Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

WHitelinE

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    6
  • Katılım

  • Son Ziyaret

WHitelinE tarafından postalanan herşey

  1. WHitelinE doğum gününüz kutlu olsun!

  2. WHitelinE doğum gününüz kutlu olsun!

  3. WHitelinE doğum gününüz kutlu olsun!

  4. WHitelinE doğum gününüz kutlu olsun!

  5. WHitelinE doğum gününüz kutlu olsun!

  6. WHitelinE doğum gününüz kutlu olsun!

  7. WHitelinE doğum gününüz kutlu olsun!

  8. WHitelinE doğum gününüz kutlu olsun!

  9. WHitelinE doğum gününüz kutlu olsun!

  10. WHitelinE doğum gününüz kutlu olsun!

  11. WHitelinE doğum gününüz kutlu olsun!

  12. ABD'de ürünlerin üzerinde yeterli uyarı olmadığı gerekçesiyle her yıl açılan binlerce dava,etiketlere inanılmaz ayrıntıların eklenmesine yol açıyor.İşte ilginç uyarılardan bazıları; **Doğum günü mumlarını kulaklarınızın içine sokmayınız! **Fotoğraf çekmek üzere havaya kalkan parmağınızın gözünüze girmemesine özen gösterin! **Lazer yazıcı kartuşu yenilmez! **Rüzgar geçirmez plaj havlusu hortuma karşı korumaz! **Bu uyku hapları uykunuzu getirir! **Çocuk arabasını katlamadan önce çocuğu içinden çıkarın! **(Duvar matkabı için)Bu alet diş delmekte kullanılmaz! **Elbiselerinizi hiçbir zaman üzerinizdeyken ütülemeyin! **(Araba güneşliği için)Güneşlik açıkken aracı kullanmayın! ********Selamlar***************************************************
  13. Çok ilginç! Ayrıca dahice...
  14. Bu kutlu DAVETÇİye teşekkürler! Dilerim Yüce Rahmet Sahibi (c.c) sana en güzel karşılığı versin (insanlardan karşılık beklemediğin için...) Nedense aklıma şu ezgi geldi sendeki teslimiyeti görünce; "Bedendeki bu canı satıverdik Allah'a, Saf olduk Allah için koyulduk bu yola, Birleşti ellerimiz uzandı çağlara Uzandı çağlara,uzandı çağlara...." YOLUN AÇIK OLSUN!!!
  15. Bana kalsa bunun sebebi geçmişinden ve atalarından utanan insanlar...Nedense bazı insanlar Batı'ya aşırı hayranlar.Oysa ki bizim tarihimiz kadar şanlı bir tarihe sahip başka bir millet yok! Ceddlerimle,vatanımla,bayrağımla,milletimle gurur duyuyorum!!!... Ne kadar övünsek azdır.
  16. Sanki herkes nüfus cüzdanında yazan dine uygun mu davranıyor? Bu anlamda gerçekten bir fÛzÛlilik söz konusu...Ayrıca diğer ülkelerde de böyle yazılır mı onu da bilmiyorum işin açıkçası...
  17. Bu çok saçma bir soru bence.kızlar farklı erkekler farklı mı sever? Bence çok sevip sevmemek kız yada erkek olmayla alakalı değil..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.