Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

alamet-i farika

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    806
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • Lider Olduğu Günler

    3

alamet-i farika tarafından postalanan herşey

  1. çok yazınca,uzun yazınca,bişey biliyormuş gibi görünmüyorsun. çok yazınca,herşeyi biliyor gibi de görünmüyorsun. kelimelerin artık kullanımda olmayan eski eş anlamlılarını kullanınca da bişey biliyomuş gibi görünmüyorsun. herşeyi bilme zaten,inan çok daha iyi.
  2. alamet-i farika

    veleddalin amin

    Hoşbuldum adminciim bey, baktım pek sıkıcı buralar bensiz, kıyamadım geldim... tespitim : ''dalin''den mütevellit bi çaarışım şeysi olmuş sizde, akşam eve gidip ya da orda akşam ne zaman oluyosa işte 2 tur çiçek abbas seyredin bişiciiniz kalmaz. Saygılar hürmetler
  3. alamet-i farika

    veleddalin amin

    Yeni Sezon Yayın Akışı Haftanın erkeki Haftanın dişisi Benim de canım var Olası Savaş tehditleri üzerine güzelleme Aydınlanmak istediğiniz başka konular varsa ekleyin bi bakiim düşüneyim furum sakinneri...
  4. zamanında gençlerbirliğinden istedilerdi kürek takımına de annem göndermediydi, henüz genç olduğumu düşünmediğinden, zamanında 4 tercihle girdiydim öys sınavına aklım fikrim istanbulda, anarşik olmaktaydı zamanında bi çekirge yetiştirdiydim şimdi boyu uzundur benden muhtemel, şimdi biri 0,75 biri 1,25 oldu göz ayarım bozuldu acaba adımı mı değiştirsem?
  5. hımm... yazı dizisinin devamı mı bekleniyor yoksa?
  6. alamet-i farika doğum gününüz kutlu olsun!

  7. ''ve ant olsun ki hiçbir kurşun, hiçbir çelik hiçbir toprak ve hiçbir vatan daha kutsal değildir insandan” (yılmaz odabaşı)
  8. Çekirgem gözümün nuru; sana bir hocamın dizeleriyle yanıt veriyorum. akşam gelirken bir kilo yoğurt bi de ekmek al unutma e mi? ''Zamanı yiyip bitirdi karanlık. Gece yoktu. Güneş çoktan kömürleşmiş ve yeryüzü yapışkan bir karanlıkla örtülmüştü. Yabanıl sesler geliyordu derinlerden ve karanlığı ince bir bıçak gibi yırtıyordu. Saklayan kırbaç gibi... Acı duvarını aşan bu sesler, madeni bir gürültüye dönüyor ve yerkabuğunu zorluyordu artık. Sesim yoktu. Karanlığın karnında yitirdim sesimi. Kör bir kuyuda unutulan Yusuf'tum belki. Ama durmadan soruyorlardı. Tanrılar bilmiyordu sordukları şeyleri, peygamberler büsbütün hain çıkmıştı. Ama yine de soruyorlar, soruyorlar, soruyorlar... Adımdan gayrısını bilmiyorum. ''
  9. çekirgem canımın içi... bugün pek bi üzgün ve de pek bi mahsunum... ''Samimi olmayı vaad edebilirim; tarafsız olmayı asla.'' öperim taze yanaklarından...
  10. Çekirgem iyi ettin hatırlattın bak o buş amcanın çileden çıkması anını: hatta ona burdan bir şiyir hattızatında bir şarkı liriki ile tekrar seslenmek istiyorum Jesus Christ Superstar, 1973 Look at all my trials and tribulations Sinking in a gentle pool of wine Don’t disturb me now I can see the answers Till this evening is this morning life is fine Always hoped that I’d be an apostle Knew that I would make it if I tried Then when we retire we can write the gospels So they’ll still talk about us when we’ve died sana da vasiyetimdir. amy gibi gömün beni.
  11. Ayakkabı fırlatma özellikle arap kültüründe büyük bir aşağılama,hakaret demektir. Bundandır ki Buş efendiye ayakkabı fırlattığında o gasteci kardeşimiz herkeşler bi menun olmuş bi ferahlamıştır. Bugünlük benden bu kadardır. El öpenleriniz çok olsundur.
  12. bak çekirgem; rüya-m da yeni bi Raumflug aldıydım senin ismini verdiydim demek buymuş manası...
  13. Bakınız:

    Gönderi Tarihi: 08 Nisan 2011 - 17:25

    ne güzel!

    görüşe gelmekte instrument of torture

    ki sağlığına kadeh kaldırmaktayım

    o hep güvende olsun yeter

    ki sessiz çalgım ile ben dualardayım

  14. tarım ve sağlık bakanlıklarının yönetmelikleri gereği etiketlerdeki içerik kısmında ürünün tüm içeriği gösterilmeyebiliniyor. Yani içindekiler listesinde paraben ve türevleri olmaması bu tip kimyasalların kullanılmadığı anlamına gelmiyor maalesef. Ayrıca eğer doğal bişeyler arıyorsanız mümkün olduğunca krem ve losyon gibi ürünlerden uzak durmanız çünkü bitki ekstreleri ya da yağlarını losyon,krem vb. kıvamlara getirmek kimyasalllar olmadan mümkün olmuyor. soğuk pres ile üretilmiş yağlar en doğal olan yağlardır. bazı basit yollar izleyerek bu tip ürünlerde minimum kimyasala maruz kalmanız mümkün: sertifikasız ürün satın almayın. kutu ya da paket ya da ambalaj üzerinde mutlaka sertifika logosu olmalı(ecocert,usda,cosmebio,agriculturebiologice vb.) market ürünleri almayın. ne kadar organik ekolojik deselerde raf ömrünü uzatmak ancak kimyasallarla mümkündür. üretim tarihlerine bakın. 1 yıldan yaşlı kozmetik ürünlerini kullanmayın.
  15. Öznesi sıfatla belirlenmiş cümlenin yüklemi tekil olur...

    1. Önceki yorumları göster  1 daha
    2. İNTERLOCK

      İNTERLOCK

      özne; isim ile belirlendiğinde..

      hocam!

      zamir; mezar mı olur?

       

    3. alamet-i farika

      alamet-i farika

      yüklem benim olur... benim...

    4. İNTERLOCK

      İNTERLOCK

       

      cümle'nin.. olmaz mı?

       

       

  16. evet sitreç filme sarıp saklasam diyorum tulumlarından birini...
  17. Ama admincim bey; huylu huyundan vaz geçermiş lakin,sivri dilim törpülendi sanılmaya reca ederim...
  18. biraz daha serpilsin diye bekliyorum... vaftiz edicez foçada... sen de vaftiz annesi olursyn...
  19. alamet-i farika

    aman of

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.