Φ Murti_San Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 slm sardunyam senin anı defterin maşallah chat sayfası gibi olmuş yazdığım yazıyı birkaç günsonra aramaya kalktım mı zor buluyorum gerçekten güzel bir dayanışma ve arkadaşlık ortamı kurmuşsun bizim pek vaktimiz olmuyor ama uğradıkça sanada yazmaya çalışıyorum kendine iyi bak arkadaşım sevgiler .........! Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 ooo murtisan epeydir gelmiyordun hoşgeldin... evet chat sayfası gibi olmuş değilmi, haklısın ne yaparsın işte burada stres atıyoruz sende gel stres atarsın... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 ipek şalvarlarım var..saten fistanlarım var haaaanım.. gönlüne göre rastık çeker..kınada yakarım kardeeeşş... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 abe falda bakarmısın, bakla falı bak bakalım halcezime ne çıkarsa bahtıma Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 abe senin falın fallanmış.. bakılcek nesi kalmış.. ama yine de mangınezleri uçlanmak amaan yani falına bakmamı istersen..at bi 50'lik..bakalım halceğizine.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 dimek falım fallanmış attırdım bir 50'lik gayme bıyır 50$ bak bakayım ne demiş? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 aman abla ne ettin,sana şimdiye kadar söylenmemiş en güzel geleceği söyleyeceğinden emin olabilirsin..mesela yarın sana piyango çıkacak Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 50 $'ı yüzüne sürerekten..- hadi bakem neyse halin çıksın falın.. anam senin üreciğin göz göz kabarmış..ba ba görüyomusun..bakla nasılda yan yattı..işte sende öyle yan yatmışsın.. hep bişecikler beklersin ama olmaz..kara kuru bi çiyan işlerini karıştırmakta senin..hanenize girip çıkan çirkin bi şey bu..du bakıyımm sanki adının baş harfini görücem ama göremiyom..belki bi yüzlüğe daha net görebilirim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 aman abla ne ettin,sana şimdiye kadar söylenmemiş en güzel geleceği söyleyeceğinden emin olabilirsin..mesela yarın sana piyango çıkacak demeeeeeee, o zaman dile benden ne dilersen Leylam... tabi ya çıkarsa... hemen dünya turumuzu realiteye geçiririz... 50 $'ı yüzüne sürerekten..- hadi bakem neyse halin çıksın falın.. anam senin üreciğin göz göz kabarmış..ba ba görüyomusun..bakla nasılda yan yattı..işte sende öyle yan yatmışsın.. hep bişecikler beklersin ama olmaz..kara kuru bi çiyan işlerini karıştırmakta senin..hanenize girip çıkan çirkin bi şey bu..du bakıyımm sanki adının baş harfini görücem ama göremiyom..belki bi yüzlüğe daha net görebilirim.. çiyanmı dedin, yanmı yatmışım, demek bide çirkin, yok canım mersi bu kadarı kafi, sen 50, 100 derken beni soğana çevirmek istersin... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 abe ben gördüğümü söylerim..işine gelmemiştir söylediklerim bana çamur atarsın.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 sen kandırıkçı falcısın, inanmam ben senin atmasyonlarına, ben mantarmıyım yan yatayım, çirkin çiyanları ayrıca sevmem... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 abe belki de çok çirkin değildir..50'liğe anca o kadder görebildim.. sen bi 200'lük at bak sırtındaki benine kadar eşkalini veriyomuyum..vermiyomuyum.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 beni para ilemi tehtid ediyon al sana 500$ eşgali tam isterim... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 500'mü..? Alaaaaaaahhhhhhhh... anam ben buraya bülbül kimin şakır..çekirge kimin sekerim.. eşgal senin kuçu kuçun olsun.