Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

TÜRK ERKEKLERİ NEDEN RUS KADINLARINI TERCİH EDİYOR


önce@vatan

Önerilen İletiler

Sizin sözleriniz çelişkili hem onları o gözle görmeyin diyip ardından eşlerinize sahip çıkın onlara gitmesin diyorsunuz istisnalar hariç büyük çoğunlukları bu ülkeye fuhuş için geliyorlar acı olan onlarla kıyaslanmak .Türk kadınının bir Rus erkekle sizi kıyaslamasını istermiydiniz erkeklerine buyursun gelsin bizimde kıyaslama şansımız olsun gelmesin demiyoruz hepsi gelsin zaten gelme desen gine gelirler bu ülkede fuhuş serbest arkadaşım diyerek herkes her istediğini yapıyor .gelsinlerde insan gibi çalışsınlar tabi rahat paraya alışmışlar sadece buraya gelmiyorlar tüm ülkelere gidiyorlar sadece bizim Hanzolar para veriyor vermeseler gelmezler tabi kendi ülkelerindeki erkekler daha yakışıklı .zaten rus erkeleri Türklerle evlenseler aile nasıl olurmuş öğrenirler Türk erkleri kendilerinde olmayan özellikleri karşıdan bekliyorlar bizde erkeklerimizden çok şikayetlerimiz var ama kimsenin kollarına atlamıyoruz bu terbiyesizlik karaktersizliktir kendi sahip olduğu kadını başkasının sahip olduğu kadınla değiştirmek ancak bir dengesiz ne istediğini bilmeyen ruh hastalarına mahsuzdur . Bu arada bekarım :) ilginç gelen çok beğenip neden evlenmedikleri gine Türk kızlarıyla evlenmeleri yerden yere vurduğunuz Türk kızlarından başka kimse çekmez sizi dönüp dolaşıp dönersiniz yabancıya evlenenlerin evlilik süresi bile çok kısa çünkü olmuyor bunu kabul edin Türk kadını cezalı vefalı tam bir aile kadındır nokta :) sizede saygılar

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Siz de takinti olmus yabanci karsitligi akliniz sira Türk kadinin koruyor yabanci kadinlara fahise gözüyle bakiyorsunuz,asil sizin düsünceleriniz sakat ve bu düsünceler maalesef ülkemizde sadece malum bilinen bir kesimin düsünceleridir.

 

Türkiye'de ne kadar o tipte kadin varsa yabanci ülkelerde de o kadar vardir.Ülkemizi ziyarete gelen yabanci kadinlara fahise gözüyle bakmak bir kadin olarak da size yakismamis.Türkiye'ye gelen yabanci kadinlarin sadece az bir orani fuhus icin gelir cogunluk böyle bir amac tasimaz.Onlar sadece ülkemize degil dünyanin her ülkesine giderler ve her ülkede kendilerine müsteri bulurlar.Arayan bulur.Ama dünyanin hicbir ülkesinde kadinlar ülkelerine gelen yabanci kadinlara fahise gözüyle bakmaz böyle bir acmaza düsmezler bence siz yabanci kadinlari karalamak yerine düsüncenizin ne kadar akil ve izandan yoksun oldugunu inceleyin.

 

Gelelim Türk kizlarina,siz burada da yanlis bir degerlendirme yapiyorsunuz.O begenmediginiz yabanci ülkelerin kizlari ile evlilikler daha uzun ömürlüdür.O evliliklri bozanlarda Türk erkekleridir.Yabanci kizlarin ceyiz,altin,pirlanta,yatak odasi,yemek odasi vs.sorunu yoktur evlenecegi erkegin onu sevmesi daha önemlidir altindan ceyizden bu da bizim Türk kizlarinda olmayan bir meziyettir.Evlilik öncesi kuyumcu dükkanlarini dolduranlar Türk kizlari ve aileleridir.Ne saniyorsunuz milyonlarca Türk genci neden evlenemiyor bunu hic düsündünüz mü.Bos keseden atmak cok kolay.Bugün ülkemizde hala baslik parasi olayi vardir.mal alip satar gibi kizlarini acik arttirmaya cikaran aile sayisi öyle az degildir.

 

Benden size tavsiye o düsüncelerinizi saglikli bir düzeye tasiyiniz.Kimseye hakaret etme karalama hakkiniz yoktur.Sizin yaptiginiz resmen irkciliktir.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...

