Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bıcırığım, doğum gününmüş görmemişim, yeni farkettim, kaç zaman oldu bilmiyorum ama doğum günün kutlu olsun... Mutlu çok mutlu bir yıl diliyorum sana... Çok öpüyorummmmm...

84797h.jpg

• Cevaplar 719
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

bak canım bu kelebek çiçeğiymiş daha once hiç görmüşmüydün... Görünce ben direk seni hatırladım, hemen sana gondermek geldi aklıma... Çok öpüyorum seni

butterfly_flower.jpg

Gönderi tarihi:
bıcırığım, doğum gününmüş görmemişim, yeni farkettim, kaç zaman oldu bilmiyorum ama doğum günün kutlu olsun... Mutlu çok mutlu bir yıl diliyorum sana... Çok öpüyorummmmm...

84797h.jpg

sarı lalemm...canım ablacım benim.... :hug: kaç zaman geçti önemli değil ki.... :rolleyes: çok teşekkür ederim...dileğin...çiçeğin....öpücüğün için.... :blush:

seni çok seviyorum ben...bir gece de yağan yağmur....tanışma sebebimizdi....ne güzel bir günmüş o gün dedim....iyiki tanıdım seni ablacım.... :wub:

bak canım bu kelebek çiçeğiymiş daha once hiç görmüşmüydün... Görünce ben direk seni hatırladım, hemen sana gondermek geldi aklıma... Çok öpüyorum seni

butterfly_flower.jpg

:huh: inanmııyoooruum....ilk defa gördüm ben bu çiçeğiii yaa... :wub: ne kadar tatlı birşey ama değil mi?? duruşu çok tatlı...rengi de öyle...daha önce hiç görememiştim....ilk defa şimdi görrüyorum... :hug: teşekkür ederim.... :clover:

sayende çiçeğimi de görmüş oldum... :blush::flowers:

Misafir H@Y€LP€R€
Gönderi tarihi:

slm kelecek ne zamandır bişe yazmadık defterine senin.....

akşam moralin bozuktu umarım düzelir arkadaşım dostum benim :hug:

her zaman destek verdin bana :blushing: şimdi sıra bende ..

kalp olarak temizliğine inandığım pek az insandan birisin :) senden bi tane daha bulmak zor çok zor.... ;)

genelde kimseyi övmeyi sevmem anı defterlerine yazmayı anıları geçmişi de sevmem ama sen herşeyi hakeden birisin ve bu övgülere layıksın dostum ;)

aslında fazla da beceremem bole şeyleri ama artık idare et :lol:

neyse benden bu kadar seni herzaman mutlu kelecek olarak görmeye alıştım doğrusu...

hep mutlu kalman dileğiyle

butterflymn5.gif

Gönderi tarihi:

O halde 2yellowtulips.jpg, senin sayfanı çiçeklerinle doldursun, meleğimmm :)

buttrfly.jpge0031500_1059073.jpgbuttfl.jpgButterflyF.jpgBlueButterfly-FlowerCluster.jpg

Gönderi tarihi:

Bunlar da kalanlar :)

je0104-4.jpgphoto.thumbnail.jpgdelgrbb40-9b7f0acc135a1aea7972c7c17c1ba75d.jpgtn_Clerodendron_ugandense.jpgcleuga_2.jpgcleuga_1.jpg

HA UNUTMADANNNN BU 12211.jpg VAR YA whiteginger.jpg' İNİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYOR :):hug::wub:

Gönderi tarihi:
slm kelecek ne zamandır bişe yazmadık defterine senin.....

akşam moralin bozuktu umarım düzelir arkadaşım dostum benim :hug:

her zaman destek verdin bana..... şimdi sıra bende ..

kalp olarak temizliğine inandığım pek az insandan birisin.... senden bi tane daha bulmak zor çok zor....

genelde kimseyi övmeyi sevmem anı defterlerine yazmayı anıları geçmişi de sevmem ama sen herşeyi hakeden birisin ve bu övgülere layıksın dostum....

