Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 yasasin ablam gelmis cok uzulmusudum haftaya kadar gelmeyeceksin diye,ne iyi ettin sorunun olunca da bizlerle paylas,bizlerle gider ablacim cunku sizler de bana terapi gibi geliyorsunuz seni seviyorum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 bir hafta uzatmadan akıllanıp gelmişsin bakıyom ben sana demedimmi seni kimse özlemedi biz böyle çok iyiyiz diye... dayanamadın demi gıcıksın kızım sennn bi rahat bırakmadın ki kızım, kafamı allak bullak ettin, gerçi allak bullaktı ama sayende artık hiç çözülemez oldu... dayanamadım evet, malesef dayanamadım hasretine, iyiydiniz madem, ben rahatsız etmeyim sizi, şöyle köşeye kıvrılır farkettirmem kendimi kız cadı, olar mı? yasasin ablam gelmis cok uzulmusudum haftaya kadar gelmeyeceksin diye,ne iyi ettin sorunun olunca da bizlerle paylas,bizlerle gider ablacim cunku sizler de bana terapi gibi geliyorsunuz seni seviyorum sizde bana terapi gibi geliyorsunuz, belki de siz olmasaydınız çoktan gitmiştim buralardan ben... siz varsınız diye buradayım Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 annecimm.... hoşgeldinnnnn..... görüşemiyoruz gerçekten artık eskisi gibi...ve bu benim pek hoşuma gitmiyor... canım annem ben seni çokk seviyorum.... vee de çokk özledim..... Burada yağmur yağıyor Aralıksız yağıyor günlerdir Ama sen yine de şemsiyeni Almadan gel ilk otobüsle Buğulanan camlara usulca Yüzünü çiziyorum ki yüzün Bir yağmur damlası olup Düşüyor yapraklarına gülün Güller de bozamıyor bu uzun Karanlık sessizliğini kentin Anılarını yitiriyor sokaklar Bezirgânlaşıyor bulvar ışıkları Tarih de kekemeleşiyor bazan Ki o zaman aşktır tek bilici Aşksa yürümek gibi bir şey Duyabilmek kuşların gelişini Anısı bizsek eğer bu kentin Unuttuğu türküler bizsek Acıyı rehin bırakıp bir güle Anımsatmalıyız bunları bir bir Sonra yürümeliyiz seninle Sokaklara caddelere çıkmalıyız Belki bir aşktır bu kentin Belleğini geri getirecek olan Burada yağmur yağıyor ama sen Şemsiyeni almadan gel yine de Özletiyor bu çılgın sağanak seni Sırılsıklam özletiyor biliyor musun hem de çokk özletiyorr...güneşşş de özletiyorr kavururcasına...yağmur ise sırılsıklam.... farklısın annem...annemsin senn..... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 bi rahat bırakmadın ki kızım, kafamı allak bullak ettin, gerçi allak bullaktı ama sayende artık hiç çözülemez oldu... dayanamadım evet, malesef dayanamadım hasretine, iyiydiniz madem, ben rahatsız etmeyim sizi, şöyle köşeye kıvrılır farkettirmem kendimi kız cadı, olar mı? sizde bana terapi gibi geliyorsunuz, belki de siz olmasaydınız çoktan gitmiştim buralardan ben... siz varsınız diye buradayım arapsaçına döndükkk çöz beni arap saçııııı çivi çiviyi söker budur bunun ilacı budur bunun ilacııııııııııııı...haydeeeeeeeeeeeee Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 bende öğreneceğim boşvermeyi, bende öğreneceğim banane demeyi, bende acımayacağım acımasızlara... kıss öğreneceğim ahdım olsun, Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 zordur bre senden bitanede bende var...ordan biliyom Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 birlikte öğrenmemizin mümkünü yok mudur ki? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 doğuştan böyle yaratılmışız..daha ne diyim ve fakatttt eğer burdan çıkabilmeyi başarırsak herhal ermiş oluruz gızzzzz cannımca hadi erelim bakelim nolcek Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 erelim mi, ermedik ti mi? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 yok hep dipte dolanmaktan bi türlü göğe eremedi başımız Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 dalgıçmıyız biz yaww, ne çıkarttık bu derinlerden inci boncuk mu? Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 sardunyam naber kusura bakma . sen anı defterime yazmışsın ama ben bir türlü fırsat bulupta cevap yazamadım.idare et artık bizi kızmadın dimi yazmadı diye sağol çok iyisin . DOSTLUK Biz haber etmeden haberimizi alırsın, yedi yıllık yoldan kuş kanadıyla gelirsin. Gözümüzün dilinden anlar, elimizin sırrını bilirsin. Namuslu bir kitap gibi güler, alnımızın terini silersin. O gider, bu gider, şu gider, dostluk, sen yanı başımızda kalırsın NAZIM HİKMET Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 murti san..iyi ettin şu yukarıdaki şiirle..nazımın hayatını film olarak izlicez yakında..bu günlerde sinemalara gelmesi lazım..sardunyam sen nasılsın..ben pek normal diğil gibiyim bu gün..filler tepişir gibi kafamda.