Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 Hiç helvacı,lokumcu babanın kızına bunlar gösterilir mi,çocukluğumu özledim ben nolcak şinci Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 köprüleri atma aynı nehri kaç kez daha geçmek zorunda kalacağına şaşıracaksın... nasılsın bidenem... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 canım ablacım bu kez bi sözle geldım ziyarete Dünyayı şairler yada çocuklar yönetse, o zaman dirlik düzenlik olur; çünkü ikisinin de yüreği sevgi doludur, ikisi de açık yüreklilikle yaklaşır hem beyninin hem yüreğinin sorunlarına.... sözü kimin dediğini bilmiyorum ama hak vermemek elde değil.... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2007 Fazlasıyla geçmiş bayramın kutlu olsun Radyacım,bizimki hala geçmediği için.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 yağmur üzeri kararıyor sabahın dolambaçsız ışıkları buruk bir isyan şafağımda gece doğuyor ellerimde kavuşuyor birbirine ölümün dikilmez bağ(lar)ı ve kopuk sineleri düş sırça tutunsa ardı sıra kıracak engebesiz sözleri çırılçıplak ve gök rengi yüzünle savurabilsem tenimi unutulmamış bir şehir gibi; köhne yakıcı zehirli sonra dem vursam satırsız öykülerin baş harflerinden ve çizsem asırlardan birkaç menzillik mesafeleri göz kapaklarımdan kopsa yaşam mealsiz yakut bir rüya umarsızca karışsa sayfalarıma kapı dışarı edip isimsiz tüm ikilemleri derin yaraların omzuna koymadan başını acemaşîran makamı alıp içime içimde sarabilsem o iki heceyi seni ´´değmeyin feryadıma,figanıma değmeyin,eğer sevda bu demekse,ben vazgeçtim,beni sev(mey)in´´ Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 köprüleri atmaaynı nehri kaç kez daha geçmek zorunda kalacağına şaşıracaksın... nasılsın bidenem... Ah bidenem,bidenem ben bi bilsem nasıl olduğumu; Şarkı söylüyorum Pazartesiden beri: Şimdi okullu olduk sınfları doldurduk.... kah özgürlük diye nağra atıyorum, kah oğlum oğlum deyip iç çekiyorum. Sen nasılsın iyimisin?öptüm kocaman canım ablacım bu kez bi sözle geldım ziyarete Dünyayı şairler yada çocuklar yönetse, o zaman dirlik düzenlik olur; çünkü ikisinin de yüreği sevgi doludur, ikisi de açık yüreklilikle yaklaşır hem beyninin hem yüreğinin sorunlarına.... sözü kimin dediğini bilmiyorum ama hak vermemek elde değil.... Canım benim hakkattende doğru demişler ama ben biran alpi dünya yı yönetirken düşündüm de seni seviyorummmm Fazlasıyla geçmiş bayramın kutlu olsun Radyacım,bizimki hala geçmediği için A aaa benimkinin geçtiğini nerden çıkardın canımıniçi Bana hergün bayram Nasıl oldun tatlım iyileştin mi?hasta olduğunu okudum ama yazmaya fırsatım olmadı afedersin Evi ve kendimi bir düzene sokmaya çalışıyorum bu aralar öptüm çok Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 Bizim bayram bitmeyecek bu yıl Daha iyiyim ama atladamadım tam olarak Hiç önemi yok Radyacım,ben de yatmaktan sıkıldıkça buraya kaçamak yapmıştım zaten Evi bir kenara bıraktım ben şimdilik,bugün erken(!) kalkarak kendimi düzene sokmaya çalışmaya çalışıyorum,gece uyuyabilmek için.ben de çok öpüyorum Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 Canım benim hakkattende doğru demişler ama ben biran alpi dünya yı yönetirken düşündüm de seni seviyorummmm :w00t: bende seni seviyorum ablacım... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 Düş yağmurları dün felekten bir gündü a canım, kahkahalarında boğuldum. düştüm gamzelerine, kayboldum... ellerim ellerinde sımsıcak, terli yüreğinden öptüm seni. dün duymasınlar sevincimi diye, dudaklarımı yumdum.. aşkın şerbetini içtim,yudum yudum sen ben oldun, ben sen oldum.. sonra bir an kaybettim seni yitik bir çocuk gibi ağladım , elim yetmedi, görmedi gözlerim uzanamadım... anladım ki aslında yoktun sen, ben sadece düş yağmurlarında ıslandım... iLyAdA canım'a Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 Düş yağmurları dün felekten bir gündü a canım, kahkahalarında boğuldum. düştüm gamzelerine, kayboldum... ellerim ellerinde sımsıcak, terli yüreğinden öptüm seni. dün duymasınlar sevincimi diye, dudaklarımı yumdum.. aşkın şerbetini içtim,yudum yudum sen ben oldun, ben sen oldum.. sonra bir an kaybettim seni yitik bir çocuk gibi ağladım , elim yetmedi, görmedi