Φ ergin Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Şu an elimde Buket Uzuner'in "Uzun beyaz bulut Gelibolu" romanı var.. "Aynı insan iki düşman ülkede de kahraman olabilir mi " sorusuyla başlayan bu kitabı bitirdiğim zaman tam olarak bir yorum yaparım artık.. Peki siz bu aralar ne okuyorsunuz.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Erich Fromm --hayatı sevmek-- Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 bir numaralı enayi yazarını ilk defa böyle bir şey oluyor hatırlamıyorum ya da istemiyorum Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 okuyor olduklarım İnka 2 / Antoine B. Daniel Ermiş Sörfçü ve Patron / Robin Sharma Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Mustafa Kemal Paşa ve İslam Dünyası Hilafet Hareketi / Mim Kemal Öke Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 kimse bana gulmesin ama tatildeyim diye okudugum kitaplari sayicagim ve hepsini bir anda okuyorum annem bana guluyor 1)tibet genclik pinari 2)veronika olmek istiyor 3)en uzun gece 4)aldatmak 5)sizofren aska mektuplar 6)bu iste bir yanlizlik var 7)tanrica inana 8)bir cift yurek(yarim biraktim sarmadi) yanliz ilk 6 kitap icin bitti diyebiliriz cunku sade anlatimdi cogu bir yada iki gunumu aldi ama dikkatini ceken arkadaslar varsa 1,2,3 ve 4 numarali kitaplari okuyanlarla yazismak isterim isterim Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Yasmin-ELI AMIR Yazarin roman olarak anlatimi cok guzel. Olabildigince objektif olmaya da calismis. Ama yine de hosuma gitmeyen ama goz yumdugum cok noktasi var. Alıntı
Φ elmu Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Şuan Doğan CÜCELOĞLU'nun Mış Gibi Yaşamlar adlı kitabını okuyorum. Bu yazardan hayata dair alacağımızçok şey olduğunu düşünüyorum. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Can Dündar'ın Uzaklar isimli kitabını okuyorum. Kısa hikayeler var Can Dündar'ın tarzını ve duygusunu seviyorum. Bazen çok duygulandırıyor, bazen tebessüm ettiriyor. Hoş bir kitap... Kitabın arka sayfasında yazanlar: Ah..! yollara çıkmak lazım şimdi... Geride tükenmez krizler, nafile rutinler, virane ilişkiler bırakarak yelkenleri şişirmek lazım... Doldurup bavula ertelenmiş coşkuları, rüzgârları sırtlamak, martıların peşine düşüp asfalt bilmez topraklara koşmak lazım... Serseri bir şişede imzasız bir mektup olup meçhul kıyılara vurmak lazım... Kış bastırdıkça baharın izini sürmek lazım... Unutulmuş paslı bir hançer gibi çekilmek kınından ve yollara sürtündükçe yeniden bilenip ışımak lazım... Ah..! gökten yıldız yağıyordur oralarda; dallar hazdan kırılıyordur. şimdi uzaklarda olmak lazım... Alıntı
Φ ebrarx Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 kimse bana gulmesin ama tatildeyim diye okudugum kitaplari sayicagim ve hepsini bir anda okuyorum annem bana guluyor 1)tibet genclik pinari 2)veronika olmek istiyor 3)en uzun gece 4)aldatmak 5)sizofren aska mektuplar 6)bu iste bir yanlizlik var 7)tanrica inana 8)bir cift yurek(yarim biraktim sarmadi) yanliz ilk 6 kitap icin bitti diyebiliriz cunku sade anlatimdi cogu bir yada iki gunumu aldi ama dikkatini ceken arkadaslar varsa 1,2,3 ve 4 numarali kitaplari okuyanlarla yazismak isterim isterim aldatmak ve şizofren aşka mektuplar'ı okudum.en uzun geceyi de alıp almamakta kararsız kaldımm tavsiye ediyomusunn?? Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 kimse bana gulmesin ama tatildeyim diye okudugum kitaplari sayicagim ve hepsini bir anda okuyorum annem bana guluyor 1)tibet genclik pinari 2)veronika olmek istiyor 3)en uzun gece 4)aldatmak 5)sizofren aska mektuplar 6)bu iste bir yanlizlik var 7)tanrica inana 8)bir cift yurek(yarim biraktim sarmadi) yanliz ilk 6 kitap icin bitti diyebiliriz cunku sade anlatimdi cogu bir yada iki gunumu aldi ama dikkatini ceken arkadaslar varsa 1,2,3 ve 4 numarali kitaplari okuyanlarla yazismak isterim isterim veronika ölmek istiyor ve bir çift yürek vaz geçemediklerim arasındadır her ikiside muhteşem tavsiye ederim bence sende devam et Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Veronika'yi cok beyendim ama bir cift yuregi yarim birakmistim...Nedense benim hosuma gitmemisti....Ama annem bayilmisti..o yil sanirim o kitaplardan iki tanesini yarim birakmistim..Bu arada hayal-et bendim ooooo iki üyeliğimiz var demek bu ne bolluk innocent ben çok sevdim ve arşivimde her ikiside birinci sırada beğenmemene üzüldüm Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 evt tabi zevk meselesi ayrıca dar ağacında üç fidanda muhteşemdir Alıntı
