Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Bu sitede yazılarını okumakdan çok keyif aldığım.., Sardunyammm.., . . . İyi ki varsınızzz.., Teşekkür ederim Ne mutlu oldum bunu görünce bilemezsin Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 @@kadife01 Çok teşekkür ederim bende mutlu oldum.. Alıntı
Φ kadife01 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 RADYA cığımmm..,Güne senin GÜNAYDINLARINLA başlamak bir alışkanlık oldu bende.., Hele birde İNTERLOCK ile karşılıklı yazışmalarınız...güldürüklü temaşalarınız çok keyifli.., Ben teşekkür ederimmm.., Sevgili GLORİA..., Şu an Gloria yakalandı başlığını okuyorummm.,kaçamak olarak girdiğin anı anında yakalamışlar..,kulağından tuttukları gibi seni forumun ortasına getirmişler..,sitenin paparazzileri..,çok güldümm.., Eskiden bu site ne kadar canlı..ne kadar hayat doluymuş..şimdide öyle ama..o zamanlar daha bir farklıymışş., Peki nereye gitti bu insanlar ? çok güldüm okurkennn.., Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Vallahi ben hala buradayım, gayet de memnunum halimden Gitmeyi hiç düşünmedim bu forumdan, gidenler için de diyecek birşey yok, kendi seçimleri... Sürekli yeni arkadaşlar katılıyor aramıza sonuçta, hala burada çok zevk alarak yazılarını okuduğum arkadaşlar var Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 RADYA cığımmm..,Güne senin GÜNAYDINLARINLA başlamak bir alışkanlık oldu bende.., Hele birde İNTERLOCK ile karşılıklı yazışmalarınız...güldürüklü temaşalarınız çok keyifli.., Ben teşekkür ederimmm.., :) Eskiden Günaydınlarıma çok eşlik eden olmazdı, itiraf etmeliyim ki katılım az olduğu için üzülürdüm ama yılmadım, için için bunu herkese bulaştıracağıma kendi kendime söz verdim.Başarlı da oldum sanırım.Günaydın diyeneler çoğaldıkça mutlu oluyorum.Yeni günü ve etrafımızdakileri güleryüzle selamlayıp kucaklamak o kadar önemli ki. İNTERLOCK epeydir gelmiyor, buradan onu çok özlediğimi söylemek istiyorum, merak ediyorum da.. Sevgiler.. Alıntı
Φ kadife01 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Yeni günü ve etrafımızdakileri güleryüzle selamlayıp kucaklamak o kadar önemli ki..., Gerçekden çok haklısınızzz.....,aklınızla bin yaşayın...,bu esinti ne hoş gelmiş foruma bir bilsen..., Resim eklemek istedim bu sabah ama ekleyemedim.., 10 msj sayısından sonra deneyeceğim..., Sevgiler..., Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Bu site birkac arkadas disinda tamamen cumhuriyet ve Atatürk karsitlari ile doldu.Isin en aci tarafida bunlara karsi mücadele verecek kimse kalmadi forumda. saygilarla Alıntı
Misafir meraba Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2012 Sitede yazılarını hiç kaçırmadan, eksiksiz okuduğum kişiler: Evrensel, BrainSlapper, Demirefe, gecekuşu ve yam_yam idi.Severek okuduklarım ise: Gelincik, Muki, Deniz_kızı, Dipnot, politika, Tengeriin boşig, dayı, yarasa ve cyrano idi.İsmini saydıklarım süper yazarlardı.Şimdilerde çoğu gelmiyorlar. 1 Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2012 Sitede yazılarını hiç kaçırmadan, eksiksiz okuduğum kişiler: Evrensel, BrainSlapper, Demirefe, gecekuşu ve yam_yam idi.Severek okuduklarım ise: Gelincik, Muki, Deniz_kızı, Dipnot, politika, Tengeriin boşig, dayı, yarasa ve cyrano idi.İsmini saydıklarım süper yazarlardı.Şimdilerde çoğu gelmiyorlar. Tesekkürler dostum,sana tüm kalbimle katiliyorum...saygilarla Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 16 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2013 Bu site birkac arkadas disinda tamamen cumhuriyet ve Atatürk karsitlari ile doldu.Isin en aci tarafida bunlara karsi mücadele verecek kimse kalmadi forumda. saygilarla Ilginc bende uzun suredir bu sitedeyim ama hic Cumhuriyet ve Ataturk karsitlarini gormedim acikcasi bunuda nereden cikardiniz ??? Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2013 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2013 Türkish media güzel bir site insan buraya alışınca kopamıyor. Yazı yazan arkadaşların nadirde olsa gerginleştiği görülsede genelde samimiyet ve kibarlık hakim. Ben media da yazılarını beğendiğim isimlerle başlıyorum. Siz kimin yazılarını beğeniyorsunuz? Tengeriin Boşig/Kardeş tebrik ediyorum yazıların mükemmel. Mantıklı, akıcı, içi dolu. Figgaro/arkadaş üslubun güzel birde kendince bir aksan geliştirmişsin oda hoş. Diloş/arkadaşım duygularını ifade ediş biçimin ve ayrıntılarda gizli olanları farkedişine hayranım, Frozen/arkadaşım birincisi sen zekanı doğru kullanıyorsun objektifsin, dürüstsün, gerçekçisin. Cyrano/forumdaşım ne kadar zıtlaşsakta birikimini taktir ediyorum. Dipnot/sanırım ortalarda yok ama centilmenliği gerçek bir örnek. Aynı zamanda birikimli. ) neydi bee eski günlerr . Alıntı
Φ SevgideÜşümek Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2013 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2013 bilmem henüz bakıyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.