Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Birtanesi LUCIFER icin kendisinden cok baskalarini dusundugu yuzden Birtanesi BURSERCAN icin hep iyi kalpli oldugudan Birtanesi JON icin bizim Askerimiz ve gururumuz oldugundan Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 ayyy canım benım yaaa tesekkurler bızde bırı varsa sende bu ucu de var emın olabılırsın cunku ben emınım... kıss lucı az kenara kay ne sısmanlamıssın oyle jön sende asker gıbı durmayı bırak duvar oldun cıktın ha Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 ayyy canım benım yaaa tesekkurler bızde bırı varsa sende bu ucu de var emın olabılırsın cunku ben emınım... Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Birtanesi LUCIFER icin kendisinden cok baskalarini dusundugu yuzden Birtanesi BURSERCAN icin hep iyi kalpli oldugudan Birtanesi JON icin bizim Askerimiz ve gururumuz oldugundan Şimdi bunu üstüne ne denir sanırım duygularımı anlatmaya kelimeler yetmiyecek çok sağol iyiki burdasın,iyiki varsın Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 Şimdi bunu üstüne ne denir sanırım duygularımı anlatmaya kelimeler yetmiyecek çok sağol iyiki burdasın,iyiki varsın Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 evet angel 1 vermıs lucı 3 vermıs bakalım sercan kac verecek... evet sercan 5 verıyo var mı artıran Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 evet angel 1 vermıs lucı 3 vermıs bakalım sercan kac verecek... evet sercan 5 verıyo var mı artıran on verene bir cicek, bir pasta bir de istedigi icecek bedava Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 tamam ben 10 verıcem .hatta ısı garantıye alayım 11 verdım.ama hedıyelerı lucıye bagıslıyorum. ben mantııııı yada patates kızartması ısıtyooooooooommmmmmm sımdı eve cıkıyorum bırazdan gorusuruk.30dk sonra evde olurum. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 okay sonra gorusuruz eve cikarken bak erik satiyorlarmi diye eksi ise ali ver 3 kg. 2.5 kg kendim yerim 500 g siz aranizda paylasirsiniz Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 Bilirim erik dedinmi akan sular durur senin için Zahmet ettin ama 500gr vererek Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 eriklerim yolda valla insallah curumezler Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 kıss ne erıgı bugun yemekhanede erık kompostosu yapmıslardı.ıcıne tam erık atmıslar bende yıyeyım dedım.cekırdegını de yuttum o sırada zaten bogazım agırıyo bır turlu gecmedı. sımdı de sankı bogazımda takılı bırsey varmıs gıbı oluyo yutkunurken.acaba tıbben boyle bırsey mumkun mu bogazda takılı kalabılır mı... cıdden soruyom valla Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 him olabilir valla ben birkere balik yerken kilcigi bogazimda kaldi bir hafta galba ordaydi cok rahatsiz etti ama su istim vs hic gitmedi kaldi orda sinradan kendilinden yok oldu. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2008 Yayamaz kayımca,Hırçın karadenizli ve Evren'e vereceğim ben 3 kişilik çiçekleri Yayamazıma acil şifa olsun diye,Hırçınıma canı sıkılmasın diye,Evrene de Türkiyeye,doğduğu topraklara hşgeldin diye Nasıl düşünceli biriyim ya kendimle guru duyuyorum Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2008 Yayamaz kayımca,Hırçın karadenizli ve Evren'e vereceğim ben 3 kişilik çiçekleri Yayamazıma acil şifa olsun diye,Hırçınıma canı sıkılmasın diye,Evrene de Türkiyeye,doğduğu topraklara hşgeldin diye Nasıl düşünceli biriyim ya kendimle guru duyuyorum burası bizim yani güzel yüreklerin evi ve çiçekleri hadi gelin..........................................kim kendini bu evde hisedeyse ama Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2008 benim geldim hemde bisikletle resmin kenarinda gordun mu icecekleri ben getirdim yemekler kimden olsun ??? Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 burası bizim yani güzel yüreklerin evi ve çiçekleri hadi gelin..........................................kim kendini bu evde hisedeyse ama resımdekı cıceklerden bırı ben olmadıgım kesın. ama sunu bılıyorum kı o evdekı bır tas parcası benım parcamdır.orada bende varım ıster kabul edın ıster etmeyın.ben sızlerın yanındayım.koruyucu melegınız olarak... degıl mı yayamaz Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 benim geldim hemde bisikletle resmin kenarinda gordun mu icecekleri ben getirdim yemekler kimden olsun ??? Hoşgeldinnnnnn.............olmas bisiklet benim işte yemekleri hep birlikte yaparıs............bunlar senin................ Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 resımdekı cıceklerden bırı ben olmadıgım kesın. ama sunu bılıyorum kı o evdekı bır tas parcası benım parcamdır.orada bende varım ıster kabul edın ıster etmeyın.ben sızlerın yanındayım.koruyucu melegınız olarak... degıl mı yayamaz Nedemek sen kenidini o evde hissediyorsan ne mutlu...............kabul etmemek nedemek posat güvercinim bakk bunlarda senin............ Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Hoşgeldinnnnnn.............olmas bisiklet benim işte yemekleri hep birlikte yaparıs............bunlar senin................ Ay canim sagol cok guzeller . tamam sen bisikleti sur ben arkanda oturayim Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Ay canim sagol cok guzeller . tamam sen bisikleti sur ben arkanda oturayim Olmassss bak ben sana bisikletaldım hemde kıymısı begendinmi??bakk bide ne aldımm............. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 tamda istedigim gibi valla cok sevdim ve dondurmamda harikka buyur sende bir dilim pastamdan ye yaninda cappiccino umarim beyenirsin. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 Sadece Yaramaz'a bu çiçek.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.