Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl Kutsi/Geçer Sedoş sana armağan ediyom... geçer geçer buda geçer biran gelir lafım geçer kolay değil canın çeker kimi seversen sev benim adım geçer
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl biiiir çok sıkıldım ikiii yerim çok dar oooo senden çok var beni mi buldun şimdi çok işim var,dinliyorum üzüntü insana neler yaptırıyor
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl ya ya değilmi dolanı dolanı dolaşıyorum meyhaneleri alacağı olsun ah terketti beni şahaneleri şişelere vurdum hazırola durdum ha geldi ha gelecek bitmedi tükenmedi oynak yarin bahaneleri çok üzgünüm çok
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl komple bitiğiz komple yitiğiz komple kritiğiz ahhh ahhh... :crying:
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl hoplayıver çekirge.. zıplayıver çekirge.. benim canım çekirge.. pıtı pıtı pıtı pıtı çekirge.. ooofffff offffff üzüntüden ne yaptığımı bilmez hallerdeyim..
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl 60, 70, 80, 90 kaprissssss ben sana tapmadımmı ne dediysen yapmadımmı verecek hiç bişeyim kalmadı ki senden bişey almadım ki ayy ayyy üzüntüden gerdan kıramıyorum
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 18 yıl üzüntüden ellerim mezdekeye mezdekeye gidiyor deme yaaaaaaa vah vah demek o kadar vahim
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 18 yıl üzüntüden ellerim mezdekeye mezdekeye gidiyor ahhh Leylam hiç sorma bende halen kendime gelemedim.. öyle kahırlıyım ki ayaklarım çiftetelliye durdu kendiğinden biliyomusun..
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 18 yıl Kazım Koyuncu - Ayrılık Ardımda bırakıp gül çağrısını Ayrılık anı bu sisli şarkıyı Irmaklar gibi akıp uzun uzun Terkediyorum bu kenti Ama ölüler gibi... Kumral bir çocuğun yaz öyküsü bu Şarkılarla geçtim aranızdan Yalnızlar gibi susup uzun uzun Düşlüyorum bu kenti Ahh, bir aşk gibi Şarkılar bir çığlığa sığınmaksa Şimdi, sonsuz bir yangın gibi Sevmesem öyle kolay çekip gitmek Yaralı bir kuş gibi Düşlüyorum bu kenti Son bir aşk gibi
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 18 yıl Yazar hatırla sevgili____ağla yaralı kalbim ağla yaralı kalbim hepsi yalan ağla... bi auç küldür elde kalan.......... yaralı yaralı yaralı kalbim......
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 18 yıl Yazar serdar ortaç_______değmez değmez aşklara değmez yaşlara değmez
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 18 yıl Yazar erkın koray askımız bıtecek süppperrrr bi şarkııı jön aşkımız bitecek böyle giderse bende hiç günah yoookkkk kabahat sendeeeeee
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.