siz türk erkekleri hem abi hem baba hem eş oluyorsunuz biz açık giyinince giyme oluyor süslenince o... yaramaz ayak oluyorz evleneceginiz zaman sevgiln oldumu ve benzeri sorular soruyorsunuz evlenince kızlık bozulmasın direk boşuorsunuz niye gelmediginin nedenini bilmeden sexte iyi olmaya çalişsa türk kızları nerden ögrendi kimle yaptı diyorsunuz ama başka rus felan olunca kaç kişi altına almiş halletmiş önemi olmuyor boyu fizgi güzelligi var açıkta giyinsin sorun olmuyo ama bu mu sizin tiyniyetiniz yatakta iyi olsun dogustan ırkı güzel diyorsunuz yazık bee siz kendi soyunuzu (ana-bacı) begenmiyorsunuz bu kadar mı düştünüz biz mi istiyorz altını evi barkı yoksa aileler mi siz müslüman mısınız kuşku duyuyorm artık bundan siz rus kızlarına verdiginiz önemi türk kızlarına verseydiniz ezmek yerine başınızın üstünde tutsaydınız bu duruma düşmezdi bu ülke en fazla aldatan yine ülke genelinde erkekler bunu sebepleri farklı lezzetler aramadır yazıklar olsun hepinize biz ne zaman yok zenci yok şu erkek iyi oluyor dedikmi parayı göreniniz kuduruyor her suçu karşınızdakinde arayacağınıza  kendinize de bakın bizdede rus gelin vardı parasızlığı görünce çekti gitti bu mu sadıklık müslüman olmayan kişiler evli bile olsa başkalarıyla birlikte olduktaları için evlilikleri bitmiyor bu kadar zihniyetsizlik olmaz yazık...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Ezgi arkadas haklisin ancak bu iddialarin herkes icin gecerli degildir.Eger iddiada bulunmak gerekiyorsa söyle de iddia edileblir.Bizim Türk kizlari genelde yabanci erkek hayranidir.Hadi inkar edin bunu.Hele de avrupali olunca gözleri acilir.

 

Sizlerde bir eziklik var.Sanirim ki bu da kendi kisiliginizle ilgili bir ezikliktir.Türk erkeklerini yabancilara itenler,Türk kizlaridir ve onlarin gözleri doymayan aileleridir.Bana bir Türk kizi gösterin ki sevdigi erkekten hicbirsey istemeyen ailesini bu ise karistirmayan yatak odasiydi misafir odasiydi,Yemek takimiydi,altindi bilezikti Kuyumcu dükkaniydi ben bunlarin hicbirini istemiyorum  diyebilen.Cünkü Türk kizlari belki istisnalari vardir burunlari hep havada gözleri ise kuyumcu dükkanlarindadir.Birakin irkcilik yapmayi bir parca duyarli olmayi deneyin.Siz ve diger arkadasiniz TÜRK KIZI,takmissiniz bir Rus kizlara baska sey gözünüz görmüyor ve onlara hakaretler yagdirip asagiliyorsunuz.Inanin ki bir Türk kizi ekmek bulamazsa babasinin evine gider ben ac duramam diye ama bir Rus kizi sevdigi erkegin yaninda kalir o acsa bende acim diye.

 

Türk erkeklerine gelince,o sizin söyledikleriniz dogrudur.Türk kizlari attiklari her adima dikkat etmek zorundadirlar.Kizlik zari denilen biyolojik yapi cok önemli bir yer isgal eder erkekler icin ve cok kiz var ki bu zarin bozulmamasi icin özen gösterir.Yani hersey bir zara baglidir.Ancak bu zara baglilik kendi kendine ortaya cikmadi.Bunuda bizim dedelerimiz ninelerimiz cikardi ve o gelenek hala devam etmektedir.Kizlik zari sadece erkek organi girince bozulmaz baska nedenlerlede bozulur ama bu bozulma bir kiz icin yikim demektir.Bunu kimseye anlatamaz.Ne varki simdiki genclik bunlari yavas yavas asmaktadir.

 

Kizlar beraber olduklari erkekle iclerinden geldigi gibi birliktelik yasayamaz korkar aynen sizin yazdiginiz gibi "nereden ögrendin"sorusu cikar karsisina.Hayir ögrenmedim icimden geliyor yeterli degildir damgayi yemistir artik.

 

