Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 *İKONA Çıplaktım kendimi gördüğümde Ağzımda taç yaprakları dökülen bir sarı gülün sapı Sağ elimde şefkatle tutulmuş sustalı Kucağımda dünyanın en beyaz bebeği... Ardımda bir yıldız akıyor eflatun bir bataklığa... Yıldırım Türker Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Son Çağrı Kan çok eski bir ırmak Bütün köprüler yıkık Sessizlikte ses korkak Ağ örüyor karanlık -Güneşin benim- derdin, Doğacaksan doğ artık! Aşk, çok eski bir bahçe Bıçak bıçak hıçkırık Gülleri ben suladım Ben'de kaldı kuraklık -Yağmurun benim- derdin, Yağacaksan yağ artık! Biz, o iki eski kuş Nedendir bu uzaklık? Tüm ormanlar kaybolmuş Kör kuyuda bir çıkrık -Kaderin benim- derdin, Güleceksen gül artık! Söz, çok eski bir çalgı Sularda titrer kayık Ben mızrapları kırdım Sen de kov gitsin, kıtlık... -Umudun benim- derdin, Geleceksen gel artık! Bahaettin Karakoç Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Dalga ile kıyının aşkını bilir misin ? Öncesinden başlayıp, sonsuza giden dalga, Hep aşka kavuşma özlemiyle atılır kıyıya Dalga seven, kıyı sevilendir Dokunur parmaklarının ucuyla sevdiğine dalga, Ve döner hep geriye Bilir kavuşamayacağını ama hep koşar kıyıya Her bir dokunuşunda aşkına verir bedenini hesapsızca İşte, ben de seni böyle severim birtanem Birtanem, Bilir misin dağ başında açan uçurum çiçeklerini ? Bilirler görünmeyeceklerini... Sevilmeyeceklerini... Koklanmayacaklarını... Okşanmayacaklarını... Ama inatla açarlar aşkla, sevgiyle, özlemle Hep beklerler gelmeyecek sevgilinin onu kucaklamasını İşte, ben de seni böyle beklerim Birtanem Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Seni sevdiğimi göreceksin sevmediğim zaman, Çünkü iki yüzüyle karşına çıkar hayat. Bir sözcük sessizliğin kanadı olur bakarsın, Ateş de pay alır kendine soğuktan. Seni sevmeye başlamak için seviyorum seni, Sana olan sevgimi sonsuzlaştıracak, Bir yolculuğa yeniden başlamak için, Bu yüzden şimdilik sevmiyorum seni. Sanki ellerindeymiş gibi mutluluğun, Ve hüzün dolu belirsiz bir yarının anahtarları, Hem seviyorum,hem de sevmiyorum seni. Sevgimin iki canı var seni sevmeye, Bu yüzden sevmezken seviyorum seni, Ve bu yüzden severken seviyorum seni... PABLO NERUDO.... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 pencereden girdi mehtap bu evde hırsız var mehtapta pencerede oturmuş beni görüyorum kapıyı çalsam içerden ben çıkacağım içerden çıkacak beni ne kadar görmek istiyorum penceredeki beni uyandırmalıyım içerde hırsız var içerdeki hırsızın ben olacağından korkuyorum Asaf Halet Çelebi Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Seneler geçti ah, mevsimler geçti Bir sen değişmedin bende sevdiğim Sevdalar değişti, aşklar değişti Bir sen değişmedin bende sevdiğim Bilmem ki hangi yol sana ulaşır Hangi rüzgarlarda kokun dolaşır Her gece gözümde gözlerin ışır Ay mı güneş misin bende bilemedim Sen gideli gökyüzü de değişti Çağlayanlar denizlere erişti Günler geçti, aylar geçti, yıl geçti Her durakta hayalini bekledim Özleminle geçti aylar seneler Hicranla tükendi günler geceler Benim kadar sevemezki kimseler Her çiçeğe gül kokunu işledim Duygu çiçekleri boyun büktükçe Ümit bahçeleri hazan döktükçe Baktığım yollara duman çöktükçe Hep seni özledim seni istedim Gözyaşlarım yağmur olup aksa da Ayrılıklar yüreğimi yaksa da Bu vefasız kahrolası dünyada Hiç kimseyi senin kadar sevmedim... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 O Bana Yeter Geçtiğin yollarda seni göremesemde, Yolunda taş olsam o bana yeter. Seni sevdiğimi hiç bilmesende, Gözünde yaş olsam o bana yeter. Sensiz sarardı kırmızı güller, Sakın seni kırmasın hayaller, Eller gibi gidersen eğer, Selamını gönder o bana yeter. Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 yillar sonra ayriligin gözdesindeyiz son dakikalar,son bakislar sonrasi ayri yollar herseyi gecmise birakmak zorunda kalicas ama ellerimi öyle tuttugunda son öpücügünü attiginda icim paramparca birbirimizi nekadar cok sevsekte ayrildik sonunda mesafe bize cok geldi askim deyip gidende sen geride kalan,yanlizliga terk edilinen ben güllerin soldu,hala vazoda sakliyorum ama bende soldum yillar sonra ve unmadigim bi anda kim gelmis kapima ............................................................... yillar sonra ......................... Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Ben.. Sen... Öylece durmayı seviyorum ben.. Durup ardından bakmayı.. Sen yürümeyi seviyorsun ama arkana bakmadan.. yaprak seviyorum ben yaprak.. Kuru, yaş ayırmadan.. Sen ezmeyi seviyorsun, neye bastığına bakmadan.. Ceyhun Yılmaz Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 GÜZDE UNUTULMUŞ Saat yedi buçuğuydu güzün Ve ben bekliyordum Kimi beklediğim önemli degil. Günler, saatler, dakikalar Bıktılar benle olmaktan Çekip gittiler azar azar Kaldım ortada, tek başıma Kala kala kumla kaldım Günlerin kumuyla, suyla Bir haftanın artıklarıyla kaldım Vurulmuş ve hüzünlü Ne var, dediler bana Paris'in yaprakları Kimi bekliyorsun? Kaç kez burun kıvırdılar bana Önce ışık, çekip giden Sonra kediler, köpekler, jandarmalar Kalakaldım tek başıma Yalnız bir at gibi Otların üstünde ne gece, ne gündüz Sadece kışın tuzu Öyle kimsesiz kaldım ki Öyle bomboş Yapraklar ağladılar bana Sonra, tıpkı bir gözyaşı gibi Düştüler son yapraklar Ne önceleri, ne de sonra Hiç böyle yalnız kalmamıştım Bu kadar Ve kimi beklerken olmuştu Hiç mi hiç hatırlamam. Saçma ama bu böyle Bir çırpıda oldu bunlar Apansız bir yalnızlık Belirip yolda kaybolan Ve ansızın kendi gölgesi gibi Sonsuz bayrağına doğru koşan. Çekip gittim, durmadım Bu çılgın sokağın kıyısından Usul usul, basarak ayak uçlarıma Sanki geceden kaçıyor gibiydim Ya da karanlık, kükreyen taşlardan Bu anlattıklarım hiçbir şey değil Ama başıma geldi bütün bunlar Birini beklerken, bilmediğim Bir zamanlar. PABLO NERUDA (Çeviren : Hilmi Yavuz) Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 CENNETLER VARSA EĞER cennetler varsa eğer annem(tek başına)kavuşacak birine. Ne bir hercai menekşe cennetidir o ne de vadi-deki-zambakların kırılgan cenneti ama bir kızılkara güller cenneti olacaktır o babam dikiliyor (bir gül gibi derin bir gül gibi uzun) olacak yanında benim eğilerek üzerine annemin (sessizce) gerçekten taçyaprağı gözlerle ve görmeyecek hiçbir şey bakışıyla bir şair gibi gerçekten ne bir çiçek ve ne bir yüz ellerle örtük ki fısıldar İşte budur sevgilim benim (ansızın gün ışığında selamlayacak babam, &tüm bahçe selamlayacak) EDWARD ESTLIN CUMMINGS Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Kaç Zaman Sonra Yıllardan sonra Dönüyorsun Resimlerim,resmin Mektupları biliyorsun Hasreti nasıl yendik Bilmiyorum Nemli havalardan Dört mevsime