gözlerim uzanamadım... anladım ki aslında yoktun sen, ben sadece düş yağmurlarında ıslandım... iLyAdA canım'a Hoşgeldim İlyadam; Bu güzel şiirin aklıma bir şarkı getirdi şimdi onu söylüyorum bak: Haykıracak nefesim olmasa bile Ellerim uzanır olduğun yere Gözlerim görmese de bulurum yine Kalbim durmuşsa inan çarpar seninleee Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 yağmur üzeri kararıyorsabahın dolambaçsız ışıkları buruk bir isyan şafağımda gece doğuyor ellerimde kavuşuyor birbirine ölümün dikilmez bağ(lar)ı ve kopuk sineleri düş sırça tutunsa ardı sıra kıracak engebesiz sözleri çırılçıplak ve gök rengi yüzünle savurabilsem tenimi unutulmamış bir şehir gibi; köhne yakıcı zehirli sonra dem vursam satırsız öykülerin baş harflerinden ve çizsem asırlardan birkaç menzillik mesafeleri göz kapaklarımdan kopsa yaşam mealsiz yakut bir rüya umarsızca karışsa sayfalarıma kapı dışarı edip isimsiz tüm ikilemleri derin yaraların omzuna koymadan başını acemaşîran makamı alıp içime içimde sarabilsem o iki heceyi seni ´´değmeyin feryadıma,figanıma değmeyin,eğer sevda bu demekse,ben vazgeçtim,beni sev(mey)in´´ Sardunyam Nasılsın?Şiir bir harika ama şu rüya şarkısı yok mu Ne zaman üzülsem,canım acısa bağıra bağıra söylerim biliyormusun hadi yüreğim ha gayret Hele sıkı dur hele sabret basini eyme dik tut Bu bi rüyaydi farzet hadi yüreğim ha gayret... Öpüyorum Arkadaşım... Sevgiler Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 Abla... Bu aralar çok saçma şeyler yaşıyorum... Bayram desen, zehir oldu zaten... Senin bayramını bile kutlayamadım... Ee! hayat berbat işte, ne yapacaksın ki? Neyse, ben bugün İstanbul'a gidiyorum... İki şehir arasındaki en uzun yolculuğum olacak bu gece... Yarın kim bilir neler olur... Gidipte dönmemek var, Gelipte görmemeyi söz konusu bile yapmıyorum... Bak, karamsar dikenler var avuçlarımda... Al dinle şu iki parçayı... Çok güzeldirler... Haydi Eyvallah... Bana Müsaade Beyler Farfarayla doldu ruhumun asilerini sakinleştiren müzik kutusu... Nerde ''play'' butonu ? Bas da çalsın !... Kendi yazıtlarım iğnecesine kalbe batsın. Kodes-kafes miraysa canım burda çıksın ahali. Öfke resitalimde dilsizdim ben,konuşan gözlerimdi. Mutlu sonların kötü başlangıçlarına alışabilmeli. Hayati diğerlerinden kopya çekerek yaşamak budalaca. Kendi yolunun inşası şart tabiiki. Cehennem aşıklarla dolu,sadakatsizlerin ayakları katedecek yolu... İstemesen de katetmen gerekecek selvi boylu yokuşu. Kendini hergün izleyerek göreceksin yokoluşunu sen de. Yaşadıkça oyuna dahilim. Namussuzluk dünyasında kabus nüfusu artmakta,saklan!... Kıyametin tiyoları göz kırpmakta. İnşa ettiklerini yıkmak için gelecekler bunun bilinciyle yaşa. Ne yazık ki testlerinize tabi değilim. Bestelerimi deste deste zulaladım.. aheste yürüyen kaplumbağayım. Sen, İstanbul'u bacaklarının arasına almışsın. Aferin !... Helal olsun,işi kapmışsın. Aklın kokuşmuş odalarda baygın,erkek düşü sapkın. Kötü niyetli yaklaşım,şehvet hali zıpkın. Sen çıtırsın,en basitinden kırılırsın. Dev cüsseli şehrim aç,kendini bulunca al ve kaç !... [Nakarat] Bana müsade beyler,ben gider ahım kalır Düşman beni hatırlasın,korkum yere batsın varsın Gül bahçem yangın,küllerim avuçlarımdan taşsın Son sualde don tutsun dudakların kanasın !... Vasiyet fecre dal!.. fedai cembiyeleri ile cenkte kaldi, surlarimda ***** uyuya daldi. suretim şarap misali eskidikce degeri artti. serserim,serim giotin alti. kalbimde senede kac kez birisi idam aldi? şaibelerim şairimdi, şakaci mecburi sifatti. rihtimlarimdan gemiler kalkti, yolcular agirladim agir agir. revanlarim.. guneştim bir ara yagmur, oldum. kendi deryalarimda kendimi zorla bogdum. ...spekulatif duşlerin spazmi var. stagflasyon onlemliydi, sozumu kesme girişiminde bulunan herkeseydi radikal argolar. soyle ne zaman bitti aşka dair tangolar? her işte bir racon var. haydi egoma sponsor ol!.. ecemle ecele giderim. rabbenami bir hic ugru tersledim. offff haşaaaaaaaa!... bir dilekti vurgun oldu, vodka redbull cigere doldu. sagopa nadir sarhoş oldu. cemre gec de olsa duştu. kelimelerdi kerimelere ve kertelerime munzeviydim. dunveyi senaryolarda "rap" denen bahirdim. munasebetsiz kufru bastim, onurun canini