aslında fazla da beceremem bole şeyleri ama artık idare et....

neyse benden bu kadar seni herzaman mutlu kelecek olarak görmeye alıştım doğrusu...

hep mutlu kalman dileğiyle

butterflymn5.gif

yaa sen....duygulandırıyosun beni ya...beceremiyomuş bide...duyda inan....canım benim ya....korkuyorum bize nazar falan değer diye... :hug::crying:

çok teşekkür ederim kardeşim...bu forumda bi sana kardeşim diyorum bu şekilde içten...çünkü gerçekten o şekilde seviyorum seni....var mı daha ötesii....kardeşim... :wub:

ve bu yazın dokundu inan...ve seni çok seviyorum kardeşim...bundan sonra bana küfür de etsen ben senin yanındayım.... :clover: biliyosun ve sen anlıyosun beni artık... :) bu arada o kelebek resmi muhteşem... :blush:

ve sanırım beni mutlu ettin maynamış perest.... :P:wub:

Gönderi tarihi:
O halde 2yellowtulips.jpg, senin sayfanı çiçeklerinle doldursun, meleğimmm ...

buttfl.jpgBlueButterfly-FlowerCluster.jpg

Bunlar da kalanlar....

je0104-4.jpgphoto.thumbnail.jpgdelgrbb40-9b7f0acc135a1aea7972c7c17c1ba75d.jpgcleuga_2.jpgcleuga_1.jpg

HA UNUTMADANNNN BU 12211.jpg VAR YA whiteginger.jpg' İNİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYOR :hug::wub:

ya ablacım....sarı lalemm... :wub: ne kadar incesin sen öyle yaa.... gerçekten bakk... :blush: bir Lale'nin inceliği işlemiş ruhuna....sayfalarımı donatmış lalem....hem de benim çiçeğimle....Şeyda'nın çiçekleriyle...ve kelebeğin en sevdiği çiçeği de o göstermiş kelebeğe...Lale...sarı Lalem...

ne iyi ettim de yazdım o yazıyı...ve sen...ne iyi ettin de yazdın sonra o yazıyı....şöyle bakıyorum da...bana burda ilk ziyaretinde...neler yazmışsın... :hug: canım Lalem benim....

içini yansıtabilen bir ince ruh....karşısındakini mutlu edebilen...güldüren..incelten...ve aynı zamanda zekasına hayran bırakan.... :) ne iyi bir örneksin bana... :wub:

çok teşekkür ederim..... ben de seni çok ama çokk seviyorruumm.... :hug:

(resimleri kural gereği azaltmak zorunda kaldım...alıntıdan...) :clover:

Gönderi tarihi:
ya ablacım....sarı lalemm... :wub: ne kadar incesin sen öyle yaa.... gerçekten bakk... :blush: bir Lale'nin inceliği işlemiş ruhuna....sayfalarımı donatmış lalem....hem de benim çiçeğimle....Şeyda'nın çiçekleriyle...ve kelebeğin en sevdiği çiçeği de o göstermiş kelebeğe...Lale...sarı Lalem...

ne iyi ettim de yazdım o yazıyı...ve sen...ne iyi ettin de yazdın sonra o yazıyı....şöyle bakıyorum da...bana burda ilk ziyaretinde...neler yazmışsın... :hug: canım Lalem benim....

içini yansıtabilen bir ince ruh....karşısındakini mutlu edebilen...güldüren..incelten...ve aynı zamanda zekasına hayran bırakan.... :) ne iyi bir örneksin bana... :wub:

çok teşekkür ederim..... ben de seni çok ama çokk seviyorruumm.... :hug:

