Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 tamam geliris bakem Alıntı
Φ RAMAZAN DAVULCUSU Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Niye bekliyomuşus.. sahurda gel yaz sende..hade bakem.. Sevdim seni ''zeytin'' gözlü,sende sahur davetçisisin benim gibi.. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Sevdim seni ''zeytin'' gözlü,sende sahur davetçisisin benim gibi.. HOP HOP noluya sevdim seni falan ikisimi kimse sevemes bis de sahurda buradaydık ama bise sevgi falan yok Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 hepinize hayırlı ramazanlar..pek görüşemıyoruz ama sizleri çok sevdiğimi biliyorsunuz..Allah dualarınızı kabul etsin... gull,yaz,sardunyam,glorıa,taurus,erbay,paula,yumoteaysumclıne,eren,kralx,jon,arman,dıpnot,bılımselcı,yamyam, geceyağmuru,mıne,yeşim,frozen,martıname,cerenımoo,fıgaro,tanvakti,sayman,aça,yağmur yüreklim,berceste,dogvılle,adrenalın Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 sanada hayırlı ramazanlar sedelina apla. eminim beni de demek istemişindir ama unutmuşsundur. benim listemde de herkes var. iftarı yapan bu arada gelsin Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Neye takıldıgını biliorum.. Görüşünce izah ederim Ne bu trip şimdi Muhahahha Yaa seni çok özledim beaa hepinize hayırlı ramazanlar..pek görüşemıyoruz ama sizleri çok sevdiğimi biliyorsunuz..Allah dualarınızı kabul etsin... gull,yaz,sardunyam,glorıa,taurus,erbay,paula,yumoteaysumclıne,eren,kralx,jon,arman,dıpnot,bılımselcı,yamyam, geceyağmuru,mıne,yeşim,frozen,martıname,cerenımoo,fıgaro,tanvakti,sayman,aça,yağmur yüreklim,berceste,dogvılle,adrenalın teşekkürler sedoşum benim Herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Eren , Gülsün , Aysum , Işığım , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Suheda , Birce , Ewücüm , Lilac , Sirvana , Sessizliğin Kızı , Rockipsiz , Jön , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli , Martıname , Cecile , Olivia , Elektro , Figgaro , Prenses , Sanemavi , Leviathan , Bohem ... saol canım kusenim En başta gloriyaya, sedelinaya, yumoteye, geceyağmuruna, paulaya, açaya ve forumun hanımlarına... canım sardunyam dünya güzelim teşekkürler hepinize hayırlı ramazanlar..pek görüşemıyoruz ama sizleri çok sevdiğimi biliyorsunuz..Allah dualarınızı kabul etsin... gull,yaz,sardunyam,glorıa,taurus,erbay,paula,yumoteaysumclıne,eren,kralx,jon,arman,dıpnot,bılımselcı,yamyam, geceyağmuru,mıne,yeşim,frozen,martıname,cerenımoo,fıgaro,tanvakti,sayman,aça,yağmur yüreklim,berceste,dogvılle,adrenalın canım sedoşum senin de duaların kabul olsun. her şey gönlünce olsun hepinizi seviyorum Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 gvs hercailerimm hepinise bunlar.... Alıntı
Φ RAMAZAN DAVULCUSU Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Her sahur boynu bükük gitsem de çiçeğim hepinize.. Akşam ezanı dinlemek Sahur vakti yemek yemek Ramazana mahsus şeydir Gece davulcu söylemek Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 buda benden tüm forumdaki arkadaşlara.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Oooo nilüferler sarmış heryanı..Teşekkürler arkadaşlar.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 sen iste yeterki kardeş... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 hepinize hayırlı ramazanlar..pek görüşemıyoruz ama sizleri çok sevdiğimi biliyorsunuz..Allah dualarınızı kabul etsin... gull,yaz,sardunyam,glorıa,taurus,erbay,paula,yumoteaysumclıne,eren,kralx,jon,arman,dıpnot,bılımselcı,yamyam, geceyağmuru,mıne,yeşim,frozen,martıname,cerenımoo,fıgaro,tanvakti,sayman,aça,yağmur yüreklim,berceste,dogvılle,adrenalın teşekkürler sedelina.hayırlı ramazanlar.buda senin için Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 hepinize hayırlı ramazanlar..pek görüşemıyoruz ama sizleri çok sevdiğimi biliyorsunuz..Allah dualarınızı kabul etsin... gull,yaz,sardunyam,glorıa,taurus,erbay,paula,yumoteaysumclıne,eren,kralx,jon,arman,dıpnot,bılımselcı,yamyam, geceyağmuru,mıne,yeşim,frozen,martıname,cerenımoo,fıgaro,tanvakti,sayman,aça,yağmur yüreklim,berceste,dogvılle,adrenalın Evet görüşemiyor olsakta siz dostlarımıza karşı sevgilerimiz her zaman baki sevgili sedeline. Hayrıca çiçeğin için teşekkürler... Bende hayırlı ramazanlar diliyor ve bunları size ve kardeşlerinize gönderiyorum... Sevgiler... . Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 bana cicek veren herkese tsk.ettim Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Eren , Gülsün , Aysum , Işığım , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Suheda , Birce , Ewücüm , Lilac , Sirvana , Sessizliğin Kızı , Rockipsiz , Jön , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli , Martıname , Cecile , Olivia , Elektro , Figgaro , Prenses , Sanemavi , Leviathan , Bohem ... teşekkür ettim nathycim........çiçek veren yüreğine sağlık... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 hepinize hayırlı ramazanlar..pek görüşemıyoruz ama sizleri çok sevdiğimi biliyorsunuz..Allah dualarınızı kabul etsin... gull,yaz,sardunyam,glorıa,taurus,erbay,paula,yumoteaysumclıne,eren,kralx,jon,arman,dıpnot,bılımselcı,yamyam, geceyağmuru,mıne,yeşim,frozen,martıname,cerenımoo,fıgaro,tanvakti,sayman,aça,yağmur yüreklim,berceste,dogvılle,adrenalın teşekkür ederim canım benim; sorma yaa hiçç görüşemiyoruz.. çook özledim çookkk... ALLLAH cümlemizin dualarını kabul etsin..... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Forum ahalisine olsun bu çiçekler.. Yün yatakta yatarız, Yapma çiçek satarız, Biraz bekle davulcu, Şimdi bahşiş atarız. çook güzell yaa...teşekkür ederim...... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 gull,yaz,sardunyam,glorıa,taurus,erbay,paula,yumoteaysumclıne,eren,kralx,jon,arman,dıpnot,bılımselcı,yamyam, geceyağmuru,mıne,yeşim,frozen,martıname,cerenımoo,fıgaro,tanvakti,sayman,aça,yağmur yüreklim,berceste,dogvılle,adrenalın Allah senin de dualarını kabul etsin, forum grafiğinde ramazanı nı tebrik etmişsin bende seni tebrik ederim Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 hepinize hayırlı ramazanlar..pek görüşemıyoruz ama sizleri çok sevdiğimi biliyorsunuz..Allah dualarınızı kabul etsin... gull,yaz,sardunyam,glorıa,taurus,erbay,paula,yumoteaysumclıne,eren,kralx,jon,arman,dıpnot,bılımselcı,yamyam, geceyağmuru,mıne,yeşim,frozen,martıname,cerenımoo,fıgaro,tanvakti,sayman,aça,yağmur yüreklim,berceste,dogvılle,adrenalın Allah razı olsun sedelinacım sanada hayırlı Ramazanlar Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 3 gizli üye var şu anda... 3 gizli üyeye 3 çiçek o zaman... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 3 gizli üye var şu anda... 3 gizli üyeye 3 çiçek o zaman... alayım o zaman ben birini teşekkürler Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Bu çiçeğim, çok sevgili Adminlerimizden Cloud'a İmzama eklediğim resmin ayarları konusunda bana yardımcı olduğunuz için... çok teşekkür ederim Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Bu çiçeğimi de Canım arkadaşım Taurus'a yolluyorum. Çünkü burada olabilseydi ve Cloud olmasaydı, Taurus bana yardımcı olacaktı kendisine yine de ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.