Φ yağmurun_kızı Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Tamam sizide analiz edelim sevgili Yağmurun Kızı.. Şuan sizinle ilgili veri tabanımıza ulaşmış olan iki veri vardır.. 1- Sevimlii.. 2- Espirili.. Veritabanımıza sizinle ilgili yeni bilgiler geldikçe daha detaylı analizinize geçeceğiz..) Sevgilerimle.. Aşkolsun sedat beni sen tanımadın siyah x anında tanıdı yafss bölebir msn demi aklına gelmiyor Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 analiz demeyimde..tanımışlığımla mutlu olduğum insanlar var bu forumda..önceleri pek kaale almıyordum konuları ..yazıları....ama şimdi yazılarını okumak istediğim..acaba ne yazmış diye bakma gereği duyduğum güzel insanlarla karşılaştım..iyiki tanıdım..sanallığı gerçek kılanlaradır selamım..onlar kimler midir..?tanıyabildiklerimi söylicem..elbet vardır daha tanışacaklarımız... ***sardunyam..diloş..sedat..sedelina..güzelyaz..geceyağmuru..jön..günışığı..yağmuryürekli..frozen.. ...unuttuklarım var sa affola... bende seni tanıdığım için mutluyum Figgaro...çok teşekkür ederim Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Aşkolsun sedat beni sen tanımadın siyah x anında tanıdı yafssbölebir msn demi aklına gelmiyor Valla ksr bakma tanıyamadım.. Şöyle bir taradım msn deki adresleri.. Yağmurun kızı diye bir nick yada adres bulamadım.. Hadi Geceyağmuru desen varda.. Yağmurun kızı yok.. Az daha ipucu lütfenn:) Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 analiz demeyimde..tanımışlığımla mutlu olduğum insanlar var bu forumda..önceleri pek kaale almıyordum konuları ..yazıları....ama şimdi yazılarını okumak istediğim..acaba ne yazmış diye bakma gereği duyduğum güzel insanlarla karşılaştım..iyiki tanıdım..sanallığı gerçek kılanlaradır selamım..onlar kimler midir..?tanıyabildiklerimi söylicem..elbet vardır daha tanışacaklarımız... ***sardunyam..diloş..sedat..sedelina..güzelyaz..geceyağmuru..jön..günışığı..yağmuryürekli..frozen.. ...unuttuklarım var sa affola... Tşk ederim arkadaşım düşüncelerimiz karşılıklı Valla ksr bakma tanıyamadım.. Şöyle bir taradım msn deki adresleri.. Yağmurun kızı diye bir nick yada adres bulamadım.. Gadi Geceyağmuru desen varda.. Yağmurun kızı yok.. Az daha ipucu lütfenn:) Walla ben değilim Bu aralar Yağmur nickler çoğaldı..Arada bende kaynamayım Alıntı
Φ yağmurun_kızı Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Valla ksr bakma tanıyamadım.. Şöyle bir taradım msn deki adresleri.. Yağmurun kızı diye bir nick yada adres bulamadım.. Hadi Geceyağmuru desen varda.. Yağmurun kızı yok.. Az daha ipucu lütfenn:) kullanmıyorum zaten sende silmiştin Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 kullanmıyorum zaten sende silmiştin Sildiğim çok bayan var.. Ama sen kimsin şimdi çok merak ettim.. Bir tiyo versene.. Alıntı
Φ yağmurun_kızı Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Sildiğim çok bayan var.. Ama sen kimsin şimdi çok merak ettim.. Bir tiyo versene.. kimmiyim kralx topicinin sahibi Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Sildiğim çok bayan var.. Ama sen kimsin şimdi çok merak ettim.. Bir tiyo versene.. Ben tanıdım Alıntı
Φ yağmurun_kızı Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Ben tanıdım senle küsüm ben tanıma Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Hmm Burcu ha... İyide senin analizini yapmadım mı sanki. Neyse.. Kimkimdir iyice karıştı.. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 senle küsüm ben tanıma Benle küsmüsün niye ki Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2006 o zaman yumotemi analiz edelim şimdi de... canım yumotem, benim çalıkuşum... o kadar güzel bir yüzü var ki, gözlerinin içi gülüyor, oradan kalbinin güzelliği görülüyor... birde çok akıllı, süper bilmececi (ben hiç anlamadım bu bilmecelerden)iyi niyetli, dost canlısı, güler yüzlü, bazen fazla alıngan, biraz kuruntulu... (acaba kime çekmiş) aşık, ve dilerim o aşkı hiç bitmesin ömür boyunca aşık kalsın... kendisi gibi güzel çocukları olsun, onları aydın, Atatürkçü, bilgili, yetiştirsin kendisi gibi... bu forumda yakından tanımak istediğim kucaklaşmak istediğim insanların başında geliyor... ilk görüşmemizde sedelinadan öğrendiğim mıncırma teknikleri ile mıncırıcam yumotemi... Çalıkuşum seni seviyorum ve Allah'tan sana mutluluk ve başarı vermesini diliyorum. Nişanlandın dilerim mutlu olursun, evlen düğüne geleceğim inşallah... yumoteyi çok fazla tanımıyorum ancak yazılarından anlaşıldığı kadarıyla çok saygın ve samimi biri. bende kendisine mutluluklar diliyorum. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 o zaman yumotemi analiz edelim şimdi de... canım yumotem, benim çalıkuşum... o kadar güzel bir yüzü var ki, gözlerinin içi gülüyor, oradan kalbinin güzelliği görülüyor... birde çok akıllı, süper bilmececi (ben hiç anlamadım bu bilmecelerden)iyi niyetli, dost canlısı, güler yüzlü, bazen fazla alıngan, biraz kuruntulu... (acaba kime çekmiş) aşık, ve dilerim o aşkı hiç bitmesin ömür boyunca aşık kalsın... kendisi gibi güzel çocukları olsun, onları aydın, Atatürkçü, bilgili, yetiştirsin kendisi gibi... bu forumda yakından tanımak istediğim kucaklaşmak istediğim insanların başında geliyor... ilk görüşmemizde sedelinadan öğrendiğim mıncırma teknikleri ile mıncırıcam yumotemi... Çalıkuşum seni seviyorum ve Allah'tan sana mutluluk ve başarı vermesini diliyorum. Nişanlandın dilerim mutlu olursun, evlen düğüne geleceğim inşallah... evettttt zeki ve mütevazi,çok sevdiğim bir insan sardunyam çok güzel tanımış yumoteyi ve avatarını hiç değişirmeyen biri yumote demekkı ben gibi dengesız değelll Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2006 evettttt zeki ve mütevazi,çok sevdiğim bir insan sardunyam çok güzel tanımış yumoteyi ve avatarını hiç değişirmeyen biri yumote demekkı ben gibi dengesız değelll heh işt şunu bileydin dengesiz sedoş seni (bende sık değiştiriyom bizi aynı denge hastanesine yatırsınlar gıı orda doktorları delirtiriz) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 he nıye dengemız yok yoksa yerçekimi bizi çekmıyomu ,gerçi seni çekmeyebılır baya ağırsın hehe Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 yavlum, yerçekimden başka ne çeker bizi bana ağır diyene bak kız aramızda en az 15 kg var beaa Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 o zaman yumotemi analiz edelim şimdi de... canım yumotem, benim çalıkuşum... o kadar güzel bir yüzü var ki, gözlerinin içi gülüyor, oradan kalbinin güzelliği görülüyor... birde çok akıllı, süper bilmececi (ben hiç anlamadım bu bilmecelerden)iyi niyetli, dost canlısı, güler yüzlü, bazen fazla alıngan, biraz kuruntulu... (acaba kime çekmiş) aşık, ve dilerim o aşkı hiç bitmesin ömür boyunca aşık kalsın... kendisi gibi güzel çocukları olsun, onları aydın, Atatürkçü, bilgili, yetiştirsin kendisi gibi... bu forumda yakından tanımak istediğim kucaklaşmak istediğim insanların başında geliyor... ilk görüşmemizde sedelinadan öğrendiğim mıncırma teknikleri ile mıncırıcam yumotemi... Çalıkuşum seni seviyorum ve Allah'tan sana mutluluk ve başarı vermesini diliyorum. Nişanlandın dilerim mutlu olursun, evlen düğüne geleceğim inşallah... canım ablam sardunyam beni utandırıyorsun canım ya... ama herşeyin gibi analizlerin de doğru ve yerinde sana katılıyorum canım tekrar tekrar saolasın bitanem canım abamsın seni çok seviyorum güzel sardunyam atatürkçü ve olması gerektiği gibi olan ablam aşırın yok bağnaz değilsin her şeyinle kardeş gibisin mıncırmasanaaaa sen de hep mutlu olmayı hakediyorsun taTLIMMMMMM Sardunyacığım bu güzel dileklerine bende katılıyorum. Olmazsa hep beraber gideriz gerçekten çok güzel analiz etmişsin ! Kalbi ve yüreği gerçekten güzel , bir o kadarda duygusal ve iyi. Sevgiler yumoteciğim ..... saol murticiğim sen de bitanecik hayranımsın düşünceli arkadaşımmm yumoteyi çok fazla tanımıyorum ancak yazılarından anlaşıldığı kadarıyla çok saygın ve samimi biri. bende kendisine mutluluklar diliyorum. güzel dilekleriniz için teşekkür ederim gurur duydum: evettttt zeki ve mütevazi,çok sevdiğim bir insan sardunyam çok güzel tanımış yumoteyi ve avatarını hiç değişirmeyen biri yumote demekkı ben gibi dengesız değelll canım olur mu öle şey canım sedoşum ben de seni çok ama çok seviyorum Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 yahu ben bu analizi nasil gormemisim.?yumotecim butuun yazilanlara ilaveten,cok iyi bir arkadassin,tatli,cok samimi ve sicakkanli..seni cok seviyorum.her sey gonlunce olsun.,yuzun hep gulsun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 canımın içi, çalıkuşum... sen çok güzel bir insansın... her halinle. canımsın... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 canım cennet yüreklim ve leylam siz de öyle Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 gerçektenn çok tatlı ve içtenn..konuşup tanışmak pek nasip olmadı amaa forumda okuduklarım kadarıyla çook şirin bi insann Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 çok teşekkür ederim sayın Yumote Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 bugünde figgaroyu analiz edesim geldi... 6 aydan fazla oldu kendisini tanıyalı, msn de de görüştüğüm çok saygılı bir arkadaşım... gerek forumda gerekse özel görüşmelerimizde ondan çok şey öğreniyorum. edebi lisanını çok beğeniyorum. gülmeyi çok yakıştırdığım ve birlikte çok güldüğüm bir arkadaşım... ne kadar derin ve edebi konular olursa olsun gülecek birşey buluyoruz ve bir 15 dakka gülerek geçiyor... ama gülerkende öğreniyor ve şaşırıyoruz... bu forumun bana kazandırdığı en değerli arkadaşlarımdan biriside figgaro... kültürel seviyesi oldukça yüksek, barışçıl, medeni, akıllı, seviyeli, sıcakkanlı, eğitimli, espirili, kaliteli, dürüst, laf cambazlığı yapmayan, samimi, açık sözlü ama kırmayan biri... kişiye göre değil kendisine göre konuşan, mesafeyi koruyan, samimiyetine güvenilir arkadaşlığın için teşekkür ederim arkadaşım... şiirlerini, yazılarını, düşüncelerini çok beğeniyorum. arkadaşlığın cinsiyete göre değil insana göre olduğunu gösterdiğin için ayrıca tebrik ediyorum. insan zaman zaman bunun sıkıntısını yaşıyor... sana başarılar ve mutluluklar diliyorum sevgili figgaro... güzel paylaşımların için tekrar teşekkürler... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 bugünde figgaroyu analiz edesim geldi... 6 aydan fazla oldu kendisini tanıyalı, msn de de görüştüğüm çok saygılı bir arkadaşım... gerek forumda gerekse özel görüşmelerimizde ondan çok şey öğreniyorum. edebi lisanını çok beğeniyorum. gülmeyi çok yakıştırdığım ve birlikte çok güldüğüm bir arkadaşım... ne kadar derin ve edebi konular olursa olsun gülecek birşey buluyoruz ve bir 15 dakka gülerek geçiyor... ama gülerkende öğreniyor ve şaşırıyoruz... bu forumun bana kazandırdığı en değerli arkadaşlarımdan biriside figgaro... kültürel seviyesi oldukça yüksek, barışçıl, medeni, akıllı, seviyeli, sıcakkanlı, eğitimli, espirili, kaliteli, dürüst, laf cambazlığı yapmayan, samimi, açık sözlü ama kırmayan biri... kişiye göre değil kendisine göre konuşan, mesafeyi koruyan, samimiyetine güvenilir arkadaşlığın için teşekkür ederim arkadaşım... şiirlerini, yazılarını, düşüncelerini çok beğeniyorum. arkadaşlığın cinsiyete göre değil insana göre olduğunu gösterdiğin için ayrıca tebrik ediyorum. insan zaman zaman bunun sıkıntısını yaşıyor... sana başarılar ve mutluluklar diliyorum sevgili figgaro... güzel paylaşımların için tekrar teşekkürler... valla..ne dicemi şaşırdım.. ..çok teşekkür ederim..zaten başımın ağrımışlığı değilmidir ki ondan..kişiye göre değil kendisine göre konuşan..yani kendi olan..çok sağol..bir çocuk gibi..mutlu ettin beni.. sende geri kalmazsın hani..hisliliğinin ışığa döndürüşü, karanlığı..çırpınışındaki yatan o, sevgi gözeneği..ve en samimiyetinde sohpetlerin esirgemeyen o , güzel gülüşünü..ve denir daha neler..amma figgaro mutlu inan tanımakla seni..sağol... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 valla..ne dicemi şaşırdım.. ..çok teşekkür ederim..zaten başımın ağrımışlığı değilmidir ki ondan..kişiye göre değil kendisine göre konuşan..yani kendi olan..çok sağol..bir çocuk gibi..mutlu ettin beni.. sende geri kalmazsın hani..hisliliğinin ışığa döndürüşü, karanlığı..çırpınışındaki yatan o, sevgi gözeneği..ve en samimiyetinde sohpetlerin esirgemeyen o , güzel gülüşünü..ve denir daha neler..amma figgaro mutlu inan tanımakla seni..sağol... şimdi ne demeli... işte yine o güzel edebi sözler... ve iltifat... düşünceler gelişirse ve faydalıysa güzeldir. aynı sende ki gibi... saol arkadaşım... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.