Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Misafir €L€KTRO_777
Gönderi tarihi:

Sevdim seni ''zeytin'' gözlü,sende sahur davetçisisin benim gibi.. :clover:

HOP HOP noluya sevdim seni falan :angry:

ikisimi kimse sevemes :lol:

bis de sahurda buradaydık ama bise sevgi falan yok :devil:

Gönderi tarihi:

hepinize hayırlı ramazanlar..pek görüşemıyoruz ama sizleri çok sevdiğimi biliyorsunuz..Allah dualarınızı kabul etsin... :clover:

gull,yaz,sardunyam,glorıa,taurus,erbay,paula,yumoteaysumclıne,eren,kralx,jon,arman,dıpnot,bılımselcı,yamyam,

geceyağmuru,mıne,yeşim,frozen,martıname,cerenımoo,fıgaro,tanvakti,sayman,aça,yağmur yüreklim,berceste,dogvılle,adrenalıncicek013.jpg

Misafir €L€KTRO_777
Gönderi tarihi:

sanada hayırlı ramazanlar sedelina apla. ;)

eminim beni de demek istemişindir ama unutmuşsundur.

benim listemde de herkes var.

iftarı yapan bu arada gelsin

:D

Gönderi tarihi:

Neye takıldıgını biliorum.. Görüşünce izah ederim -_-:wub:

Ne bu trip şimdi :unsure:

Muhahahha :lol::lol:

Yaa seni çok özledim beaa :(

hepinize hayırlı ramazanlar..pek görüşemıyoruz ama sizleri çok sevdiğimi biliyorsunuz..Allah dualarınızı kabul etsin... :clover:

gull,yaz,sardunyam,glorıa,taurus,erbay,paula,yumoteaysumclıne,eren,kralx,jon,arman,dıpnot,bılımselcı,yamyam,

geceyağmuru,mıne,yeşim,frozen,martıname,cerenımoo,fıgaro,tanvakti,sayman,aça,yağmur yüreklim,berceste,dogvılle,adrenalıncicek013.jpg

teşekkürler sedoşum benim :wub:

Herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar :clover:

Gönderi tarihi:

Eren , Gülsün , Aysum , Işığım , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Suheda , Birce , Ewücüm , Lilac , Sirvana , Sessizliğin Kızı , Rockipsiz , Jön , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli , Martıname , Cecile , Olivia , Elektro , Figgaro , Prenses , Sanemavi , Leviathan , Bohem ...

saol canım kusenim :flowers::wub:

bloemtw2.jpg

En başta gloriyaya, sedelinaya, yumoteye, geceyağmuruna, paulaya, açaya ve forumun hanımlarına...

canım sardunyam dünya güzelim teşekkürler :wub::flowers:

hepinize hayırlı ramazanlar..pek görüşemıyoruz ama sizleri çok sevdiğimi biliyorsunuz..Allah dualarınızı kabul etsin... gull,yaz,sardunyam,glorıa,taurus,erbay,paula,yumoteaysumclıne,eren,kralx,jon,arman,dıpnot,bılımselcı,yamyam,

canım sedoşum senin de duaların kabul olsun. her şey gönlünce olsun :flowers::hug:

hepinizi seviyorum :):wub:

Gönderi tarihi:

teşekkürler sedelina.hayırlı ramazanlar.buda senin için

w001.jpg

Gönderi tarihi:

Evet görüşemiyor olsakta siz dostlarımıza karşı sevgilerimiz her zaman baki sevgili sedeline.

Hayrıca çiçeğin için teşekkürler... :)

Bende hayırlı ramazanlar diliyor ve bunları size ve kardeşlerinize gönderiyorum...

Sevgiler...

.

59011844img5268ni8.jpg

Gönderi tarihi:

69sp4.gif69sp4.gif69sp4.gif69sp4.gif69sp4.gif69sp4.gif69sp4.gif69sp4.gif

Eren , Gülsün , Aysum , Işığım , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Suheda , Birce , Ewücüm , Lilac , Sirvana , Sessizliğin Kızı , Rockipsiz , Jön , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli , Martıname , Cecile , Olivia , Elektro , Figgaro , Prenses , Sanemavi , Leviathan , Bohem ...

teşekkür ettim nathycim........çiçek veren yüreğine sağlık... :clover:

Gönderi tarihi:

teşekkür ederim canım benim; sorma yaa hiçç görüşemiyoruz.. çook özledim çookkk...

ALLLAH cümlemizin dualarını kabul etsin..... :clover:

Gönderi tarihi:

Forum ahalisine olsun bu çiçekler..

Yün yatakta yatarız,

Yapma çiçek satarız,

Biraz bekle davulcu,

Şimdi bahşiş atarız.

d01c0082mw9.jpg

çook güzell yaa...teşekkür ederim...... :D

Gönderi tarihi:

Allah senin de dualarını kabul etsin, :wub:

forum grafiğinde ramazanı nı tebrik etmişsin bende seni tebrik ederim :P

Gönderi tarihi:

Allah razı olsun sedelinacım sanada hayırlı Ramazanlar

Gönderi tarihi:

3 gizli üye var şu anda...

3 gizli üyeye 3 çiçek o zaman... :D

:clover::clover::clover:

alayım o zaman ben birini :w00t: teşekkürler

Gönderi tarihi:

Bu çiçeğim, çok sevgili Adminlerimizden Cloud'a

İmzama eklediğim resmin ayarları konusunda bana yardımcı olduğunuz için...

67874942_2c28a07bdf_m.jpg

çok teşekkür ederim

Gönderi tarihi:

Bu çiçeğimi de Canım arkadaşım Taurus'a yolluyorum. Çünkü burada olabilseydi ve Cloud olmasaydı, Taurus bana yardımcı olacaktı kendisine yine de ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

pink-flower-big.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.