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 robot iresminide isterim ona göre Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 bu paraya değil robot resmi..bi yağlı boya tuval..bir boydan kara kalem..bi profilden rötuşlu görüntü alırım bacım.. hatta istersen mayolu geçiş bile yaptırabilirim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 demeeeeeeee tamam ben bir fincan kahve alıp geliyorum podyum yanındayım bekliyorum mayolu geçiş dedin demi vışşşşşşşşş Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 sen kahveni yapadur..bende defile için hazırlanayım bare.. yarın ay pardon Pazartesi defile var ona göre..bugün hazırılıklar için çıkmam girek..hafta sonu beni özle anacığım.. seni çok..çok..çok seven diloooooooooooşşşşşşşşş... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 dört göz ve tık nefes beklemekteyim bende seni çok seviyorum kendine iyi bak ve haftasonunu güzel geçir, keyfin yerinde olsun bitanem, görüşürüz inşallah pazartesiye... hoşçakal... Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Dalgalanmışım! Dalgalanmışım! Köpürüyor ağzım dalga dalga, Belki dalgasına. Zor geliyor, gitmemişin gittiğini düşünmek. Zaman salak bir oyuncak olmuş, oyalanmak için. De gelde kudurma, Divane seyreylerken zaman, mantık dışı. Gitmiyor ki gelmemiş olan. Gitmiyor ki zaten gelmemiş aşk. Sor şimdi bana, Matematiğin en zorlayıcı denklemini. Sen derim. Çok basit cevabı değil mi? Sen.. Gel şimdi puanla, bu kadar karmaşık olan başkasına; Bana, (yanlış anlama zekamdan ötürü değil, saplantıdan dolayı) Kolay gelen bu başarımı. On üzerinden kaç edermiş aşk? Sor hadi matematik hocana: Sen, Benden çıkınca, Ne kalır bende? Dur ben cevaplayım.. Kırk kilo et, Yirmibeş kilo kemik... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Olmasa da olur dediğimiz insanlarla doludur hayatımız;tanıştığımız, selamlaştığımız; klasik cümlelerle iletişim kurduğumuz,yanıtlarını merak etmediğimiz sorular sordugumuz...İyi insan olmadıkları için mi uzak dururuz onlardan? Hayır, hiç sanmıyorum.Gönülde biter her şey; akla yararlı gelse de samimi bir ilişki, gönlün hayir dediğine ısınmak mümkün olmaz. İster dünyanın en yakışıklısı, ister en güzeli olsun; ister en zengini, ister en komiği;ne yapsa nafile; yüreğine ulaşamaz. Baskası için özel olan, senin gözünde dünyanın en sıradan insanıdır ve ... yüzüne bakmaz kimisi vazgeçemedigim dediğinin... Gönlümüzdür hükümdar; kime ne paye verecegini o belirler. Kimine "dost", "yar", kimine "tanıdık", "arkadaş" deyip, çıkar işin içinden... Özünde iyi olduğuna inansam da insanların, herkesi sevemem onun yüzünden... Hem, kalabalıktan da hoşlanmaz zaten; sevginin, sevdiklerinin hakkını vermek ister. Sonuçta, sevmek büyük bir sorumluluktur; emek vermek gerekir, ilgilenmek... Sevdiğim her insanın yasamına bir anlam katmalıyım; zorlu ve vazgeçilmez bir serüven olmalı; dost dediğim insanlarla aynı zaman dilimini paylaşmak! Hani, bilirsiniz işte! Dostlar vardır çiçek gibi; koklar koklamaz alır götürür bütün yüklerinizi... Evsizseniz ya da odun kömür bulamıyorsaniz yakmaya; uzundur kış geceleri... Dostlar vardır soba gibi; yüreğindeki ateşle ısıtır ellerinizi... Dostlar vardır; fırtınada sığınak, güneşte gölge; yanarken buz gibi su dökmez üstünüze; Aksine, harlandirir ateşi; bilir ki, yanmayanı hiçbir sey söndüremez. Dostlar vardır, yıldız gibi; hava kapalıyken bile,kapkara bulutların bekçisidir gökyüzünde... Dostlar vardır, arada bir ugrayıp alt üst eder yasamınızı; dili zehir zemberek, bakışları keskindir. Dostlar vardır gül gibi; sarılırken yaralanmayi göze almanız gerekir. Hani, kiminin yoluna halı sersen kar etmez; Dostlar vardır, minder de kafi gelir; sen olursan fark etmez. Dostlar vardır, omzu her derde devadır. Dostlar vardır, iyi bir ögretmen gibi, nasıl sorulacagini ögretir. Dostlar vardır, dağ gibi vakur; toprak kadar bereketli, mert... Dostlar vardır; ney gibi hüzünlü, saz gibi asi; şiir kadar büyük... Dostlar vardır türkü gibi; her zaman söylenmeseler de her daim içinde taşır sevdasını; Yangınını bulaştırır bir gönülden diğerine... Dostlar vardır baki; tanıştığın gün doğar, yittiği gün ölürsün! Zamana ve darbelere; yollara ve hasretlere