Φ omar123 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2012 Rus kadınlarını tercih etmeyen erkekte sorun vardır Alıntı
Φ Dragonfly2013 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2013 1. Rus kadınları sırf Türk erkeklerini tercih etmiyor. ABD'den, Almanya'ya, İsveç'ten, Hindistan'a her yer Rus kadın kaynıyor... Rus kadınlarının asıl hayali Amerikan erkekleridir. Hatta bununla alakalı şarkıları bile var. Rusları Antalya'da görüp sırf Türkiye'de olduklarını sananlara en basitinden İtalya'nın Capri adasına gidip bakmalarını öneririm. Antalya'daki Rus nüfusunu ciddiye bile almazsınız . Ülkelerinde yaşanan savaşlar sonucu erkek nüfusunun azalması, ülkedeki ekonomik problemler vs kadınları başka ülkelerin erkeklerine gitmeye zorluyor. "Russian Mail Bride" tüm dünyada yaygındır. 2. Türk erkekleri Osmanlı'dan beri yabancı kadın tercih ediyordu... Ya Türk kadınları? Onlar tabii ki de etmiyorlardı çünkü onların öyle bir şansı yoktu . Yabancı kadınların Türk erkeğine çekici görünmesi gibi yabancı erkeklerin de Türk kadınlarına çekici görünmesi normal ama bu toplum nazarında kabul görecek bir şey değil(di). Ayrıca şu da bir gerçek ki Türk kadınlarının çocukluktan itibaren beyinleri yıkanıyor... Yok yabancı erkekler domuzmuş, yok kadınına sahip çıkmazmış... Yabancı erkeklerden bahsettiğiniz her ortamda bu argümanları sıralayacak adamlarla karşılaşırsınız. Sanki her Türk erkeği ideal bir aile babasıymış, Türk erkeğiyle yapılan evlilikler hep mutlu bir şekilde devam ediyormuş gibi. Hem toplumun baskısı hem de dinin müslüman bir kadının gayrimüslim bir erkekle izin vermemesi sonucu Türk kadınları yabancı erkeklere uzak durdu yıllarca. Bu durumun nedeni hem toplumsal hem de dinle alakalı. Ama son 20 yıldır Türk kadınının eğitim seviyesi iyiden iyiye arttı ve ona sunulana tamah etmek zorunda olmadığını fark etti. Hele ki şu son birkaç yılda Türk kızları da açık açık yabancı erkekleri ne kadar çok beğendiklerini dile getiriyorlar. İtalyan, Mısırlı, İsveçli, Alman, Arnavut, Rus.. Pek çok farklı milletin erkeğiyle evlilik yapan Türk kızı dolu. Ki zaten Almanya'da Alman erkeklerin yabancı kadınlarla evliliklerinde Polonyalı kızlar ve Türk kızları ilk sıradalar. Türk kızlarının İtalyan erkeği ve İskandinav erkekleri zaafı artık açık bir şey. Ha tabii ikiyüzlü bir toplum olduğumuz için erkek diledikleri kadar Rus kızı muhabbeti de yapsa Türk kızının yabancı erkeklerden bahsetmesi hala kınanabiliyor. Ama tüm bu kınamalara rağmen enayi yerine koyulmayı sevmeyen kızlar açık açık dile getiriyorlar. Her milletin iyisi, kötüsü var... Şahsen insanlar birbirlerini sevdikleri sürece hangi ülkeden olduklarının bir önemi olduğunu düşünmüyorum. Bir Türk erkeği seviyorsa gitsin Rus kızıyla mutlu olsun. Bir Türk kızı da seviyorsa gitsin İtalyan ya da İskandinav erkeğiyle mutlu olsun. Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2013 Tercih ediyor derken ne açıdan ? Alıntı
Φ rebul Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2013 Rus kadınları çok iyi bir mesleğe sahip bile olsa ülkesinde iyi koşullarda yaşamıyor bu sebeple Türk erkeklerinin bonkör oluşu Rus kadınlarına cazip geliyor. Türk erkekleri de bu kadar güzel bir kadını kolay kolay bulamayacağı için koluna takıp gezerken hava atmak adına Rus kadınlarına bayılıyorlar. Ayrıca Ruslar çok daha özgür ve dırdırsız olduğu için sorunsuz bir ilişki yaşıyorsunuz. Ne zamana kadar? para suyunu çekene kadar Sonra Rus kızımız daha