Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 13 yıl ya valla kandili kutlucaktım unuttum babacıım hayır duanısı talep etmiştim bi kere affet babacıım mumtas beyi iş ortamın kullanıyom çümki kurallar böyle unuttunus mun sis koymustunus baskalrının yanın da ban a lutfen bey de diye bende kendimce ulfi manalı bi isim taktım sise
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 13 yıl Hıımm..Anladım anladım..bu mesajdan sonra bende Mümtaz bey deyince sevgisel iletişimimizin gizli kaldığı kanaati uyandı birden
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 13 yıl Tunaydin iyi gunler bol gunesler telefondan yaziyorum hukumsuzum.
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 13 yıl Mutlu pazarlar, yüzünüzden gülümseme eksik olmasın... Günaydın örtmenim, çabuk kaçtınız
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 13 yıl bu gün tamam günaydınnnn Aferin efladımıss Abidik Sana Beğenimi attım zati.. Hep böyle sabah erken kalk, bir yumurtayı sütle çırp, birazcık ekmek, biraz da peynir ye Sonra işine git tımım mı? Hadi bakem
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 13 yıl Günaydın örtmenim, çabuk kaçtınız Çocuklara kalabalık bi pazar kahvaltısı hazırladım.. ama tabiiii. ne yazık ki bendee...
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 13 yıl Çocuklara kalabalık bi pazar kahvaltısı hazırladım.. ama tabiiii. ne yazık ki bendee... Ama buradaki garip ve mahsun talebelerinizi unutmuşsunuz..
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 13 yıl Tünaydın... Valla kaynanası sevenlerdensin, yumurtalı ekmek var herkese..
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 13 yıl Örtmenim ellerinize sağlık.. Allah sizi pazartesilerden kurtarsın..dilerim.. Adminim sizin geleceğinizi bilsem örtmenimizin hazırlayıp sunduğu konsept yumurtalı ekmeğin bir dilimin yemezdim.. Size de tünaydınlar olsun..
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 13 yıl Admin Örtmenim ellerinize sağlık.. Allah sizi pazartesilerden kurtarsın..dilerim.. Adminim sizin geleceğinizi bilsem örtmenimizin hazırlayıp sunduğu konsept yumurtalı ekmeğin bir dilimin yemezdim.. Size de tünaydınlar olsun.. Bon appetite
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2012 13 yıl Günaydın herkese..İyi haftalar..Bu arada profilimi oluşturabilmem için 10 mesaj atmam gerekiyormuş.. Her yere atlamış gibi görünebilirim..Kusura bakmayın artık
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2012 13 yıl aferin sene bak bu kararlı birine bensiyo günaydın dimi görüşces senle
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2012 13 yıl Günaydın herkese..İyi haftalar..Bu arada profilimi oluşturabilmem için 10 mesaj atmam gerekiyormuş.. Her yere atlamış gibi görünebilirim..Kusura bakmayın artık Hoş geldiniz.. Tünaydın herkese...
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2012 13 yıl Admin Günaydın herkese..İyi haftalar..Bu arada profilimi oluşturabilmem için 10 mesaj atmam gerekiyormuş.. Her yere atlamış gibi görünebilirim..Kusura bakmayın artık Kuşlar kadar özgürsünüz. Canınız nereye atlamak isterse atalayabilirsiniz... Tünaydın herkese
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2012 13 yıl hoş geldin beşiktaşlı kardeşim günaydın ben seni maşuklar yokuşunda bekliyom
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.