Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Eren , Gülsün , Aysum , Işığım , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Suheda , Birce , Ewücüm , Lilac , Sirvana , Sessizliğin Kızı , Rockipsiz , Jön , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli , Martıname , Cecile , Olivia , Elektro , Figgaro , Prenses , Sanemavi , Leviathan , Bohem ...

Bir,iki,üç,hmm :huh: tam üç kişi :D Bana da vermiş yahu,teşekkür edrim :D

Gönderi tarihi:

bloemtw2.jpg

En başta gloriyaya, sedelinaya, yumoteye, geceyağmuruna, paulaya, açaya ve forumun hanımlarına...

Bugün feministliğim üstümde :D sadece kızlara verdim çiçekleri. Erkekler kusura bakmasınlar... :)

Gönderi tarihi:

Forumdaki tüm arkadaşlarıma ve ailelerinine hayırlı Ramazan'lar dilerim..

d01c0072zz7.jpg

Gönderi tarihi:
Forumdaki tüm arkadaşlarıma ve ailelerinine hayırlı Ramazan'lar dilerim..

Sağolasın,seninde Ramazanın hayırlı olsun :)

Gönderi tarihi:

taurus abicim çok teşekkürler senin de Ramazan'ın mübarek olsun :clover::clover:

Gönderi tarihi:

Taurus, Nathy, Sermin, Sardunyam, Ramazan Davulcusu çiçekler için ben de teşekkür ederim :)

ayrıca herkese hayırlı ramazanlar dilerim...

Gönderi tarihi:

Rica ederim ..

hoşgeldin taurus :) sen de mi sahurculardansın :) iyi ettin geldin de ben de burada tek tabanca seklinde yazıyordum:) iki muhabbet edelim be uzun zamandır forum oyunlarında gorusemiyorduk :)

Gönderi tarihi:

Evet ya..:( Davulcu gelmiş he foruma?Yetişemedim ama şimdi evimin önünden geçiyo burada.O olmasın sakın..:)

Gönderi tarihi:

Evet ya..:( Davulcu gelmiş he foruma?Yetişemedim ama şimdi evimin önünden geçiyo burada.O olmasın sakın..:)

ciddi misin burdan da geciyo su anda vallahi :) ben de oyle daldım davulcuyu dinliyordum he ben yetiştim valla cok hoştu :)

Gönderi tarihi:

İnşallah desene yaa.. :getlost::grin:

İNŞAAAAALLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH :clover:

Gönderi tarihi:

Sağol .. :clover:

Gloria'cım,canım arkadaşım.Eşliğin için teşekkür ederim.Ben sahur yemeğimi yemeye gidiyorum.İyi sabahlar sana.. :clover:

Gönderi tarihi:

Sağol .. :clover:

Gloria'cım,canım arkadaşım.Eşliğin için teşekkür ederim.Ben sahur yemeğimi yemeye gidiyorum.İyi sabahlar sana.. :clover:

tamam canım sen git ben de kalkim bişiler hazırlayayım iyi sabahlar sana da :) hoşçakal :hug:

Misafir €L€KTRO_777
Gönderi tarihi:

arkadaşlar ben de kalktım ama kimse yok.

bi dahakine hepinisi bekliyorum yaw. :(

daha doğrusu sahurdan sonra biras bekleyin :D

Gönderi tarihi:

arkadaşlar ben de kalktım ama kimse yok.

bi dahakine hepinisi bekliyorum yaw. :(

daha doğrusu sahurdan sonra biras bekleyin :D

Niye bekliyomuşus..-_- sahurda gel yaz sende..hade bakem..:D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.