Φ nicomedias Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 GGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL isveçe bütün çiçeklerr Alıntı
Φ mystra Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 yapay sevgi gösterilerinde bulunanlara kaybedenlere basit insanlara onlarıda düşünmek lazım demi ama Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Eren Gülsün Larsie Erbay Aysum, Sedelina, Celine, Aça, Gece Yağmuru, Mine, Angelflower, AlaTurka,Güll, Paula, Taurus, Güzelyaz, Focal, Kralx, Gloria, Tan vakti, Serenade.. hani bana... küstüm... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Aysum, Sedelina, Celine, Aça, Gece Yağmuru, Mine, Angelflower, AlaTurka,Güll, Paula, Taurus, Güzelyaz, Focal, Kralx, Gloria, Tan vakti, Serenade.. [/color] Naty;çok teşekkür ederim.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 çiçeklerimi forumun gece vardiyası çalışanları için veriyorum Neredesiniz beee... Foruma gec kaldınızzzzz... Ha bi deeee SİZİ COK AMA COKKKKKKKK SEVIYORUMMMMMMMMMM Ben gece vardiyasına dahilim galiba..? Gloria teşekkür ederim.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Aysum, Sedelina, Celine, Aça, Gece Yağmuru, Mine, Angelflower, AlaTurka,Güll, Paula, Taurus, Güzelyaz, Focal, Kralx, Gloria, Tan vakti, Serenade.. [/color] teşekkürler nataliacıgım bu çiçek te sanaaaaa Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Bak nasılda nisbet yapıyolar ... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 sen de gece vardiyasındansın beee teşekkür etseneeee Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 sen de gece vardiyasındansın beee teşekkür etseneeee ne bağrıyon barnak kadar çocuğa alla alla .. teşekkürler.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 sen de gece vardiyasındansın beee teşekkür etseneeee ablacım seniii çoookkkkk seviyorumm yaw bizim gece vardıyası bu gece niye toplanmadıı??? hanii sedoşş nerde; manidarda yokk....dede bey bıcıbıcı yapcakmışş.... senide bi türlü yakalayamadım.... saymanında mesleğini bi türlü tutturamadım.... ama yinede hepinizi seviyorum beeeeeeeeeeeee............. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 ablacım seniii çoookkkkk seviyorumm yaw bizim gece vardıyası bu gece niye toplanmadıı??? hanii sedoşş nerde; manidarda yokk....dede bey bıcıbıcı yapcakmışş.... senide bi türlü yakalayamadım.... saymanında mesleğini bi türlü tutturamadım.... ama yinede seviyorum beeeeeeeeeeeee............. saklaycak bişiyimiz yok öğrenirsin... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 hani bana... küstüm... ben vereyım sana çiçek,aa bu karnabahara dönuştu ya çıçektı az önce Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 ben vereyım sana çiçek,aa bu karnabahara dönuştu ya çıçektı az önce demek öyle sana .. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 aşkolsun sayman,1 sene yeterdı karnabahar nıe kısdın(yaw şaka yaptım ıstemezsen bıdaha yapmam ) Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 aşkolsun sayman,1 sene yeterdı karnabahar nıe kısdın(yaw şaka yaptım ıstemezsen bıdaha yapmam ) ciddi olamazsın takılıyoz şurda.. bu tüm kalbimle... pardon.. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 gloria ' ya gulll'e tüm kalbimle.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Yaw bize de böbrekten möbrekten bişeyler versen razı gelirdik ama.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Yaw bize de böbrekten möbrekten bişeyler versen razı gelirdik ama.. peki sen ıste abıcım kabak çiçekleri sana da Alıntı
Φ Kurabiye Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 kendime birde tüm gece kuslarina Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 teşekkürler kurabiye... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 teşekkürler kurabiye... çekılsene önumden kurabıyeye çiçek vercem kurabıye bu sana hoışgeldın buarada Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 ciddi olamazsın takılıyoz şurda.. bu tüm kalbimle... pardon.. daaa bize bi teşekkür etmedin.. çekilmiyom.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 kafa dengi olduğun için,oyunumuza değişik bır renk kattığın için,rahatça senle oynayabıldığımız için teşekkurler.sende bızım vardıyadansın artık kaytarmak yok fururuz beaa Alıntı
Φ Kurabiye Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 burasi cokk güzelmis ... tesekkür ederim sedelina, ne güzel bir karsilama Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.