Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

RAMAZAN DAVULCUSU

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    41
  • Katılım

  • Son Ziyaret

RAMAZAN DAVULCUSU - Başarıları

Araştırmacı

Araştırmacı (4/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

1

İçerik İtibarınız

  1. RAMAZAN DAVULCUSU

    İdam Cezası

    3-5 entel yaklaşım, bir o kadar felsefi sözle yazmak ne kadar kolay değil mi..? Hani diyorum ki; arada bir o baktığınız pencereyi değiştirip avama inseniz, avam ne düşünür anlamaya çalışsanız. Öncelikle İdam cezasının amacını ve etkilerini iyi anlamalısınız ki, olaya daha doğru yaklaşabilin. İdam cezasının caydırıcılığından öte toplumsal adalet duygusunu dengeleme özelliği vardır.Çocuğu tecavüze uğrayıp katledilmiş bir aile o failin ölümünü görmek ister.Yoksa onun da ödediği vergilerle yan gelip yatmasını değil ki cezaevlerimizdeki durum budur.Linç ile idamı bir tutan gördüm.Kanun önüne çıkmış ve kanunlarla yargılanıp hüküm giymiş birinin aldığı cezayı linç olarak adlandırmak, diğer tüm adli kararları da yok saymakla aynı şeydir. "Yok efendim ben idama karşıyım" diyenleriniz:Şu kısacık yazıma cevap yazma gayretine girişirken, "acaba bunu neden yazıyorum" diye düşünürseniz biraz anlarsınız belki karşılık vermenin gerekliliğini.İdam cezası sağlıklı bir toplum için gereklidir ve iyi bir eleme ile seçilmiş suçlara karşı uygulanmalıdır.
  2. Taurus gitti, ama sorulara ala göz atıyor..(: Dedi ki; Soruya uzun zamandır cevap verebilen yok, şimdilerde cevap veren Mosyna arkadaşım da yanlış cevap vermiş..E Gloria'da cevabın 27 olduğunu biliyor, ama sonuca nasıl gidebileceğini bilmiyor olacak ki hala yazmadı..(Yoksa kaçırmaz yazardı) Bari git çözümü ile yazıver, benden de sevdiklerime bir selam söyleyiver..Taurus'un sevgi ve selamlarını ileterek, cevabı yazıyorum: 555,45,27,? Şu mantık güdülmüş: Sayılar kendi içinde toplanıp 3 ile çarpılıyor ve çıkan sonuç bir sonraki sayı oluyor..Şöyle: 5+5+5=15 15*3=45 4+5=9 9*3=27 2+7=9 9*3=27 Doğru cevap 27.. Hoşçakalın..(:
  3. Iyi Bayramlar Ramazan Davulcusu...

  4. Iyi Ramazanlar Ramazan Davulcusu...

  5. Asıl düşünüp beni böyle bir aktiviteye ortak ettiğin için ben teşekkür ederim Birce..Zevkti.. Sevgiyle..
  6. Güm güm bede güm güm.. Yıktık perdeyi,eyledik viran.. Tiz haber edin sahibine heman.. Sürç-ü lisan ettiysek affola.. Son..
  7. Güm güm bede gümps ** Amaaaannnn , davul patladı Hacı Cavcav !.. Sen dur da, " zam geldi !" diye tekrar fark toplayayım..
  8. Pataklarım ha !... Sağır mısın, maninin sonlari hep " ta, ta, ta" ile bitiyor ya !
  9. Şimdi de sen beni iyi dinle ! Güm güm bede güm güm.. Ortadirek pek hasta, Inanmaz oldu dosta, Kiminin derdi ekmek Kiminin yazlık, pasta ! Güm güm bede güm güm..
  10. Köftehor, işte senin gibi sonlarını " mizi, mizi" diye bitirdim ya... Hem senin için de enfiyeli losyon damlattım..
  11. Öyleyse dinle ! Güm güm bede güm güm.. Saran yok belimizi Taşırdık selimizi Bu enfiyeli losyon Kokuttu kelimizi ! Güm güm bede güm güm..
  12. Senin gibi söylersem daha mı çok para verirler Hacı Cavcav ?
  13. Kimin gözleri Hürmüz' e vurgun olacak ?
  14. Ramazan manisi olmadıysa davul da mı çalmayacağım ?
  15. Pataklarım ha ! Daha evvel niye söylemedin ?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.