(resimleri kural gereği azaltmak zorunda kaldım...alıntıdan...) :clover:

ya ne diyim ki ben şimdi, bi enteresan oldum, öyle inceden inceden doldummm... Bu forumda herkesi ayrı ayrı cok seviyorum, kimilerini gördüm, eş zamanı paylaştım, kimilerini ise hiç ama hiç görmedim, görmeden de sevdim... Görmediklerimden bir Yeşim bir de sen, bana hissettirdikleriniz inanın çok farklı... Kardeşim gibi, kanımdan gibi, ailemden gibi size olan hissettiğim...Kimse alınmasın ne olur, herkesi koyduğum yer farklı, bazıları dostum, bazıları arkadaşım, bazıları ablam, abim... Siz de kardeşlerim, Elvan gibi, Can gibi bir de Yeşim ve Şeydam... Güzel kardeşim, eğer dediğin gibi sana örnek olabiliyorsam gerçekten, ne mutlu ne güzel bana, beni ihya ettin, mutlu ettin, ama ben de hata yapabilirim, ben de ummadığın taş olabilirim, baş yarabilirim, hatamı mı gördün bebeğim, kardeşimsin, uyar, fikrini söylemekten çekinme, sorun olan senin gördüğün ama benim göremediğimdir kimbilir belki de...

İş yerimde bir arkadaşım var, Çiğdem, annem yaşında, severim, çok severim ama hiçbir paylaşmışlığımız yoktur, ne o bilir benim hayatımda ne olup bittiğini, ne de ben bilirim onun hayatındakileri, ama var ya hani bazen canın aglamak ister, sadece aglamak, bir omza baş koymak, doyasıya dökülmek... öyle zamanlarda ilk aklıma gelen hep o olur, uzaktan görür ona dogru yaklaştığımı, sadece bakışları ezilir, içi ezilir, anlar neye ihtiyacım oldugunu, yaklaşmamla sarılır ve ve dayarım usulca başımı onun beni anlayan omuzlarına ve ağlarım doya doya, hıçkıra hıçkıra, vallahi kimse görmez, kimse bilmez ağladığımı o ve benden başka... Sonra diner içimin mutsuzluğu, bir huzur kaplar içimi, kaldırırım gözlerimi ve bakarım taa gözlerinin içine, söze gerek yok, anlar o gözlerimden artık daha iyi oldugumu ve sonrasında hiçbirşey olmamış gibi o yoluna ben yoluma... Ne neyin var diye sorar, ne de anlatmıyorum diye alınır... Bu güngörmüşlük müdür, dertten anlamak, hal bilmek midir, bilmem ben... Ama ondan ögrendim, yargısız ve sorgusuz olmayı, gözlerin tek başına bazen herşeyi anlatmaya yettiğini, bir bakışın, bir dokunuşun bazen aslında neyin var demeye veya bir dolu tavsiye vermeye binlerce kez bedel olabileceğini... Yaşıyoruz ve öğreniyoruz balım, ben böyle bakıyorum hayatın getirdiklerine, bir kara tahta degil ki hayatımız yanlış yapıp, sonra da yaptıgımız yanlışı silelim... Doğrularımızla, yanlışlarımızla var olmuyor muyuz hepimiz... Belki bir Çiğdem olamam, Çiğdem gibi olacağıma söz veremem ama elimden geldiği müddetçe ben de senin ablan olurum kelebeğim, hayatının her anını hiç hesapsız paylaşırım, dedim ya ön yargılarım yoktur, yıkalı çok zaman oldu, seni önyargısız dinleyebilirim... Sorgusuz, sualsiz ve gerekirse yorumsuz da dinlerim... Paylaştıkça azaltırız derdimizi tasamızı... Paylaştıkça çoğaltırız sevgimizi, sevincimizi... Tüm bunları neden yazdığıma gelince meleğim, bütün samimiyetimle ve içtenliğimle söylüyorum ki ihtiyacın olduğunda hiç tereddütsüz ve kuşkusuz yanında olacağımı bilmeni istediğimden... Kendine iyi bak demeyeceğim, kendine bakarsın çünkü bir şekilde, benim asıl önemsediğim kendine iyi davranman o nedenle lütfen kendine iyi davran canım kardeşim... Seni seviyorum :clover:

Gönderi tarihi:

