Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Ay ay ay mest oldum mest Sardunyacım,Diloşum,Ahmetcim,Gloriacım,Bircecim,Egzom,Leylacım Tauruscum , Frozenim;(tabi daha önce yazanları da, tüm arkadaşlarımı) Hepinizi ayrı ayrı kucaklıyorum.Çok bayramlar görelim inşallah hep birlikte Sizleri seviyorum iyiki varsınız Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Cnm Ablam tşk ederim senin e bayramın kutlu olsun Alıntı
Φ RAMAZAN DAVULCUSU Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Güm Güm Bede Güm Güm.. Doğumgünün bugünmüş Hiç haber vermiyorsun Pastayı yer bitirir diyorsan Çok ayıp ediyorsun.. İyiki doğdun Ra_dya Hep mutlu olasın Yaşın kaç olursa olsun Kalbin hep çocuk kalsın.. Bayramlaşmaktı niyetim Bu doğumgünü çıktı İkisini de kutlayayım bari Bak bu da aradan çıktı.. Kurban Bayramın mübarek olsun Ra'cım.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 Cnm Ablam tşk ederim senin e bayramın kutlu olsun Bişey değil canım ben de teşekkür ederim Güm Güm Bede Güm Güm.. Doğumgünün bugünmüş Hiç haber vermiyorsun Pastayı yer bitirir diyorsan Çok ayıp ediyorsun.. İyiki doğdun Ra_dya Hep mutlu olasın Yaşın kaç olursa olsun Kalbin hep çocuk kalsın.. Bayramlaşmaktı niyetim Bu doğumgünü çıktı İkisini de kutlayayım bari Bak bu da aradan çıktı.. Kurban Bayramın mübarek olsun Ra'cım.. Bakıyorum anahtarı bulmuşun Hoşgeldin sefalar getirdin.Çok ama çok teşekkür ederim.Senin de bayramın mübarek olsun. Saol,varol Sana diyet pasta yapayım ben ne dersin Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2007 valla kızma..şu an doğum gününle bayramı bi arada şeyy edicem..suç tesadüfte.. Doğum günün kutlu olsun.. ve deee...hayırlı bayramlar.. --bu arada sizin koç kaçmış ölemi..konak taraflarında bi yerde koç kırmızı ışıkta durunca yuakalamışsınız..hatta koç balkondan atlamış..can havliynen..vede yakalandığında arka bacak butunda hala dumanı üstünde tütmekte olan bi damga var imiş..ALP diye üç harfli bi damga..zavallı koçcuk.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2007 valla kızma..şu an doğum gününle bayramı bi arada şeyy edicem..suç tesadüfte.. Doğum günün kutlu olsun.. ve deee...hayırlı bayramlar.. --bu arada sizin koç kaçmış ölemi..konak taraflarında bi yerde koç kırmızı ışıkta durunca yuakalamışsınız..hatta koç balkondan atlamış..can havliynen..vede yakalandığında arka bacak butunda hala dumanı üstünde tütmekte olan bi damga var imiş..ALP diye üç harfli bi damga..zavallı koçcuk.. Yok kızmıyorum,ben alışkınım doğumgünümün kaynamasına Teşekkür ederim Hangi aralık sıkıştırıp damgalamış hayvancağızı Ama şaşmamalı tabi"ALP"bu Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 umudun tozu avuçlarımda gecenin karası pusmus gözbebeklerime hasretin isli kokusu sinmis tenime tüm rüyalarım artık seninle ben üstüne yalvardım daglara sessizce egsin basını diye bu hasret çekilmiyor yol versen yüregime seslendim dün gece sevda yeline savurdu sesimi kendisiyle birlikte oldugun yere git dedim gör onu benim gözlerimle tembihledim sıkıca ulastımı bilmem sana uzat ellerini askım umudun tozu avuçlarımda... iLyAdA Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Dünyayı değiştirmek istersen yüreğine inan , dostlarına güven, sevgine sarıl.. Yeni yıl senin başarılarının anahtarıyla tüm kapıları açacaktır.. Mutlu Yıllar.... ablacım Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Ra_dya ablacığım yeni yılın kutlu ve de mutlu olsun. 