zengin birini bulup, sırra kadem basıyor. Geride ise Türk kızına canım kurban diye ortalıkta dolaşan gururu kırık kardeşlerimiz kalıyor Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2013 Türk erkekleri de bu kadar güzel bir kadını kolay kolay bulamayacağı için koluna takıp gezerken hava atmak adına Rus kadınlarına bayılıyorlar. Size göre, Türk erkeklerinin Rus kadın tercihi yalnızca sevgili olarak ve güzel olmaları açısından, evlenmek için değil yani. Oysa, onlarla evlenenler ise eşlerine ve ailelerine çok bağlı olduklarını ve bunun için tercih ettiklerini söylüyorlar. Sevdikleri zaman para önemsiz hale geliyormuş gözlerinde yani. Alıntı
Φ cell Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2013 Size göre, Türk erkeklerinin Rus kadın tercihi yalnızca sevgili olarak ve güzel olmaları açısından, evlenmek için değil yani. Oysa, onlarla evlenenler ise eşlerine ve ailelerine çok bağlı olduklarını ve bunun için tercih ettiklerini söylüyorlar. Sevdikleri zaman para önemsiz hale geliyormuş gözlerinde yani. Rus kızlarla evlenen Türk erkekleri neden Türk kızlarına gelince tüm geçmişini sorgularken Rus kızlarına bu soruları sormuyorlar acaba? Burada ciddi bir ikiyüzlülük var galiba ne dersiniz? Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2013 Bir erkek bir kizi sevmisse sevgisine karsilik bulmussa o kizin gecmisi degil onunla yasayacagi gelecektir önemli olan o erkek icin.Ancak böyle düsünemeyen bazi kafalar kizlarin imini dimini arastirip sütten cikmis ak kasik bulmaya calisirlar. saygilarla Alıntı
Φ cell Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2013 Bir erkek bir kizi sevmisse sevgisine karsilik bulmussa o kizin gecmisi degil onunla yasayacagi gelecektir önemli olan o erkek icin.Ancak böyle düsünemeyen bazi kafalar kizlarin imini dimini arastirip sütten cikmis ak kasik bulmaya calisirlar. saygilarla Sevgi olunca tabi ki durum değişecektir fakat Rus kızlarla evlenmeyi düşünen erkekler sevgiden çok görselliğe kapılıyor ve bu sorgulamalara hiç girmiyor. Oysa ki bir Türk kızı var ise karşısında sormadığı soru kalmıyor. Rus kızlara kendini beğendirmek için şekilden şekile girerken, sakin ve duyarlı tavırlar takınırken Türk kızların yanında maçolaşıyor. Arada çok fark var yani bu durum bana çok düşündürücü geliyor. Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2013 Rus kızlara kendini beğendirmek için şekilden şekile girerken, sakin ve duyarlı tavırlar takınırken Türk kızların yanında maçolaşıyor. Arada çok fark var yani bu durum bana çok düşündürücü geliyor. Aynı güzellikteki kızları mı karşılaştırıyorsunuz. Bu fark önemli olabilir. Alıntı
Φ cell Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2013 Aynı güzellikteki kızları mı karşılaştırıyorsunuz. Bu fark önemli olabilir. Güzellik devreye girince tüm kurallar, olmazsa olmazlar yok oluyor değil mi? Aynı güzellikte Türk kızı olursa da durum çok değişmez bence bilemiyorum. Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2013 Olabilir dedim yalnızca. Belki de öyle değildir. Başka bir sebebi vardır. Mesela, şu var; Rus kızlarının imajı toplumumuzda belli olduğu için, onunla evlenmeyi düşünen ya toplumun ön yargısına aldırmayacak ya da evlenmeyecek. Kendimiz için yaşamadığımız, " toplum, aile vs. ne der ? " diye yaşadığımız için bu sebepdaha makul geliyor. Türk kızının geçmişi burada olduğu için sonradan sorun çıkabilir. O nedenle bu zihniyet onu araştırır. Rus kızı ise, zaten ... görüldüğü için, evlenen ancak toplumun bakışına aldırmıyorsa evlenir. Alıntı
