Misafir Admin_TM Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2005 Bölüm Kuralları: - Turkish-Media Forum Kuralları yalnızca bu bölüm içinde geçerlidir. - Oyunlar farklı olmalıdır, birbirine yakın oyunlar açmamaya özen gösteriniz. - Oyun konularında siyaset ve karşınızda ki kullanıcıyı küçümsemek, hakaret veya tartışma yaratıcak oyun, mesaj vb. yasaktır. Birbirimize karşı her zaman saygı göstermeli ve bu tür rahatsız edici mesajları bölüm sorumlularına iletmeliyiz. - Lütfen Konu açmadan önce açacağınız oyunun bölümde daha önce açılmış mı diye kontrol ediniz. - Çok uzayan başlıklar modlar tarafından kilitlenirler... Bu forumun daha hızlı çalışması için yapılan bir işlemdir... Önemli: Forum Oyunları bölümünde bildiğiniz üzere genellikle oyunlar ''Üstteki veya alttaki üyeler ile ilgilidir''. Fakat kullanıcıların zaman dilimi olarak neredeyse aynı anda ileti postalamalarıyla oluşan karışıklığı gidermek amacıyla şunu öneriyoruz: * Oyun ''Üstteki üye'' hakkında... Eğer üstteki üyenin postaladığı iletiye cevap verdiniz ve araya başka bi üye girdiyse hemen ''Düzelt'' butonunu kullanarak alıntıyla cevap verildiğini gösteriniz... Bu kural tamamen oyunların daha eğlenceli hale gelmesi ve anlaşılır olması içindir... Dikkat etmenizi öneriyoruz... Yaratıcılığınızı konuşturmanın vakti geldi, güzel oyunlar üreticeğinize eminim Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Aslında kilitli ve taşınmış başlıkları kaldırılsa daha iyi olmaz mı, gereksiz yer işgal ediyorlar. Saygılar... Alıntı
Φ Ruination Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2009 eskı konuların kaldırılması lazım.... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2010 kaldırılmasın ben nostalji yapıp eski konuları okuyup gülüyorum hatta bi üyeden de uyarı almıştım sen niye eski konuları okuyon diye ehu Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2010 kaldırılmasın ben nostalji yapıp eski konuları okuyup gülüyorum hatta bi üyeden de uyarı almıştım sen niye eski konuları okuyon diye ehu Ehuehu kimmiş o eski üye bakim? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2010 baş harfi R aaa ben değilim o zaman, benimki D çünkü... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 kural yok Alayına isyan Alıntı
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 Co-Admin Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 Adminim koşun yetişin, isyan çıkarmış arkadaşlar... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 Admin Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 kural yok Alayına isyan ++++ YSG! Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 kurallara uycama sos verirem Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 kurallara uycama sos verirem Admin oldu mu kurallara uy..Baba oldu mu asi evlat Sayın Admin'im haksız mıyım? Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 admin tabiide haksıs bunca emek yaz yas msj sayısı aynı Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 Eğer siliyorlarsa silmekte haklılar çünkü o kadar gizli ve mistik anlamlar taşıyan mesajlar atıyorsun ki insanlık henüz bu gerçeklerle yüzleşmeye hazır değil Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 ikikişigirer bikişikalır kuralı geçer Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 ikikişigirer bikişikalır kuralı geçer Bu hesaba göreee Üç kişi girerse 1,5 kişi kalır ki bu bilimsel olarak mümkün değil Bilim ne demektir? Bilim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir.. Peki kendim derken "bir kendim bir ben gidiyorum" diyen büyük düşünürümüz S.A kendinde bulunan iki kişiyi mi kastetmiştir? Bu bağlamda tekrar konumuza dönersek . Abidik burada kendi içsel kavgasını ve kendi içindeki kendine karşı kazandığı içsel savaşını mı ifade etmek istedi? Bununla beraber satranca benzer iki çeşit oyun vardır. Birincisi hesap oyunudur..Sayılarla oynar yarışırız bu oyunda.. İkincisi iyilik ve kötülük savaşı diyebileceğimiz bir oyundur.. İçimizdeki benliği ikiye ayıran kin ve kıskançlık ile buna karşılık iyiliklerin savaşımı olarak ifade edilebilir.. Bu düşüncemi buraya eklemek zorundayım.. Sonuç olarak sevgili okurum Abidik : Günde 6 saat çalışmak necip halkımızın ihtiyaçlarını gidermeye yetmeyeceği gibi yoksulluğa düşerler.. Teşekkür ederim.. .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 .. ah! iyicil ve kötücül benliğim, ben sisleri neyleyim? ve önemli nokta: bu oyunun kuralı nedir sayın adminim? bize yol gösteriniz ama dışlamayınız.. üzmeyiniz.. bizi sevip, bağrınıza basınız.. acıyınız.. .. .. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 sisi sevmeyen vafat ettsin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.