Bütün bunlar bizim sosyal sorunlarimizdir.Bunlarin üstesinden gelebilmek icin önce bir zihniyet degisikligi gerekiyor.Zihniyet degisikligi bugunkü iktidarlarla degismez daha cok nasirlasir.Plajlara inerek "hanimlar giyinin"baskisi yasayan bir ülkede kadin kendini nasil tanitacaktir?Ne zaman ki kadinlar baslarini kaldirip "siz bize karisamazsiniz"diye erkeklere meydan okumaya baslarlarsa iste o zaman zihniyet degisikligi gerceklesmeye baslayacaktir.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Rus kızları çok güzel olduğu için değil Türk erkeklerinin çıkarlarına uygun olduğu için tercih ediliyorlar ne de olsa yabancı ve yurtdışına gitmek için iyi bir fırsat. Alman, İngiliz v.s. Türk erkeği ile kolay kolay ilgilenmez çünkü kendi ülkelerindeki erkekler daha yakışıklı ve kibar herşeyden önemlisi kültürlüdür. Böyle olunca da Türk erkekleri yabancı kategorisinde Ruslara kalıyor. Ruslar da kendi ekonomilerindeki bozukluktansa Türkiye'de yaşamayı tercih ediyor. Kısacası bu bir menfaat ilişkisi aşk falan diye bir durum söz konusu değil. Uzun yıllar Antalya'da Ruslar ile içiçe yaşadım çok güzel ve kültürlü olanları bile sadece kendi ülkesinden kaçmak için hiç beğenmediği bir Türk erkeği ile şansını deneyebiliyor. Zengin Ruslar ise böyle bir davranış sergilemiyor bu da gösteriyor ki aradaki menfaat ilişkisinden başka birşey değildir. Türk erkekleri de güzel bir kadınla evlendim diye havaya giriyor.original.gif Aynı dili de doğru düzgün konuşamadıkları için kavga da edemiyorlar. Tabi ki bu saydıklarım ortalama bir durum arada istisnalar çıkabilir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Bence dogru konu su turk kadini ni ne bekliyor.bu konu hakkinda aile bakanligi bi arastirma yapip okullarda kiz cocuklarina okutmali.egoist bencil ve hosgorusuz bir kadin toplumu yetismeye basladi. Bu taplumun bireyleri 1982 sonrasi dogan kadinlarimizda daha fazla hissediliyor. Kadin annesi ve nenesinden gordugunu orf ve adedini unutmus aile olgusunu yitirmis kendini gelistiriyorum derken ne oldugunu unutmus. Erkegine zulm eden kadin terkedilmeyi beklemeli.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Hangi ülke erkeği kendi ülkesindeki kadınları başka bir kadınla kıyaslıyor ancak bizim bazı düşünme özürlü erklerimize mahsus bir davranış kadın kadındır gözünüzde okadar büyüttügünüz Rus kızları Antalya'da 50 tl neyden bahsediyorsunuz burkadar savunmanızda acaba bir pramasyon ödülü falamı alıyorsunuz yoksa indirimi yapıyorlar anlayamadım sayın politika Türkiye'de yaşayıp Türk kızlarını ucuz kadınlarla kıyaslamayı bırakın bir Türk erkeğine yakışmıyor tabiki türkseniz Türk geleneklerini öne sürüyorsunuz aile kuruluyor tabiki iki tarafta yardımcı olacaklar Türkiye'de halen namus cinayetleri işleniyor Rusya'da namus cinayeti işlense kadın kalmaz çok istiyorsanız size engel yokki gidin on tane birden alın herhalde Türk kadınında kötü bir geçmişiniz var yoksa herkesi aynı kefeye koymazsınız bizim kızlarımız kadınlarımız on numara kadınlar burda erkekler rusları kullanılacak eşya gözüyle bakıyorlar kimse sizin kadr övmüyor ve Türk kızlarıyla evleniyorlar neden evlenmedin dediğimizde onlardan kadın olmaz diyorlar çok üzücü aslında bayanların böyle kullanılır atılması kadının gururuna dokunması gerekir onların pek umurunda değil çünkü yedekte çok var zaten ticaretle aşkı karıştırmayın aşk istemiyorlarki dertleri para inşaat işçisi birisinin yanında gördünüzmü hiç aç kalınca kendini satmakmımgerekir yaşlı yaşlı adamlar la geziyorlar onlarda okadr komik görünüyorlarki iki tarafta çok zavallı bence karşılıklı ticaret ben Antalya'da yaşıyorum namuslu bir rusla karşılaşmadım ırkçı demişsiniz benim için gelsinler tuvalet yıkasınlar yıkarlarmış bizim kadınlarımız yıkıyorlar otellerde çalışıp mahvoluyorlar kolay para peşinde değiller adam gibi çalışsınlar demek ırkçılıkmı

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Erkekler rahat dursa kadınlarda yerini bilir, bir çok erkek arkadaşım oldu 20 tanesinden anca 1 tanesinde şu mantık çıkardı ( 1 tane kadınım olsun herseyi onunla yapayım sadece benim olsun başkası beni ilgilendirmez ) diyerleri pazar günü başkasıyla hafta içi başkasıyla eskiden kadınların üzerine çok gidilirdi artık oda bitiyor kadınlarda erkekler gibi oldu, hala vardır kesinlikle ama bana denk gelmedi maaşım az olduğu için bi kadın çıkıpda BİRLİKTE herseyi yaparız yada alırız diyeni artık duymaz görmez oldum bi kızla tanışıyorsun araban varmı sana gelen soru bu yada nerde çalısıyorsun 15 yaşındaki bi kız çocuğundan duyduklarım ( esra pazar günü konser var neyle gideriz cvp verir esra ya hakanın arabası var ama aram bozuktu biraz konser gününe kadar arayı düzeltim o bizi götürür ) 
Ben evlendim ayrıldım evlenirken tabiki severek evleniyorsun fakat sonradan işler değişiyor evlenmek basit evliliği yürütmek mesele bu sadece erkek yada kadının yapacagı iş deyil her iki kişinin de üzerine düşenleri yapması halinde evlilik mutlulukla geçer, ee evlendik ne mi oldu tabiki biraz hata bende de vardı onda da benim hatam kadına senden başkası asla yok ben sana köleyim al hersey senindir e kadında bunu zamanla ala ala erkeğim nasıl olsa benim deyip veriyor coşkuyu istekler bitmez oluyor söylenen sözler tutulmaz oluyor en son tren raydan çıkıyor toplamaya çalışıyorsun ama bi kere ipin ucu kaçmış saygı bitmiş kötü sözler havada uçuşmuş sevgi zaten bitmiş oluyor sonuç bi mücize yada güçlü bir bağ olmazsa boşanma....
Arkadaşlar ben yabancı bi kadını tercih edersem ki şu sıralar aklım ufak ufak gitmeye başladı benm düşüncem şu oldu artık şimdiki türkiyenin haline bakınca
Çok evli görüyorum gözümün önünde aldatan kadın ve erkek  var  hatta bi karı koca tanığıdım evlerine misafirlğine gittim kadın var başka biriyle birlikte olan dedim neden kocana sadık deyilsin başkayla ilişkin var verilen cvp ( eşim gördüğün gibi az çok sende biliyorsun odun gibi gezmeye gidelim diyorum yok TV başından kalkmıyor güzel sözler duymak benim hakkım fakat mahrumum ve bi kaç elle tutulur şikayet ) peki dedim boşan diyer kişiyle evlen dediği cvp onun işi yok bana bakamaz ailem vermez ancak o işe girer bende çalısırım o zman demişti boşandı ama yine evlenmedi....

