Φ canliradyodinlete Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2012 Çok guzel karikatürler Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2012 , @@gloria pek bir manidar değilmi.. bilemedim ne diyeceğimi ... bir kedi kadar.... 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2012 , @@gloria pek bir manidar değilmi.. bilemedim ne diyeceğimi ... bir kedi kadar.... Canım benim sadece kedi olsa angut bile... 1 Alıntı
Φ öylesi Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2012 ,@@gloria pek bir manidar değilmi.. bilemedim ne diyeceğimi ... bir kedi kadar.... Çok güzeller yaaa 2 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2012 Canım benim sadece kedi olsa angut bile... çook çook kötüyüm yani öyle böyle değil.... Alıntı
Φ canliradyo Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2012 Bu karikatürler bi harika bendende bir karikatür size Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2012 Zavallı Fırat'ımın büyüükkk travması hiiiiç kıyamammm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.