderi tarihi:

İşin şakasını bir yana olay aslında başlıbaşına vurdumduymazlık, inançsızlık olayı... Olabileceklere inanmayınca ya da inanamayınca insan vurdumduymaz ya da vurdumduyamaz oluyor işte.. Sorun burada...

Gönderi tarihi:
İşin şakasını bir yana olay aslında başlıbaşına vurdumduymazlık, inançsızlık olayı... Olabileceklere inanmayınca ya da inanamayınca insan vurdumduymaz ya da vurdumduyamaz oluyor işte.. Sorun burada...

bi cep telefonu keyfimiz var onuda bıraktıracaksınız sonunda beee!.. :P:lol:

Gönderi tarihi:

Yazıkki hala herşeyin gırgırındayız...

Hiç değilse kimileri havadan sudana yazsada.

bizde işin suyunun bu denli çıkmasından utanç duymasak....

Gönderi tarihi:

demek bir şeylerin suyunun çıkmasından utanç duyanlar var haa. utanç mı duyuyorsunuz sevgili kardeşlerim. başka nelerden utanç duyuyorsunuz bana bir anlatın bakalım, hadi.......

Gönderi tarihi:

Kadınıyla, erkeğiyle Cumhuriyetin aydınlık yurttaşlarının kol kola girmesi,

ayağa kalkması, karanlığı ezmesi şart!..

Sevgili dipnot;

Bu görüntünün burada da olması gerektiğini düşündüm...

NEDEN Mİ?

Bu gün türbanı inançlarımın gereğidir diye dayatanlar...

Yarın gönüllü olarak çarşafın içine girecekler ve inançlarının gereğini yerine getirdiklerini iddia edecekler...

Bu gün türbana bir özgürlük sorunu olarak bakanlar,

yarın özgürlüklerinin ellerinden alındığını gördüklerinde nasıl tepki verecekler?..

Kendileri mazlum duruma düştüklerinde,

özgürlükçü bakış açısını türbanı dayatanlardan göremeyeceklerini şimdiden bilmelerinde yarar var!

Ve... "Kadınıyla, Erkeğiyle Cumhuriyetin Aydınlık Yurttaşlarının kol kola girmesi,

.............Ayağa kalkması, Karanlığı ve Karanlığın dayatmalarını ezmesi şart!.."

*tna

Gönderi tarihi:

Atatürk'ten sonra,birileri Aydin adi altinda bu ülkeyi isgal edenlerle bu millete zulmü layik görenlerle,bu milletin kanini dökenlerle dost oldular,dost olmakla kalmadilar,onlarin yaptiklarini tersine cevirip Türk milletine yüklediler,bunlari söylemenin konusmanin adini *konusma ve fikir özgürlügü *koydular,karsi olanlari Irkci yaptilar.Alkislayanlari ise demokrat.Cünkü Türkiye'de demokrat olmanin yolu millete yafta yapistirmaktan AB nin yoluda Diyarbakirdan gecer diye sartlandirilmislardilar.

saygilarla

Gönderi tarihi:
arkadasim anlasilan bir sorun var! demekki senin araban var.. diyorsunki benim bu yolda arabam bozulursa vay halime kendimi bir yere atamayacagim?

birkere yolda kalipta kendine sosyal alan arayanida ilk defa karsilasiyorum! birde yolda arabasi arızalanipta yanindan tüymeye calisani?

sen helikopterle gezsen daha iyi! para yerinde belli .. bosver bak bu arada tartisiyorsun sen en iyisi ucmaya git.

:shuriken:

beş param yok, ehliyetim bile yok

bu bilgilerle tartışmayı bitiriyorum, *****

sana da birşey söylemek istiyorum, belki birgün birisi de bunları söylemişti diye hatırlarsın

Gönderi tarihi:

Teşekkür ederim MARCUS.......

Sevgili dipnot;

Bu görüntünün burada da olması gerektiğini düşündüm...

NEDEN Mİ?

Bu gün türbanı inançlarımın gereğidir diye dayatanlar...

Yarın gönüllü olarak çarşafın içine girecekler ve inançlarının gereğini yerine getirdiklerini iddia edecekler...

Bu gün türbana bir özgürlük sorunu olarak bakanlar,

yarın özgürlüklerinin ellerinden alındığını gördüklerinde nasıl tepki verecekler?..

Kendileri mazlum duruma düştüklerinde,

özgürlükçü bakış açısını türbanı dayatanlardan göremeyeceklerini şimdiden bilmelerinde yarar var!

Ve... "Kadınıyla, Erkeğiyle Cumhuriyetin Aydınlık Yurttaşlarının kol kola girmesi,

.............Ayağa kalkması, Karanlığı ve Karanlığın dayatmalarını ezmesi şart!.."

*tna

Efet haklısınız keşke bunu bukadar net anlıyabilselerde tartışma konusu olmasa!!!!

Gönderi tarihi:

Ayağa Kalkın Efendiler

Behey! kaburgalarında ateş bir yürek yerine

idare lambası yanan adam!

Behey armut satar gibi

san'atı okkayla satan san'atkar!

Ettiğin kar

kalmayacak yanına!

soksan da kafanı dükkanına,

dükkanını yedi kat yerin dibine soksan;

yine ateşimiz seni

yağlı saçlarından tutuşturarak

bir türbe mumu gibi damla damla eritecek!

Çek elini san'atın yakasından

çek!