Etrafımda bu kadar çok rahat durmayan kadın varken yaşadığım yerde olsun internette olsun açıkcası türkiyeden yani müslümanım diyen kadınla evlenesim gelmiyor ve bu arada 2 yıldır rus bir bayanla evli akrabam var neredeyse bi türk kadınından çok daha iyi oturması kalkması ortama göre sözleri davranışları kültürü sadıklığı beni ruslara bakış açımı değiştirdi yani türkiyede de var her telden adam rusyada başka yerde de var türkiyeden de yurt dışına giden para avcısı kadınlarımız var onuda es geçmeyin onlarında bizde var...

Evlenicek olsam burdan biriyle BİRLİKTE olalım ve herseyi BİRLİKTE yapalım diyeni göremiyorum anca hazıra konmaya çalışıyorlar artık benm eşim Allah göstermesin aldatsa katil olma derecesine gelebilirim çünkü sonuçta müslümanız diyoruz ama yabancıyla evlensem o aldatsa zoruma gitmez hiç deyilse kültür başka din başka hersey başka...

 

Bi akrabam dedi para biriktir arabanı al borcunu bitir bide güzel bi ev alalım evlendirelim dedi dedim yenge evim arabam güzel maaş lı işim olsa zaten kız çok bana önemli olan bu halimde biriyle olup benimle savaş verecek merdiveni çıkarken elimden tutacak biri oda nerde bu devirde dedim baktı kaldı bişi diyemedi :)

bazıları için boş konuşmuş olarak algınalabilir fakat tüm yorumları okudum en azından hiç bir ülkeden insanları herkez böyle olarak kullanmadım çünkü 5 parmağın 5 ide bir değildir...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Herkez kendine göre haklı herkez özgür erkek erkekliğini bildiği kadın da kadınlığını bildiği sürece ister türk ister yabancı ölüme kadar mutluluk garanti....

Erkekler para yedirecek yer aradıkça para yiyen kadınlarda daima olacaktır ne arıyorsan onu bulursun ne ekiyorsan onu biçersin.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Şimdi Türk erkekleri evlenmeden önce ancak hayat kadınlarıyla ilişki kurabiliyordu. Hayat kadınlarıyla da genelev dediğimiz son derece iğ renç bir ortamda ilişkiye giriliyordu. Rus kızları Türkiye'ye gelmeye başladığında, otel odalarında lüks bir cinsel ilişki ortamı doğdu.... Bir rus kızıyla para karşılığı sevişmekle, bir Türk hayat kadınıyla sevişmek arasında dağlar kadar fark var idi. Rus kızları Türk erkeklerinin cinsel hayatına kalite getirdi, çoğu Türk erkeği sevişmesini Rus kızlarından öğrendi. Toplumumuzdaki erkeklerde bulunan cinsel açlık sorununu rahatlattılar..... onlardan çok şey öğrendik..... ben kendi adıma onlara teşekkür ediyorum....

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...

Benim sölemek istediğim bir kaç bişi var .

1- rus,moldova ve ukrania kadınları kendine saygı ve sevgi göstermeyen hiç bir türk erkeği ile evlenmezler (heleki sadece olay seks yapmaksa ) boşuna çaba sarfetmesinler.

 

2- türk erkeğinin sapkın olması demek kötü bişi değil , cinsellik kadar bu evrende zevk alınan bir duygu varmı ama erkek bilgisiz kültürsüz ve saygısızsa zaten bu bahsettiğiniz rus,moldova ve ukrania kadınları hakkında hiç hayel bile kurmasınlar.

 

3- ben moldovada ve rusyada çok bulundum ordaki erkeklerin büyük bir bölümü kadınlara kesinlikle el kaldırmazlar dayak söz konusu olduğunda kadın gider ve direk olarak boşar çünkü rusyada ukraniada ve moldovara kadın boşanmak isterse devletin niyazında adama gerek yok direk boşuyorlar.

 

4- rus erkeklerinin veya ukrania ve moldova erkekleri içiyorlar diyorlar merak etmeyin kadınlarıda içiyor bir çok yerde kasabada ve köyde ağır işleri erkekler yapar dükkan işlerini ve mağza işletmeciliği işlerini kadınlar yapar.