yaktim. alti senedir aklindayim, cekemedin yoo farkindayim. rapimtraksin, sen reel degilsin. yazdiklarina sadik olamadin, soyle kac eşlisin? muaf biraktim seni ve kitlelerini, sarfiyatlarim fiyatsiz.. anonim oldu haykirişlarim az once dogdum halatim yirmi yedi bogum sele gitti agustosum vasiyet etmek istedim şarkilarimi kizima, hep sonunda kendimi vurdum. sarjoru doldurdum.. koştugum bu yolda yarimi sonladim ve kocaman adama dondum. sanma cok telaşliyim, durgunum biraz. solgunum yuzum, bitkinim ufaklik. sen de gel peşimden amma cok caliş!.. duvarda yazmaz her kural, yumruk yersin yilma kalk, dayan!.. bu abi yerle cok sevişti. duşmek hic ayip degil, kalkmasini bil!.. ve acele et şu gozyaşini sil!.. sagopa idol(aydl)oldu bak dedim babam, ben dayandim. buraya kadar geldim 27 adim. takma kendimden can sikintim, onceden beridir bir olum takintim. bunu da yuzume vurmasinlar sade evde yuzum asik, dişarda sempatik takildim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2007 Sardunyam Nasılsın?Şiir bir harika ama şu rüya şarkısı yok mu Ne zaman üzülsem,canım acısa bağıra bağıra söylerim biliyormusun hadi yüreğim ha gayret Hele sıkı dur hele sabret basini eyme dik tut Bu bi rüyaydi farzet hadi yüreğim ha gayret... Öpüyorum Arkadaşım... Sevgiler iyiyim canım inşallah sende iyisindir... hadi o şarkıyı bugün bir kez daha dinleyelim ben senin için dinleyeceğim... bende öpüyorum arkadaşım Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2007 Abla...Bu aralar çok saçma şeyler yaşıyorum... Bayram desen, zehir oldu zaten... Senin bayramını bile kutlayamadım... Ee! hayat berbat işte, ne yapacaksın ki? Neyse, ben bugün İstanbul'a gidiyorum... İki şehir arasındaki en uzun yolculuğum olacak bu gece... Yarın kim bilir neler olur... Gidipte dönmemek var, Gelipte görmemeyi söz konusu bile yapmıyorum... Bak, karamsar dikenler var avuçlarımda... Al dinle şu iki parçayı... Çok güzeldirler... Haydi Eyvallah... Ben buraya cevap yazmadan gelmişsin Bak sağ salim döndün işte Gelir gelmez de moralimi bozdun ha Şu karamsar dikenlere gelince: Senin öle güzel bir kalbin var ki; o dikenlere bile çiçek açtıracağından şüphem yok benim Parçaları dinledim,Yaren de dinledi.Yani Alp'de dinledi dememin bi manası yok dimi yani sen biliyosun Teşekkürler Ablacım...Moralini yükset tut,herşey güzel olacak inşallah... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2007 Bu fıstığı neyle beslediler acaba Canım ya, bu bana gösterilir mi gündüzleri çocuk hasreti çekiyom zati Hem sen nerelerdesin bakim hiç gözükmüyodun ne zamandır Öptüm Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2007 Radyacım bir ufacık tefecik çiçeğe ne dersin..? Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Radyacım bir ufacık tefecik çiçeğe ne dersin..? Diloşum sana daha önce de söylemiştim çiçeğin boyutunun hiç mi hiç önemi yok Noldu olmadı mı yine bugün hep devasa bi çiçek bekledim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 ablacım ben geldim bu aralar pek giremiyorum sınavlarıma az kaldı seni çok seviyorum Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 ablacım ben geldim bu aralar pek giremiyorum sınavlarıma az kaldı seni çok seviyorum Ben de seni çok seviyorum canım,inşallah çok güzel notlar alırsın,öpüyorum kocaman seni Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 üzülürdüm ağlardım kahrolurdum belki eskiden şimdi belkide gözyaşlarım akmıyor boşyere ama aynaya bakınca gözbebeklerimde kalbim yok şimdi gözlerimde uzanan elinin silüeti sanki... niye binbir şekle giriyor kalbim niye buğulu gözlerden görüyorum herşeyi tükettik biz herşeyi,bittik,bitirdik! ağlamaktan öldüm ben,kabul et biz yittik! alıntı Alıntı
Φ veled-ul iblis Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2007 Eğer bir gün karşılaşırsak, sadece yürekli ol ve gözlerimin içine bak... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2007 Eğer bir gün karşılaşırsak, sadece yürekli ol ve gözlerimin içine bak... Sanmıyorum ama bana bir söz hatırlattınız; Gözümle gördüğüm hiç birşeyden korkmam...(Hz.Ömer) Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2007 ablacımm bi pasta daha istesem senden Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.