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 sardunyam naber kusura bakma .sen anı defterime yazmışsın ama ben bir türlü fırsat bulupta cevap yazamadım.idare et artık bizi kızmadın dimi yazmadı diye sağol çok iyisin . DOSTLUK Biz haber etmeden haberimizi alırsın, yedi yıllık yoldan kuş kanadıyla gelirsin. Gözümüzün dilinden anlar, elimizin sırrını bilirsin. Namuslu bir kitap gibi güler, alnımızın terini silersin. O gider, bu gider, şu gider, dostluk, sen yanı başımızda kalırsın NAZIM HİKMET kızmadım hiç kızarmıyım yok yaww şaka tabi kızmadım teşekkürler şiir için arkadaşım murti san..iyi ettin şu yukarıdaki şiirle..nazımın hayatını film olarak izlicez yakında..bu günlerde sinemalara gelmesi lazım..sardunyam sen nasılsın..ben pek normal diğil gibiyim bu gün..filler tepişir gibi kafamda.. benim kafamda da atlar tepişiyor filozofum figgarom, iyi diyelim iyi olalım senin filler çoktandır tepişiyor bildiğim kadarıyla, dehle şunları yaww uğra bizim defterlere iyi gelir senin fillere merak etme Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 niye sıkılıyor? Bilmiyorumki abla sıkılıyo işte Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 bahar çarpar adamı, çarpmış olmasın, nede olsa çok karizmatiksin, bahar bunu kıskanmış olabilir? bir offff çek karşıki dağlar yıkılsın kardeşim benim... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 bahar çarpar adamı, çarpmış olmasın, nede olsa çok karizmatiksin, bahar bunu kıskanmış olabilir? bir offff çek karşıki dağlar yıkılsın kardeşim benim... Doğru olabilir karizma başa bela ablacım naparsın oooooooooooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffff yıkılmadı ama Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 bende öğreneceğim boşvermeyi, bende öğreneceğim banane demeyi, bende acımayacağım acımasızlara... kıss öğreneceğim ahdım olsun, "usulca bir nergis bıraktın suya.. vardım kıyısından hüzün topladım.."... acımasızlığı öğrendiğin zaman artık sen sen olmıyacaksın Sardunyam..kendinden bir başka sen çıkarmış olacaksın..başarabilirsen eğer...lakin onun sonunda da elinde kalan mutluluk olmıyacak garanti veriyorum... yok hep dipte dolanmaktan bi türlü göğe eremedi başımız Doğru olabilir karizma başa bela ablacım naparsın hahahayttt...hiç güleceğim yoktu Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 dünya kadınlar gününüz kutlu olsun gıcığım Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 8 mart dünya kadınlar günün kutlu olsun sevgili dostum S sensin insanlara sevgiyi umudu aşılayan A LLah'ın çok sevgili kulusun R uhunun güzelliğini en iyi şekilde yasıtansın D urmaksızın enerjinle bizlere güç verensin U mudumuzu arttıran sevgi dolu bir çiçeksin N acizane davranışlarınla sevgiyi hak edensin Y aşadaıkça etrafındakilere sevgi saçansın A rkadaşlığı bilensin, ve en önemlisi harika bir annesin M utluluğun ailenle bir ömür sürer inşallah ...... gerçi biraz saçma biraz ilk okul şiieleri gibi oldu ama bence olsada oldu olmasada oldu sağlıcakla kal sevgili dostum sardunya Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 canım sardunyammmmmmm seni çok ösledim ne saman uğrucan sen?????? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Doğru olabilir karizma başa bela ablacım naparsın oooooooooooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffff yıkılmadı ama burada bir sarsıntı oldu ama o kadar "usulca bir nergis bıraktın suya.. vardım kıyısından hüzün topladım.."... acımasızlığı öğrendiğin zaman artık sen sen olmıyacaksın Sardunyam..kendinden bir başka sen çıkarmış olacaksın..başarabilirsen eğer...lakin onun sonunda da elinde kalan mutluluk olmıyacak garanti veriyorum... olabilseydin çoktan olurdum zaten diloşum benimki gönül avuntusu dünya kadınlar gününüz kutlu olsun gıcığım mersi cadıcım, seninde kutlu olsun 8 mart dünya kadınlar günün kutlu olsun sevgili dostum S sensin insanlara sevgiyi umudu aşılayan A LLah'ın çok sevgili kulusun R uhunun güzelliğini en iyi şekilde yasıtansın D urmaksızın enerjinle bizlere güç verensin U mudumuzu arttıran sevgi dolu bir çiçeksin N acizane davranışlarınla sevgiyi hak edensin Y aşadaıkça etrafındakilere sevgi saçansın A rkadaşlığı bilensin, ve en önemlisi harika bir annesin M utluluğun ailenle bir ömür sürer inşallah ......[/size] gerçi biraz saçma biraz ilk okul şiieleri gibi oldu ama bence olsada oldu olmasada oldu sağlıcakla kal sevgili dostum sardunya canım dostum çok naziksin teşekkür ederim yüreğine sağlık (inşallah öyledir) canım sardunyammmmmmmseni çok ösledim ne saman uğrucan sen?????? sende epeydir yoksun prensesim nerelerdesin? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Kardelen Karlar yağdı üzerime, tipi misali Buz tuttum,kımıldamaz oldum,dondum Baharı bekledim zamanla soldum Kalkmaz oldu karlar üzerimden Kardelenleri bekledim,açmaz oldular Umutlarıma kokular saçmaz oldular Küstün mü kardelenim? Güneş ısıtmadı mı seni? Benim gibi darda mısın? Yoksa sen de çıkmazda mısın? Hayat küsmeye değmez be kardelenim Kimse seni senin gibi bilmez be kardelenim Beklediğin gözyaşın silmez be kardelenim Ne olursun sıyrıl arasından karların İnadına aç ta tepesinde dağların Ziyan etme şu en güzel çağların Aç kardelenim,inadına inadına Seni sevmeyenlerin,görmeyenlerin Görüp de sevgisin esirgeyenlerin İnadına inadına aç be kardelenim Güzelliğin dört bir yana saç be kardelenim Üzerimde karlar,gözümde yaşlar Önümde aşılması güç dağlar Yalnız benim için,bir kez daha aç be Kardelenim... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.