Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Yaredir sinede eski sevgili Eski sevgili eski günler Hayata baksana takmıyor kimseyi Hiçbir şey diriltmez artık geçmişi Yaredir yine de Yaktın gemilerimi Dönüş yok artık geri Tak etti canıma bu maskeli balo Bu maskeli balo Ve onun sahte yüzleri Yaredir sinede eski sevgili Ne yapsan kolay unutulmaz Ağlama geçmişe yaşadık bitti Anılar bizi yalnız bırakmaz Yalnızız yine de MURATHAN MUNGAN Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 buraya uğramışken sanada bir fıkra bırakayım dedim.......... sarhoş ve ceza - Bu sabah sokakta bir kadını zorla öpmekten yargılandım. - Ne oldu sonuç? - Hiç sorma! Yargıç öptüğüm kadını görünce ayrıca aşırı sarhoşluktan da ceza verdi bana. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı, neşe ve huzur içinde geçirmeniz dileğiyle.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 anlasildi seni halen askere almamislar jön sekerleri toplayip gitmek istiyorsun degilmi.. Nice Mutlu ve Umutlu Bayramlar dilerim sana jön Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 sevgili jön... Buzlu rakı nın selamı var.. bayramını kutluyor.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 ilk önce veee daha sonra saol zeynep cok guldum Bugün bu forumda özlediğim herkese benden bir şiir Sevgili Jön'e Ömer Hayyam'dan gelsin bakalım; Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de ordaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz Bak bir yanda şarap, bir yanda sevgili.. Hoşçakal arkadaşım... sevdıgım bı dortluktu tskler glorıa Forumumuzun en büyük askeri benim okulum açılıyor da..ben gidiyorum artık elveda demeye geldim..Sevgiyle kal.. gule gule lılac.kendını cok ozletme arasıra gel oldumu jön cüm selam..sana doğum günü klibi..umarım beğenirsin.. cok guzeldı fıgarro tsk ederm Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 Yaredir sinede eski sevgili Eski sevgili eski günler Hayata baksana takmıyor kimseyi Hiçbir şey diriltmez artık geçmişi Yaredir yine de Yaktın gemilerimi Dönüş yok artık geri Tak etti canıma bu maskeli balo Bu maskeli balo Ve onun sahte yüzleri Yaredir sinede eski sevgili Ne yapsan kolay unutulmaz Ağlama geçmişe yaşadık bitti Anılar bizi yalnız bırakmaz Yalnızız yine de MURATHAN MUNGAN tsk ederım frozen artık bakıyorumda gızlı gırmıyosun ozledım acıkcası senı gızlı yakalamayı buraya uğramışken sanada bir fıkra bırakayım dedim.......... sarhoş ve ceza - Bu sabah sokakta bir kadını zorla öpmekten yargılandım. - Ne oldu sonuç? - Hiç sorma! Yargıç öptüğüm kadını görünce ayrıca aşırı sarhoşluktan da ceza verdi bana. fıkra cok guzelmıs spıces ılerde basıma gelırse sasırmam Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı, neşe ve huzur içinde geçirmeniz dileğiyle.. tskler natalıa senınde gecmıs bayramın kutlu olsun Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2007 tsk ederım ılyada.sızı uzun zamandır gormemıstım cok mutlu oldum anlasildi seni halen askere almamislar jön sekerleri toplayip gitmek istiyorsun degilmi.. Nice Mutlu ve Umutlu Bayramlar dilerim sana jön tsk ederım bırce.kasımın ılk haftası bellı olacak haber ederım mutlaka.sızınde gecmıs bayramınız kutlu olsun sevgili jön... Buzlu rakı nın selamı var.. bayramını kutluyor.. a. selam abı bende bayramınızı kutlarım Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 Jön, diyorum ki şu Marula ticaretine birlikte mi girsek ne dersinnn haaa Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 benım hayalımde hep barmen olmak vardı ama sanırım manav olacam sızde benım cıragım olursanız neden olmasın Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2007 benım hayalımde hep barmen olmak vardı ama sanırım manav olacam sızde benım cıragım olursanız neden olmasın tamam yine barmen olabilirsin, bak şöyle marula ticareti yapıp, amarula elde etcez. Böylece hem meyvesini hem de içkisini satıcaz, sonra sen sağğğğ ben selamettttt... yani ben çırak sen de manav olmiycan. sen sağ olcan ben de selamet.... raconu böyle yapcak bişi