Misafir diktas Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Filistin halkının üzerine uçaklarla bomba yağdıran İsrail’e kimse ‘dur’ demiyor. İsrail ordusuna ait savaş uçakları tarafından Gazze’ye yönelik olarak gerçekleştirilen saldırıda dün 4 Filistinli daha hayatını kaybetti. İsrail bombaları altında hayatını sürdürmeye çalışan Filistin halkı zor durumda. İslâm Konferansı Örgütü’nün dönem başkanlığını yürüten Malezya, Gazze’deki şiddet olaylarına ve İsrail’in saldırılarına da son vermesi için BM’ye müdahale çağrısı yaptı. Dünya Gıda Programı da, Gazze’deki durumun kötüleşmeye devam ettiğini ve yardımların dağıtılmasının engellendiğini açıkladı. hepimiz sanki bugün filistinde olanlar hiç bizim başımıza gelmeyecekmiş gibiyiz.ama hiç belli olmaz yarın abede bizi de vurabilir(ki Allah korusun).ki başımızda böyle şahsiyetsiz bir dış politika yürütenler varken.Allah zulüm gören tüm halklara yardım etsin onları zulumden kurtarsın. selametle Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 emperyalızmle savasan tum halkaların yanında olmamaız gerekır. ama onlarında unutmamaları gereken bır sey var turkıye ornek bır modeldır zamanında bızde emperyalızmle savastık ve emperyalızme karsı dunyanın en buyuk zaferını kazandık mazlum devletlere ornek olduk ornek olduk ama ole bolunerek kardes kavgası yaparak emperyalızmı yenmek hayal olur onların ekmegıne yag surmek olur krdes kavgasını bırakıp bırlesmelerı gerekır eger bırlesmezlerse bosna gıbı 10 ayrı devlete bolunurler Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 İşte medeniyetin bir kolu daha... İşte "çağdaş" en büyük güçlerden biri;yeryüzünde aşmış bir milletin "ırk" devleti;işte manzara... Yıllardır bu toprakları karıştırmışlar;durmuyor kan bir türlü... KINIYORUM;ileri gidemediğim için de üzgünüm... Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Gene aynı mazlum edebiyatı... Kendilerine yandaş çekme hevesi... daha önce yazmıştık ama her tatlı su şeratçısı ile tekrar tekrar yazmak gerekiyor bunlar... YERİN ADI DAFUR: Müslümanlar müslümanları öldürüyor. Bizim şeriatçılardan çıt yok (1 Milyona Yakın İnsan)... Neden? YERİN ADI FİLİSTİN: Yahudiler Filistinlileri ödlürüyor. Bizim şeriatçılar her gün gösteride (Dafurun yüzde biri bile değil)... Neden? Bu çifte standartı gösterdikten sonra gelelim açıklamalara...... Çünkü AMERİKAN destekli şeriatçılar öyle istiyor... Nasıl mı? Bir bakalım kimler dünyayı yönetiyor ve bize gösterilen değerler doğrumu yanlışmı? Jön arkadaşımızın dediği gibi Emperyalizm her zaman yanlışı öğretiyor bize.. İSRAİLİN ARKASINDA KİM VAR : AMERİKA Başka SUUDİ ARABİSTAN ve PETROL ÜRETEN DİĞER ARAP ÜLKELERİ... VE FETULLAH GÜLEN OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO NE OLUYOR YAPMAYIN BEYLER AAAAA AJAN İŞİN İÇİNDE....... Ve burada okuyoruz bu şeriatçılar ne diyor Şeytan İSRAİL Filistinli çocukları öldürüyor... hayır efendim İSRAİL NİYE TEK BAŞINA ÖLDÜRSÜN, SİZ ŞERATÇILAR VE DESTEKLEDİĞİNİZ O PARA BABALARINIZ ÖLDÜRÜYOR.... ÖNCELİKLE kendinize bakmanız gerek sonra başkaları ile uğraşın taraftar toplama mantığı ile mazlum görünme mantığı ile buralarda ağlama hiç bir işe yaramıyor artık... DALGA GEÇMEYİN ARTIK İNSANLARLA DOĞRULARI KONUŞUN. AMERİKANIN MAŞASI OLANLAR GELMİŞ BURADA BİZE FİLİSTİN DAVASI EDEBİYATI YAPIYORLAR... AMERİKAN EKSENİNİNDEN ÇIKINDA O ZAMAN NE OLDUĞUNUZU ANLAYALIM... Neden bu şeriatçılar