 

not: rus,ukrania,moldova kadınları hayatı müşterek görür önce sofrada erkeğinin doyurur sonra çocuğunu doyurur çünkü eve bakan ve kendisine bakan kocası olarak görür ,örnek verim tavuğun etli göğüs bölümünü erkeğine kalanını çocuk ve kendine pay eder zihniyet tamami ile erkek bakılmalı el üstünde tutulmalı ve mutlu edilmelidir mantığında yaşarlar , nekadar güzel olursalar olsunlar bunu kullanmak yerien vicdan ve saygı bul ülkelederdeki bayanların çok büyük bir bölümünü kapsıyor.

onun içinde türk kadını heleki şuanki türk kadını geneline baktığınızda güzelde olsa çirkinde olsa tribdolu , kendini beyenmiş , ağır başlı , dediğim dedik, yeri geldimi saygıdan haberi bile olmayan , anlık tepkilerle hayatını karşısındakine zindan edicek şekildedir.

 

onun içinde türk kadını para için , mevki için , arkadaşları için yada ailesi için , beraber olduğu erkeği riske edebilir. onun içinde bence hiç tartışmayın. bir çok ülkede erkekler rus ukrania ve moldovan kadınlarını tercih ederler çünkü evlerinde 4 duvar arasında ve dışarda mutlu olmak istiyorlar.

 

Ben çok mutluyum kendi eşimi 100 adet türk kadına değişmem çünkü ne değer bilirler nede dedikoduları biter.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Hangi ülke erkeği kendi ülkesindeki kadınları başka bir kadınla kıyaslıyor ancak bizim bazı düşünme özürlü erklerimize mahsus bir davranış kadın kadındır gözünüzde okadar büyüttügünüz Rus kızları Antalya'da 50 tl neyden bahsediyorsunuz burkadar savunmanızda acaba bir pramasyon ödülü falamı alıyorsunuz yoksa indirimi yapıyorlar anlayamadım sayın politika Türkiye'de yaşayıp Türk kızlarını ucuz kadınlarla kıyaslamayı bırakın bir Türk erkeğine yakışmıyor tabiki türkseniz Türk geleneklerini öne sürüyorsunuz aile kuruluyor tabiki iki tarafta yardımcı olacaklar Türkiye'de halen namus cinayetleri işleniyor Rusya'da namus cinayeti işlense kadın kalmaz çok istiyorsanız size engel yokki gidin on tane birden alın herhalde Türk kadınında kötü bir geçmişiniz var yoksa herkesi aynı kefeye koymazsınız bizim kızlarımız kadınlarımız on numara kadınlar burda erkekler rusları kullanılacak eşya gözüyle bakıyorlar kimse sizin kadr övmüyor ve Türk kızlarıyla evleniyorlar neden evlenmedin dediğimizde onlardan kadın olmaz diyorlar çok üzücü aslında bayanların böyle kullanılır atılması kadının gururuna dokunması gerekir onların pek umurunda değil çünkü yedekte çok var zaten ticaretle aşkı karıştırmayın aşk istemiyorlarki dertleri para inşaat işçisi birisinin yanında gördünüzmü hiç aç kalınca kendini satmakmımgerekir yaşlı yaşlı adamlar la geziyorlar onlarda okadr komik görünüyorlarki iki tarafta çok zavallı bence karşılıklı ticaret ben Antalya'da yaşıyorum namuslu bir rusla karşılaşmadım ırkçı demişsiniz benim için gelsinler tuvalet yıkasınlar yıkarlarmış bizim kadınlarımız yıkıyorlar otellerde çalışıp mahvoluyorlar kolay para peşinde değiller adam gibi çalışsınlar demek ırkçılıkmı

yazdıklarınızı okudum fakat her rus kızını yada ukrania veya moldovan kadınını bir tutamazsınız ,

Benim kemerde işletmem var yabancı uyruklu hayat kadınından daha fazla türk hayat kadını mevcut fakat bunu farketmiyorsunuz çünkü türk hayat kadınları okadar güzel değiller,

 

yabancıların göze çarpması çok kolay ama onlarıda bu işe türk hayat kadını tüccarı olan türk kadınları yurt dışından buraya getiyorlar bunu biliyormuydunuz.

 

neyse bir rus yada moldovan kadınına gidip trip nedemekdir diyin bir erkeğe trip atmak nedemek diye sadece sorun ve izah edin trip şu demektir , size vereceği cevap hayat kadınıda olsa bir erkeği nasıl oluyorda bukadar üzüyor yada saygısızca davranıyorsunuz olucaktır.

 

 

benim eşim doktor ve moldovan uyruklu , moldovada 5almada yazları tarlada 1,5 ay ekin topluyor 2 hafta türkiyede tatil yapıyoruz eyleniyoruz ve geri kalan aylarda kendi işletmemizde sabah 08:00 açıp 20:00 kapatıyoruz ve çalışıyoruz son 5 yıldır ne kavgamız ne tartışmamız var.Benim çevremdeki her arkadaşım kredi borcundan faturaların geç ödenmesinden kiralarını geç ödedikleri hatta bazen aksattıkları için evde kıyametler koptuğunu biliyorum. ruslar modovanlar insan değillermi onlar için neden bukadar önemli değil bu para kendi ülkelerinde doktorlar 300 dolar normal çalışan satışcılar aylık 80 dolar ile 150 dolar arasında maaşları var ve böle o ülkelerde yaşıyan milyonlarca kadın var türkiyede 400 dolara 600 dolara hayat kadını statüsüne düşmemek için insanların evlerinde temizlik bakım işleri yapıyorlar bunların büyük bir bölümü ya hemşire doktor yada öğretmenler.

