Φ Leviathan Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Eren , Gülsün , Aysum , Işığım , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Suheda , Birce , Ewücüm , Lilac , Sirvana , Sessizliğin Kızı , Rockipsiz , Jön , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli , Martıname , Cecile , Olivia , Elektro , Figgaro , Prenses , Sanemavi , Leviathan , Bohem ... Bir,iki,üç,hmm tam üç kişi Bana da vermiş yahu,teşekkür edrim Alıntı
Φ SERMİN Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Çiçek koyamadım ama bunu kabul edin lütfen,herkese olsun. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 En başta gloriyaya, sedelinaya, yumoteye, geceyağmuruna, paulaya, açaya ve forumun hanımlarına... Bugün feministliğim üstümde sadece kızlara verdim çiçekleri. Erkekler kusura bakmasınlar... Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 bu arada ayrıca naty yede teşekkürler. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Forumdaki tüm arkadaşlarıma ve ailelerinine hayırlı Ramazan'lar dilerim.. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 sana da taurus abi Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Forumdaki tüm arkadaşlarıma ve ailelerinine hayırlı Ramazan'lar dilerim.. teşekkürler arkadaşım sanada ve tüm arkadaşlara hayırlı Ramazanlar dilerim ..... Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Forumdaki tüm arkadaşlarıma ve ailelerinine hayırlı Ramazan'lar dilerim.. Sağolasın,seninde Ramazanın hayırlı olsun Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 taurus abicim çok teşekkürler senin de Ramazan'ın mübarek olsun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 taurus sana ve ailene de hayırlı ramazanlar ve tüm foruma ve tüm dünyaya hayırlı ramazanlar Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Dedecim tsk ederim.. Cümlemize Alıntı
Φ RAMAZAN DAVULCUSU Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Forum ahalisine olsun bu çiçekler.. Yün yatakta yatarız, Yapma çiçek satarız, Biraz bekle davulcu, Şimdi bahşiş atarız. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Taurus, Nathy, Sermin, Sardunyam, Ramazan Davulcusu çiçekler için ben de teşekkür ederim ayrıca herkese hayırlı ramazanlar dilerim... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Rica ederim .. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Rica ederim .. hoşgeldin taurus sen de mi sahurculardansın iyi ettin geldin de ben de burada tek tabanca seklinde yazıyordum:) iki muhabbet edelim be uzun zamandır forum oyunlarında gorusemiyorduk Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Evet ya.. Davulcu gelmiş he foruma?Yetişemedim ama şimdi evimin önünden geçiyo burada.O olmasın sakın.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Evet ya.. Davulcu gelmiş he foruma?Yetişemedim ama şimdi evimin önünden geçiyo burada.O olmasın sakın.. ciddi misin burdan da geciyo su anda vallahi ben de oyle daldım davulcuyu dinliyordum he ben yetiştim valla cok hoştu Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Yarın gece görürüm belki.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Yarın gece görürüm belki.. belki görürsün Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 İnşallah desene yaa.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 İnşallah desene yaa.. İNŞAAAAALLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Sağol .. Gloria'cım,canım arkadaşım.Eşliğin için teşekkür ederim.Ben sahur yemeğimi yemeye gidiyorum.İyi sabahlar sana.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Sağol .. Gloria'cım,canım arkadaşım.Eşliğin için teşekkür ederim.Ben sahur yemeğimi yemeye gidiyorum.İyi sabahlar sana.. tamam canım sen git ben de kalkim bişiler hazırlayayım iyi sabahlar sana da hoşçakal Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 arkadaşlar ben de kalktım ama kimse yok. bi dahakine hepinisi bekliyorum yaw. daha doğrusu sahurdan sonra biras bekleyin Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 arkadaşlar ben de kalktım ama kimse yok. bi dahakine hepinisi bekliyorum yaw. daha doğrusu sahurdan sonra biras bekleyin Niye bekliyomuşus.. sahurda gel yaz sende..hade bakem.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.