Meleğim benimmmm, çiçek vercektim sana unutmuşummmm :( Bak bu da benim diğer meleğim, sevgisini sonsuz gösterenim, ilgisini, kendi dilinde açtığı çiçeklerle ifade edenim, göz nurum :):wub: İkinizi de cok seviyorum, o halde birbirinize çok ama çok iyi bakın :hug:

orkidem1bp0.jpg

Misafir H@Y€LP€R€
Gönderi tarihi:
yaa sen....duygulandırıyosun beni ya...beceremiyomuş bide...duyda inan....canım benim ya....korkuyorum bize nazar falan değer diye... :hug:

çok teşekkür ederim kardeşim...bu forumda bi sana kardeşim diyorum bu şekilde içten...çünkü gerçekten o şekilde seviyorum seni....var mı daha ötesii....kardeşim... :wub:

ve bu yazın dokundu inan...ve seni çok seviyorum kardeşim...bundan sonra bana küfür de etsen ben senin yanındayım.... :clover: biliyosun ve sen anlıyosun beni artık... bu arada o kelebek resmi muhteşem... :blush:

ve sanırım beni mutlu ettin maynamış perest....

saol kelecek duygular karşılıklı emin ol kardeşim yok daha ötesi ;):hug:

ve seni artık gerçekten anlıyorum kelecek onun için senle artık çok iyi anlaşmaya başladık :lol:

mutlu ettiysemde ne mutlu bana ;) yalnız bi de demişsin artık küfretsende yanındayım diye.. duyanda ediyorum sancak işin kotusu :lol:

Gönderi tarihi:
burası dolmuş fakat estikçe yok..... :huh:

kıs nereye kayboldun.....ses ver lütfen... :)

kelebeğe bir süre yasakladımm interneti :blushing::D:P:lol:

Gönderi tarihi:

Gülümse! gör ölümsüz karşılığını bunun

İşte

Lambalar, bardaklar, çiçekli güz sürahileri.

Günün ilk saatleri

İyi biliyorum, ilk saatlerini günün

Peki, nedir öyleyse bu sabah silintisi.

Hiçbir dilde söylenmemiş

Hiçbir dilde yazılmamış

Sözler ve şarkılar içindeyim.

Neden aklıma geliyor istasyon büfesindeki duruşun

Hava soğudu -kasımın son günleri-

Kar yağacak, bembeyaz olacak unutulmuşluğum.

Bir gemi geçiyor, sessiz bir gemi

Oysa yolcularla dolu içi

Girince gemiye kimseler yok -dalgalardan başka-

Bütün gün yağmur yağdı

Ya da bir gün içinde bir yıldan fazla

Günü ıslattı bu yağmur.

Nedir mi yalnızlık -kendine sor önce-

Bir sabah, erkenden, bir kır çiçeğinin üzerinde

Görünce parladığını bir çiğ tanesinin.

Gölgen yok senin, ayak izlerin yok

Neden mi? acılar barınmamış ki sende

Mutluluk yok mutsuzluk yok

Gönderi tarihi:

canım ya yoksun bugünlerde.. :unsure: sınavların mı var yoksa..?

gel bir an önce..özledik seni.. :hug:

resim1zm3.jpg

ADIM SONBAHAR

nasıl iş bu

her yanına çiçek yağmış

erik ağacının

ışık içinde yüzüyor

neresinden baksan

gözlerin kamaşır

oysa ben akşam olmuşum

yapraklarım dökülüyor

usul usul

adım sonbahar

Atilla İlhan

Gönderi tarihi:

Ruzgar mi dedim...

Isterim ki saclarin dagilsin.

Gece mi dedim..

Hemen dusuncelere dalmalisin.

Ask der demez

Kalbin hizli carpmali.

Sabah, dememe kalmadan

Uyanmalisin...

özdemir asaf

sen estikçe mi dedim,soluğu burda almalısın..:hug: neredesin kelebeğim sahiden,çok özlettin..iyisin mi,yoksa yalnız dersler mi,bir haber ver bize yahu..:unsure::wub:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.