Φ cell Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2013 Toplum baskısı insanı hapsediyor bir bakıma yani istediğin gibi duygularının peşinden gidemiyorsun. Erkeklerin de geçmişi araştırılmalı o zaman fakat bu durumda evlenecek erkek kalmaz sanırım 1 Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2013 Erkeklerin de geçmişi araştırılmalı o zaman fakat bu durumda evlenecek erkek kalmaz sanırım İşte " elinin kiri " diye bakıldığı için o konuda sorun yok. Alıntı
Φ cell Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2013 İşte " elinin kiri " diye bakıldığı için o konuda sorun yok. Elinizin kiri midir peki? Güzel ahlak sadece kadınlara mı özgüdür? Toplum elinin kiri der peki öldükten sonra verilecek hesapta elimin kiri diyebilecek misiniz?Toplumu kandırdınız diyelim peki kendinizi ve yaratıcıyı nasıl kandıracaksınız? Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2013 Toplumu kandırdınız Ya sayın cell neden bana hitaben suçlar tarzda yazıyorsunuz ? Yazdıklarımdan benim toplumun bu görüşüne eleştirel yaklaştığımı anlamanız gerekirdi. Yani o cümleden bu manayı nasıl çıkardınız hayret ettim. Alıntı
Φ cell Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2013 Ya sayın cell neden bana hitaben suçlar tarzda yazıyorsunuz ? Yazdıklarımdan benim toplumun bu görüşüne eleştirel yaklaştığımı anlamanız gerekirdi. Yani o cümleden bu manayı nasıl çıkardınız hayret ettim. Suçlu bulmuşken konuyu tartışmaya açalım diye düşünmüştüm fakat hedef siz değilsiniz bu düşünce yapısı nasıl sorgulanmalı diye düşünüyorum sadece inançlı olmayan birisini engelleyecek olan nedir? v.s. tarzında sorular geliyor aklıma fakat biraz sinir bozucu konular olduğunun da farkındayım. Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2013 inançlı olmayan birisini engelleyecek olan nedir? Şimdi meseleye inançlı-inançsız meselesi olarak bakmamak gerekir. Zira, inançlı olup da inançsızdan çok daha çapkın olanlar da vardır. Şöyle değerlendirmek daha doğru olur diye düşünüyorum. Netice itibariyle günah olan fiillerin insanın karakterine yıkıcı etkisi vardır. Bunun bilincine varan, kendisi zarar görmemek için doğal olarak bu fiilleri yapmamaya çalışır. Alıntı
Φ nizamarslan Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2013 felsefik yaklaşalım; yabani erkek iç güdüsü harekete geçerse seçimlerde rus türk farketmez...Bu erkeklerin genetik yapısında var. Adına aşk sevgi dediğimiz kavramların altında da esasen bu duygu yatar... Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2013 Neden Rus kizlari veya yabanci kizlar Türk erkekleri tarafindan daha cok tercih ediliyor? Bu soruya verilcek cok farkli yanitlar vardir.Ancak ben belki de en önemli yanitlardan birini verecegim:Rus kizlari veya yabanci kizlar,üzülerek söylüyorum öyle kuyumcu magazasi diye bir düsünceye sahip degildirler.Erkek tarafi kiz tarafi diye de bir düsünceye sahip degiller.Onlar icin önemli olan sevdikleri kisiyle hayatlarini birlestirmektir.Zaten bu tür evliliklerde sevgi kesinlikle vardir.Yoksa bir Rus kizi niye gelip bir Türkle evlensin,Rusya'da erkek mi kalmadi yani? Sunu anlayabilirim;Erkek zengin olur veya popüler olur,kiz da bu nedenle o erkekle hayatini birlestirmek isteyebilir ancak tüm yabanci evlilikler böyle olmuyor. Gelelim bizim kizlarimiza:Bizim kizlarimiz belki belirli bir kesim disinda kalanlari zaten evlenecekleri zaman sevdikleri erkekte olsa,kendileri