Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Zaten her yazılanı herkes okuyamaz okudugunu sanır!!!!!!okuyanlar zaten belli oluyoo :)Bende komacan bir teşekkür ediyorum güseliklerle kal sevgili DORA........... :clover:

:):clover:

Gönderi tarihi:
:rolleyes:

6934sevgililergunu100170cn.jpg

Ben de seni çok seviyorum Suhedacım. :hug::kiss:

İki gündür çok üzgünüm Alp çok ateşlendi :(

Gönderi tarihi:

Süpersin denizkızı o kahveye tam da şu anda çok ihtiyacım vardı çünkü :wub:

Alp bugün koltuk tepelerinde gezdiğine göre iyi :wacko:

Dün iğneyi yiyince bay nikroplar öldü heralde :P Şükürrrrrrrrrrr

Gönderi tarihi:
Süpersin denizkızı o kahveye tam da şu anda çok ihtiyacım vardı çünkü :wub:

Alp bugün koltuk tepelerinde gezdiğine göre iyi :wacko:

Dün iğneyi yiyince bay nikroplar öldü heralde :P Şükürrrrrrrrrrr

buna sevindim ablacım aman tek hasta olmasın da koltuk tepelerinde gezsin :lol::P

Gönderi tarihi:
buna sevindim ablacım aman tek hasta olmasın da koltuk tepelerinde gezsin :lol::P

Gezsin ablam gezsin zaten bizim evin herbir köşesi onun oyun alanı(mutfakta bangonun üstü bile :P )

Bugün bana Anne ben hasta olmayayım sen hasta ol dimi diyor :lol:

Ben ona hasta olduğunda öle söylüyorum çünkü,senin yerine ben hasta olayım diyorum :P

Olayım valla iki gün yapışık gezdik,sırtımı ovala,karnımı okşa,anne başıma masaj yap :wub:

Allahım yüce Allahım erkekleri lütfen hasta etmeeeeeeeeeeeee :w00t:

Gönderi tarihi:
Gezsin ablam gezsin zaten bizim evin herbir köşesi onun oyun alanı(mutfakta bangonun üstü bile :P )

Bugün bana Anne ben hasta olmayayım sen hasta ol dimi diyor :lol:

Ben ona hasta olduğunda öle söylüyorum çünkü,senin yerine ben hasta olayım diyorum :P

Olayım valla iki gün yapışık gezdik,sırtımı ovala,karnımı okşa,anne başıma masaj yap :wub:

Allahım yüce Allahım erkekleri lütfen hasta etmeeeeeeeeeeeee :w00t:

:D:lol:tabiki ablacım annne olmak kolay mı bakiyim helede senin gibi güzel bir anne olmak ee bir de böyle yakışıklı akıllı zeki haa birde erkek cocugunun olması kolay mı :D naz yapacak da yapacak tabi sen şimdi böyle sevin mutfagı savaş alanına cevirip dagıtmasına hasta olup naz yapmasındansa :lol::D

Gönderi tarihi:

Bugün içimden her biriniz için niyet tavşanıma bir niyet çektirmek geldi bakalım tavşanım senin için ne demiş :D Hani Hıdırellez muhabbetine :)

leylaayyildiz_F_(26).jpg

Bu dağın önü güzel

Çiçeğin moru güzel

Sabreyleki gönül

Her şeyin sonu güzel

Nassssıı amaaaa :D

Gönderi tarihi:
balonnncv3.jpg

deniz kızı na kayve verme beğenmiyo sonraa :D

Ah o balonda ben de olsaydım, Uzak diyarlara yol alsaydım.....

(aaaa ama bana fal bakmaz sonra :unsure: hem ablaların elinden tuzlu kahve bile içilir :D

Dimiiiiiii denizkızııııııııııı :P )

Gönderi tarihi:
Bugün içimden her biriniz için niyet tavşanıma bir niyet çektirmek geldi bakalım tavşanım senin için ne demiş :D Hani Hıdırellez muhabbetine :)

Bu dağın önü güzel

Çiçeğin moru güzel

Sabreyleki gönül

Her şeyin sonu güzel

Nassssıı amaaaa :D

Benim mezartaşımA şöle yazacaklar zaten

SABREDERKEN ÖLDÜ :huh::w00t:

Gönderi tarihi:

I LOVE YOU I LOVE YOU

SAY LOVE YOU

DO YOU LOVE ME

burdan gerisi enteresandı hatırlamıyorum vallahii :blink::wub::hug::kalp::kiss:

Gönderi tarihi:
I LOVE YOU I LOVE YOU

SAY LOVE YOU

DO YOU LOVE ME

burdan gerisi enteresandı hatırlamıyorum vallahii :blink::wub::hug::kalp::kiss:

Zaten yakında ingilizce kursuna yazılıcam bende :D (türkçe anlatınca anlaşılamıyor sanki -_- )

Bende seni çok seviyorummmm :):wub::kiss:

Gönderi tarihi:
Ah o balonda ben de olsaydım, Uzak diyarlara yol alsaydım.....