 

bence hayat kadını olanlara şunu sorun türk yada yabancı sizi kimler hangi şartlarda bu yola teşvik etti bu arada unutmayın hiçbir yabancı türk hayat kadını birilere para yedirmeden kendilerini satamazlar.

 

sabırla okuduğunuz için teşşekkürler. 

 

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bir çok yazı okudum fakat anlamadığım bazı şeyler var.

 

Neden yabancı uyruklu kadınlara yada erkeklere onlar sanki insan değilmiş gibi sözcükler kullanıyorsunuz yazdıklarınız hiç bir insan evladına yakışmıyor.

 

1- Türk kadını diyorsunuz kendine bakıyor ?

     Türk kadını aldığı maaşın yarısını gratis harcıyor diğer kalan bölümünü mac tarzı makyaj satan dükkanlara ve kuafor salonlarına.

     Yabancı uyruklu RUS,MOLDOVA,UKRAYNALI kadınlar gelelim şimdi aylık maaşları maksimum 150 dolar eğer çok iyi bir yerde çalışıyorsa 500 dolar,hatırlatmak isterim         moldovada ve ukraynada 500 dolar alan kadın yada erkek orda ALİ KOÇ ve ailesi gibi yaşar. Şimdi Bu ülkedeki kadınlar bakımlımı evet peki aldıkları maaşları nasıl kullanıyorlar,

kira faturalar buzdolabına alışveriş ve evlerinde bizde eskiden yastık altı denirdi şimdi türkiyede yeni nesilde ne erkekde ne kadında  zaten öle bişi yok evde para durdumu bir yerlerine batıyor , neyse bir şekilde kalanını 5 dolar bile olsa biriktiriyorlar peki bu kadınlar nasıl oluyorda bukadar bakımlılar sebebi ise açık genetik bir güzellikleri ve fizikleri var.

 

2- Türk kadını güzel giyiniyor diyorsunuz ?

     Türk kadını evet çok güzel giyinenleri var ve hatta buna inanılmaz bir para harcayan varmış gözükenler var fakat erkek kadar para harcamıyorlar çünkü bir kıyafeti 25tl yede 1000 tlyede alabiliyor türkiyede kadınlar ama erkeklerin şık bir kıyafet almaları için ciddi meblalar ödemesi gerekiyor.

      YANLIZ bilmeniz gereken bir gerçek size sölim türk kadının ve dünyada bir çok ülke kadını erkek için değil kendi hemci için güzel gözükmek ister çünkü kendi hem cinsinin saç bakımını yada kıyafet yada ayakkabılarını kıskanırlar bunu bir çok erkek bilmez onun içinde kadının kendisi için giyindiğini ve onun için bakımlı olduğunu düşünür ama öle değil ne yazıkki.

       Şimdi Moldova,ukrayna,rus  kadınlarına gelelim türkiyede evlenen yada bir beraberlik yaşıyan yabancı uyruklu kadınların büyük ve çoğunluğunun ne arkadaşı var nede tanıdıkları tek yaptıkları ve ihtiyaç duydukları karşısındaki beraber oldukları kişi olan erkekdir , şunuda unutmayın şu saydığımız uyruklu kadınlar türkiyede evlendikleri gibi alışık olmadıkları bir hayata kendilerini odaklıyorlar emin olunki bu erkek kadar kadın içinde zor bir durum. Bu forumda büyük bir çoğunluk para para diyip durmuş arada hayatkadınları denmiş vs. açıkcası bunları nasıl oluyorda bir ırka yakıştırabiliyorsunuz bu cümleleri.

       Türkiyede erkeklerin yabancı uyruklu bayanları tercih edenlerin büyük bir bölümü türkiyede evlendikleri türk kadınının tutarsız kredi kartı kullanımları,cep telefonu kullanımları sosyal olarak gereksiz para harcamaları beraber oldukları erkeğe sen benim arkadaşım hakkında nasıl öle düşünürsün diyip beraber hayat kurduğu yada kuracağı erkeği aşşalaması , erkek kıskandığı zaman gereksiz tripler ve üste çıkma çabaları , erkek bir kadının erkek arkadaşı hakkında bakışından ve konuşmasından yani vucud dilinden eşi yada sevgili hakkında nasıl bir düşünüş içinde olduğunu %85 anlar ve onun içinde kıskanır ve tepkisini ortaya koyar ama kadın daha çok arkadaş olarak yaklaştığını ve öle bişiyin olanaksız olduğunu söylemeye başlar ve yine erkek pasif kalır aşşalanır düşünceleri yine boşa gider, cem yılmazında süper bir analizi vardır küçük yaşdan beri yalan söyliyen bir türk kadı ile erkek arasında dağlar kadar fark var buda bizim toplumumuzda erkeğin nekadar kadına karşı cahil ve saf olduğunun kanıtıdır,güzel kadında çirkin kadında erkeği avucunun içine alabilir çünkü türkiyede bir erkek ilk etabda gözüne hoş gelen bir bayanı elde edebildiyse dünyalar onun olur ve kadın tarafından kullanılma başlamıştır.