Çekiniz!

Bıyıkları pomadlı ahenginiz

süzüyor gözlerini hala

<> karşı!

Fakat bugün

ağzımızdaki ateş borularla

çalınıyor yeni san'atın marşı!

Yeter artık Yenicami tıraşı,

yeter!

Ayağa kalkın efendiler...

Nazım Hikmet - 1925

Gönderi tarihi:

Açıklama:

(Kişisel bir açıklama gibi görünse de bir yanlış anlaşılmaya neden olabileceğini düşündüğüm iletilerimle ilgili bir açıklamadır)

Teşekkür ederim MARCUS.......

Sevgili Yayamaz Kayımca,

Ben kendi adıma bir yanlış anlaşılmayı düzetmek isterim... Sevgili Marcus'un yazmış olduğu alttaki yazıyı onaylamış olmanız, sizin de aynı düşünceye sahip olduğunuzu gösterir...

Aslında o gece yazılmış olan yazılarımın gırgıra alma, alay etme, polemik yaratma gibi herhangi bir maksadı söz konusu bile degildir. Yazdıklarım en başından itibaren okunursa tamamen başlıkla ilgili oluşmuş olumsuz bir görüşü kendimce yermek ve eleştirmek üzere yazılmıştır. Kesinlik bir polemik yaratmak veya başlığı amacından saptırmak gibi bir maksadım yoktur. Amacım tamamen sizin ve Sayın Marcus'un yazdığı eleştiriyi görmezden gelmemek ve ilgili bir açıklama yapmaktır. Kişiliğinize saygım sonsuzdur. Umarım yanlış anlaşılmamış ve üzülmenize sebep olmamışımdır.

Saygılarımla

Gönderi tarihi:
Açıklama:

(Kişisel bir açıklama gibi görünse de bir yanlış anlaşılmaya neden olabileceğini düşündüğüm iletilerimle ilgili bir açıklamadır)

Sevgili Yayamaz Kayımca,

Ben kendi adıma bir yanlış anlaşılmayı düzetmek isterim... Sevgili Marcus'un yazmış olduğu alttaki yazıyı onaylamış olmanız, sizin de aynı düşünceye sahip olduğunuzu gösterir...

Aslında o gece yazılmış olan yazılarımın gırgıra alma, alay etme, polemik yaratma gibi herhangi bir maksadı söz konusu bile degildir. Yazdıklarım en başından itibaren okunursa tamamen başlıkla ilgili oluşmuş olumsuz bir görüşü kendimce yermek ve eleştirmek üzere yazılmıştır. Kesinlik bir polemik yaratmak istemiyorum, amacım tamamen sizin ve Sayın Marcus'un yazdığı eleştiriyi görmezden gelmemek ve ilgili bir açıklama yapmaktır. Kişiliğinize saygım sonsuzdur. Umarım yanlış anlaşılmamış ve üzülmenize sebep olmamışımdır.

Saygılarımla

Sevgili gloria ben Marcusun mtmtk5 şin ve ona katılan benim nickim dahil alaylı yaklaşımlara tepkisi olarak ele aldım..sizinle kesinlikle alaksı yok.....Benimde size saygım sonsuz...

Gönderi tarihi:

Bu millet uyanmasina uyanirda milleti rahat birakmiyorlarki,bir taraftan dinci baski diger taraftan AB cigirtkanligi ile millet iki taraftan baski altinda.

Birileri,aman din elden gidiyor diye milletin tepesine cullaniyor digerleri AB ne girdik artik herkes zengin olacak diye Ulus meydaninda davul zurna ile göbek attiriyor,nillet saskin millet perisan ne tarafa dönecegini bilmiyor tek tesellisi televizyonda Seda Syan ile Ibrahim Tatlises shov,onlara bakip teselli buluyor.

Millet ayaga kalkacak kalkmasina ama hele bir yere tutunabilse.Iste o zaman milleti uyutanlarin vay haline!!

saygilarla

Gönderi tarihi:
Bu millet uyanmasina uyanirda milleti rahat birakmiyorlarki,bir taraftan dinci baski diger taraftan AB cigirtkanligi ile millet iki taraftan baski altinda.

Birileri,aman din elden gidiyor diye milletin tepesine cullaniyor digerleri AB ne girdik artik herkes zengin olacak diye Ulus meydaninda davul zurna ile göbek attiriyor,nillet saskin millet perisan ne tarafa dönecegini bilmiyor tek tesellisi televizyonda Seda Syan ile Ibrahim Tatlises shov,onlara bakip teselli buluyor.

Millet ayaga kalkacak kalkmasina ama hele bir yere tutunabilse.Iste o zaman milleti uyutanlarin vay haline!!

saygilarla

Bu insanların kendi akılları fikirleri yok mu? İlla bir yere mi tutunmaları lazım, illa başlarında bir çoban mı olması lazım?

Gönderi tarihi:
Bu insanların kendi akılları fikirleri yok mu? İlla bir yere mi tutunmaları lazım, illa başlarında bir çoban mı olması lazım?

Sayin Muki hep böyle oldu bugüne kadar,kendi basina kalkamadi ayaga maalesef,ille birilerine tutunarak kalktilar ayaga.Atatürk'ten sonra bu milletin ayaga kalktigini gören olmadi.gelene agam gidene pasam diyerek bunca yil gecti bosubosuna ve iste geldigimiz nokta ortada.

saygilarla

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.