Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

@enesis

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    16
  • Katılım

  • Son Ziyaret

@enesis Hakkında

  • Doğum Günü 03-07-1976

Diğer Bilgiler

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • Yer
    İstanbul

@enesis - Başarıları

Çırak

Çırak (3/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. @enesis doğum gününüz kutlu olsun!

  2. @enesis doğum gününüz kutlu olsun!

  3. @enesis doğum gününüz kutlu olsun!

  4. @enesis doğum gününüz kutlu olsun!

  5. @enesis doğum gününüz kutlu olsun!

  6. @enesis doğum gününüz kutlu olsun!

  7. @enesis doğum gününüz kutlu olsun!

  8. @enesis

    tamam mı devam mı

    hemen pes etmek olmaz ısrarcı olmadan kendimi ona tanıtmaya çalışırdım şu an böyle bir durumdayım zaten
  9. Schalke:0-1 Galatasaray Necati Ateşin atığı süper gole Gsaray galip geldi. http://video.galatasaray.org/200405/devre_...aray.1_uzun.wmv
  10. Sünnet yapılan erkeklerde bazı enfeksiyon hastalıkları ve kanserler sünnet olmayanlara göre daha az ortaya çıkar. Sünnet olan bebeklerde idrar yolu enfeksiyonu riski 20 kat azalır. Çünkü sünnet derisinin altında mikrop birikimi olmaz. Toplumumuzda sünnet, erkek çocuğun büyüdüğünün, olgunlaştığının kanıtlanması biçiminde yorumlanmakta, ona armağanlar verilerek bu olay kutlanmaktadır. Bu da sünnet olmanın çocuğa getirdiği ikincil bir kazançtır. http://saglik.tr.net/cocuk_sagligi_sunnet.shtml laf olsun torba dolsun konuları açmanın,gerginlik yaratmanın anlamı yok.. sünnet zararlıysa olma arkadaşım..insanların aklını karıştırmaya çalışma..
  11. *"Ne mutlu Türküm diyene" Atatürkün söylediği ve benim en beğendiğim kelimelerinden sadece birisi,Atatürk ilkerinden milliyetçilik ilkesiyle örtüşüyor.Ben Türk olmakla övünen birisiyim,asla utanmadım (sözüm meclisten dışarı)..o yüzden söylenmesinde bir sakınca görmüyorum..Kaç Türkün dünyaya bedel olduğunu bimiyorum orda haklısın:) *Türkiye diğer ülkelerle aynı kategoride değil dediğin doğru.Mesela ben ingiliz olsam ya da nebilim Belçikalı Türkiyeyi bende istemezdim.kendimi onların yerine koyup düşünüyorum; "Ya bu ülke (Türkiye),Osmanlı İmparatorluğunun mirasçısı,ekonomisi berbat,yaşam standartı düşük ve en önemlisi Müslüman bir ülke ne işi olabilir birlik içinde" derdim.. *Ama değişen dünya şartlarında Avrupanın artık Türkiyeye,bizim onlara olduğumzdan daha çok ihtiyacı var,özellikle 11 Eylül sonrası biz onlar için yepyeni ve de çok büyük bir pazarız.Gelecekte petrolün yerini "su" alacak Ortadoğunun musluğu bizde.. .. *Avrupanın bize ihtiyacı olduğunun en taze kanıtı 17 Aralık zirvesinde yaşandı..Tayyip Erdoğan resti çekip ben dönüyorum diyince Başta İngiliz başbakanı olmak üzere,Alman başbakanı,Berlusconi..hepsi Tayyibin peşinden koşmadımı? aman gitmeyin lütfen diye.. *Yani biz biraz büyüklüğümüzün farkında olursak gerektiği yerde 17 Aralıktaki gibi masaya yumruğumuz vurursak karşımıza BCDEFG şartları çıkarmazlarda BCD şartları çıkarırlar.. *Genede biz bütün mantıklı şartları yerine getirelim..ülkemiz modern bir ülke olsun varsın olnlar bizi almasınlar..hiç önemli diil dünyanın sonu hiç değil..biz yolumuzu çizeriz.
  12. "biz önce birbirimizle geçinmeyi öğrenelim" mi? hayırdır? burda kavga falan yokki bu uyarının nedenini anlamadım.sana göre galiba herkes aynı fikirde olmalı,hiç tartışma yaşanmamalı..demokratik ülkelerde tartışma kaçınılmazdır.Ayrıca kimsenin ağzından kötü bir laf çıkmadıkça böyle uyarılar çok abes oluyor.Burda medenice fikirlerimizi konuşturuyoruz. Eğer Avrupanın Türkiye hakkında sinsi planları yoksa ben Avrupa Birliğine karşı değilim.Benim üzüldüğüm ve karşı çıktığım tek bir nokta var ;Diğer aday ülkelere eşit şartlarda değiliz.Mesela A ülkesinin önüne B şartı konuluyorsa bizim önümüze BCDEFG şartları konuyor.Kıbrısta sürekli bizim adım atmamız bekleniyor.2004 Nisan ayında en büyük adımı biz attık Anan planına "Evet" diyerek..ama karşı taraf "Hayır" dedi.. bunlar kimse tarafından dikkate alınmadı şimdiye kadar. Müzakereler sonunda bize karşı uygulanmak istenen Referandum hangi ülkelere karşı uygulandı? hangi ülkenin Serbest dolaşım hakkı yok? Avrupa sizde güven duygusu sağlayabilir belki bilemem ama benim Avrupaya hiç güvenim yok.
  13. Sevgili Admin ..alışveriş yaparken aldığımız ürünün son kullanma tarihine bakarız dimi? son kullanma tarihi geçen ürünler genellikle imha edilir.. Yani demek istediğim bu konu başlığının son kullanma tarihi çoktan geçmiş...
  14. Sen bunu dedin sen şunu dedin...boşverin ya Konu başlığı "Patrikhane ve Bizans Oyunları" bu konu hakkında yorum yapalım.. polemiğe girmenin,biribirimize laf yetiştirmenin kimseye faydası yok.
  15. Yeni Türk Lirasına alışıncaya kadar kazıklanan ve kazıklandığını hisseden çok kişi olur.dikkatli olmak lazım.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.