       Yabancı Uyruklu ukrayna , moldova , rus bayanlarının içinde tabiki para cambazlığı yapan kadınlar var ama bu türk kadınları ile kıyasladığınızda çok az nedeni ise çok basit biri emperyalizmin kölesi olmuşturki bu şuan ukrayna,rusya ve moldova için büyük bir genelleme değil  sebebi ise bu saydığım ülkelerde kadınların büyük bir geneli marka meraklısı değiller,lüks yerlerde yemek yemek yada takılmak gibi istekleri mevcut değil pahalı hediyer peşinde deiller bir çok modovan ve ukraynalı arkadaşım bayan tanıyorum starbx yada kahve dünyasına onları sokamazsınız çünkü bir kahveye 6 tl ödemezler sebebi ise çok basit 12tl 70gr alıp evde 10 ile 20 gün arası kahve içerler :smile.png gelir durumları arttığında dışarda yemek yemek yada içmek konusunda hiç tavizkar deiller önce aile olarak kuvvetlenmeyi sonra kendilerine iyi bir hayat kurmayı ev satın almak araba satın almak sonrasında çocuklarına iyi bir hayat vermeyi sonrasında vakitleri ve zamanları kalırsa kendilerine artık harcama yapmayı tercih ediyorlar.

      Türk erkekleri ise işte burda devreye giriyor neden ukraynalı , rus , moldovan kadınları neden türk erkeği seçiyorlar çok basit şımartmayı seviyoruz ilgi konusunda manyağız çok kıskanıyor üzerlerine çok düşüyoruz ve yabancı uyruklu kadınlarda erkekleri el üstünde tutup bulmuşken bırakmıyorlar.

       İşte bu oluşumların hepsi bir araya geliyor ve türk erkeği ile moldovan,ukrayna,rus bayanları müthiş bir şekilde uyum sağlıyorlar ve birbirlerini sevdiklerinde ve evlendiklerinde evlerinde ne tartışma ,para yüzünden gerginlikler , boşuna kıskançlık krizleri yada anlamsız tartışmalar gerçekleşmiyor.

---      çok büyük bir konuyu herkez atlamış bunuda ben yazim burdan :)smile.pngürkiyede yabancı uyruklu bayanlar evlendikleri andan itibaren imamnikahı ve resmi nikahdan dolayı müslüman olurlar ve büyük bir bölümü bu bayanların dine inanılmaz kendilerini kaptırır bir çok tanıdığım yabancı uyruklu bayan türkiyede baş örtüsü takar ve dinimizi okurlar.

 

Çocuklara laf söliyenler olmuş :D çocuklarında ufak yaşdan hem türkçe hem rusça yada inglizce konuşması kadar süper bişi olamaz ufak yaşda beyinlerindeki ve dillerindeki yabancı dil farklı bir dil konuşmaları için çok büyük bir yetileri oluyor. türkiyede büyük bir geneli imkanları olanlar için sölüyorum zaten ilk okul ile beraber inglizce eğitim aldırıyorlar.

 

not: TÜRKİYE çalışan bayanlar heleki özel sektörlerde çalışanların harcamalarını biliyormusunuz , her özel sektörün sağında solunda starbx var her gün bir kahve içseler üçgündebir sigara paketi alsalar , haftada bir gratis uğrasalar , haftada bir kuafor ve benim burdan sayamadığım ihtiyaçlar :) zaten maaş gitti.Türk erkeğide zavallım çalışsın dursun sonra kadından süper bir laf erkek değilmisin bakıcaksın tabi lafı.

 

sabırla okuduğunuz için saolun iyi günler.

 

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Sorun burada zaten, bizim oluşmuş kültürel kodlarımız sıkıntılı.... kimi yerde kadın madur, kimi yerde ezici.... yetiştirilirken bir sefer kız çocukları, erkeklerden korunması gerektiği şeklinde şartlandırılıyorlar. Erkeklere karşı bir önyargı ile büyüyorlar. Erkek çocuklarda yetiştirilirken şişiriliyorlar. Erkeksin, kralsın diye.... sonra Erkekler Mars'tan kadınlar Venüs'ten oluyor.... ama her geçen kuşakta bu düzeliyor.... çünkü feodal toplumdan modern topluma geçiyoruz..... geçiş dönemindeyiz, üç beş kuşak daha sürer bence.... sonra bu tip tartışmaya gerek kalmaz.... en azından bu sorunu tartışmak bile bir gelişmedir.....

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Kaç yıllık konu uzamış buralara kadar gelmiş, şuraya bir kaç rus bayan gelsede bazı cevapları onlardan duysaydık çok daha iyi olurdu, Turk yada Rus bayan değil ben zaten Fransız hatunları beğeniyorum, banane Rus'tan buraya gelmişse kendi ülkesindeki maddi olanaksızlıklardan gelmiştir yoksa evini ve yurdunu kim bırakıp gelmek ister.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...

