Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 145
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Sevgili arkadaşıma Boşig'e, beğendiğim, kaldırıma çizilmiş üç boyutlu bir resim armağan ediyorum.

54768351vp3.jpg

Julian BEEVER

Gönderi tarihi:

Ya boşig, ben neden senin anı defterine bir şey yazmamışım ,anlamadım.Ama bu saatten sonra yazsam ne olacak yazmasam ne olacak. :D Umarım hayattan tüm beklentilerin gerçekleşir.Uzun uzun anlatırsan biraz zor ama olsun belki beklentilerini anlayan birileri çıkar.Dinleme zahmetine katlanırlarsa tabi :D Sevgilerimle.

Gönderi tarihi:

Senin yazıların beni düşündürmeye yöneltti çoğu zaman. Tabi bilgilendim de....

Koltuğunun altına daha kaç karpuz alacaksın bilemiyorum ama bildiğim bir şey var. Hepsini de başaracakasın.

Hayatta başarı hep seninle olsun.

Gönderi tarihi:
Ya boşig, ben neden senin anı defterine bir şey yazmamışım ,anlamadım.Ama bu saatten sonra yazsam ne olacak yazmasam ne olacak. :D Umarım hayattan tüm beklentilerin gerçekleşir.Uzun uzun anlatırsan biraz zor ama olsun belki beklentilerini anlayan birileri çıkar.Dinleme zahmetine katlanırlarsa tabi :D Sevgilerimle.

Valla bilmiyorum niçin birşey yazmamışsın...

Ama sağol yine de, hatırlamana sevindim...

Tengerin bu anı defterinden ben de yeni haberdar oldum.

Kısa ve öz: Her şey gönlünce olsun!

Bir film vardı, adam marangozdu.

Kadın, ne zamandır marangozluk yaptığını sormuştu ve adam:

"Hatırlayamadığım kadar uzun, doyamadığım kadar kısa" demişti...

Bende öyle yazıyorum...

Ama yine de senin kadar kısa ve öz yazamam...

Sağol Muki...

Senin yazıların beni düşündürmeye yöneltti çoğu zaman. Tabi bilgilendim de....

Koltuğunun altına daha kaç karpuz alacaksın bilemiyorum ama bildiğim bir şey var. Hepsini de başaracakasın.

Hayatta başarı hep seninle olsun.

Çok sağol Halkalıyıldız...

Bilirsin, biraz fikirsizimdir ben...

Övgülerin için teşekkür ederim...

Sağol...

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Hımmmmm :unsure: Ükela kişileri yakalamakta üsütme yoktuy :glare: şunun düşüncelerine dalalalım bakalım neler çıkıcak diye düşündüm :excl: amanın :wacko: iyiki düşünmüşüm :) okudugum kitabtan aldıgım hazzı sohbetlerinde,ifadelerinde yakalıyacagımı düşünüyorum :glare: ikimizede kolay gele :flowers:

Gönderi tarihi:

Baloncu geldi baloncuuuuuu.

Bayramın kutlu olsun ablacım :hug:

balonahmetup8.jpg

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Bugün içimden her biriniz için niyet tavşanıma bir niyet çektirmek geldi bakalım tavşanım senin için ne demiş :D Hani Hıdırellez muhabbetine :)

leylaayyildiz_F_(26).jpg

Mektup üstünde pulllar

Sevgilim mektup yollar

Dua edin komşular

Kavuşsun hasret kollar

Nassssıı amaaaa :D

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
Bugün içimden her biriniz için niyet tavşanıma bir niyet çektirmek geldi bakalım tavşanım senin için ne demiş :D Hani Hıdırellez muhabbetine :)

Mektup üstünde pulllar

Sevgilim mektup yollar

Dua edin komşular

Kavuşsun hasret kollar

Nassssıı amaaaa :D

Hehhe he he...

Güzelmiş beaa :D

"Sevgilim" dediğin "Alp"mi yoksa?

• 5 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Canımmm aklıma taklıdı hem sütlaç pişriyorum de hem getirme

:( sana ugramadan geçebilirmiyim sandın ;) bak senin sütlaçı süsledimmmmsutlac.jpgafiyet olsunnnnn. :)

şimdi ben kıskanmayım da kim kıskansın karınca pes yani bir bana yok öyle mi sütlaçtan ee napalım tamam bende yemem :angry:-_-:unsure:

Gönderi tarihi:

Bir fikir adamı nasıl olmalıdır sorusuna verilecek cevapların tamamını barındırdığını düşündüğüm arkadaşım. Yazı yazma konusundaki kabiliyeti , türkçeyi çok iyi kullanması ve forumda kullandığı her iletisine gösterdiği özen birikimini ustaca ortaya koymasını sağlıyor.

hiç ilgimi çekmeyen konular ve başlıklarda dahi Tengerin'in yazılarını görünce okuyorum. Zira iletileri bir tartışma, polemik yazılarının ötesinde o tartışmadan koparıp bağımsız olarak okuduğunuzda dahi mutlaka faydalanacağınız birer kaynak niteliğinde. Bana tarzı, dili ile hatırlattığı kişi İlber Ortaylı.

Gönderi tarihi:
Bir fikir adamı nasıl olmalıdır sorusuna verilecek cevapların tamamını barındırdığını düşündüğüm arkadaşım. Yazı yazma konusundaki kabiliyeti , türkçeyi çok iyi kullanması ve forumda kullandığı her iletisine gösterdiği özen birikimini ustaca ortaya koymasını sağlıyor.

hiç ilgimi çekmeyen konular ve başlıklarda dahi Tengerin'in yazılarını görünce okuyorum. Zira iletileri bir tartışma, polemik yazılarının ötesinde o tartışmadan koparıp bağımsız olarak okuduğunuzda dahi mutlaka faydalanacağınız birer kaynak niteliğinde. Bana tarzı, dili ile hatırlattığı kişi İlber Ortaylı.

Çok teşekkür ederim Cyrano.

Gerçekten sağol takdirin için...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.