Φ Dayı Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2009 Günaydın Türkiye..Günaydın Dünya.. 2 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2009 Mutlu bir gün geçirmeniz dileğiyle günaydın arkadaşlar Alıntı
Φ çelikbilek Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2009 Herkese Merhaba ve dopdolu bir günaydın..... 1 Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2009 NURİ İYEM günaydın @çelikbilek, bu tablo günün size armağanı.. 1 Alıntı
Φ çelikbilek Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2009 Herkese mutlu ve özgürlüğünü hissedebilecek güzel sevgiler yaşaması umuduyla GÜNAYDIN... dünkü armağan tablon için teşekkürler A.E.D. 1 Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2009 Güneş bu günde aydınlatacak ve ısıtacak gönüllerimizi.. 1 Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2009 Aydin aydin Gunaydin,yoksa Erol Gunaydinmiydi Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2009 Bol güneşli günler günaydın Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2009 Tünaydın tünaydın... bu tünaydın ne enteresan bi kelimedir yahu ilkokulda öğlen derse girdiğimizde öğretmenimiz ısrarla tünaydın dememizi isterdi o zamandan beri sevmiyorum bu kelimeyi dünaydın daha hoş duruyo valla benim bildiğim tün gece değil mi geceniz aydın olsun demek mi şimdi tünemekle de bi alakası varmı acaba tavuklar tünerya ne garip ya bu kelime tünaydın tdk dan çıkarılmasını talep ediyorum ve bu kelmiyi kullandığın için seni kınıyorum apla tünaydın ne yaw az daha unutuyodum sana da tünaydın ablacım Alıntı
Φ çelikbilek Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2009 HERKESE BAYRAM GÜNAYDINI...... 1 Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2009 Bayram Günaydınını aldık..şimdide Kurban etini alayım abi.. Gününüz aydınlık olsun Bayramınız Seyran olsun.. 1 Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2009 günaydın @dayı, sendeki şansa bak kurban eti yerne osmanlı saray ressamı FAUSTO ZONARO nun bu tablosu düştü payına.. bu resmin internetteki hali bile dinlendirir beni.. Alıntı
Φ Nüanss Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2009 Sadece bayram günü değil, her an bayrammışcasına hayattan keyif alınması ümidi ile.. İyi bayramlar. 1 Alıntı
Φ alkanaga Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2009 Hergünün Bayram Zevkiyle geçmesi dileklerimle... İyi Bayramlar.. Alıntı
Φ Nüanss Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2009 Gün gerçekten aydın.. Apaydın olsun içimiz..ışık saçalım biraz..Günaydın. 1 Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2009 Gün aydın olsun Bayram herkese karlı dağların ardından güzellikler getirsin Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2009 VAN GOGH günaydın @Aries, Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2009 Günaydın AED Van Gogh en sevdiğim ressam biliyormusun..Kendine özel renkleri vardır kendi adını almış.. sarısı yeşili kahverengisi kendi adıyla tanınır.. yaşadığı dönemdeki yoksulluğuyla ne harikalar çıkarmıştır.. Teşekkürler Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2009 Günaydın AED Van Gogh en sevdiğim ressam biliyormusun..Kendine özel renkleri vardır kendi adını almış.. sarısı yeşili kahverengisi kendi adıyla tanınır.. yaşadığı dönemdeki yoksulluğuyla ne harikalar çıkarmıştır.. Teşekkürler bu tablo sendeymiş galiba.. kuşlar söyledi..artık çıkarsan diyorum.. Vincent Van Gogh'un "Dr.Gachet" Adlı Eseri Dr. Gachet, Picasso’nun doktoruymuş.Resim Picasso ölmeden birkaç ay önce yapılmış. Ayrıca, Dr. Gachet’intabloda elinde tuttuğu bitki de Picasso’yu tedavi ederken ilaç olarakkullandığı “Yüksükotu” imiş. 15 Mayıs 1990’da Japon iş adamı RyoeiSaito tarafından 82,5 milyon dolara satın alınmıştır. Çok ilginç biranektod: Resmi satın alan Saito, resmi bir kasaya kilitleyerek öldükten sonra yakılmasını vasiyet etmiş. Ancak gelen tepkiler geri adımatmasına neden olunca resmi bir müzeye bağışlamış. Buna mukabil, Saitoöldükten sonra resim yerinde bulunamamış. Yani nerede olduğu şuan içinbilinmiyor. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.