Gelin geliyorsun Ne kadarda özlemişim Söylemiştin İnanmamıştım geleceğini Kışın açan kardelen gibi Yıllar sonra geliyorsun Sorular,dedikodular Düşündüren yalnızlığım Karalanan sayfalar Geceler karabasan Bitti bitti artık Hoş geldin Dört gözle beklediğimi Biliyorsun Üç beş sayılı gün Yaban Eğri büğrü yollardan Kovana,arı oğula Bal peteğe geliyorsun Mutluyum dünyalar benim kadar Seni seviyorum Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Şu gönül bahçemde açan kıpkızıl bir gülsün Dönder de yüzünü bir kez bu yüzüm gülsün Bir çıkıp gelsen ah, akan gözyaşlarımı silsen Nasıl sevinir şu kalbim, nasıl sevinir bir bilsen Sürünür gezerim sensiz , bu uzak diyarlarda Geçip gitti seneler, gelmedin bu sonbaharda Özlenen bir diyar gibi, bir vefalı yar gibi Çiçekler açtırsan bahçeme, bir serin bahar gibi Bu kaçıncı yaz geçti, kaç sonbahar bekledim Soldu bütün yapraklar, sen hala gelmedin... Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 BİR ÜLKÜCÜ SEVDİM YILLAR ÖNCESİYDİ, PUSLU BİR EYLÜL SABAHI KAMPÜS KANTİNİNDE TANIŞMIŞTIK ONUNLA DAHA DÜN GİBİ GÖZLERİ KÖMÜR KARASI, SÖZLERİ GÖNÜL YARASIYDI VURULMUŞTUM KOÇ GİBİ DELİKANLI DERLER YA İŞTE TAM ÖYLEYDİ ÖZÜ SÖZÜ BİR, MERTTİ, SERTTİ, ERKEKTİ AŞIK OLMUŞTUM, PLATONİKTE OLSA O BENİM AŞKIMDI, SEVİYORDUM GÖZGÖZE GELİNCE BOĞAZIMA BİR ŞEYLER DÜĞÜMLENİR, KEKELER KONUŞAMAZDIM, AĞZIM KURURDU, TİTRERDİM O İSE ÖYLECE BAKAR SUSARDI AYNI OKULDAYDIK BENİMLE İLGİLENDİĞİNİ HİSSEDERDİM, KONUŞMAZDI YANYANA GELİRSEK LAFI BEN AÇAR BEKLERDİM O HAVADAN SUDAN KONUŞUR ARAYA LAF KARIŞTIRIR ÇEKER GİDERDİ BAZEN GÜNLERCE GÖZÜKMEZDİ, ÖZLERDİM BENİ SEVDİĞİNİ SÖYLEMESİ İÇİN HER NUMARAYI YAPARDIM, YEMEZDİ ÇAY İÇELİM DERDİM, GELMEZDİ TELEFONUMU VERİRDİM, ARAMAZDI KİTABINI, NOTLARINI ALIRDIM, VERENE KADAR İSTEMEZDİ ELİNE DOKUNURDUM, ÇAKTIRMADAN ÇEKERDİ YALNIZCA KANTİNDE YAKALARDIM ONU, GİDER OTURURDUM YANINA ÇAY ALMA BAHANESİYLE KALKAR DÖNÜNCE TAM KARŞIMA OTURURDU GÖZ GÖZE GELİRDİK HİSSEDERDİM BENİ SEVDİĞİNİ GÖZLERİ SÖYLERDİ, O SÖYLEMEZDİ SİNİRLENDİĞİNİ BELLİ ETMEMEYE ÇALIŞARAK ÇAYINI YARIM BIRAKIR, SİGARASINI SÖNDÜRÜR, KALKAR GİDERDİ, ÇILDIRIRDIM, ‘İKİBİN’ İÇERDİ O HEP GİTTİ BEN HEP BEKLEDİM BÖYLE GEÇTİ TAM ÜÇ SENE OKUL BİTMEK ÜZEREYDİ VE BENİM DOĞUM GÜNÜMDÜ ONU DA ÇAĞIRMIŞTIM HER ZAMANKİ GİBİ GELMEZ DİYORDUM AMA İLK DEFA GELDİ SEVİNÇTEN UÇUYORDUM KAPIDA ONU GÖRÜNCE HER ŞEYİ GÖZE ALDIM ELALEMİN İÇİNDE BOYNUNA SARILIP BAĞIRA ÇAĞIRA SENİ SEVİYORUM LAN DEDİM SENİ SEVİYORUM RAHATLAMIŞTIM ARKADAŞLAR APTALLAŞTILAR, BEN UTANÇTAN KIPKIRMIZI O, ELİNDEKİ BİR TEK KIRMIZI GÜLÜ UZATTI BANA LANET OLSUN DEDİ, LANET OLSUN, BENDE SENİ SEVİYORUM GÖZGÖZEYDİK, AĞLIYORDU, ACI BİR GÜLÜMSEME VARDI YÜZÜNDE İÇERİ BİLE GİRMEDİ KAPIDAN DÖNDÜ GİTTİ İÇİMDE FIRTINALAR KOPTU O GİDİNCE, YÜREĞİM ACIYORDU SEVİYORDUM, SEVİLİYORDUM, AĞLIYORDUM GİTMİŞTİ, AYLAR SONRA GAZETEDE GÖRDÜM RESMİNİ OKULUNU BİTİRMİŞ, ÖĞRETMEN OLMUŞTU GÜPE GÜNDÜZ YOL ORTASINDA, ÖĞRENCİLERİNİN GÖZÜ ÖNÜNDE VURMUŞLAR ONU... ‘ÜLKÜCÜ’YMÜŞ... Grup Ötüken Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 *CUMA Hep tarih Yazdım. Bu yüzden Neler geçmedi Tarihin ellerinden? Bu: Gizil bir çıban Bahçıvan Bir çoban ellerinde Bir kılçık Bir kıvılcım Geriye doğru Bir mütareke Zamanı tutarak üzerinde Gizlenen bir gölge Tarafından izlenen Asılsız çocuklar okulu Kadar tarih Olarak geçti kayıtlara Yaşamaya fırsat bulamamış bir şair Tarihe nasıl geçer? Sorusunun cevabı HER CUMA İÇİNDEDİR. İbrahim Kiras Alıntı
