Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 leylam sıra bana geldi ama ben susmamıştım bilirim cadımın şiddete ne kadar kaşı olduğunu odunlarıda heç sevmez... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Diloşum hayırlı Ramazanlar Kıs bu arada benim patik noldu Çok yavaşsın şekerim Hayırlı Ramazanlar Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 tatlım,balım, şekerim günaydın sabahın kör saatinde sana bir şarkı hatırlatasım geldi valla bu şarkı bile nostalji olmuş ya bişicik demiyom artık.... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Diloş'um...Çok dağınığım.Sanki zihnimin bütün nötrinoları ikiz kuleler gibi dağılmış,atmosfere karışmış...Foruma gelip yazdıklarınıza bakıyorum ama birşey yazamıyorum.Şimdi anlatamayacağım kadar,daha doğrusu kendim de anlayamayacağım kadar tuhafım...Evet evet,tuhaf...Sana,Sardunyam'a,Leylam'a,Gloria'ya,Ra-Dya'ya,Egzo'ya,Figgaro'ya,diğer sevdiğim dostlarıma birşeyler yazmak istiyorum,ama olmuyor.Bilmiyorum ki,bu hissi anlayabiliyor musun diyeceğim ama,herşeyi anlarsın zaten.Belki telefonda annemin sesi yeteri kadar neşeli çıkmıyor,çünkü ondan aldığım için enerjimi,o hasta olunca ben de oluyorum,panik yapıyorum anneme birşey olur diye.Belki tatilden dönünce,onlarsız olmaz dediğim insanlarsız da olurmuşu anladığım için mahzunlaşıyorum biraz.Belki de nereye gitsem benimle gelen ve içimde külçe gibi oturan bu yalnızlık duygusu...Bilmiyorum ki işte.Kötü zamanlarda saklanırım hep,hani''ikinci yüzüm sen gül biraz,ben ağlayacağım''dediği gibi şairin,göstermek istemem birinci yüzümü...Ama sen ''geldin,hani?''yazmışsın ya,o yüzden işte,geldim ama gelemedim demek zorunda kaldım sana.Kısa zamanda toparlayacağım kendimi...Bütün arkadaşlarıma selam... Ayşegülüm.. dağınık olan sadece sen değilsin inan bana..bu durumda yalnız da değilsin..dalgalanıp dalgalanıp duruluyoruz işte.. Kilitlenmişsin bi süreliğine..bana da olur bazen..herşeyden hatta en çok kendimden kaçasım gelir..ama sende bilirsin bu imkansızdır.. Seni anlıyacağımı biliyorsun çünkü sende beni anlıyorsun..bu ne kadar nadir olan bişey değil mi..? Sende öylesin..nadir rastlanan bir güzellik.. İlk işin kendi içinden çıkmak olmalı.. Öpüyorum bitanem.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Hiç bir haşeratı öldüremeyen ben,teknolojiyi,kimyasalları filan bir tarafa bıraktım,şak diye alkış hareketiyle hallediyorum,çok ustalaştım.. ama o minikler var ya.. Ka.........yorum hala anlayacağın,hem de artarakCümlemize acil şifalar,sineklere de acil ölümler tabi Leylam.. tüfek icat oldu mertlik bozuldu.. Atalarımız o savaşları silahlamı kazandılar..sen böyle bir ecdadın torunusun..dolayısıyla şaklatma yöntemi senin genlerinde var.. seninle gurur duyuyorum bitanem..cesur yüreğim benim.. Leylam sende büyük değişimler gözlemliyorum sen yakında başka canlılarıda şakşaklarsın... tekme tokat artık Allah ne verdiyse... cadım bu konuda sana iyi örnek olmuş anlıyorum şimdi... evet bende gökkuşağımda büyük değişimler gözlemliyorum..du bakali daha ne gibi yöntemleri kimler üzerinde uygulayacak.. sabırsızlıkla bekliyorum.