demokrat ve mazlum görünme edebiyatı yaparlar acaba.... EN BÜYÜK LİDERLERİ F.G HER FİLİSTİNLİ ÇOCUĞUN ÖLÜMÜNDEN SORUMLU İKEN NELER OLUYOR... MASKELER DÜŞMELİ ARTIK... Saygılar sizin yaptığınız abd ye hizmet etmekten başka nedir? sevgili erdoğan israil öldürmüyor diyorsunuz.. israili masum gösterme çabalarınız gereksizdir bunu tüm dünya biliyor... sadece filistin değil sorun ..sorun savunduğun israilin büyük israil devleti olma çabalarıdır... aslında sizinde ben tarafsız olarak olaya bakmadığınızı biliyorum ve sizinde masuf ,saf rolleri yaparak olaya objektip bakma çabalarınız hiç bir işe yaramıyor.... israilin arkasında kim var diyorsunuz ama abd'den başka bütün yahudilerin olduğunu unutmuşsunuz... bu yapılanlarda başka bir yahudiye hizmet proğramlarıdır ..artık bunları kimseye yutturamazsınız... saygılar Alıntı
Misafir diktas Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 sizin kadar derin devlet bilgim yok.ilede birilerini liderimiz yapmak istiyorsunuz sanırım çünkü sizin işinzi bu insanlarla uğraşmak.ama bence artık fikirleri eleştirin. bu da seviyeli olacaktır. hiçbir cemaatin lideri beni ilgilendirmez ben filistinde olanları anlattım.israil uçakları filistini bombaladı 4 kardeşim şehit oldu onu söyledim.bakın hepimiz filistinli hepimiz müslümanız diyemiyosunuz çünkü işinize gelmiyo ölen müslüman ya bırakın ölsün.bir ermeninin ölümünde (kimsenin öldürülmesini istemem) bütün ülke ayağa kalktı ama ne gariptir ki yanıbaşımızda hergün birsürü kardeşimiz (müminler kardeştir) ölüyo kimse çıkıp eylem falan yapmıyo.(yapan bazı duyarlı stk lar var)işte sürü psikolojisi.birisi çıkar millet ayaklandırır.kendi aklıyla hareket edemeyen bi sürü insan peşinden gider hepimiz şuyuz hepimz buyuz der. son olarak siz kimsiniz ki size acındırmaya çalışayım.sizden gelen hayır.......sizden beklenen hiçbişey yok merak etmeyin. selametle Alıntı
Misafir aslan34 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Filistin halkının üzerine uçaklarla bomba yağdıran İsrail’e kimse ‘dur’ demiyor. İsrail ordusuna ait savaş uçakları tarafından Gazze’ye yönelik olarak gerçekleştirilen saldırıda dün 4 Filistinli daha hayatını kaybetti. İsrail bombaları altında hayatını sürdürmeye çalışan Filistin halkı zor durumda.İslâm Konferansı Örgütü’nün dönem başkanlığını yürüten Malezya, Gazze’deki şiddet olaylarına ve İsrail’in saldırılarına da son vermesi için BM’ye müdahale çağrısı yaptı. Dünya Gıda Programı da, Gazze’deki durumun kötüleşmeye devam ettiğini ve yardımların dağıtılmasının engellendiğini açıkladı. hepimiz sanki bugün filistinde olanlar hiç bizim başımıza gelmeyecekmiş gibiyiz.ama hiç belli olmaz yarın abede bizi de vurabilir(ki Allah korusun).ki başımızda böyle şahsiyetsiz bir dış politika yürütenler varken.Allah zulüm gören tüm halklara yardım etsin onları zulumden kurtarsın. selametle biz zaten Filistinliyiz. amerikan ileri karakolu olan israilin varlıgının meşrulugu bir 'efsane'dir.Yahudi dini metinlerinin alet edilmesi ile oluşturulmuş bir efsane. amerika, israil bunlar ve amaçları bellide, asıl önemli olan içimizdeki siyasal yahudi ve siyasal hıristiyan agızlarıyla konuşanlar. (dikkat ediyor olmalısınız, herkes varsa yoksa siyasal İslamla yatıp kalkıyor hatta müslümanlardan bir kısmı dahil, ama ne hikmetse yahudi ve hıristiyanlıgı siyasal bir agıza hiç yakıştıramıyorlar..hatta hatta israilin kendisini dini metinlerden meşru gösterdigini bile bile...bunun hikmetini sual etmek lazım) bunların ayırdına varmanın yolu, asılların İslam tanımı ve İslama karşı tavırlarını çözmek, ilkin yapılması gereken bilgilenme süreci bu olmalıdır. o zaman taklitler kendiliginden ortaya çıkar. Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 TÜRK HALKI SIRF SAVASARAK ÖRNEK OLMADI DÜNYAYA......Meydanlara, CIKARAK,DA ...Devrimler yaparakta Ezilenlerin yaninda durarakta ,örnek oldu......dünya halklarina Daha düne kadar bizler meydanlardaydik filistin halki icin....80.li yillara kadar...sagcisiyla ,solcusuyla...yüzbinler iniyordu meydana... o günkü Hükümetler,de siyasi tavir koyuyordu....bu tepkilerin sonucu. o dönemlerde filistin halki türkiyeyi hep arkasinda hissetmis,,vede siyasi,,destekte o,günkü hükümetler tarafindan saglanmisti.,. ve filistin halki o yilarda daha rahat yasiyor vede mücadele sergiliyordu..,.ne olduda bu destek birden yok oldu,,., ve filistin halki bugün kan revan icinde agliyor,,,, glu glu danslariyla ..kanlimi olacak ...kansizmi..diye... islam düsmani diye ..bu gecleri ortadan yok edenler ..iran örnegi...!!! ISTE FILISTINDE YALNIZ KALIR BÖYLECE KOSKOCAMAN ISLAM ALEMINDE... cok aci ama gercegide bu ....NEREDE IRAN....nerede bugünkü hükümet.. Son 5.senede yikildigi kadar yikilmamisti.. OZAMANLAR BIR FILSTIN VARDI Dünya halklari karsisinda Bir Filistin Saygilar yamyam frankfurt Alıntı
Misafir diktas Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Bunun adı devlet terörü Filistin’e saldırılarını artırma kararı alan Siyonist İsrail, tam anlamıyla devlet terörü uyguluyor. Dün de İsrail uçaklarından atılan füze ile Gazze’de bir apartman yerle bir oldu. Hamas milletvekili Halil Haya’nın ailesinin bulunduğu binada, Haya’nın 2 kardeşi, diğer aile üyeleri ve komşuları olmak üzere 8 Filistinli şehid oldu. Filistin Başbakanı İsmail Haniye, Filistin halkının korkunç bir katliamla karşı karşıya bulunduğunu belirtti. Başbakan Haniye, Filistin halkının direniş için mücadele verdiğini ve şehidlerin kanının boşa gitmeyeceğini söyledi. İsrail iç güvenlik bakanı Avi Dichter ise azgınca konuşarak, Halid Meşal’in de İsrail ordusunun hedefli suikastlar listesinde olduğunu söyledi. selametle Alıntı
Φ restpektif Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Sanirim "Hepimiz Ermeniyiz" sozune binaen bir talepte bulunulmus. Hemen soyleyeyim; "Hepimiz Ermeniyiz" sloganinin icerigini anlamaktan yoksun kisiler "Hepimiz Muslumaniz veya Filistinliyiz" diyemez. Ayni zamanda gerektiginde Ermeni, Hristiyan, Turk, Kurt, Yahudi olamayan ve sadece "Hepimiz muslumaniz, Filistinliyiz" diyenlerin de bunun karsiliginda kendi dertleriyle baskalarinin ilgilenmesini talep edemez. (Bu sozden Diktas'i kastetmiyorum cunku ne dusundugunu bilemem ama baslik bunu soyluyor). Ozellikle Turkiye'deki muslumanlar yillarca kendileri disinda gelisen adaletsizliklere hep seyirci kaldi veya gonullu destek oldu. Hedef tahtasina kendileri oturtulunca feryadi basip hep ihmal ettikleri ve kafalarina vurduklari kesimlerden destek beklediler. Dolayisiyla bu ve buna benzer konular acildiginda gosterilen hakli tepkileri, ABD ve Israil diyeceklerine once kendilerine bakmalarinin sert usluplarla tavsiye edilmesini, cifte standardin hatirlatilmasini dogal karsiliyorum ve hakli buluyorum. Kimseden hicbir sey olmamis gibi, su an mazlum konumundakileri destekleyenlerin