2008 sana mutluluk ve şans getirsin ablacığım Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 git dedim gör onu benim gözlerimle tembihledim sıkıca ulastımı bilmem sana uzat ellerini askım umudun tozu avuçlarımda... iLyAdA Seninle o kadar özleştirmişim ki bu sözü"UMUDUN TOZU AVUÇLARIMDA" Allah yüreğimizden de avuçlarımızdan da umudu hiç eksiltmesin bidenem Seni seviyorummmmmm Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Canımsın Senin de yeni yılın, senin kalbin gibi pırıl pırıl olsun Dünyayı değiştirmek istersen yüreğine inan , dostlarına güven, sevgine sarıl.. Yeni yıl senin başarılarının anahtarıyla tüm kapıları açacaktır.. Mutlu Yıllar.... ablacım Zeynebim sana da mutlu yıllar ablacım Ra_dya ablacığım yeni yılın kutlu ve de mutlu olsun. 2008 sana mutluluk ve şans getirsin ablacığım Melkor,güzel dileklerin için teşekkürler ablacım.Sana da yeni yıl güzelliklerle gelsin,mutlu yıllar ablacım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Mutlu Yıllar... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 MUTLU YILLAR SENİ ÇOK SEVİYORUMMMM Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 Mutlu Yıllar... 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar MUTLU YILLAR SENİ ÇOK SEVİYORUMMMM Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2008 Nerelerdesin Ra-dya , seni bir an kaybettigimi sandim. Iyimisin ................ Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2008 Nerelerdesin Ra-dya , seni bir an kaybettigimi sandim. Iyimisin ................ Bayramdan beri grip yakamızı bırakmıyo canım,ev karantinada Yılbaşı gecesi de oğlum ateşlendi,ama şimdi daha iyi Ben de seni özledim Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2008 Bayramdan beri grip yakamızı bırakmıyo canım,ev karantinada Yılbaşı gecesi de oğlum ateşlendi,ama şimdi daha iyi Ben de seni özledim Cok gecmis olsun .Umarim hersey cabuk yoluna girer.Saglik ve sevgiyle. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Benim Unuttuğum Kadarını Sen Özler Misin ? Unuturum Unutmak zor değil Unutmak acı Unutmak zor değil Unutmak yazık Unutulmaz kimse yok bende Bir sana kıyamadım Gücüm yetmedi seni yok saymaya Kollarımı açtığım kadar unuttuğumsun Açamadığım kadar özlediğim ; Benim unuttuğum kadarını sen özler misin ? Ceyhun yılmaz Keçiyle tavuğun selamı var canım..bizi unutmasın..unutmak yazık diyorlar.. bilmem kendilerince üstü kapalı bir mesaj mı veriyorlar.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Benim Unuttuğum Kadarını Sen Özler Misin ? Unuturum Unutmak zor değil Unutmak acı Unutmak zor değil Unutmak yazık Unutulmaz kimse yok bende Bir sana kıyamadım Gücüm yetmedi seni yok saymaya Kollarımı açtığım kadar unuttuğumsun Açamadığım kadar özlediğim ; Benim unuttuğum kadarını sen özler misin ? Ceyhun yılmaz Keçiyle tavuğun selamı var canım..bizi unutmasın..unutmak yazık diyorlar.. bilmem kendilerince üstü kapalı bir mesaj mı veriyorlar.. Bu şarkı onlara gelsin öyleyse diloşum UNUTTURAMAZ SENİ HİÇBİR ŞEY...UNUTULSAMDA BEN!.. HER YERDE SEN...HER ŞEYDE SEN...BİLMEM Kİ NASIL SÖYLESEM? BİR SİSLİ HAZAN KESİLİR RUHUM EĞER GÖRMEZSEM ... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Bende sana bir şarkıyla cevap vermek istiyorum cancağızım.. Keçi geldi.. Koyun geldi.. Alkolik bir tavuk geldi.. Hacı Osmanın kızı geldi.. Hadi gari sende gel.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Durun gelcem lodos bekliyom Bi lodos lazım şimdi bana, bi kürek, bi kayık Zulada birkaç şişe yakut yer gök kırmızı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.