Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

gloria

Önerilen İletiler

Demokrasi paketi demokrasi paketi dedikleri bugün açıklanıyor, demokratik olmayan insanların hazırlayacağı demokrasi paketinden ne çıkar bilmiyorum ayrıca orası da ayrı konu...

 

Bu başlığı açıp açmama konusunda da çok kararsız kaldım, açsam çünkü muhtemelen burada yazılanları girip okumayacağım, sinirlerim bozulacak falan ama açmazsam da o zaman gündemin önemli bir konusunu burada tartışamamış olacağız... Ben en iyisi açayım, siz de tartışın, ben de belki arada gelir okurum sleep.png  Offfffffffffffffff

 

Öyle günlerdir reklamı yapılıp duruyor, az sonra, az kaldııııı, 5 dakikaaa falan diye... Duyan da cidden çok ciddi bir hastalığın tedavisi bulundu sanacak...

 

Hadi bakalım neler çıkacak?

 

653.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Açılım açılım dendi ,açılımın içeriğini doğru dürüst bilen var mı? Nedir diye soranlar barışı istemeyen ,vatan hainleri diye adlandırıldı. Bir yanda bize verdiğiniz sözleri yerine getirin ,,ortalığı kan gölüne çeviririz ,çekiilmeyi durdururuz - sanki gerçekten çekilmişler gibi- diyen terör örgütü mensubları diğer yanda doğru dürüst muhalefet etmeyi beceremeyen partiler.Daha doğrusu neyi savundukları belli olmayan. Ne çıkacak sanki bu demokrasi paketinden, ucu açık bir sürü şey belki de .Yapacağızdır edeceğizdir , civciv çıkacak kuş çıkacak. Bakalım açıklansın da daha sonra gerekirse yorumlarımızı yaparız.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Nefret saikiyle işlenmesi durumunda belirli suçların cezaları arttırılıyor. Kişilerin dili, ırkı, milliyeti, rengi, cinsiyeti, felsefi inancı, dini inancı ya da mezhebine karşı işlenen suçlarda cezalar, TCK'nın ilgili maddelerinde yapılacak değişikliklerle arttırılacak.

 

Kılık kıyafet yönetmeliği değiştirilerek kamu kurumlarında baş örtüsü yasağı kalkıyor. Resmi elbise giymek zorunda olan TSK mensupları, yargıda hakim ve savcılar bunun dışında tutulacak. Yani öğretmenler okullarda derslere türbanla girebilecek.

 

İlkokullardaki öğrenci andı uygulaması kaldırılıyor. Geçen yıl orta okullarda bu uygulama kaldırılmıştı. Şimdi de ilk okullarda kaldırılıyor.

 

Mor Gabriel Manastırı’nın arazisi iade ediliyor. Böylece Süryani vatandaşlara önemli bir hakları teslim ediliyor.

 

vs.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

tayyibin içinde patlayan bu paketle en büyük insan hakkı ihlallerinden olan faşist zorunlu din dersi uygulaması zulmu devam edecek.tayyipgiller bu paketle insanlığın baş düşmanı amerikan şeriatına doğru adım adım yürüme yolunda bir adım daha atmıştır ... kürtler açısındanda çok bir şey yok anadilde eğitim sadece özel okullarda olabilecek. aleviler hava almaya devam ettiler bu paketle bu paketle değil özgürlüğün kırıntısına ortaçağcı şeriat anlayışına doğru dolu dizgin gidilmektedir...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Ana dilde eğitim hakkı :) Sadece zengin kürtlere, paranız varsa özel okulda ana dilde eğitim alsın çocuklarınız sevgili kürt vatandaşlarımız. Övündüğü Özal gibi zenginleri seviyor ,övündüğü Menderes gibi ABD nin kucağından kalkmıyor. Bilirsiniz marshall yardımları ile o kucağa ilk oturmamızı sağlayan Menderestir.

 

Efendim bu paketin adı neydi demokrasi paketi. Yani mantıken bu ülkede demokrasi adına olmayan şeylerin bu pakette yer alması gerekiyor. O halde nefret suçlarının cezalarının artırılmasının bu pakette işi ne. Böyle bir düzenleme yok mu kanunlarımızda da sanki yeni bir hakmış gibi koyuyorsunuz bu pakete. O kadar cezalarını arttırmak istiyorsanız yaparsınız TCK da değişikliği olur biter. Yoksa dağ fare doğurdu da derdiniz fareyi büyük göstermek mi?

 

Türban mı güzel ,kimsenin giyimi kuşamı beni ilgilendirmiyor .Herkes istediğini giysin. Ama bu ülke de türban olayı o kadar radikalleştirildi ki; yarın öbür gün ben inancım gereği erkek öğrenciye ders vermem ya da kız öğrenciye ders vermem diye dayatılırsa ne olacak?  Çünkü bu olay artık intikam vesilesi olarak kullanılmaya başladı.zorunlu din dersleri , muhammedin hayatı vs demokratikliğin  göstergesi midir ?

 

Açıkçası ıkına ıkına çıkan bu 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Ben bunların bu yutturmacalarını, "aaa cambaza bak cambaza" hokkabazlıklarını tartışmıyorum bile. Gündemi ellerinde tutmak için yaptıkları atraksiyonlardan başka bir şey değil bunlar. Ağızlarıyla kuş tutsalar kıymeti yok. Bunları at bile bildi attı sırtından. Daha millet bilemediyse yazıklar olsun böyle millete... Neye müstahaksa da başına gelsin.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.