Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 yandım-tarkan anladın sen onu Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Işın Karaca Yetinmeyi bilir misin? Sana verdiği kadarıyla hayatın Hoş Bilsen de bilmesen de Yara bere içinde bu yollardan geçeceksin Kazanmayı isterdim kaybetmeyi değil Ama olmadı yar Kendini kayırıyor her insan önce Bu yüzden aşka kıyar Giderim alışığım gitmelere Direndi bu can ne bitmelere Giderim alışığım gitmelere Gerek yok isyan etmelere Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 kayahan______olsaydım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 kendınden kaçan yarim keskin bıçak nerde bende o yürek yardan cayacak Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Rafet El Roman gözlerimden tane tane akan yaşlardan ziyade her yerimde ayrı sancı, içimde yer yer kanar saklı gelde gör bak şu ömrümden neler çaldın neler kaldı sende sevda, sevgi herşey yalandı mutlu bir aşk görmedim ben, çokmu şey istedim senden ömrü eylem ziyan ettin zalim, bildiğim yollar kapandı baktığım heryer karardı, yersiz ansız çekti gitti hain... can gücendi can usandı, gönül yerden göğe haklı sende sevgi, aşk ve herşey yalandı... neden başka kimse geçmez, şu aklımdan uyandığımda varlığımda yokluğumda aynı dünya, aynı dert öyle mutlu, öyle sarhoş, ilk bakış, ilk öptüğümde kim sanırdı, sende sevda sevgi herşey yalanmış... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 müslüm gürses - ağır yaralı....... Beni ta kalbimden vurdu gidişi Bütün umutlarım ağır yaralı Aklımdan gitmedi veda edişi Bütün duygularım ağır yaralı Dünyayı başıma yıkmışcasına Bağrıma kurşunlar sıkmışcasına Sanki bir savaştan çıkmışcasına Bütün duygularım ağır yaralı Yaralıı . yaralıı Bütün anılarım ağır yaralı Aşkımız verirken son nefesini Yıkıldı gönlümün sevda kalesi Sırtımda sanki bir bıçak darbesi Bütün duygularım ağır yaralı bu şarkı bitiriyor beni Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gözümde uyku var bu ne yorgunluk Sevilmek olmazsa sevmek mutsuzluk Hasretim aşkına susuz çöl gibi Gitmiyor gönlümde sana susuzluk Kuruyan dudaklar seni heceler Geçmiyor aşk dolu sensiz geceler Yalnızlık bahtımın dinmez yarası Seversen bitecek bu işkenceler Bu şarkım gönlümün hasret şarkısı Ümitsiz aşkımın ümit şarkısı Bir değil yüz değil bin yıl geçsede Alamaz gönlümü senden başkası Kuruyan dudaklar seni heceler Geçmiyor gündüzler sensiz geceler Yalnızlık bahtımın dinmez yarası Seversen bitecek bu işkenceler...... yürüüü be orhan baba.... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gittide gitti sevgilim gitti, Ardına bile bakmadan gittide gitti, Bu gönül onundu almadan gitti, En güzel ümidimi en güzel yıllarımı çaldıda gitti, Bir gönül oyunu oynamıştı benimle, Kaybeden ben oldum,kendi ellerimle, Yaşamadım böyle derdi daha beter yerine, Başbaşayım talihimin en acı kaderiyle, Beklemek faydasız, dönmeyeceksin, Anladımki beni inandımki beni sevmeyeceksin, Başka bir sevgili bulmuşsun dediler, Korkarım benim gibi onuda perişan edeceksin, Korkarım benim gibi onada mutluluk vermeyeceksin, Bir gönül oyunu oynamıştı benimle, Kaybeden ben oldum,kendi ellerimle, Yaşamadım böyle derdi daha beter yerine, Başbaşayım talihimin en acı kaderiyle, Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Biz senle bir sevda yaşadık İstesen de unutamazsın Beni böyle üzgün görmeye Biliyorum dayanamazsın Dönmemeye yemin etsen de Görmemeye karar versen de Benle aşkın bitti desen de Biliyorum dayanamazsın Gözlerime hiç bakmamaya Ömür boyu bensiz kalmaya Hasretinle sen yaşamaya Biliyorum dayanamazsın Alıntı
Φ helin Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 tarkan-----kuzu kuzu Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 kendi bet sesimle söylediğimi Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 kendi bet sesimle söylediğimi senin sesin bülbül gibidir güzel gökkuşağım.. haksızlık etme kendine.. Alıntı
Φ helin Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 komple bitiğiz süper bişi ya Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Emre Altuğ/Olmuyor Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 a.kaya-içimde ölen biri var Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 m.sandal___gidenlerden Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 emre aydın kım dokunduysa sana ona gıt Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 funda arar-ferhat göçer/yalnızlığım Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 sevda uzak değil ki sevda başucumuzda sevda pek yakında sinemalarda.... yaşar Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Ben karagün dostu sanmıştım seni En acı günlerde terkettin beni Bir derdin üstüne bin derdi kattın Her zaman ağlattın şu gözlerimi Aşkımız bitecek böyle giderse Bende hiç günah yok kabahat sende erkın koray Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 kayahan/yemin ettim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 kayahan olur mu olurmu Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 asena darbuka solo- oturmaya mı geldınız kalkın oynayın ya pc başında çok hareketsızlık hastalıklar ortaya çıkarıyor malesef Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.