dirençli... Dostlar vardır, közde mısır, kadehte şarap; Ateşte yanmanın da, şarapla sönmenin de tadı damağındadır. Dostlar vardır; yüreğine kök salmış bir çınardır; hiçbir sey deviremez; Dostlarımız vardır bizlere benzerler biraz... Dostluklar vardır, erken dolar vadesi; dostluklar vardır, devam eder ahrette! İşte böyle dostlardır; her seye lanet ettiğin günlerde bile, yaşamını güzel kılan... Gönül, her yerde onları arar. Ve bulduğunda haber gönderir bize; Bir sıcaklık yayılır yüreğimize; bunda bir iş var deriz, takılırız peşine... ............... ve bende işte böyle..takıldım peşine sarmaşığım..dostum.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 http://www.turkish-media.com/forum/index.p...st&p=542094 ----üzgünüm... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Olmasa da olur dediğimiz insanlarla doludur hayatımız;tanıştığımız, selamlaştığımız; klasik cümlelerle iletişim kurduğumuz,yanıtlarını merak etmediğimiz sorular sordugumuz...İyi insan olmadıkları için mi uzak dururuz onlardan? Hayır, hiç sanmıyorum.Gönülde biter her şey; akla yararlı gelse de samimi bir ilişki, gönlün hayir dediğine ısınmak mümkün olmaz. İster dünyanın en yakışıklısı, ister en güzeli olsun; ister en zengini, ister en komiği;ne yapsa nafile; yüreğine ulaşamaz. Baskası için özel olan, senin gözünde dünyanın en sıradan insanıdır ve ... yüzüne bakmaz kimisi vazgeçemedigim dediğinin... Gönlümüzdür hükümdar; kime ne paye verecegini o belirler. Kimine "dost", "yar", kimine "tanıdık", "arkadaş" deyip, çıkar işin içinden... Özünde iyi olduğuna inansam da insanların, herkesi sevemem onun yüzünden... Hem, kalabalıktan da hoşlanmaz zaten; sevginin, sevdiklerinin hakkını vermek ister. Sonuçta, sevmek büyük bir sorumluluktur; emek vermek gerekir, ilgilenmek... Sevdiğim her insanın yasamına bir anlam katmalıyım; zorlu ve vazgeçilmez bir serüven olmalı; dost dediğim insanlarla aynı zaman dilimini paylaşmak! ve bende işte böyle..takıldım peşine sarmaşığım..dostum.. gönülde bitiyor Diloşum, gönül ya açıyor kapılarını ardına kadar, ya kapatıyor sonsuza kadar... herkesin dostu kendine... her dosta söylenen kendine... sen benim için henüz söylenmemiş en güzel sözsün... dostluk adına söylenen bütün sözlerden arınmış ve bana özel... bende takıldım senin peşine... Dostum... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 kelimelerden alacaklı bir sağır gibi içimi döktüm bugün, yokluğunla konuştum tutsak gibi, bir enkaz gibi, kendim gibi içimden çıktım bugün, içimle konuştum yüzünü ilk kez gören bir çoçuk gibi gördüm kendimi gördüm kırıldı ayna paramparça ........................ kestiğim ümitlerden yelkenler yaptım ama yokluğunda ne gidebildim ne de kaldım gerçek miydi tutunmaya çalıştıklarım hediye süsü verilmiş ayrılıklarım kaybetmenin tiryakisi bir çocuk gibi sustum,kendime kızdım kırıldı ayna paramparça ...................... ben o aynı kişiyim...hani tanıdığımızda birbirimize tanıdık gelen bir parça vardıya içimizde..bende yerli yerinde durmakta az hasarlıda olsa...sende yorma beni çünkü yoruldum...ister gel ister git...ama daha fazla yıpratmayalım dostluğumuzu... ben bundan sonrada tutamayacağım çenemi..sende kırılgan kalbine söz geçiremeyeceksin..ama başka nasıl inşa ederiz .. gel beraber yapıştıralım kırılıp paramparça olan aynalarımızı...bende o sabır var...yeter ki yorma beni..beni olduğum gibi kabul ediyorsan et.. NOT:..bunu yazdım çünkü hissettiklerim tıpkı sende olduğu gibi kopma noktasında..anahtar sende..buyur istersen gir içeri gönlümün kapısından...yada kapat arkandan ki ...bitsin... bakalım şimdi ne anlıyıcan sözlerimden... biliyom gene çok şahane oldu....edebi bir şaheser.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 konuşacağım herşey aleyhime kullanılabilir o açıdan simileyle ifade ediyorum... Dostum, bende yoruldum... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.