Φ ftoyd Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Kuran ve İncil ve Tevrat ve Zebur... gün içerisinde hepsinden biraz Wilhelm Reich... Dinle Küçük Adam(okumaktan bıkmadığım nadir kitaplardandır) Atilla İlhan ...Dönek Bereketi... (Hulki Cevizoğlu'dak,i eşşiz programdan sonra almıştım... yıllar geçti daha yeni okuma fırsatı yakaladım... ne diyeyim Allah rahmet eylesin,neyse... bu vesileyle onun kitaplarını tavsiye ederim) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Jean Christophe Grange'ın son kitabı Şeytan Yemini'ni okuyorum Sabahları serviste giderken de Emma Goldman'ın Dans Edemeyeceksem Devrim Benim Devrimim Değildir isimli kitabını okuyorum. Alıntı
Φ NICLENO Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Öyle kitap var ki okurken bitirmeden elinizden bırakamazsınız.Gelin görün ki, bir zaman sonra bu kitaptan hemen hiç bir şey hatırlamaduığınızın farkına varırsınız.Yine öyle kitap vardır ki, bir sayfa üzerinde bir saat harcamanız gerekebilir algılayabilmek için.Ama sabredip o kitabı bitirebilirseniz, onlarca sene geçse bile sanki dün okumuş gibi yazılan herşeyi hatırladığınızı farkedersiniz.Bir insanın ömrü boyunca okuyabileceği kitap sayısının ortalama 1500 civarında olacağı düşünülürse kitap seçiminin önemi ortaya çıkıyor.Buraya gençliğimde okuyup da halen konusunu unutmadığım kitaplardan bazılarını yazacağım. 1-Bertrand Russell-Sorgulayan Denemeler 2-Voltaire-Candide 3-Bernard Shaw-Kara Kız 4-Umberto Eco-Avrupa Kültürü 5-Tarık Dursun-Kullateyn 6-Cam'i-Baharistan 7-Kozinsky-Boşluk 8-SAUL Bellow-Endişe 9-Caldwille-Din Ticareti 10-Kazakeviç-Meydandaki Ev Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 çekım yasası adlı kıtabı bıtırdım,ınsanın herşeyi kendısının çektığınden bahseder..iyiliği kötülüğü hastalığı vs.. şimdi portobello cadısı na başlıcam Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 önerebilecegim bir kitap son 20 sayfam kaldı ben begenmdim siz de okuyun Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2008 "Bay Tanrı Ben Anna" "Güneş güzel ama her şeyi o kadar aydınlatıyor ki çok fazla uzağı göremiyorsun.Gündüzleri ruhun çok uzağa gitmez, çünkü görebildiğin yerde kalır" Alıntı
Φ kyoto Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2008 Şu an elimde Buket Uzuner'in "Uzun beyaz bulut Gelibolu" romanı var.. "Aynı insan iki düşman ülkede de kahraman olabilir mi " sorusuyla başlayan bu kitabı bitirdiğim zaman tam olarak bir yorum yaparım artık.. Peki siz bu aralar ne okuyorsunuz.. Selam ben kyoto.Dan brown kıtaplarının hepsını okudum ve buyuk keyıf aldım.Okumak ısteyenlere sıddetle tavsıye ederım. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2008 Suan okudum kitap : A Chicken Soup for the Soul Christmas-- Jack Canfield ve mark Victor Hansen Kisa hikayeler le dolu bir kitap bazen en kucuk onemsiz gordugumuz zamanlar bizi en mutlu yapa bilir bana onu hatirlatiyor ve christmas zamani oldugu icin okuyup zamani gecirmenin en guzel kitablardan biri benim icin Ve arada halen Nutuk'u okuyorum . Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2009 İnsanı peşinden sürükleyen bir kitap. Okuyordum yeni bitirdim. Okumadıysan %100 garanti veriyorum seveceksiniz. Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 Nü Peride'yi okudum. Hakan Akdoğan'ın kitabı. Yunus Nadi ödülü de almış çok güzel kitap tavsiye ederim. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2009 Da vinci'yi kenara biraktim haftaya devam ederim cunku simdi eclipse ( Stephenie Meyer) yi okuyorum Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2009 Da vinci'yi kenara biraktim haftaya devam ederim cunku simdi eclipse ( Stephenie Meyer) yi okuyorum okuyordum iki gunde 619 sayfalik Kitabi bitirdim, Da Vinci'ye geccem yarin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.