simdi ve ayni zamanda bilerek veya bilmeyerek zalimin yaninda yer aldiklarini gormezden gelmelerini kimse bekleyemez. Hos, sadece muslumanlar degil, gercek anlamda evrensel sol dusunceye sahip kucuk bir kesim haric, herkes burnunun dibindekini gormek yerine gozlerini uzak diyarlardaki haksizliklara diker ya neyse... Arap Israil Savasi sirasinda Turkiye ile ABD'nin ortak bir tatbikat kilifi altinda Israil'e Misir birlikleri ile ilgili istihbarat verdikleri de unutulmamali. Isteyen kaynaklardan arastirsin. Misir'in da ABD uyduluguna gecmesinde Turkiye'nin buyuk rolu vardir. Hep ABD ABD deniyor da, ben de diyeyim hadi. Mustafa Kemal'in olumunden sonra hangi donemde Turkiye Amerika'dan bagimsiz bir politika izledi, beni aydinlatacak olan var mi? Filistin'i Amerika'nin izin verdigi olculerde destekledik, simdi de o istemiyor diye Israil'e karsi savasanlara terorist diyoruz! Tipki Sovyetler'e karsi savasan Afganlara bir zamana kadar terorist dedikten sonra Amerika'nin mucahid demesiyle mucahid demeye baslamamiz gibi... Butun bunlar bir tarafa, bir insan olarak, ben bir Filistinliyim! Zulum kimden gelirse gelsin, kime yapilirsa yapilsin; ister su an ezilenlerin gecmiste hatalari olsun, ister onun gibi inanan ve dusunenlerin yanlislari sebep olsun; her halukarda zulmun karsisinda olmak bir insanlik gorevidir. Donen kirli oyunlari ortaya koymak ayri, zulme karsi durmak ayri seylerdir. Bana zulmedenin dahi zulum gormesine isyan ederim. Cezasi hukuk icinde olursa, ancak o zaman kabullenirim. Benim bakis acim bu ve kahrolsun insan hayati, kan, gozyasi ustune guc anitlari insa edenler!.. Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gene aynı mazlum edebiyatı... Kendilerine yandaş çekme hevesi... daha önce yazmıştık ama her tatlı su şeratçısı ile tekrar tekrar yazmak gerekiyor bunlar... YERİN ADI DARFUR: Müslümanlar müslümanları öldürüyor. Bizim şeriatçılardan çıt yok (1 Milyona Yakın İnsan)... Neden? YERİN ADI FİLİSTİN: Yahudiler Filistinlileri ödlürüyor. Bizim şeriatçılar her gün gösteride (Dafurun yüzde biri bile değil)... Neden? Bu çifte standartı gösterdikten sonra gelelim açıklamalara...... Çünkü AMERİKAN destekli şeriatçılar öyle istiyor... Nasıl mı? Bir bakalım kimler dünyayı yönetiyor ve bize gösterilen değerler doğrumu yanlışmı? Jön arkadaşımızın dediği gibi Emperyalizm her zaman yanlışı öğretiyor bize.. İSRAİLİN ARKASINDA KİM VAR : AMERİKA Başka SUUDİ ARABİSTAN ve PETROL ÜRETEN DİĞER ARAP ÜLKELERİ... VE FETULLAH GÜLEN OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO NE OLUYOR YAPMAYIN BEYLER AAAAA AJAN İŞİN İÇİNDE....... Ve burada okuyoruz bu şeriatçılar ne diyor Şeytan İSRAİL Filistinli çocukları öldürüyor... hayır efendim İSRAİL NİYE TEK BAŞINA ÖLDÜRSÜN, SİZ ŞERATÇILAR VE DESTEKLEDİĞİNİZ O PARA BABALARINIZ ÖLDÜRÜYOR.... ÖNCELİKLE kendinize bakmanız gerek sonra başkaları ile uğraşın taraftar toplama mantığı ile mazlum görünme mantığı ile buralarda ağlama hiç bir işe yaramıyor artık... DALGA GEÇMEYİN ARTIK İNSANLARLA DOĞRULARI KONUŞUN. AMERİKANIN MAŞASI OLANLAR GELMİŞ BURADA BİZE FİLİSTİN DAVASI EDEBİYATI YAPIYORLAR... AMERİKAN EKSENİNİNDEN ÇIKINDA O ZAMAN NE OLDUĞUNUZU ANLAYALIM... Neden bu şeriatçılar demokrat ve mazlum görünme edebiyatı yaparlar acaba.... EN BÜYÜK LİDERLERİ F.G HER FİLİSTİNLİ ÇOCUĞUN ÖLÜMÜNDEN SORUMLU İKEN NELER OLUYOR... MASKELER DÜŞMELİ ARTIK... Saygılar alkışlıyorum