Φ AÇA Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 bana kendimi bi tanıtsınlar sonra düşünürüz tanıyacak birilerini Alıntı
Φ gamzes Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 albert einstein erdal demırkıran vee HArun Tekin... Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 bana kendimi bi tanıtsınlar sonra düşünürüz tanıyacak birilerini wayy güzel cvp walla ben hz.muhammedle tanışmayı düşünemiorumm.yane onca kişinin arasıdan banamı düşücek ona erişmek yeri o kadar büyükki bende kendimi onunla konuşmaya layık bile görmüyorum.. ben amy lee,will.i.am [hastayımmmmm ] we fergie ile tanışmak isterdim Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 -Tutsi-Hutu soykırımı ****'dan Paul Rwarakabije ile... -Eduardo Galeano..Walt Disney'e yaptığı;Kapitalizmin hayvanat bahçesi benzetmesi ile duydum onu ilk..Şeytanlar ve Meleklerin Dansı ile iyice sağlamlaştı yeri..Nasıl da iyi olurdu tanışsak...Öyle de sağlam tespitleri var ki.. -Benicio... Yazarken bile parmaklarıma güç veriyor bu adam..Bilmem ki,göze alabilir miydim onunla tanışmayı... -Yine,Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak,filmi ile tanıdığım;İsmail Hakkı Taslak ile tanışmayı çok isterdim.. O kadar doğal,o kadar duruydu ki...On dört yaşında birine bu tarz bir hayranlık duyabileceğim kadar etkiledi beni... -Ve bugünlerde Oktay Konyar'a kafayı fena halde takmış durumdayım..Uzaktan tanışmış olsakta,kaynaşmayı istiyorum ben onunla... Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Beyazıt öztürk,shakira(tanışmaktan ileriye bile gidebilrim ) üçüncü de;o yok Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 evlenecegım adamla ılk cocugumla ve dıger cocugumla.. Tabi evleneceğin erkekle tanış,tanışmadan evlenmesin kimse Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 mavisim işte senin seviyen resmen millete saldırmak için üye olmuşsun senin bu yazını gören ve hiçbirşey bilmeyen biri gittiğin yola bir adım bile atmaz öyle ben türküm türkiyeyi savunurum demek kolay kimsenin biyerinde türk damgası yok fabrikada üretilmiyor türkler veya ruslar oyüzden ben önce insan diyorum insanlığını kaybeden ülkesinide kaybeder herşeyinide !! Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Napıppp ne edipp mutlaka tanışacağım kişiyi yazmak istiyorum ben sadece buraya: YAŞAR KEMAL Allah ona daha uzun ömür versin ve bizi bir gün mutlaka bir yerde karşılaştırsın inşallah... Alıntı
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 -Tutsi-Hutu soykırımı ****'dan Paul Rwarakabije ile... -Eduardo Galeano..Walt Disney'e yaptığı;Kapitalizmin hayvanat bahçesi benzetmesi ile duydum onu ilk..Şeytanlar ve Meleklerin Dansı ile iyice sağlamlaştı yeri..Nasıl da iyi olurdu tanışsak...Öyle de sağlam tespitleri var ki.. Eduardo Galeanoyu bu forumda ilk kez dillendiren biri olarak bende sizi tanımayı çok isterdim Biliyorum saçma bişey ama sormadan edemiyeceğim."Latin Amerikanın Kesik damarları"nı okudunuzmu... Gerçekten müthiş bir yazar.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Daha önce Yaşar Kemal demiştim onunla bir gün tanışacağıma eminim... Ama tanışma şansımın olmadığı ikinci bir kişi var ki keşke onu da tanıyabilseydim EMMA GOLDMAN (Piyasada onla ilgili ne varsa toplamam lazım... ) Üç numarayı daha sonra söyleyeceğim Alıntı
Φ KaTiLBeNiM Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 NAPOLYON HİTLER bi de FİDER CASTRO :d Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Oktay SİNANOĞLU.. Murat BARDAKÇI.. Hakkı YALÇIN.. Daha da var ama 3'le sınırlamışsınız.. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Şebnem Ferah (konserinde ilk gördüğümde, konser bitene kadar gözlerimi alamamıştım. düşünün ne kadar istediğimi) Şebnem Ferah (hemen her şarkısını ezberlemişimdir, düşünün işte...) Şebnem Ferah (her klibini saatlerce izleyebildiğim tek işidir, e düşün işte alla alla...) Ya arkadaşlar, beni Şebo ile tanıştırın valla her şeye yeter... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 hakkı yalçın ali demirsoy hayatımın aşkı Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 bEnde Caylaktaki o cocugu gormek isterdim...Colin Farrell..... Al işte... Şimdi de Colin Farrell çıktı başımıza. Brad Pitt'i falan zor kabullenmişken... Tamam be tamam, görmüyorum Şebo'yu falan, alla alla... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 geleceğimden bir kişi..... ailemin geçmişinden bir kişi....(dedemin babası) 3.ye henüz karar veremedim Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Shakira Albert Einstain Cem Yılmaz Alıntı
Φ helin Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Ricky Martin başka biriyle tanışmak istemem Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Shakespeare,Fergie ucuncu kisi simdilik yok Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Atatürk başka kimse yerini tutamaz. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Atatürk başka kimse yerini tutamaz. doğru söze ne denir, ahh keşke imkan olsaydı... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 hitler, tarantino, k. sunal.... Alıntı
Φ AynRand Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 s.Freud belki bana beni anlatabilirdi... Alıntı
Φ AynRand Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Forumdan tanışmak istediklerımızı de sormuşlar yeni gördüm.. Lostsoul:çok duygusal ve etkileyici yazıları var Modernjames:yazılarıyla bana eşlik ettiği için SArdunyam:çok güzel yazıları var ve çok yönlü Taurusmtıs:sevdiğim bi arkadaşımı çok hatırlattığı için Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.