degil aileleri bu evlligi organize ederler.Kuyumcular,mobilyacilar evlenecek olan kiz ve erkegin aileleri tarafindan ziyaret edilir.Kizimiza sunu isteriz bunu isteriz diyerek büyük bir maddi yükü erkegin ailesine yüklerler.Yanlissam düzeltin lütfen. Türk kizi ile evlenen bir Türk erkegi ya zengin olmalidir ya da kredi kartlarina sahip olmali ve de yüklü bir para getiren ise sahip olmalidir.Rus kizlarinda veya yabanci kizlarda böyle ticari evlilikler olmaz. Bence bu konulara duygusal degil gercekci ve objektif bakilmalidir. saygilarla Alıntı
Misafir SEVDA MAHMUDOVA Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2014 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2014 bu yazilari cok kizdim, kendi kizlarinizi rezil edirsiniz, ruslari bas uste yer verirsiniz, ben moskvada yasayiram, amma AZERBAYCANLIYAM, rus kizlari neden turkiyeye istirahete neden geldiklerini bana soyleyibler, onlarin soylediklerini bura yazmam cok ayip olar o yuzden yazmiram Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2014 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2014 bu yazilari cok kizdim, kendi kizlarinizi rezil edirsiniz, ruslari bas uste yer verirsiniz, ben moskvada yasayiram, amma AZERBAYCANLIYAM, rus kizlari neden turkiyeye istirahete neden geldiklerini bana soyleyibler, onlarin soylediklerini bura yazmam cok ayip olar o yuzden yazmiram Sayin Mahmudova,sizi anliyorum haksizsiniz demiyorum ancak genelleme yapmayin lütfen.Eger o bahsettiginiz nedenlere sira gelirse kusura bakmayin ama,Türkiye'ye sadece Rus kizlari gelmiyor,Azerilerde Gürcüler de,Moldavyalilarda ve daha baska Kafkas yöresinden kizlar gelmektedir,Bunlara Ukraynda dahildir.Yani o ayip olan seyler bu saydigim farkli uyruklu kizlar icinde gecerlidir.Sadece Ruslara degil.Ayrica arkadaslar zaten farkli nedenler vermisler bu konuda.Kimi Türk erkekleri bonkör (bence enayi)demis kimisi baska nedenler göstermis bende birkac ayri neden verdim. Tanidigim ve gelinleri Rus olan cok aile var.Ve bu aileler gelinlerinden müthis denecek kadar memnunlar.Rus kadinlari iyi ev kadinida olabiliyor.Kocalarina saygili yuvalarina düskünler.Hicbir zaman genelleme yapmak dogru degldir.Siz haklisiniz ancak bunu tüm Rus kizlari icin söylemek haksizlik olur. saygilarla Alıntı
Misafir Türk kızı Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2014 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2014 Antalya'da yaşıyorum Türk kıztım burda çok Rus tanıyorum burayı ticaretine gibi kullanıyorlar yazın gelip paralarla geri dönüyorlar ne iş yaptıklarını söylemem gerek yok çocuklarını ülkelerinde bırakıp burda barlar diskolar eylene biliyorlar kolay kolay hiçbir Türk aç kaldı diye gidip başka ülkeye kendi satmıyor çalışıyor Ruslar zengin enayilerin peşinde para bitince aşkta bitiyor erkeklere önerim çok istiyorsanız gidin neden gitmiyorsunuz boynuzlarının benden hediye Türk kadınını küçümseyip hergün başkaldırısının yatağından çıkan birisini mdiniz kabul ediyorsa kim tutuyorki sizi aklınız fikriniz belinizin altında Türk kızlarından tecrübeliler tabi cinsellikte çünkü Türk kızları birkişiyle onlar önüne gelenden çeşitli tecrübeler kazanıyorlar neden bitane Rus erkek yorum yazmıyor kadınlarınızı buraya neden gönderiyorsunuz o kazandığı paralar nerden geliyor çok merak ediyorum nede olsa dönüşlerinde birlikte yiyorlar paraları bizim erkelerde zannediyorlarki tek dünyada erkek biziz Ruslar bize bayılıyor Ruslar parayı seviyor sizi