sizi. mazlum edebiyatı iyi taraftar toplar heleki bizim gibi aklı ile değilde duygusu ile düşünen milletlerde. (yada mazlum politikasını kullananlarda) Filistinliye acıyoruz Filistinin bu günlere nasıl geldiğini hiç düşünüyormuyuz? dünyada hiçbir devlet bir başka devleti kalkındırmak için mücadele etmez ancak kendi ulusal çıkarları için başka milletleri köleleştirirler, İsraile kızmadan önce, Filistine kızmak gerek geçmişte yaptıkları hangi hatalar yüzünden bugün bu acıyı yaşamak zorundalar. Sokaklarda çocuklar tekbir getirerek İsrailli askerlere taş atıyorlar bu görüntü illaki insanı üzer ama gerçekçi olmak lazım, neden tekbir ile taş atacak hale geldiler? İsrail, Amerika gibi sömürü devletlerine kızmak yerine aklını başına almak lazım, İsrail ve Amerika neden Filistini kalkındırsın, o zaman Bop ne olur, İsrail kendi projesi için Filistinli çocuklara acımaz. Her millet önce kendi geleceğini planlamalı siyasi sistemini ve politikalarını ulusal çerçeveden değerlendirmeli, tıpkı İsrail ve Amerika gibi. Onlara lanet etmek yerine oturup düşünmek lazım. Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 İsraile Amerika'ya lanet edenler aynı zamanda Akp'yi destekleyenler. Bu ne yaman çelişki, Erdoğan Bop'un eşbaşkanı, Akp Amerika ve İsrail ile sıkı ilişkiler içerisinde, hatta son günlerde Amerikan basını R.T.E'yi metheden sözler safretmekte, Rice Akp'nin iktidara geldiği andan itibaren büyük başarılara imza attığını söyleyecek kadar destek oluyor, içimizdeki mazlumcular Amerika'ya ve İsrail'e sövüp sayıyor, siz önce savunduğunuz partinin Filistin için ne yaptığını anlatın, ajitasyon yapmadan. Deniz Feneri gibi Filistinliler üzerinden duygu sömürüsü yaparak para toplamaları, Filistin'lilere dua etmeleri dışında ne yapmıştır Akp? Amerika ve İsrail ile Filistin için arabulucu olmuşmudur? Filistinlileri kullanmaktan başka ne yapmışlar? Orada burada ah vah edileceğine BlackCADY'nin dediği gibi gerçeklerle yüzleşerek bakmadıkça Filistin'liye ağlamak kar etmez. Oturalım hepimiz ağlayalım, lanet edelim, sövelim ne değişecek? Hem emperyalizme hizmet edeceksin hem onun yakıp yıktığına acıyacaksın hem işbirlikçilerini destekleyeceksin. Sömürüde sınır yok. Sömürün ağalar, sömürün paşalar. Ama sakın gözünüzü açmayın, kimseyede açtırmayın. Bakın bahar geldi yaz geliyor ekonomi gıcır otomobil ucuz ne gam. Hepsi Akp'nin eseri. Onlar olmaza baharda gelmezdi. Alıntı
Misafir diktas Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 hepimiz ermeniyizin hristiyanızın ne sebeplerle söylendiğinin farkındayız.acaba ben ermeniyim diyip şimdi burda yazanlar o zaman onu da bu kadar sorguladılar mı? ne kadar çok israil ve abede zihniyetli insanlar varmış.biz insanlar ölüyo diyoruz herbirinden ayrı bahaneler gelio.neymiş efendim oraya nasıl gelindiğine bakılmalıymış bakalım efendim .hiçbirşey masum insanların öldürülmesine haklı sebep olamaz.bu katil zihniyetini bırakın derim.çünkü filistine olanlar bize de yakındır (Allah korusun).hergün bi yerimiz satılıyo.biraz insan olduğumuzun ve orda ölenlerin de insan olduğunun farkına varın.kimsenin sizin acımanıza ihtiyacı yok. selametle Alıntı