Φ kardelya Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 dilku sen ülkücü müsün? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 Hiç kalbin ağrıdı mı sebepsizce, Hiç için titredi mi sıcak yaz geceleri, Dolunaya baktığında hissettin mi hiç Yapayalnız derin bir karanlıkta olduğunu, Ve acı bir şekilde farkına vardın mı, Kalabalık içinde sessizce dolaştığını… Düşündüğün şeyi bilmeden uzaklara takılır gözlerin; Ellerin bilmediğin elleri tutar sanki, Tuttuğun el sana huzur verir de; Sen o huzurla bir türlü rahatlayamazsın… Boğazında kelimeler düğümlenir, yutkunursun; Bakışların buğulanır, gözlerini kısarsın, Tek damla düşmesin diye çabalarsın; Bilirsin ilk düşen damla habercisidir; sağanakların, Bilirsin sağanakların ardından körelir; duyguların, Bilirsin ki içindeki yangınlar büyür sağanaklarda… Sen bilirsin ama kalbin bilmez bunları, Yaşadıkça yaşar sevdalar kalbinde, Büyüdükçe büyür kalbin, her sevdayı saklar içinde, Gün gelir sığmaz olur kalbin göğsüne, Taşıyamaz olur bedenini, artık yorulur… Duyguların ağır gelir; ezilirsin Bir gün açıklanmamış duygularınla köşende, Teslim olursun ölüme, Sessizce… Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 BİTMİŞ AN Sana feryadı figan ettigim, inleyen sevgi, Sevgi pınarından bir yudum su bekle, Yok alemde senden güzeli, Varsın sende batsın Kör diken kalbime, soguk iliklerimde donuk, Göz yaşlarımda titreyen kirpikler, akmak için direnirler, Gecelerde gözlerde kapansada isteksiz, zorunlu yumuşaklıkta, kor zamanda arar cenneti, Halkalaşan sessizlik, uykularımda karabasanlar misafir, artık haram olan sessizlik, buz yatakta, Yorgun beden çivili, kalbim sende yasak, bu aslında bu bitmiş an. Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Ne zaman seni düşünsem Bir ceylan su içmeye iner Çayırları büyürken görürüm Her akşam seninle Yeşil bir zeytin tanesi Bir parça mavi deniz alır beni. Seni düşündükçe Gül dikiyorum ellerimin değdiği yere Atlara su veriyorum Daha bir seviyorum dağları... Nazım Hikmet - İlhan Berk Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Ben Orada Sen Burada Ben orada öldüm en çok orada bilmezsin Orada zaman buruşmuş bir eski resimdi Orada sen yoktun, gözlerin belli belirsiz Koptum oradan, bir kırık heykelim şimdi Bir kolum derin denizlerde tek başına Ayaklarım çöllerde kum tepelerinde gömülü Alıp götürür saçlarımı bir soğuk rüzgâr Ben orada öldüm, en çok orada bir başka türlü Hiç bende değilsin, burada yoksun ki Orada var mısın, ya da ben yok muyum Tek değiliz seninle, bütün olmadık hiç Şimdi nerdeyiz nasılız bilmiyorum Orada akşamlar daha çok serin Ben bu kadar değilim, bu kadar yıkık Sarhoşum, kederliyim, yoksulum, sensizim Orası sisler içinde orası karanlık. Bensiz olduğun yerde değil mi en güzelsin Bensiz olduğun yerde söyle şarkılarını aşkın Bir mermeri al, yont, şekil ver ona benden Bir günah işlercesine sessiz ve dalgın En iyisi sen burada kal, hep burada Ellerinle kal, dudaklarınla, gözlerinle Tut ki bütün renkler senin mavi kırmızı Burada her şey sen nasıl istersen öyle Bir büyük ayna duvarlar çok büyük Orayı düşünme hiç burada soyun Utandır duvarları pencereleri, kapıları İki yalnızız şimdi anlıyor musun Var sandığın sen sen değilsin bir başkası Benim anlasana benim o yok dediğin Sabahları bir serin