Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

3roses.jpg

Birtanesi LUCIFER icin kendisinden cok baskalarini dusundugu yuzden

Birtanesi BURSERCAN icin hep iyi kalpli oldugudan

Birtanesi JON icin bizim Askerimiz ve gururumuz oldugundan

Gönderi tarihi:

ayyy canım benım yaaa tesekkurler bızde bırı varsa sende bu ucu de var emın olabılırsın :) cunku ben emınım...

kıss lucı az kenara kay ne sısmanlamıssın oyle jön sende asker gıbı durmayı bırak duvar oldun cıktın ha :D

Gönderi tarihi:
3roses.jpg

Birtanesi LUCIFER icin kendisinden cok baskalarini dusundugu yuzden

Birtanesi BURSERCAN icin hep iyi kalpli oldugudan

Birtanesi JON icin bizim Askerimiz ve gururumuz oldugundan

Şimdi bunu üstüne ne denir :huh:

sanırım duygularımı anlatmaya kelimeler yetmiyecek çok sağol iyiki burdasın,iyiki varsın :gul:

Gönderi tarihi:

tamam ben 10 verıcem .hatta ısı garantıye alayım 11 verdım.ama hedıyelerı lucıye bagıslıyorum. ben mantııııı yada patates kızartması ısıtyooooooooommmmmmm :)

sımdı eve cıkıyorum bırazdan gorusuruk.30dk sonra evde olurum.

Gönderi tarihi:

kıss ne erıgı bugun yemekhanede erık kompostosu yapmıslardı.ıcıne tam erık atmıslar bende yıyeyım dedım.cekırdegını de yuttum o sırada :( zaten bogazım agırıyo bır turlu gecmedı. sımdı de sankı bogazımda takılı bırsey varmıs gıbı oluyo yutkunurken.acaba tıbben boyle bırsey mumkun mu bogazda takılı kalabılır mı... cıdden soruyom valla :(

Gönderi tarihi:
Yayamaz kayımca,Hırçın karadenizli ve Evren'e vereceğim ben 3 kişilik çiçekleri :)

Yayamazıma acil şifa olsun diye,Hırçınıma canı sıkılmasın diye,Evrene de Türkiyeye,doğduğu topraklara hşgeldin diye

Nasıl düşünceli biriyim ya :D kendimle guru duyuyorum ;)

burası bizim yani güzel yüreklerin evi ve çiçekleri hadi gelin..........................................kim kendini bu evde hisedeyse ama :unsure:

beyazatliprens_17.jpg

Gönderi tarihi:
burası bizim yani güzel yüreklerin evi ve çiçekleri hadi gelin..........................................kim kendini bu evde hisedeyse ama :unsure:

beyazatliprens_17.jpg

resımdekı cıceklerden bırı ben olmadıgım kesın. ama sunu bılıyorum kı o evdekı bır tas parcası benım parcamdır.orada bende varım ıster kabul edın ıster etmeyın.ben sızlerın yanındayım.koruyucu melegınız olarak... -_-

degıl mı yayamaz :)

Gönderi tarihi:
benim geldim hemde bisikletle resmin kenarinda gordun mu :P icecekleri ben getirdim yemekler kimden olsun ??? :D

Hoşgeldinnnnnn.............olmas bisiklet benim işte :angry: yemekleri hep birlikte yaparıs............bunlar senin.....lale.gif...........

Gönderi tarihi:
resımdekı cıceklerden bırı ben olmadıgım kesın. ama sunu bılıyorum kı o evdekı bır tas parcası benım parcamdır.orada bende varım ıster kabul edın ıster etmeyın.ben sızlerın yanındayım.koruyucu melegınız olarak... -_-

degıl mı yayamaz :)

Nedemek sen kenidini o evde hissediyorsan ne mutlu...............kabul etmemek nedemek :unsure: posat güvercinim :) bakk bunlarda senincicek_resimleri.jpg............

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.