Φ cici05 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Hani duyunca kanınızı donduran şeyler vardır...bir ölüm haberi, dehşet verici bir olay... geçenlerde bir Fransız haber ajansı bu fotoğrafı geçti tüm dünyaya... Fotoğraf İsrail'den... İsrail'li çocuklar Lübnan'a atılacak olan füzelere mesajlar yazıyor... Sevgili Lübnanlı, Filistinli, Müslüman, Arap Hristiyan çocuklar... Sevgiyle ölün ! imza: İsrailli çocuklar !.. Evet İsrail'li çocuklar o füzelerin üzerine bunları yazıyor...bu nasıl bir öfkedir? Bir ülke yeni nesilleri bu şekilde mi yetiştirmelidir? amaç karşı tarafı yok etmek o zaman, bu çok açık şekilde belli oluyor... peki ya filistinli ve lübnanlı çocuklar... acaba bedenleri bu füzeler ile paramparça olurken böyle bir öfke mi duyuyorlar ? ya da öfkenin tanımını yapabilirler mi sizce? belki bilmedikleri bir yerlerde israilli çocuklarla bir araya gelseler her çocugun yapabileceği gibi oyunlar oynayacaklar masumca... İsrail'in Lübnandaki çocukları öldürmesi ne kadar acı ise , bu olay da o kadar acı ve mühimdir... vaadedilen topraklar diye gözünü kan bürümüş , 2. dünya savasında yasadıkları zulmü tüm dünyaya mal eden bir garip ülke var karşımızda: İsrail... yaşadıklarının acısını çıkarır gibi hareket ediyorlar...toplumsal psikolojileri çökmüş durumda ve aşırı makyavelist bir yapı içerisindeler... bu yapının aktörleri oyunlarını çok iyi oynuyor ve bu oyuna çocukları dahil etmekten çekinmiyorlar, atılan nefret tohumları bomba olup füze olup lübnana, filistine yağıyor... Dünya bunlara seyirci kalıyor...israil çocuklarını bile savasa dahil ediyor... medyadaki kalemlerimiz olan bitene tek kelime yazamıyor... neden? çünkü İsrail kızabilir... dünya tarihi savaşlar tarihidir derler ya , ne de güzel söylemişler... bu tarih burada bitsin artık! Alıntı
Misafir diktas Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 bu insanlık dramına duyarsız kalan taşlaşmış kalpler buyrun salı akşamı ulusta bomba patlatıldı.bizlerin canını yaktı hiçbir yakınıma akrabama arkadaşıma bişey olmadı ama yine de canım yandı.çünkü masum insanlar öldü.işte benim anlatmak istediğim bu hiçbir yerde masum insanlar ölmesin.yoksa hiçbirinizin acımasına falan kimsenin ihtiyacı yok.umarım bir bomba da sizin üzerine patlamadan bu tür olaylara tepkinizi koyarsınız, yoksa sizin başınıza geldiğinde çok geç olabilir. selametle Alıntı
Misafir diktas Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 emredersiniz siz nasıl isterseniz öyle yaparız.benim dini yaymak gibi bir amacım burda yok.çünkü bu şekilde din yayılmaz.müslümanlar eziliyo herkes müslüman olsun falan denmez.müslüman müslümanın hatta masun olan gayri müslimin kanını akıtamaz haramdır.İslamda terörizm yoktur.İslam da masum insan kanı dökmek yoktur.bizim tarihimizde de bazı diktatörler halkın kanını dökmüştür ama o geçmişte kaldı şimdi önümüze bakıp daha fazla kan dökülmesini nasıl engelleriz bunu düşünmeliyiz. selametlee Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 kimin öldüğü yada kimlerin öldürdüğü kadar önemli olan bir hadise ise..öldüren kadar seyirci olanlarda suçludur..tüm insanlık suçludur..insanı öldüren..aslında kendini öldürendir....yapılan tüm savaşlarda en büyük zafer..savaşın kendisinin olmuştur.. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 biz zaten Filistinliyiz. amerikan ileri karakolu olan israilin varlıgının meşrulugu bir 'efsane'dir.Yahudi dini metinlerinin alet edilmesi ile oluşturulmuş bir efsane. amerika, israil bunlar ve amaçları bellide, asıl önemli olan içimizdeki siyasal yahudi ve siyasal hıristiyan agızlarıyla konuşanlar. (dikkat ediyor olmalısınız, herkes varsa yoksa siyasal İslamla yatıp kalkıyor hatta müslümanlardan bir kısmı dahil, ama ne hikmetse yahudi ve hıristiyanlıgı siyasal bir agıza hiç yakıştıramıyorlar..hatta hatta israilin kendisini dini metinlerden meşru gösterdigini bile bile...bunun hikmetini sual etmek lazım) bunların ayırdına varmanın yolu, asılların İslam tanımı ve İslama karşı tavırlarını çözmek, ilkin yapılması gereken bilgilenme süreci bu olmalıdır. o zaman taklitler kendiliginden ortaya çıkar. Biz zaten Filistinliyiz*ama carpisanlar ve öldürülenler gercek Filistinli,lafla olmuyor bunlar sayin aslan,Siz Filistinlisiniz ama Türkiye ile carpismaktasiniz Israille degil.. saygilarla Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Biz zaten Filistinliyiz*ama carpisanlar ve öldürülenler gercek Filistinli,lafla olmuyor bunlar sayin aslan,Siz Filistinlisiniz ama Türkiye ile carpismaktasiniz Israille degil.. saygilarla sayin erdogan arkadasimizda tam gercegi,, herseferinde vurguluyor...ama anlamak istemiyorlar... ABD- İSRAİL - SUUDİ - FETULLAH - TATLIS SU ŞERATÇILARI - DEMOKRAT GÖRÜNMEYE ÇALIŞAN ŞERİATÇILAR... Gercegide bu ,,, Sayin politika... Biz zaten Filistinliyiz.....BIRAK BIZI BÜTÜN DÜNYA FILISTINLI ,,, yamyam frankfurt Alıntı
Misafir aslan34 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Biz zaten Filistinliyiz*ama carpisanlar ve öldürülenler gercek Filistinli,lafla olmuyor bunlar sayin aslan,Siz Filistinlisiniz ama Türkiye ile carpismaktasiniz Israille degil.. saygilarla sizi muhatap kabul etmiyorum. düzeysizleşmeye gerek yok sanırım. ne yazdıgınıza iyi bakın. Türkiye kimsenin babasının çiftligi degil. üç beş kelime ögrenip okur yazar olunmuyor malesef. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Biz zaten Filistinliyiz*ama carpisanlar ve öldürülenler gercek Filistinli,lafla olmuyor bunlar sayin aslan,Siz Filistinlisiniz ama Türkiye ile carpismaktasiniz Israille degil.. saygilarla bravo... Filistinliler için hepimiz Filistinliyiz diyoruz tamam Filistinliyiz peki ne yapıyoruz... İsraile, Amerika'ya ve onların işbirlikçisi Akp'ye karşı ne yapıyoruz... İsrailin tek gerçeği vardır, Kuran'da bunu vurgular yeryüzünde bozgunculuk çıkartırlar ve ikinci kez devlet kuracaklar ancak oda yıkılacak der... BOP bunun için var... Dünyanın heryerinde her tür inançtan görünen ajanları bunun için var, sebataylar, münafıklar, inanır görünen din sömürücüleri bunun için var... İsraile hizmet etmek için... Türkiye Cumhuriyetine bu yüzden saldırıyorlar o yüzden içten çökertmek istiyorlar bizim sözde Filistinliler ne yapıyor Bop'un eşbaşkanına hizmet etmekten başka? RTE İsrail'i kınayabiliyormu, Amerika'nın Irak politikasını kınayabiliyormu, Filistin için para toplamaktan başka ne yapıyorlar, elbette o paralar Filistine de ulaşmıyor... Cepten cebe sömürü ile elde edilen gelir, otur feryat et, ah vah Filistinliye yazık, e yazıkta gerçekçi olun hem işbirlikçilerini alkışlayacaksın, hemde orada burada hepimiz Filistinliyiz diyeceksin... İnandırıcı değil... Alıntı