değil kendi eşin kız çıkmazsa kıyametleri koparırsın ama geçmişinde sayısız erkek geçmiş kişiyi mideye sindirirsiniz artık duymak istemiyorum Rus kız Türk kızı onlar hafif biz ağrırız bizi taşımasını bilmiyorsanız geniş midenize afiyet olsun Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2014 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2014 Sayin Misafir Türk Kizi,haklida olabilirsiniz ancak birseyi unutmussunuz veya düsünmediniz:Neden Türk erkekleri kendilerini cok begenirler?Ben Avrupada cok bulundum ve orada arada bir anketler yapilir,hangi ülkenin erkekleri daha begeniliyor,daha hovarda falan filan.Ve inanirmisiniz bircok ülke erkeginin adin gecer ama Türk erkeklerinin adi yoktur bunlarin icersinde.Hani burada kalkip yine bir Türk düsmanligi arayan olabilir.Ama inanin ki;eger Türk erkeklerinin böyle bir özelligi olsaydi bunu ankette siralamaya koyardilar.her neyse.tabi ki bizim erkeklerimiz hep öyle degildir.Yakisiklimizda vardir,güzelide vardir bunlar ayrintilardir genel olarak Türk erkekleri siralamaya girmez. Peki neden bu kendini begenmislik?Bunun temelini gazetelerimizdeki cizgi romanlarda veya Cüneyt Arkin'li Kara Murat tipli filmlerde bulabiliriz.Rus kizlari palabiyikli Türk erkekleri icin (Aslinda Türk degil OSMANLI ERKEKLERI)can atmaktadirlar,Macar kizlari,Yunan kizlari hep bir Osmanli erkegi gelsede beni sevse diye beklesiyorlarmis gibi bir havanin yansitilmasinda aramak gerekir.Yani biz kendi kendinizi seven bir milletiz.Madem baskasi sevmiyor biz sevelim kendimizi hesabidir bu. Rus kizlari veya diger milletlerden kizlarin icinde bir Türk erkegini seveni tabi ki cikar,ama bunu Rus kizlari Türk erkegine bayiliyor diye bir Narsizme dönüstürmek bile komplekstir. Bildigimiz kadari ile Rus,Gürcü,Azeri,Ukraynali kizlar ülkemize yogun olarak geliyorlar.Hatta bazi illerimizde bilmiyorum hala varmidir "Rus Pazari"adi altinda pazarlar vardir ve buralarda Rusyadan getirdikleri öte beriyi satarlar.Sadece öte beri degil tabi ki.Bazi illerimizde acik ve yogun bir sex pazari vardir.Rus veya digerleri Türk erkeklerini sevdikleri begendikleri icin degil para verdikleri icin el üstünde tutarlar ve isleri bitinceye kadar gider bu is.O begenilen erkek bir baskasiyla degistirilir cünkü ucunda para vardir. Ama elimizi vicdanimiza koyarak bir dogruyuda söylemek gerekir.Her Rus veya diger hehangi bir kizin Türkiyeye gelmesi sex icin degildir.Bütün bu kizlari ayni kefeye koymak o miilete hakarettir.Bakin bundan bir süre önce Ukraynada;Türk erkeklerine karsi bir eylem baslatilmisti bu FEMEN denilen grup tarafindan ve sloganlari ise:Ukrayna RANDEVÜ EVI DEGILDIR,diye.Ukrayna'ya giden Türk erkekleri orada barlarda gece klüplerinde kadin ve kizlara satasarak sex yapmak istiyordular.Saniyorlardi ki gece klübünde benimle dans eden kiz benimle yatagada gider.Iste bizim Türk erkeklerinin handikapi da budur.Kendini begenip namuslu kadin ve kizlara satasmak.Aynisini ülkemizde görmekte mümkündür.Bir kadin veya kiz kocasinin,kardesinin yaninda veya yalniz pazara sokaga ciktiginda dükkanlarin önlerinde veya kahvelerde ellerinde sigara oturan ne idügü belirsiz erkek bozuntularinin yiyecek gibi bakislari altinda yürümek zorundadirlar.Bunlar ülkemizin gercekleridir inkar edemeyiz.Bizler henüz o olgunluk ve kültür seviyesine ulasamadik.O nedenle bize sicak ve samimi olan her kadina potansiyel sex arayan kadin olarak bakariz.Cünkü temelinde elini erkege vermeyi günah sayan bir zihniyete sahibiz.Elini erkege vermeyen kadini namuslu görür ama,erkege gülen elini sikan kültürlü bir kadinda isveren kadindir o erkegin gözünde. O nedenle yorumunuzdaki bazi kisimlara katiliyorum ama bazilari bence ön yargili bir yaklasim olmus. saygilarla Alıntı
