Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

kız mı yoksa erkek mi?


_SiBeL_

Önerilen İletiler

  • 3 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...
sizin fikirleriniz nedir?

1485[/snapback]

 

yaa aslında buna nasıl cevap verilir bilmiyorum ama herkes kendi ilişkisinden yola cıkarak buna cevap verecektir. bende o yuzden baska kimsenin ne kadar sevebilecegini bilemeyecegimden dolayı... tabi ki erkekler diyecegim... cunku ben gercekten SEVDIM!!!!:) bu yuzden sitedede erkeklerin cogunlukta oldugunu dusunerek tunc878 arkadasıma katılıyorum...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

bence kızlar daha çok sever neden derseniz kızlar kendisini seven,ilgilenen,hep onla beraber olmayı seven erkeklerden hoşlanırlar.Ben bugüne kadar bi kaç kızla çıktım ama sadece birisini sevdim o da sırp tı şimdi sadece fotoğrafına bakıyorum.ağladığımda oldu.diğerlerimi sadece sevişmek içinmiş.şu an birisiyle çıkmıyorum .Dün de gitar kursundan bi kız benden hoşlandığını söyledi.ben de ona zaman ayıramıyacağımı söyledim çünkü artık sevdiğim birisiyle birlikte olmak istiyorum.yani sonuç olarak her şey ortada kız erkek farketmez kişiden kişiye deişir canım.genelleme yapmak doğru olmaz bence..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Açıkçası bu sorunun net bir cevabı olamayacağını düşünüyorum. Burada kızlar mı erkekler mi daha çok sever demek yanlış olsa gerek. Çünkü sevmek genellenemez. Nasıl ki, diğer kişisel özellikler, yani; iyi huyluluk, şakacı olmak, ukala olmak, iyimser veya kötümser olmak, ve benzeri şeyler kişinin kendi karakteristik özelliklerine bağlı ise, sevmek de öyledir. Yani herkes karşısındaki insanı nasıl algılıyor bilmiyoruz ki. Yani, belki sizin sevmek veya aşk dediğiniz şeyle benim aşk dediğim şey arasında dağlar kadar fark vardır belki de.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...
  • 4 hafta sonra...
  • 2 ay sonra...
  • 3 hafta sonra...
Misafir
Bu başlık cevaplara kapatılmıştır.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.