yok Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2007 abla ne guzel bı raconmus bu boyle bene ıslerı buyutup fabrıkasını kuraraız dıyecektım ama sen selamet oldun ben de sagg elden bıse gelmez Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2007 dimek sağa sola mail yollayıp telefon numaranı gönderiyorsun hıı? bide ne demiş ateşli sohpetler vauuvvv şaka şaka böyle mailleri jön göndermiyor herkesin haberi olsun ondan şeettim yahu... canım kardeşim benim biri sana kötü bir şaka yapmış anlaşılan... YORGUNUM Akar da yüreğime zehir sözlerin Bir avuç siyah kandır düşer karlara. Bir damla gözyaşı kirpiklerimden süzülen An/larımı, her şeyi Ama her şeyi yıkamaktan yorgun. Dilim lal, bedenim ruhum uykuda Gecenin siyahı karanlığında saklı Ağır ağır karabasan düşler gecelerimde. Günü geceye zaman kavuşturur da Senden geriye kalan avuçlarımda sensizlik. Ve... Bir hayat içimde ağlayan. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Günaydın Ablacım DEVRİM Temiz kalan tek yerdir devrim bütün bir yıl kirlenen duvarda ama görebilmek için asıldığı çividen indirilmelidir yaprakları biten takvim Zorbalara direnmektir devrim bir çocuğun annesinin çantasından aldığı paraları altına gizlediğini söylememiştir dövülen hiçbir halı İçinde yaşamaktır devrim dikiş kutusunun ve topluiğneler gibi bir arada olmayı gerektirir karşı koyabilmek için zulmüne makas denilen patronun Gece ışıklar arasında koşmaktır devrim ateş böceklerini yakalamak isteyen çocukların peşine takılır gün gelir yanıp sönen mavi ışıkları polis arabalarının Kağıt bir gemidir devrim bütün gemiler hurdaya çıksa da sonunda taşıdığı özgürlük şiiriyle batmadan yüzer nicedir dünya sularında Kim bilir kaç yunus görmüş kaç deniz gezmiş... Sunay Akın Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2007 dimek sağa sola mail yollayıp telefon numaranı gönderiyorsun hıı? bide ne demiş ateşli sohpetler vauuvvv şaka şaka böyle mailleri jön göndermiyor herkesin haberi olsun ondan şeettim yahu... canım kardeşim benim biri sana kötü bir şaka yapmış anlaşılan... YORGUNUM Akar da yüreğime zehir sözlerin Bir avuç siyah kandır düşer karlara. Bir damla gözyaşı kirpiklerimden süzülen An/larımı, her şeyi Ama her şeyi yıkamaktan yorgun. Dilim lal, bedenim ruhum uykuda Gecenin siyahı karanlığında saklı Ağır ağır karabasan düşler gecelerimde. Günü geceye zaman kavuşturur da Senden geriye kalan avuçlarımda sensizlik. Ve... Bir hayat içimde ağlayan. abla acıklaman ıcın sagol valla ben gondermedım o maıllerı neysekı ıtıbarımız saglam kımse ınanmadı sıır ıcın de cok tsk ederım Günaydın Ablacım DEVRİM Temiz kalan tek yerdir devrim bütün bir yıl kirlenen duvarda ama görebilmek için asıldığı çividen indirilmelidir yaprakları biten takvim Zorbalara direnmektir devrim bir çocuğun annesinin çantasından aldığı paraları altına gizlediğini söylememiştir dövülen hiçbir halı İçinde yaşamaktır devrim dikiş kutusunun ve topluiğneler gibi bir arada olmayı gerektirir karşı koyabilmek için zulmüne makas denilen patronun Gece ışıklar arasında koşmaktır devrim ateş böceklerini yakalamak isteyen çocukların peşine takılır gün gelir yanıp sönen mavi ışıkları polis arabalarının Kağıt bir gemidir devrim bütün gemiler hurdaya çıksa da sonunda taşıdığı özgürlük şiiriyle batmadan yüzer nicedir dünya sularında Kim bilir kaç yunus görmüş kaç deniz gezmiş... Sunay Akın gunaydın ablam nasılsın ıyısın umarım sıır cok guzelmıs tsk edereım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Hayırlı Bayramlar... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Askeriyenin en yakışıklısı,Jön kardeşim; Bayramın mübarek olsun.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 hepınıze cok tsk ederım sızınden bayramınız kutlu olsun Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 bayramın mübarek olsun jön Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 yeni yılın kutlu olsun Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Yeni yılın kutlu ve de mutlu olsun jönn Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.