Misafir Türk kızı Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2014 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2014 Buradaki evlilik dışı ücret karşılığı pazarlığı çocuklarımızın gençlerimiz görüp şahit oluyorlar zamanla. Normal karşılayıp edindiğimiz degerlerimizi aile yapımızı değiştiriyoruz bir ülkeye girmek bukadar basit olmamalı tüm hastalıklı ülkelere kapılar sonuna kadar açılmış burda bulunan tüm Ruslar ukraynalılar ev tutmuş başlarındada Türk bekçileri çalışıyorlar başka ülkelerde onlarıgönderiyorlar ve bidahada kabuledilmiyorlar neden bunlara göz yumuluyor birisinin bu duruma son vermesi gerekir Rus Ukrayna denilince erkelerin aklına hep fuhuş geliyor çünkü bu ülkede bu işi yapıyorlar kendi ülkelerinde ne yapıyorlar fikrim yok ama burda yaptıkları iş fuhuş ve Türkiye'de bu isimle onların sayesinde ün yapmış ülkemizin bu isimle anılması çok utanç verici .bizde cinsellik tabu dur yıkamazsın belki yıllar sonra değişir kadınla erkek çok farklıyız bize herşey yasak bir Rus bana siz gezmesini bilmiyorsunuz demişti . Şimdi ben ona hangi dille anlatabilirimki Türk kadınıda bir kadındır eğlenmesini yemesini içip gezmesini oda bilir imkan verilirse tabi biz barlarda sabahlaymayız hergün dışlarda yemek yiyemeyz istediğimiz elbiseyi giymeyiz kız olmak zorundayız sonra iyibir anne sonra iyi bir eş eşimizin dayaklarına ihanetlerine hakaretlerine katlanmak zorundayız geçim sıkıntısı çekmekte belli etmemek zorundayız. Çevremize mutluluk pozları vermek zorundayız bize yüklenen okadar sorumluluk varki bize bunlar öğretiliyor peki Ruslara ne öğretiliyor erkekten nasıl para koparılır erkegin gözüne nasıl güzel görüllebilinir erkeği nasıl mutlu edebilirim erkek nasıl baştan çıkartılır onlar bunu öğreniyor onlara neden kız çıkmadın evi temizle dışarı çıkamazsın bunu giyemezsin dayaklarını pisliklerini çekmek zorundasınız aç bırakabilirmisin hemen sokağa koşarlar ancak burdan Rus kızları şöyle böyle yazarlar hanginizin evinde var acaba en medeni insan bile onlara sermaye gözüyle bakıyor ister güzel olsun ister maymun gibi olsun ordan gelişinde sorun değil en maymununa bile tenezzül ederler tüm erkelerimiz değil tabiki midesi genişler için söylüyorum Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2014 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2014 Tamam da sayin Türk kizi o zaman icimizdekileride dislamamiz gerekiyor.Yani sizin bu yorumunuzdan cikarttigim sonuc sudur:Yabanci kadinlar gelmesin ülkemize.O zaman bizden de kimse gitmesin yurt disina.Olur mu böyle sey,siz resmen bu insanlari ötekilestiriyorsunuz buna hakkiniz yok.O kadinlar Türk erkeklerini boyunlarina sarilip gel benimle fuhus yap demiyorlar.onlarla fuhus yapmak isteyenler bizim erkeklerimiz.O zaman siz kadinlar erkeklere daha anlayisli daha sicak daha sokulgan olun ki o erkeklerin yabanci kadinlarla istedikleri gibi cinsel birliktelik yasama ihtiyaci kalmasin. Siz benim yazdiklarimi okumadan yorum yapmissiniz.Ukraynayi veya Rusya'yi o gözle görme hakkiniz yoktur.Saniyormusunuz ki Ukraynali ve Rus kadinlarin hepsi fuhus yapiyor lütfen böyle yanlis düsüncelerden uzak durun. saygilarla Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.