Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

mystra

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    81
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • Lider Olduğu Günler

    1

mystra son kazandığı tarih 24 Kasım 2015

mystra en çok beğeni kazanandı!

mystra - Başarıları

Meraklı

Meraklı (6/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

1

İçerik İtibarınız

  1. mystra

    Aldatmak

    Belki 50 tane konu var bunun gibi açılmış önce bi arama yapar insan be..
  2. Baştan aşağı demogojisiniz hepsinin alıntısını yazmam gerek.. Somut gerçekleri yazacaksınız kardeşim .. Bu arada Türk umarım Mhp ci değilsin ya da mhp den medet ummuyorsundur.. Eğer öyleyse bir daha ki seçimlerde yine hayal kırıklığına uğrayacaksınız güzel kardeşim şimdiden söliimde gerçi Yüreğinde milliyetçilik ruhu taşıyanları Allah bu milletin başından eksik etmesin en azından solculara on basarsınız.
  3. Yav siz ne şeker şeylersiniz öyle.. Körler sağırlar bribirini ağırlar.. Üç farklı araştırma şirketinin yaptığı anketlere çamur atmaya mı çalışanlar dersiniz yoksa ülkedeki insanların sadece fındık işçilerinden oluştuğunu zannedenler mi dersiniz.. İlahi size.. E o zaman şu linke de tıklayıverin bi zahmet.. Ben gerçekleri koyuyorum buraya sizin gibi demogoji yapmıyor ya da masallar anlatmıyorum. ANket sonucu için tıkla
  4. Hala mı evrim masalları.. Vay benim süper zekalı arkadaşlarım vay..Ate kafalar meğer evrimi ispatlamışlarda dünyanın bundan haberi yokmuş.. Bilimselci ve yamyama helal olsun ne de güzel zırvalamışlar..
  5. Velhasıl burada aylarca sol partilerinin iktidara geleceğine kendilerini inandırmış bazı arkadaşlarımızın uyanmalarına ve gerçeğii bir tokat gibi yüzlerine çarpmama rağmen inanın amacım sizlerin masallarınızı bozmak değildi.. İstatistikler her zaman en kesin sonuçlara en yakın cevapları verir. Yani burada ona buna iftira atmakla tireyi trabzonun bir ilçesi sanmakla inançlara utanmadan saygısızca saldırmakla hiç bir kanıt olmaksızın insanları töhmet altına sokmakla bu milletin başına herhangi bir sol partiyi ge-çi-re-mez-si-niz.. Halk sevmiyor sizi ve zerre inanmıyor samimiyetinize.. Sağ partilerin neler yaptıklarıyla ilgileneceğinize neden sol partilerin iktidara geşemediklerini araştırın bence .. Kendi evinizin önündeki ********* temizleyin hele .. Sizin kendi ********** sıra kalırsa sağa da geçirsiniz canlarım.
  6. Çok zeki! arkadaşım anlama özürlü olduğunu kabul ederekten anlatmaya çalışayım.. Anketleri yapan Nazlı hanım değil. Orada üç farklı anket şirketinin sonuçları var .. Çok şüpheleniyorsan kendi sitelerine gir .
  7. Sağcıların icraatlarını elbette eleştirelim ve irdeleyelim ama ben neden sol bir partinin iktidara tek başına gelememesini daha çok merak ediyorum.. Halk neden bu solcuları ciddiye almaz ki acaba ? Buyrun şu linke bir bakın lütfen.. http://www.turkish-media.com/forum/index.p...c=46139&hl=
  8. Yeni sıcağı sıcağına.. Daha bugün Nazlı ılıcak köşesinde yazdı.. Sen temenni ededur.. Anketler her zaman seçim öncesi sonuçlara en yakın olasılıkları verir.. Ağrınıza gitti biliyorum ama gerçek bu . Halk hiç bir zaman solu tek başına başına getirmeyecektir.. Buna alışsanız artık iyi olur.
  9. Kim tınlar cumhuriyet gazetesini ya.. Bırakınız 70 bin kişicik de onları ciddiye alsın..
  10. Yarın seçim olsa... Odak Araştırma şirketine göre, (kararsızlar dağıldıktan sonra), AK Parti % 42.9, CHP % 20.9, MHP % 14.9, DYP % 6.4, ANAVATAN % 4.2, DTP %3.5... Diğerleri % 1'in altında. AK Parti'nin 5'inci kuruluş yıldönümünde, bu sonuçlar, Tayyip Erdoğan'a en büyük ödül. Odak Araştırma Grubu'nu, Mehmet Sıddık Ensari (Eski DİE Başkanı), Doç. Dr. Cengiz Yılmaz (Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi), Doç. Dr. Sabri Erdil (Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi) yönetiyor. AK Parti'ye kıyak yapmak için bir gerekçeleri olduğunu sanmıyorum. Zaten bu sonuçlar, diğer araştırma şirketlerinin sonuçlarına uyuyor. Anar'a göre AK Parti % 47.1, CHP % 16.5, MHP % 7.3, DYP % 7.1, DTP % 7.6, ANAVATAN % 4.7 idi. Pollmark, AK Parti'ye oy vereceklerin oranını % 43, CHP'nin oy oranını % 17.8, MHP'ninkini % 10.2, DYP'ninkini de % 9 olarak gösteriyordu. Sabah gazetesinde yayınlanan TNS Piar'ın sonuçları ise şöyleydi (kararsızlar dağılmadan): AK Parti % 38.6, CHP % 11.9, DYP % 7.3, MHP % 5.8, DTP % 5.7 idi. Kararsızlar dağılınca, AK Parti'nin oyları % 40'ı aşıyor. AK Parti 5'inci yılını tamamladı. Neredeyse 4 yıldır iktidarda. Farklı kamuoyu araştırmaları bu partiyi, % 40'ın üstünde, açık ara birinci olarak gösteriyor. AK Parti % 40 bandında; biraz üstü, biraz altı... CHP, % 20 bandında. DYP ile MHP ise, barajın üstüne çıkmak için birbiriyle yarışıyor. 2007'de ne olur bilinmez ama, şimdilik, yeni bir seçimde de AK Parti gene tek başına iktidar gibi gözüküyor.
  11. ne o cevap yokmu çok sayın bilimselciler
  12. yazıları okurken mantığına hayran ! olduğum bir ate kafa demiş ki Allah varlığını ispat için oraya buraya ismini yazmada tv yayınlarını keserdi demiş.. O halde Allah boşuna uğraşmış hiç nefis denilen şeyi vermeseydi bize.. İşin inceliği burada zaten .. Elbette ara ara izler bırakıp anlamamız için kendimizi zorlamamızı isteyecektir.. Ate kabilesinin bu görüntüler karşısında celallenmelerinin sebebi bilimin bu yazılara gerçekçi cevaplar verememesinden kaynaklı o yüzden böle hiddetleniyorlar.
  13. reklam kokan hareketler.. Ne kadar inanıyor ve üzülüyoruz sana bilemezsin..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.