Φ Aries Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 Böyle bir yerde kulübe de olsa olur.. Bembeyaz kumsal Yemyeşil deniz kesin olmalı.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2012 tek kelmeyle huzur.. 2 Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2012 ya bunu da nereden buldunuz Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2012 işte burda ömrümün sonuna kadar yaşamak isterdim... 2 Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2013 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2013 mersin ayaş ve narlıkuyu arasında deniz gören bi arazidee içerisinde kesme taşlardan yapılmış bir ev. ölee Alıntı
Φ Tuba Hatem Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2013 aşağıda bir kaç örnek verdim ben, gerçi tam istediğim gibisini ancak kendim tasarlamalıyım ama bunlara benziyebilir... orman ya da dağ evi olmasını isterdim... yeşil olsun, huzurlu olsun nerede olursa olsun... frozen, diloş, yumote, leylada komşum olsun evimi çok seviyorum ama keşke bahçesi de olsaydııı..... Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2013 Tanrım lütfeeeenn!!! 2 Alıntı
Φ kolumanlarnakliyat Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2013 evler gerçekten çok güzel nerde yaşamak değil önemli olan kimle yaşadığın önemli bence. 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2013 evler gerçekten çok güzel nerde yaşamak değil önemli olan kimle yaşadığın önemli bence. İşte biz yaşanası birini bulamayanlar böyle evlere yanlız hayatlar adayanlarız Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2013 sanirim favorimi buldum cok kullanisli bir yatak odasi hatta ; yatak odasi merkezli bir ev : )) belki de guzel bir tepelikte ; denize hafif bir caba ile ulasilabicek uzaklikta, yeni evli ciftlerden olusan eglenceli komsularin oldugu mumkunse de iliman iklimin meltemlerinin mutlaka doldurdugu bir evi ; hicbirseye degismem .. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2013 Ben önce bahçesine karar veriyorum... Şöyle bir bahçesi olsun mesela Evin kendisi de bu olsun... Manzarası da bu olsun... İçinde kiminle yaşadığımın hiçbir önemi yok, mümkünse benden başka kimse yaşamasın, bir köpek bir kedi yeter de artar bile.. Ama yakışıklı bir komşuya hayır demem 3 Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2013 bahce dedin de aklimi celdin bahcesinin ucu bucagi olmasa da olur bana tam uyar 1 Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2013 bisiklet yolu severim ben bir de . araba yolu olmasin ; bisiklet yolu olsun : )) ya da at surebilmek icin keci yolu olsun ... insanlar kendi hallerinde ama yardimsever olsunlar .. neseli ama halden anlayan olsunlar .. bir insan bi sure gormedigi insani gorunce ici acilsin ve nesesi yerine gelsin mesela .. bu sosyal cevrede 7 den 77 ye herkesin ilginc bir hayat hikayesi olsun ve herbir insanin verebilecegi altin ogutleri olsun .. degisik insanlarin bahcesine, ya da is halindeyse yakinlarina sokulabilecek bir guven davetiyesi ve sevgi kivilcimlari feveran etsin etrafta .. romantizm ise tabi ki hat safada olsun tabi adrenalin dolu bisekilkde .. duraganlik begenmem fazla ve periodik olarak gizemli yabancilar meydana ciksa ; )) en lezzetlisi olsa gerek Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2013 Karavanla birlikte hergün başka bir yerde yaşamak güzel olurdu 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.