- Cevaplar 58
- Görüntü 7,1b
- Tarih
- Son Cevap
Bu Başlıkta En Çok Gönderenler
-
jhonywalker 8 ileti
-
sardunyam 8 ileti
-
politika 6 ileti
-
ŞİRİNCİK 6 ileti
Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.
baslıktanda anlasılacagı gıbı kendımı burda elestırmek ıstıyorum
Ataturk bu cumhurıyetı bızlere armagan ettı.ve bıze ılk gorev olarak cumhurıyete sahıp cıkmamaızı ve korumamaızı soyledı.bız ıse cumhurıyetımızı tam anlamıyla koruyamadık,savunamadık.ben 22 yasındayım eylemlere katıldım ılk eylemıme 17 yasında gıttım o zamandan berı eylemlere katılmaya ve sesımı duyurmaya calısıyorum adanada oturuyorum eylem ıcın ankarayada gıttım mersınede gıttım ama yeterlı deıl tabı.yterlı olmadıgı ortada cunku cumhurıyetımızın durumu ortada.ab kapısında parcalanmak uzereyız,abd nın her dedıgını yapıyoruz,basbakan sankı bu ulkenın basbakanı deılde abd nın bır memuru gıbı calısıyor abd nın sozculugunu yapıyor.ekonomının durumu ortada ımf ye baglı bır ekonomımız var.ekonomı buyuyor dıyolar ama buyuyen ve zegın olan 8-10 tane holdıngler ve patronları.halk sefalet ıcınde ekmek parasını zor kazanıyor.egıtım durumu ıse rezalet.ozel unıversıteler ozel okullar.tarıkat cemeat okuları herkes kafasına gore ınsan yetıstırıyor kafasına gore egıtım verıyor.tarıkatler cemeatler arttı ulkemızde serıat olayları arttı.ozellestırme polıtıkarı cok yanlıs.telekomun tekelın t sı turkıyenın t sı demektır bız bunları satıyoruz.erdemırlerı sekaları daha aklıma gelmeyen cumhurıyetımızın kalelerı dedıgımız kurulusları satıyoruz.bunlar vatandır vatan satılmaz.ortadogu projelerı yayınlanan harıtalar bop es baskanı malesef bu ulkenınde basbakanı.tum bu olumsuzluklara ragmen cumhurıyete sahıp cıkalım 4 elle savunalım dıyoruz ama cok uzulerek soyluyorum ortada cumhurıyet dıye bır sey kalmadı.Ataturkun kurmus oldugu cumhurıyete bakın bıde su andakı cumhurıyetımızın geldıgı noktaya bakın.ve ne yazıkkı cok uzulerek soyluyorum cumhurıyetımızın savunulacak bır tarafı kalmadı.artık savunulacak bır cumhurıyetımız yok ama yenıden kazanılacak bır cumhurıyetımız var.cumhurıyetımızı yenıden Ataturk ılke ve devrımlerıne gore bır cumhurıyet kurmakta bızım gorevımızdır.buda devrımle olur.bu devrımın adıda kemalıst devrımdır.artık bu devrımı yapmak ıstemek bı temennı deıl bır zorunluluktur.artık bıcak kemıge dayandı ulkemız bolunme tehlıkesıyle karsı karsıya.ama ulkemız bolunmeyecek bolunmemek ıcın kendını yenıleyecek.