Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2008 mutluuu bayramlarrrrrrrrrrr Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2008 Önümüzdeki hafta gelecek bana birce,azcık hırpalıyayım dimi onu,msnde sölediklerim yeterli gelmiyor,bir abla sopası istiyor artık değil mi Tengerinnnnnnnnnnnnnn gellllllllllllllllllllllllllllllllllll bak en çok incelenen blog benimki artık Geçtim yavrucum seniiiiiiii Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2008 Bugün gelme di yarin gelir diye diye... haftalar gecti...dayanamadim artik o yüzden bir sesleneyim dediydim Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2008 Bugün gelme di yarin gelir diye diye... haftalar gecti...dayanamadim artik o yüzden bir sesleneyim dediydim İyi ettin bircecim belki duyar sesimizi Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2008 Birce ile radya seslenirken ben de bir sesleneyim dedim Gercekten ozlettiniz kendinizi ve yazilarinizi Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 Ama sizde hiç onu düşünmüyorsunuz yazık degilmi baksanıza hangi engeleri aşmaya çalışıyo gelebilmek için ....ah ahhhhhh yıllardır pc i başında bu yazılar için ne emekler verdi bazen tek bazen arkadaşı ile...sonra ailesi tarafından yatagına konuldu ve işte aynen yukarıdaki şekil A ..1 deki gibi kaçma teşebüsslerinde bulunuyor hala hazırda Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2008 bayraminiz mubarek olsun . Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 offffffffffffffffffffffffffff en bari kaybolma yaaaaaa Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2009 Hiç gözükme gözüme yandın sen yandın bakalım çenemden nasıl kurtulcan Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Hiç gözükme gözüme yandın sen yandın bakalım çenemden nasıl kurtulcan Yokk bu böyle olmıyacak sevgili Radyacım ben yapacagımı biliyorum kapısına gidecegim hadi bakalım ozaman ne yapacak velet Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Sevgili Ahmet'i neredeyse Oğuz Aral kadar özledik, biliyoruz çok arkadaşın var ama buradakileri de ihmal etmemelisin Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Hehhe he Valla ne zamandır ilk defa bi gireyim dedim, s.e.t.h (pek tanıyamadım ama...) tam da bugün bir ileti yazmış... Valla oldukça yoğunum; eğitim ve gelecek ile ilgili... Sürdürüyoruz, bakalım... Yayamaz, sen hiç konuşma bence... Buralara kadar gel, selam vermden dön... Ooohhh! ne ala memleket... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Hoşgeldin... Sağol Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Amanda aman yağlar ballar mı dökelim... Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2009 Yok ya kırmızı halı yakışır boşige .Evet ya boşig nerdesin . Msn de de göremiyorum artık seni. Tabi meşgul adamın hali başka oluyor. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2009 aman efendim kimler gelmiş Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2009 Hehhe he Valla ne zamandır ilk defa bi gireyim dedim, s.e.t.h (pek tanıyamadım ama...) tam da bugün bir ileti yazmış... Valla oldukça yoğunum; eğitim ve gelecek ile ilgili... Sürdürüyoruz, bakalım... Bir hayranınım diyebilirim Diğer hayranlarından sıra bana gelmez ya Hoşgeldin Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2009 Yok ya kırmızı halı yakışır boşige .Evet ya boşig nerdesin . Msn de de göremiyorum artık seni. Tabi meşgul adamın hali başka oluyor. Gelincik, gerçekte oldukça meşgulüm ama aklımda değilsiniz diyemem... Aslında sana ulaşsam iyi olacak bu aralar; çünkü bir kaç şey danışmam gerekiyor... aman efendim kimler gelmiş Hoşgeldim... Bir hayranınım diyebilirim Diğer hayranlarından sıra bana gelmez ya Hoşgeldin Sıra falan yok da, tanıyamadım yani... O değil de, adımı nerden biliyorsunuz, ona da şaşırdım... Hoşbulduk bakalım tekrardan... Sağolun... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2009 Hoşgeldin,hoşgeldin deee blog yazma nütfen ben hazır 500 incelemeyi geçmişken Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2009 Admin Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2009 Hoşgeldin,hoşgeldin deee blog yazma nütfen ben hazır 500 incelemeyi geçmişken Uzun zaman olmuştu yazılarını görmeyeli bugün görünce birisi Tengerin'imi taklit ediyor diye önce bir yazıya baktım rumuzdan önce. Birden Tengerin dedim tabiki. Hoşgeldin. Sevgiler Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2009 ...Figgaro-Taylan Abi-Tengeriin Boşig üçlü rakı sorfasını kurma hayalim var hala... Umarım bir gün Taylan Abi'nin msn sohbetindeki keyfiliğini gerçekte de yaşarız... Valla özenmedim değil... ... Boşig'cim Antalya'da tanımasan da bir arkadaşın her zaman var bilesin, umarım ve dilerim ki karşılaşırız bir gün. Figgaro ile seni de çekiştirdik, referans sağlam 3'lü sofra fikri hiç fena değil. Bu konuya eğilelim. Benim sözüm hala geçerli kardeşim. Yıllar geçer belki ama dostluklar bakidir. Tekrar hoşgeldin. figgaroooo, duyuyor musun aloooooo Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2009 Uzun zaman olmuştu yazılarını görmeyeli bugün görünce birisi Tengerin'imi taklit ediyor diye önce bir yazıya baktım rumuzdan önce. Birden Tengerin dedim tabiki. Hoşgeldin. Sevgiler Ne diller döktüm ona ben bir bilseniz siz,hatta blog yazsın diye rüşvet bile teklif ettim Ama bende kaybolucam ortadan karar verdim,adam profilimde sevenlerime haset etmiş,bi de şuraya bak Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.