Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 elevitun deresi iki taraflı akar,yüreğum seninledur gözum ellere bakar... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Kelimelerden alacaklı bir sağır gibi İçimi döktüm bugün, yokluğunla konuştum Tutsak gibi, enkaz gibi, kendim gibi İçimden çıktım bugün, içimle konuştum Yüzünü ilk kez gören bir çoçuk gibi Gördüm kendimi gördüm Kırıldı ayna paramparça Paramparça ne varsa kadınım Yokluğunda kaç damla gözyaşı eder adın Ne olur, gel, gel, gel, gel Ben sensiz istanbul'a düşmanım. Kestiğim ümitlerden yelkenler yaptım ama Yokluğunda ne gidebildim ne de kaldım Gerçek miydi tutunmaya çalıştıklarım Hediye süsü verilmiş ayrılıklarım Yüzünü ilk kez gören bir çoçuk gibi Sustum, kendime kızdım Kırıldı ayna paramparça Paramparça ne varsa kadınım Yokluğunda kaç damla gözyaşı eder adın Ne olur, gel, gel, gel, gel Ben sensiz istanbul'a düşmanım. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Bende zincirlere sığmayan o deli sevdalardan Kızgın çöllerde rastlanmayan büyülü rüyalardan Kolay kolay taşınmayan doludizgin duygulardan Yalanlardan dolanlardan daha güçlü bir yürek var Haydi gel benimle ol oturup yıldızlardan Bakalım dünyadaki neslimize Ordaki sevgililer özenip birer birer Gün olur erişirler ikimize Uzanıp yüreğinin ateşiyle yeniden Yıldızları tek tek yakacağım Sarılıp güneşlere sevgimizle göklerden Mavi mavi taçlar takacağım Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Fikret kızılok-Gecenin tam üçünde Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 m. gürses - kadınım Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 belkide zamansız açtım içimi yüreğim şeffaftı aklımsa deli ben geldim sen kaçtın hep bana inat bir vardın bir yoktun hep masal gibi ne kara kaşına ne kara gözüne ben tek bir sözüne tutulup kaldım deymedi bir kere ellerin yüzüme gel görki bin yıldır sanki vardın adı aşk sebebimin her hata kalbimin hep degerinden hep gereginden hak ettiginden çok sevdim ne kara kaşına ne kara gözüne ben tek bir sözüne tutulup kaldım deymedi bir kere ellerin yüzüme gel görki bin yıldır sanki vardın Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 oo sen şarkı dınlermıydın gözlerım yaşardı bak Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 oo sen şarkı dınlermıydın gözlerım yaşardı bak Kulaklarında Hulusi mi ,,,,, bu gece malum uyuyamıyacağız bol bol vaktim var canım yaz yaz bende nasıl vakit geçirecem diye düşünüyordum çıktı işte eğlence :P Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Kulaklarında Hulusi mi ,,,,, bu gece malum uyuyamıyacağız bol bol vaktim var canım yaz yaz bende nasıl vakit geçirecem diye düşünüyordum çıktı işte eğlence başka emrınız,eğlenırken skılmayın dıye çeşitli meyveler,çerez kola felan ıstermısınız efendım,açık büfe sınırsız... yalnız yıyeceklerımızın son kullanma tarıhı geçmişdir ama bı zararı olmaz size malum Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 başka emrınız,eğlenırken skılmayın dıye çeşitli meyveler,çerez kola felan ıstermısınız efendım,açık büfe sınırsız... yalnız yıyeceklerımızın son kullanma tarıhı geçmişdir ama bı zararı olmaz size malum tamam gönder ,,,, bende sana kek yaptım içindekilermi biliyorsun işte börtü böcek falan filan tabağı boş vermek olmaz şimdi ayıp :P :P annemde bunları yapmış illa bunlarıda ver dedi Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 oynatmaya az kaldı doktorum nerde şarkısını ustekıne armağan edıyorum ve yanında bır muayene promosyon verıyoruz bakırkoy ssk dan Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Sibel Can dan Çek git başımdanı tüm gıcıklar için çalıyorum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 adam gibi adam nerde adam,çok güzel şarkı yahu Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Tarkan dan kıl oldum abi ne şarkıydı bee en sevdiğim şarkı :P Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 aynur dogan nesrın Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 yıldız tılbede ne güzel söylerdı''yürüüüü ancaaa gidersinnn'' Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 ama çoçukken en sevdiğim şarkı arkadaşım eş arkadaşım eş arkadaşım eşşek ti rahmetli Barış Mançoda iyi Söylerdi :whistling: Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 arkadaşın biri''tanrım beni baştan yarat ''şarkısını dınlerdı hep.napsın tip yokkı Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Grup Yorum - Yaşamak ... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 vega-serzenişte Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Serdar ortaç binlerce dansöz var ,,,,,,, serz enişte kim ya tutturmuşun serz enişte diye Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Serdar ortaç binlerce dansöz var ,,,,,,, serz enişte kim ya tutturmuşun serz enişte diye 1.çok sıkıldım 2.yerım çok darrr 3.senden çok var benı mı buldun şimdi çok işim var (az oldu ama fazla mımık koyulamıyo) Alıntı
Φ dream1907 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Çalkala hadi adamım Devrine durumuna göre çalkala Hadi kitabına uyduralım Ele aleme karşı zevahiri topla Seni lapacı Seni yıkamacı yağlamacı :P :P Seni gıcık,,,,,,,,, burası şarkının orjinalinde olmayıp şahsım tarafından yeniden uyarlanmıştır Seden Gürel ablam benim Ne güzel okurdu Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 duman- herseyi yak Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.