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Diloşum hayırlı Ramazanlar Kıs bu arada benim patik noldu Çok yavaşsın şekerim Hayırlı Ramazanlar hayırlı ramazanlar gececim.. patik değil canım çorap çorap.. hem ne yavaşı bi düzine ördüm senin için.. başında denemek için nasıl sabırsızlanıyorum bilemezsin.. tatlım,balım, şekerim günaydın sabahın kör saatinde sana bir şarkı hatırlatasım geldi valla bu şarkı bile nostalji olmuş ya bişicik demiyom artık.... canım bonibonum.. döndün demek..çok özlemişim seni.. bendeniz..az dansetmedim bu şarkıyla..ahhhhh..ah... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 sürprizine bayıldım ve haa ayılamadım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 sürprizine bayıldım ve haa ayılamadım gazoz iyi gelir kanımca.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 bidenem seni seviyorum desem ne dersin? Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 ne diycem..ALLAH derim.. bende seni bitanem..bende seni.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 canımsın KEŞKE yine bir günbatımı ve sensiz başlayan gece sana kanayan yüreğimde yön verdiğim zihnimle çocuksu ellerim ve sana mecbur yazmalara alışmış kalemim düşüyoruz gecenin ayaz yorgunluğuna içinde düzinelerce ''keşke'' yön veriyor şiirlerimin dizelerine gözlerimin arkasına sakladığım gözyaşlarım sağanak olup yağıyor ''keşke''lerin üzerine ve ben üşüyen titrek bedenimde düşlerime sarılıp yatıyorum küçük umut artıklarının sıcaklığı ile uyuyorum sabaha... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 yapma Sardunyam..keşkeler yıpratır insanı..üstelik düzeltmez hiçbirşeyi..bir keşke bin keşke doğurur.. şimdi dudaklarımdaki sessizliğin adı GURUR..! aldırmazlık türküleri dinler gibiyim.. ne doğru demiş şair aldırmazlık türküleri..bak benimde dilime dolandı bitanesi..; İki keklik bir kayada ötüyor.. Ötmede keklik derdim bana yetiyor.. beraber söyliyelim bitanem.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Bugün bu forumda özlediğim herkese benden bir şiir Bu da DİLOŞ'uma, ben bunu çok beğendim ve en çok sana yakıştırdım; Bir garip mengene yüreğimi sıkar Bir kuşun kanadının gölgesi düşse yüreğine Kıskanırım. Ben mavzerde fişek Ben ki kını da bıçağım Gökyüzünü paslı bir maviye Yeryüzünü kızıla boyarım İsterim ki mutluluk gölgen olsun Gözlerinin gülen tılsımı hiç bozulmasın Ben bir bedevinin su aradığı gibi Arıyorum şimdi seni Ve nasıl özlüyorsa yarasalar geceyi Bende seni öyle özlüyorum Eylülün geldiğini Sızlamasından anlıyorum dizlerimin Bilir misin karanlık bir gecede Yalnızlığın insana nasıl koyduğunu Bilir misin kara bir karıncanın Beyaz kalbi gibi bir hisle sevdiğimi seni Bilir misin içinde aşk geçmeyen şiirleri yazmadığımı A Ve Ş Ve K Harfleri Mazi urganın ucuna bağlıdır, benim gönlümde Bir tren penceresinden el salladığım gün Siyah saçlı bir kıza Bir otogarda bıraktım bu harfleri Sol göğsümün üstünde muska gibi Sakladığım resmi uzayıp giden Yollara bıraktım Ömer Arslan Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 yapma Sardunyam..keşkeler yıpratır insanı..üstelik düzeltmez hiçbirşeyi..bir keşke bin keşke doğurur.. şimdi dudaklarımdaki sessizliğin adı GURUR..! aldırmazlık türküleri dinler gibiyim.. ne doğru demiş şair aldırmazlık türküleri..bak benimde dilime dolandı bitanesi..; İki keklik bir kayada ötüyor.. Ötmede keklik derdim bana yetiyor.. beraber söyliyelim bitanem.. dün gece bir film izledim adı Göl Evi... Sandra Bullock ve Keanu Reeves oynuyor... seveceğinden eminim mutlaka izle izlemediysen... aynı evi farklı zamanlarda paylaşan ve bir posta kutusundan birbirlerine mektuplar yazan ve sonra aşık olan iki insan... diyor ki bir yerlerinde... sana dokundum seni gördüm ve seni seviyorum... şaşırtıcıydı biraz fantastik olsada... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 yanımda romantizmin esamesi okunmayan biriyle izlemiştim o filmi.. kzın,esas adamın öldüğünü öğrendiğinde tırnaklarımı sinemanın koltuğuna geçirmişim.. orda bir zaman hatası vardı Sardunyam..hepimizin hayatlarında olabilecek zaman hatalarından.. bilirsin, pekçok şey geri döndürülebilir ama ya zaman..? evet fantastik bir filmdi ama teması güzeldi..güzel bir çıkış noktası vardı..ve birbirini doğru düzgün hiç görmemiş insanların bile kelimelerle birbirlerine ulaşabileceklerini anlatıyordu..birbirlerini sevebileceklerini.. nedense şimdi bu film bana bir şarkıyı anımsattı.. Ah, bir zaman hatası anladım Yanlış yerde yanlış bir kadın Sevgilim farkındaydım İstediğin gibi olamazdım Affet ne olursun Üzülme hemen unutursun Gitmek zorundaydım Kendimi bıraksam da ruhum kaçar Bu gönül divane her aşka Ah konar geçer Valizim dolu yine aşklarla anılarla Yola çıktım sonsuz ayrılıklarla Öyle bir yalnızlık ki yıllar yoruldu Acılar pişmanlıklar ve ben yollarda Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Bekle beni bekle, 2 yıl bekle... acele etme benim için bekle diyordu kadın, esas adam kaldırımın başındaydı ve bekledi... posta kutusunun başında ona mesaj iletmek için ağlayarak bekledi... evet İğdem birbirini görmemiş ama parmaklarından dökülen kelimeler birbirinin yüreğine dokunmuş insanlar var... ve belkide onlar bütün çevrelerini kaplamış ama içlerini gösteremedikleri insanlardan daha iyi tanıyor birbirini... seninle benim gibi... değilmi? eğer kelimeler bu kadar önemli olmasaydı insanlar dışına bakıp tanımaya çalışırdı bir diğerini ve hiç tanışmadan birlikte yaşarlardı... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Diloşum..şeker mi şeker fıstığım okulların açılması ve bu sene çok çalışmam gerekmesi dolayısıyla forumdan ve sizlerden ayrı kalacağım artık..pek uğrayabileceğimi sanmıyorum..çok özlücem cicim Sevgiyle kal .. Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 dün gece bir film izledim adı Göl Evi... Sandra Bullock ve Keanu Reeves oynuyor... aynı evi farklı zamanlarda paylaşan ve bir posta kutusundan birbirlerine mektuplar yazan ve sonra aşık olan iki insan... diyor ki bir yerlerinde... sana dokundum seni gördüm ve seni seviyorum... şaşırtıcıydı biraz fantastik olsada... yaz başında izlemiştim bu filmi.... tam bir aşk hikayesi değil mi.... biran gözümün önüne geldi.... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 SANA KALAN SAZ sana yaralarımdan çiçekler, ilk yardım geceler biraz da ve yangında kurtarılması imkansız acılar bırakıyorum... seni özümün gizinde saklıyorum... bütün aşklarımın izlerini sayıklayarak ve aldatarak tüm sevdiklerimi, sana cinayetimin ipuçlarını bırakıyorum... vasiyeti olmayan ölüler ülkesinden (türkülerin sırtındaki muamma!) yazık bir nakarat bırakıyorum sana "ben sana gülüm demem gülün ömrü az olur" öç biter, biter şarkı, yaz olur... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Bekle beni bekle, 2 yıl bekle... acele etme benim için bekle diyordu kadın, esas adam kaldırımın başındaydı ve bekledi... posta kutusunun başında ona mesaj iletmek için ağlayarak bekledi... evet İğdem birbirini görmemiş ama parmaklarından dökülen kelimeler birbirinin yüreğine dokunmuş insanlar var... ve belkide onlar bütün çevrelerini kaplamış ama içlerini gösteremedikleri insanlardan daha iyi tanıyor birbirini... seninle benim gibi... değilmi? eğer kelimeler bu kadar önemli olmasaydı insanlar dışına bakıp tanımaya çalışırdı bir diğerini ve hiç tanışmadan birlikte yaşarlardı... kalkankarımız yok burda..maskelerimizde..belkide hiç olmadığımız kadar kendimiziz.. ve ben şuna yürekten inanıyorum ; aynı boyutta olan insanlar buluyorlar birbirlerini..evet..sen ve ben gibi.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 evet bitanem kendimiziz ve bulduk burada birbirimizi... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Diloşum..şeker mi şeker fıstığım okulların açılması ve bu sene çok çalışmam gerekmesi dolayısıyla forumdan ve sizlerden ayrı kalacağım artık..pek uğrayabileceğimi sanmıyorum..çok özlücem cicimSevgiyle kal .. güzel kebek..lilacım.. gidiyorsun demek.. bende seni çok özliycem..fırsat buldukçe gel olurm?..çok özletme kendini.. ayrıca umarım çok başarılı bir ders yılı olur senin için canım benim.. SANA KALAN SAZ sana yaralarımdan çiçekler, ilk yardım geceler biraz da ve yangında kurtarılması imkansız acılar bırakıyorum... seni özümün gizinde saklıyorum... bütün aşklarımın izlerini sayıklayarak ve aldatarak tüm sevdiklerimi, sana cinayetimin ipuçlarını bırakıyorum... vasiyeti olmayan ölüler ülkesinden (türkülerin sırtındaki muamma!) yazık bir nakarat bırakıyorum sana "ben sana gülüm demem gülün ömrü az olur" öç biter, biter şarkı, yaz olur... dünyanın en şeker bonibonu... nasılda tatlısın.. ve biliyorsun di mi..benimde seni çok sevdiğimi.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Bugün bu forumda özlediğim herkese benden bir şiir Bu da DİLOŞ'uma, ben bunu çok beğendim ve en çok sana yakıştırdım; Bir garip mengene yüreğimi sıkar Bir kuşun kanadının gölgesi düşse yüreğine Kıskanırım. Ben mavzerde fişek Ben ki kını da bıçağım Gökyüzünü paslı bir maviye Yeryüzünü kızıla boyarım İsterim ki mutluluk gölgen olsun Gözlerinin gülen tılsımı hiç bozulmasın Ben bir bedevinin su aradığı gibi Arıyorum şimdi seni Ve nasıl özlüyorsa yarasalar geceyi Bende seni öyle özlüyorum Eylülün geldiğini Sızlamasından anlıyorum dizlerimin Bilir misin karanlık bir gecede Yalnızlığın insana nasıl koyduğunu Bilir misin kara bir karıncanın Beyaz kalbi gibi bir hisle sevdiğimi seni Bilir misin içinde aşk geçmeyen şiirleri yazmadığımı A Ve Ş Ve K Harfleri Mazi urganın ucuna bağlıdır, benim gönlümde Bir tren penceresinden el salladığım gün Siyah saçlı bir kıza Bir otogarda bıraktım bu harfleri Sol göğsümün üstünde muska gibi Sakladığım resmi uzayıp giden Yollara bıraktım Ömer Arslan Gloria, canım o kadar çok sevdim ki armağan ettiğin şiiri..tam benlik.. hangi mısrasını daha çok sevdiğimi seçemedim..bütün olarak muhteşem..çok teşekkür ederim arkadaşım.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Sevgili Diloş; Bu klip senin için,umarım beğenirsin.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 beğenmez olurmuyum taurusmutis..bayıldım..çok güzel..teşekkür ederim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.