Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 nıe ne oldu taurusa hem sen nıe hep gızlı üyesın Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 nıe ne oldu taurusa hem sen nıe hep gızlı üyesın kim ben mi hani niye gizli olayım ki gizli degilim ki Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Bu çiçeğimi de Canım arkadaşım Taurus'a yolluyorum. Çünkü burada olabilseydi ve Cloud olmasaydı, Taurus bana yardımcı olacaktı kendisine yine de ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM Canım benim.. Yardım etmeden çiçek almışım,yardım etsem çiçek bahçesi verecektin hehalde.Bu da benden sana olsun.. nıe ne oldu taurusa hem sen nıe hep gızlı üyesın Oooo..Merak mı ettin beni canımıniçi.. Bu da sana.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Canım benim.. Yardım etmeden çiçek almışım,yardım etsem çiçek bahçesi verecektin hehalde.Bu da benden sana olsun.. Oooo..Merak mı ettin beni canımıniçi.. Bu da sana.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Oooo..Merak mı ettin beni canımıniçi.. Bu da sana.. merak ettım,göbek atacaktım sevınçten Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Sedoş,şööle tazecik fıstıklı burma olacak.Hani insanın ağzında eriyen cinsinden..mmmmhh.. Gloria'cım imzadaki resmin çok hoş olmuş.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Sedoş,şööle tazecik fıstıklı burma olacak.Hani insanın ağzında eriyen cinsinden..mmmmhh.. Gloria'cım imzadaki resmin çok hoş olmuş.. şöyle dimi aynen teşekkür ederim arkadaşım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 şöyle dimi aynen teşekkür ederim arkadaşım Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 su an burda olan arkadaslara Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Teşekkürler Gülsün.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gülsüncüğüm çok teşekkür ederim Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 bunlar hepinize buda ona Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 forumda özel bir yeri olan beni seven sevmeyen herkese özellikle özleyen ve özlenenlere olsun sevgilerrrr pıtırcıklarıma Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Bende alabilirmiyim çiçekten şimdiden teşekkür ederim yumoteciğim yağmur yürekli sanada teşekkürler çiçek için arjkadaşım buda benden sizlere ve tüm forum arkadaşlarıma Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 rica ederim tabiki alıcaksın pıtırcıklarımdansın ben de alıyom murticim saolasın Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 ahhh ahh kmse bana cicek vermiyoo Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Hayal-et al kardeşim bu sana,bizde çiçekten bol ne var?Annem çiçek hastasısır,ev çiçek kaynıyor Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Hayal-et al kardeşim bu sana,bizde çiçekten bol ne var?Annem çiçek hastasısır,ev çiçek kaynıyor cokk saollll Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 tam sırası .. 3 gizli üyeye 3 çiçek gene... suyunu eksik etmeyin... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 forumda özel bir yeri olan beni seven sevmeyen herkese özellikle özleyen ve özlenenlere olsun sevgilerrrr pıtırcıklarıma Canımmmcımmmm seni özledim, neden görüşemiyoruz artık ben seni seven biri olarak kabul ettim çiçeği teşekkür ederim hayatım. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Tüm arkadaşların Kadir Gecesi mübarek olsun.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 bu çiçekte benden tüm forum ailesine herkesin kadir gecesinde bütün dualarının kabul ve günahlarının af olması dileğimle hayırlı kandiller Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 dini topiclerde kutlamıştım kadir gecenizi... bu çiçekler 4 kişiye sedelina, gloria, xlark tades ve figgarocum Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 bende kendime vereyim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.