Misafir gelincik Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2009 Yalnızlığa dayanırım da, bir başınalığa asla, Yaşlanmak hoş değil, duvarlara baka baka. Bir dost göz arayışıyla, Saat tıkırtısıyla... Korkmam geçinip gideriz biz mutlulukla, Ama; ''Günün aydın, akşamın iyi olsun'' diyen biri olmalı. Bir telefon çalmalı ara sıra da olsa kulağımda. Yoksa zor değil, hiç zor değil, Demli çayı bardakta karıştırıp, Bir başına yudumlamak doyasıya. Ama ''Çaya kaç şeker alırsın?'' Diye soran bir ses olmalı ya ara sıra... CAN YÜCEL Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2009 Yalnızlığa dayanırım da, bir başınalığa asla, Yaşlanmak hoş değil, duvarlara baka baka. Bir dost göz arayışıyla, Saat tıkırtısıyla... Korkmam geçinip gideriz biz mutlulukla, Ama; ''Günün aydın, akşamın iyi olsun'' diyen biri olmalı. Bir telefon çalmalı ara sıra da olsa kulağımda. Yoksa zor değil, hiç zor değil, Demli çayı bardakta karıştırıp, Bir başına yudumlamak doyasıya. Ama ''Çaya kaç şeker alırsın?'' Diye soran bir ses olmalı ya ara sıra... CAN YÜCEL "NAAA" mozaikliyorlar sigarayı buzlu camlar ardına ne de iyi yapıyorlar! tuzlayım da kokmayasıcalar kalbura bastım çekirdek çitleyesi geldi orostopozun vesikalı kadınları sevmez bu toplum en sevmeyenleri onların yatağında en çok yatanlar üstelik sigarayı mozaiklerler fakat tecavüz serbesttir! mum kokar bacak araları çocuklukları kaçmıştır içlerine korkunç gözleri vardır fitne fesat içinde! sardunyam Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2009 "kaf" toprak iken can varıp gidip yok olurum mu sanırsın izin kalır yeryüzün de istesende gidemezsin ruhumla can verip tenine gönül gezegenim de seni doğurdum izin kaldı içimde istedin de gidemedin korku dağları deler benlikten geldin "hiç" olursun belki yok olamazsın bir kere var olmayagör andan sonra yokluk haram toprak olur ten rüzgar olur nefes seni içine çeker senden doğar artık istesende ölemezsin sardunyam Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2009 ARZULAR ŞELALE Sanal, manal bilemem bu ne ahvâl Niagara'dan daha şehvetli akıyor bazı sular Bazılarıda var Taş devr-i aşıkları. Kevgir misali delik deşik Bu işin içinde var bi şey Alıp getirmiş olmalılar Bizi eski çağlardan Aşka, aşıktan daha sadık Kalanların zamanından İçi dışı kurumuş çöl misali Kurur Aşkla yanar, Su/sar... Aşklar kaçak Aşıklar apış arasında Ordan oraya, Saldan sala, Daldan dala, İlişmesinler oynaşlarına Kişi başına ne kadar hasılası var Yıllık aşk yaşama ihtimalinin? Yetişemez oldum, Saniyedeki hızına! Merdiven altı, Balkon kenarı, Bağlık bostanlık Kurutulmuş orman misali, Kaçaktan, aleniye! Heryerde kaygan zemin var! "Bir kocakarıdan masallar dinlediniz" Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2010 AKIL TUTULMASI Beni ayaklarımdan aşağıya çeken ne varsa Hepsinden tek tek kurtulmak istiyor ruhum İçimde bu denli özgürlük aşkı yaşamıyordum Seni tanımadan önce... Şimdi bu bağımsız telaş beni kor ediyor İçimde aşk seninle büyüyor... Kal benimle, gitme! Kapat gözlerini, dinle... Nefesim nefesinle Sırılsıklam aşk kokuyorsun... Hayal misin, gerçek mi? Sordum sordum yoruldum Vazgeçtim artık merak etmiyorum Varsayıyorum ki varsın... Hayal benim hayalim Akıl benim aklım Kalp benim kalbim Sen korktuğun anda saklan göğsüme! Varsayki gerçeğim bende! Tut aklını, birden dokuza kadarda bir sayı Şimdi sal gitsin sonsuza kadar Tutma kendini... Sardunyam Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2010 HASPA'M Aristokrasi icat edildi edileli Roma kraliçesi kendisi Aslında bakarsan Roma kurulmadan öncede O kraliçeydi... Kesmedi... Tanrıça olayım dedi... Oldu haspam... Bolluk bereket Doğurganlık desen hepsi var Boyunun kısa olduğuna bakmayın Bir o kadarıda buz dağının altında var Kızdırmayın haspamı, Canı istemezse yağmur yağdırmaz Gökgürletmez, Şimşek çaktırmaz, Şarkı söyletmez! Sonraaaa, Al eline sarı boyalı teneke Çal kapısında, Haspamın kafası dumanlı Otlandı biraz ablası Tanrıçalarda kafayı çeker... Koy çeksin... Aşka kelepçe taktı polisler Sınır dışı edecekler, Haspam köşkünde ahkam keser... sardunyam Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 -Tek Başınalık Ben tek başına ne yapabilirim Diye düşündü biri Ve hiçbirşey yapmamaya karar verdi Ben tek başına ne yapabilirim Diye düşündü bir öteki Ve yalnızlığının kuytuluğuna çekildi Ben tek başına ne yapabilirim Diye düşündü bir üçüncü Ve tek başına düşünmeyi sürdürdü Ben tek başına ne yapabilirim Diye düşündü yüzbinler Ve tek başınalıklarını sürdürdüler Ben tek başına ne yapabilirim Diye düşündü milyonlar Milyonlarcaydılar Ve tek başınaydılar Bu arada birileri Onlar adına Karar vermekteydi Tek başına olduklarını sananalar Topluca ortadan kaldırıldılar.... Ataol Behramoğlu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.