havayım içine dolan Benim akşamları pencerende beklediğin Hiçbir şey bilmiyorum, sen anlıyorsun Senin bilmediklerini anladığım gibi Güzel, parmaklarının değdiği bir şey Sensizlikler içinde seninle olmak iyi Orada bulutlar yağıyor paramparça Orada ağlayan dağlardır göğe en yakın Orada sen yoksun, orada bir şey yok Orada kan ve ölüm, orada yangın Ümit Yaşar Oğuzcan Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 *TEŞEKKÜR Evet hep açık gidip gelen ağzın içindi, Gökyüzünün o huysuz maviliği içindi, Elma kokan bir Türkçeyle güldüğün içindi, Ölümün sefil, kötü belleği içindi, Her gün pazar kurulan o sokaklar içindi, Saçında uykusu kaçmış çiçekler ıslattığın içindi, Çocuklar okuldan dönüyormuş gibi sesin içindi; İşte bütün ama bütün bunlar için sana taşekkür ederim. İlhan Berk Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Sen hiç, sevgi ve sevda uğruna karmaşık ve karanlık düşünceler yaşadın mı ? Karanlık gecelerde bu karmaşık düşünceleri ağaran sabahın alaca karanlığına taşıdın mı ? Günün batışından güneşin doğuşuna kadar hiç sen, ben ve sevgimizi özleştirebildin mi ? Birçok geceler sabaha kadar umutsuz ve sonu olmayan bir sevgiyi yaşadığını düşündün mü ? Birgün bu düşünceler devam etmekte iken kimbilir hangi akşam güneşi ile beraber benim de yok olup gideceğimi aklından geçirdin mi ? Bilmem kimbilir hangi ellerden suyumu içeceğimi, belki de Seni görmeden öleceğimi, fakat hep seni seveceğimi hiç düşündün mü ? Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Unutmuştu Bu gece seni andım derinden Bir of çektim içten Yanında olmak istedi bedenim Seni görmek istedi gözlerim Kalbim seni istedi yıldızlara bakarken Unutmuştu sanki gittiğini Unutmuştu sanki çektiğini Ufak bir tebessümle Adını haykırddı yıldızlara Karanlık düştü birden Onlardan ses çıkmadı Onlar haykırmadı seni Onlar anmadı ismini Neden gittindiye sormuyorum sana Bilir bu yürek nedenini Ve anlar Sevmek için değil Sevilmek için sevdiğini Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Yağmur Damlası Gözümden bile sakınırdım, Bakamazdım doyasıya gözlerine Sanki kayıp gidecektin elimden Yağmur damlası gibi. Keşke bir kerecik öpebilseydim, Ateşin belki kalırdı dudaklarımda Bende böyleyim işte, Sevdimi kıyamam Gittimi kor gibi yanarım kendi kendime. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 beni nereye koyuyorsun böyle? neresinde yaşıyorum yüreğinin? var mıyım senin için, gecelerinin masalsı düşü ben miyim yoksa kendin misin?... beni sığdırabiliyor musun içine? hangi yana baksam tünel; sonsuz uçurumlar gibi dipsiz ve kuyu hani içinin aynasıdır ya sevdiğin, benim aynamda karanlık aksetmekte... öyleyse anlarım ki ben de yokum sen de. beni nerede yaşatıyorsun söyle? cennetin miyim senin, amber kokulu bahçelerinde gezindiğin? yoksa kaybolduğun kör kuyun mu, dehliz yalnızlıklarını yitirdiğin? artık anlamsız geliyor tüm sorular yanıtlarını bir gün verecek olsan bile ben de bir şeyler buram buram, ben de çok şey ılık ılık, ben de sen acıtarak, kanayarak eksiliyor... ben seni bunca zamana ağırlayamazken ruhumda aitsizliğim çaresiz çoğalıyor... ve görüyorum aynada yüzü silinmiş suretimi sen bende herşeysin belki ama ben sende yitiyorum için için... beni nerelerde arıyorsun öyle? yüreğine sor bir de mutlaka cevabı gelecektir sessizliğinin... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.