Tüm Slav ve Rusça konuşan ("Rus" denilen) kadınlar adına Size çok teşekkür ediyorum!! Ben bir Rus'um, evet.Hani burada bir çağrı vardı ya, bir Rus hanım gelsin cevabını versin?Buradayim, buyrun! 16 senedir evliyim.Çocuk sahibiyim.Eşimle memleketimde tanıştık, iş arkadaşlarımız aracıyla.Türkiye de böyle olmuyor mu?.O beni gördü, o peşimi bırakmadı, o evlenme teklefi etti, o beni buraya gitirdi.Çok düşündüm.Geride koca hayat bıraktım.Saygı duyar ve düzgün aile kızıydım.Üniversite bitirip koca şirkette baş mühasebeciliğimi yapıyordum.Ailem, akrabarlarım, can dostlarım,sevdiğim memleketim , kariyerim aşkım umruna çoook uzak kaldılar.Türkiye'ye gelmedim ben.Eşimin doğudu, memleketi olan ülkesine geldim.Bu da herhangi başka ülke olabilirdi.Ben bir ERKEKLE evlendim.Hep birlikte çalıştık, birlikte kazandık.Dolu dolu hayat yaşadık ta yaşıyoruz.Işimizden dolayi bir kaç ülke değiştirdik,14 evi açtım -kapadım ben.(Varmısınız, Türk hanımlar?)Yillardır kirada , başkaların eşyalları kullanarak yaşadık, gittiğimiz ülkelerde yabanciydik.Çocuğuma üç fıtık sahibi olup, doktorların yasağı dikkatine almadan doğurdum büyüttum, eşim çok istediği için.Ama neler çektim, bir tek Rabbim bilir.Hiçkimsenin yardımı olmadı.Gönüllü geldim, gönüllü yaşıyorum.Yillardır hasret içinde.

Niçin yazdım hayat hikayemi dersiniz...Hıçkimse, özellikle Türk bayanlar Türkiye dörtte dörtlük bir ülke olup, yabanci hanımların hayat hadefi olduğunu düşünmesinler diye.Burada kalabilmek güç istiyor.Herşeylerimiz farklı.Ama bir insan bir seçim yapıyorsa, katlanıyor sonuçta.Türk bayanların hakkında söylecek o kadar çok şey var ki...ama ben burada yazanlara kadar inmem.Ileştirmem de, zehir sıçramam da etrafa.Benim çok sevdiğim akrabarlarım Türk, sevdiğim arkadaşlarım arasında Türk, Arap, Yahudi de vardır.Bir insan kendinle ve hayatla barışıksa, insanları seviyorsa, mütevazi ve saygı değer hayatı yaşıyorsa-kötülemez kimseyi.Kim ne olurs olsun.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Sayin Duran Unal! Bu yaziyi Size çok teşekkür ederek yazdım.Anlayişınıza, hayat bakışınıza, kültürünüze,beyefendiliğinize saygı duyarak, ellirinizi sım sıkı sıkarak Size ve eşinize, ailenize mutlulıklar ve sağlıklı, huzur dolu birlikte uzun yıllar geçermenizi diliyorum.Yüreğinize, bunca koruma yazılarınızı yazdığınız için parmaklarınıza sağlık!!! Saygılar.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Ülkemize gelen yabanci özellikle de Rus ve Ukraynali kadinlari fahise olarak kabul etmek sadece ön yargi degil toplum olarak nasil yetistirildigimizin de ibret belgesidir.

Bir gazetecinin "Türkler henüs rüstlerini ispat edemediler"diye yazdiginda ben cok kizmistim ama görüyorum ki o gazeteci cok hakliymis evet biz Türkler henüs rüstümüzü ispat edemedik.

 

Kendilerine erkek bulamayan bazi kadinlarin kalkipta yabanci kadinlari asagilamalari sanki o yabanci kadinlar yüzünden kendileri erkek bulamiyormuscasina ön yargili olmalari gercekten cok vahimdir.

 

Avrupada bir dönemler Türk erkekleriyle evlenmeyin diye ön yargili yazilar yazilir tartismalar yapilirdi.cünkü birtakim olumsuzluklarin etkisiyle Avrupa toplumunda bir ön yargi olusmustu Türklere karsi simdi bunu astilar önyargilari artik önceki gibi degil.ama biz hem de müslüman gecinen Türk toplumu olarak hala baskalarini asagilamak gibi tedavisi zor bir ön yargi illetine tutulmusuz.Yani aynaya bakmadan konusuyor hüküm veriyoruz.Halbuki erdemli olmanin ana maddesi önce aynaya bakarak hüküm vermektir.

Ben bu ön yargilara biraz das kedinin ete ulasamayip ete pis demesi gibi bakiyorum.Evet hayatta mutlu olamayanlar genelde baskalarini kiskanirlar ve bu kiskancliklarinida baskalarina hakaret ederek tatmin etmeye calisirlar.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Ben teşşekkür ederim usenmeyip okuduğunuz için.

 

 

 

Sayin Duran Unal! Bu yaziyi Size çok teşekkür ederek yazdım.Anlayişınıza, hayat bakışınıza, kültürünüze,beyefendiliğinize saygı duyarak, ellirinizi sım sıkı sıkarak Size ve eşinize, ailenize mutlulıklar ve sağlıklı, huzur dolu birlikte uzun yıllar geçermenizi diliyorum.Yüreğinize, bunca koruma yazılarınızı yazdığınız için parmaklarınıza sağlık!!! Saygılar.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.