Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 18 yıl Anahtarlar pencerede Tavukta pişer tencerede Yuk böyle bişey ya topragım beynelmılelın cd sını aldın hergun ızlıyon heralde
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 18 yıl ali babanın çiftliğinde herşey vardı ama karısı yokdu bı kere.olsaydı nasıl bağrıcaktı acaba
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 18 yıl komple-burak kut değerini bilemeyen aşkın güm güm başını vuracak şaşkın
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 18 yıl o cd den bende aldım, çok süper şarkılar çalıyor gıı, bestekarı kim aceba
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 18 yıl o cd den bende aldım, çok süper şarkılar çalıyor gıı, bestekarı kim aceba Evet güzel bir cd,hiçbişe çalıyor
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 18 yıl o zaman sıradaki şarkı sana gelsin... hiçbirşeyde gözüm yok, hiç kimse söylüyor
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 18 yıl o zaman sıradaki şarkı sana gelsin... hiçbirşeyde gözüm yok, hiç kimse söylüyor bu hiçkimse çok satacak abiii
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 18 yıl en çok tanışmak istediğim ünlü işte o hiç kimse tanışırsam senide tanıştırammı gıı?
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 18 yıl Yazar hergunkü sabıt şarkım-komple kendıme gelıyorum yahuu bende onu dinliyorum şu an
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 18 yıl mahvoldum arkadaş nasıl içilmesin dertlerin varsa sende bendesin bana bir iyilik yap halimi bilmesin sakla beni böyle üzgün görmesin
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 18 yıl boş cd koydum kafamı dinlıyorum Boş cd ve kafan.. Yani ''ben boş kafalıyım'' mı diyorsun.. Bak merak ettim şimdi,yankı yapıyor mu yankı..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.