(aaaa ama bana fal bakmaz sonra :unsure: hem ablaların elinden tuzlu kahve bile içilir :D

Dimiiiiiii denizkızııııııııııı :P )

yani gozdilla ne zaman kahve yaptın da ben begenmedim pes yani -_-:lol: hem böyle güzel bir hatun :wub: hem de benim ablam bana kahve yapacak hemi de ben içmiycem mümkün mü yani :islik:

Gönderi tarihi:
sevgili dora, anneler günün kutlu olsun :gul::gul::gul:

Teşekkür ederim Rua :) Seninde annenin anneler günü kutlu olsun :)

Gönderi tarihi:

düsünüyorum da hayatın en kahraman ve en fedakar savaşçıları annelerimiz :blushing: sen de benim tanıdıgım en güzel ve cocuklarına sevgisini sonsuz sunabilen bir annesin dün giremedim biraz gec oldu belki ama yine bu güzel gününü kutlamak istedim... anneler günün kutlu olsun annelerin en güzeli :blushing:

Gönderi tarihi:
düsünüyorum da hayatın en kahraman ve en fedakar savaşçıları annelerimiz :blushing: sen de benim tanıdıgım en güzel ve cocuklarına sevgisini sonsuz sunabilen bir annesin dün giremedim biraz gec oldu belki ama yine bu güzel gününü kutlamak istedim... anneler günün kutlu olsun annelerin en güzeli :blushing:

Canım benimmm :hug: Teşekkür ederim ablacım :kiss::clover:

Gönderi tarihi:

Aman geçmiş olsun küçük velet hastalanmış sevgili DORA....efet ne yazık ki tüm anneler minikleri hastalandıgında neyapsamdan önce lütfen o hastalanmasın ,ona birşey olmasın bana olsun düşüceleri ile doluyo....İyleşmiş çok sefindim...oyy bide erkek bak ya ısır sen onun poposunu benim için(çocuk aynen ne oluyos ya ne ısırıyon veya manene ya git o onu ısır olucaktır :blush: )Aman sen iyi olki sevdilerinde iyi olsun.......

Gönderi tarihi:
Aman geçmiş olsun küçük velet hastalanmış sevgili DORA....efet ne yazık ki tüm anneler minikleri hastalandıgında neyapsamdan önce lütfen o hastalanmasın ,ona birşey olmasın bana olsun düşüceleri ile doluyo....İyleşmiş çok sefindim...oyy bide erkek bak ya ısır sen onun poposunu benim için(çocuk aynen ne oluyos ya ne ısırıyon veya manene ya git o onu ısır olucaktır :blush: )Aman sen iyi olki sevdilerinde iyi olsun.......

Yayamazcım Alp bu yıl anaokuluna başladı.Bu kış bu kadar sık hastalanmasını doktorumuz buna bağlıyor.

Alp her ne kadar;

Bay nikrop bay nikropp

Beni hasta edemezsin diye şarkı söylese de

O bay nikroplardan bu yıl bi başını kaldıramadı :(

Eh yine de Allah beterinden korusun.

Poposunu ısırmaya gelince;ben zaten her daim ısırıyorum hemen senin içinde atarım bi ısırık :lol:

tık tıkk evde kimse var mı ben geldim :stuart:

ice.jpg

Geldim canım geldimmm.Allahhhh dondurma harika ablacım saol :wub: ama benim eşkiya görmesin.

Yazlıkta üşüdü heralde hapşurup duruyor yine -_-

Gönderi tarihi:
ben hep geliyorum ama sizi evde bulmak ne mümkün karşı komşunuz sagolsunher seferinde kızım onlar yokar diyor :D

nurtenakca_Kisir.JPG

elimde kaldı tabi :unsure:B)

Güzelim evin yolunu zor buldum bugün,geldim, şimdi gene gidiyorummm amaaa o kısırı havada kaptım havadaaa :wub::rolleyes::hug::kiss:

Gönderi tarihi:

ooffff var yaaaaaaa ben hayatımda boyle guzel kısır görmedimm, bunun gerçeğini yani tıpkısının aynısını aranızda yapabilen varmıdır kiiiii? Hayır yani varsa onla biraz samimiyet kurmaya çalışacağım ki beni davet etsin, bana bu kısırdan yapsınnn... offffffffffffff offfffffffffffffffff

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.