Φ restpektif Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Bir seyi merak ediyorum: Acilan her konuyu seriat ve laiklik catismasina donusturmeyi nasil basariyorsunuz? Farkli fikir beyan eden herkesi seriatci yapmayi, Turkiye'ye karsi savasan vatan haini konumuna getirmeyi nasil basariyorsunuz? Hayret hayret hayret!!! Onca oyun donerken hala kliselesmis kavramlarla dusunulebildigine inanmak istemiyorum. Bu kadar kor olamayiz. Bu denli ilgisiz kalamayiz. Inanamiyorum yapilan yorumlara. "Siz Filistinlisiniz ama Turkiye ile carpismaktasiniz" Su soze bakar misiniz? Kimi hangi hakla bu denli pervasizca suclayabilirsin? Bu kadar basit mi bu olay, bu kadar basit mi insanlari kendi insaninin dusmani ilan etmek? Oyunlara ne kadar da cabuk geldik... Hersey siyah ve beyazdan ibaret degil arkadaslar... Yorumsuz gecemedim bu sozu... Saygilar.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Bütün bu Filistin sözlerini Akp'yi övmek için kullanırlarsa karşılığını elbette alırlar... Sanki Akp filistin için herhangi birşey yapmış gibi hem Akp'yi öv, hem laikliği tartış, hem Cumhuriyetçileri türlü acayipliklerle itham et hemde mazlumu oyna, mazluma dikkat çek... Bunlar oyun evet bizler farkındayız... Akp'ye yönelik en ufak eleştiri karşısında ne yapacaklarını ne söyleyeceklerini şaşıranlar ezelden beridir hep aynı taktiğe başvuruyorlar, ajitasyon, drama, karalama, yıldırma ve men etme... İyide zaten sadece siyah ve beyaz olmadığını biliyoruz... Bu ülke laik, demokratik bir Cumhuriyet biz diyoruz ki bu değişmeyecek... Yani biz bir şeyi bozmak, değiştirmek isteyenler değiliz, sadece buna cürret edenlere bizde buradayız diyoruz... Alıntı
Misafir aslan34 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 bravo... Filistinliler için hepimiz Filistinliyiz diyoruz tamam Filistinliyiz peki ne yapıyoruz... *************** hemen gelip sorunu akp ye bagladınız. akp olmadan öncede orada sorun vardı. siz İsrailin hangi temel sebeplerden kuruldugunu biliyormusunuz. hem görünür hemde görünmez sebeplere dair herhangi bir fikriniz varmı bizlerle paylaşacak. Fİlistindeki direnen gruplar hakkında sosyal, siyasal, askeri ne biliyorsunuz. Filistini ne kadar tanıyorsunuz. Hamas için ne dersiniz. FKÖ için ne dersiniz. kaç tane grup vardır bilirmisiniz.bu gruplar içinde hangileri direnişci hangileri siyasi hangileri de kültürel oluşumlardır, bir fikriniz varmı? tarihleri nedir. ortadogunun bir numaralı, dünyanın belli başlı sorunlarından olan filistin/arap- israil sorununu en kısaca nasıl tanımlarsınız. şu an ne alemdelerdir. kim ne istiyor, filistinliler ne ister, israilliler ne ister. her ikisinin kendi aralarındaki görüş farklılıkları nereye dayanır, nedendir?. en önemlisi abd nin bu soruna bakışını bize anlatırsınız heralde. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 sizi muhatap kabul etmiyorum.düzeysizleşmeye gerek yok sanırım. ne yazdıgınıza iyi bakın. Türkiye kimsenin babasının çiftligi degil. üç beş kelime ögrenip okur yazar olunmuyor malesef. Evet aynen sizin gibi iki ayetle nüslüman olmak ve devlete karsi siyaset yapmak gibi,evet Türkiye kimsenin babasinin ciftligi degildir ama Türkiyeyi Türkler yönetebilir ancak. saygilarla Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 O zaman hic kimse kendisini Filistinli ilan edip burada yalanci sövalyelige soyunmasin.Evet maalesef kendilerini Filistinli olarak gören coklari Türkiyede Türk devletine karsi mücadele vermektedirler. Eger Türkiyeyi yöneten siyasiler bugüne kadar Türbanla ve LAiklikle yatip kalkmasa ve onurlu bir dis siyaset izlemis olsalardi,Israil bugün Filistine o mezalimi uygulayamazdi.Herkes gider Mersin'e biz gideriz tersine atasözü tam bizim icin söylenmis sanki. saygilarla Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.