Φ crn_ee Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 adımın "e"leri sağa atılmış hali:) ceren.... Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 Küçükken çok sevdiğim Ayşegül kitaplarım vardı.Çizen Marcel Marlier-Yazan Gilbert Delahaye. Ayşegül o zamanlar benim idolümdü.O yüzden nickim Ayşegül.Orijinal ismi de Martine...Benim de msn ismim Martine.Tamamıyle bir kişilik kayması vakası yani Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 aslında benim nick diil ismim Bolluk Bereket demek Zedan bide fazlalık anlamı varmıs Alıntı
Φ AngeloS Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Yunanca Melek demek.. Aslında Ayyelos Die yazılıo ama Okunuşu angelos olduğu için ben onu tercih ettim Alıntı
Φ kız kurusu Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 çok zayıf olduğum için herkes bana kurudun ip gibi oldun derler....oradan aklıma geldi... biraz matrak olsun istedim ismim... sizlerin anladığı anladığı anlamda kurumadım............. isme bakıp yüzeyel karar vermeyin........ Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 çok zayıf olduğum için herkes bana kurudun ip gibi oldun derler....oradan aklıma geldi... biraz matrak olsun istedim ismim... sizlerin anladığı anladığı anlamda kurumadım............. isme bakıp yüzeyel karar vermeyin........ bu anlamda kurumadığına çok sevindim kız kurusu.. hoş,sen o şekilde kuruyacak bi kız değilsin zati.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 Homeros'un Truva savaşını anlatan destanının ismidir... Tek dezavantajı çok kolay ilayda 'ya dönüşebilmesidir. Alıntı
Φ BİLGİ KURDU Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 bir gün kitap kurdu kitapı yiye yiye gına gelmiş vurmuş kafayı taşa sonrada yolunu şaşırıp bilgi kapısından içeri girmişş(biraz uzun mu oldu ne?) Alıntı
Φ r.k.y Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 İsmim Rukiye.. İsmimden sesli harfleri çıkardım ver r.k.y oldu.. r.k.y'nin bir anlamı yok ama Rukiye'nin var.. Birincisi; Hz. Muhammed'in (s.a.v) kızının ismi.. İkincisi; sihir, büyü, efsun gibi anlamları var.. (= Birde Peri nickini kullanırım genelde.. Çünkü aşkım bana hep Peri'm der.. Alıntı
Φ kulkeedisi Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 gördüğünüz gibi külkedisi iştee.. çünkü pek evden çıkmam kendi kendime bi ugraş bulurumm.. hoşuma gidiyoo Alıntı
Φ hakanaytac Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2007 vallahi adım soyadım işte başka bişey değil. ama adımın anlamını söylemem gerekiyorsa hakan; sultan, padişah, hükümdar falan demekmiş. aytaç ın ise ne olduğunu bilmiyorum taç şekline benzeyen ay mı demek ne demekse işte Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 anlamı: on parmağında on marifet her iş elinden gelir her ne varsa onda demek Alıntı
Φ kız kurusu Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 bu anlamda kurumadığına çok sevindim kız kurusu.. hoş,sen o şekilde kuruyacak bi kız değilsin zati.. ne seviniyon kıs..... kuru kısları sevmezmisin....... Alıntı
Φ arzum28 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 arzu cok sevdigim bir isim ve bir arkadasım bana cok dolu dolu arzum diyor zaten hersey arzudan geçmiyormu gercek adım tabiki degil sadece cok fazla sahiplendiğim bir isim Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 biraz asidirim ama fazlasıylada melektirim o sebepten .) Alıntı
Φ efran Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 benim adım...anlamıda neşeli sevinçli ve iyilik seven demek... Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 güzel atamın türkiyeye ilk getirdiği ağaç türü Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 RA:Güneş tanrısı d:ismimin baş harfi y:kızımın isminin baş harfi a:oğlumun isminin baş harfi Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 RA:Güneş tanrısı d:ismimin baş harfi y:kızımın isminin baş harfi a:oğlumun isminin baş harfi Ya abla ben senin nickini ilk gördüğümde bayağı bir kafa yormuştum... Diyorum ki; "Ya hu hadi -Ra- Güneş Tanrısını adı... DYA ne ola ki acep? Yoksa bilmediğim bi Tanrı'nın adı falan mı?" Hani "Amon-Ra"da denir ya "Ra"ya? Acaba diyorum, öyle başka bir ad takısı falan daha mı var da Ben mi bilmiyorum... Meraktan nette aradım durdum. Bir şey bulamadım... Sonunda sen söylemiştin Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Ya abla ben senin nickini ilk gördüğümde bayağı bir kafa yormuştum... Diyorum ki; "Ya hu hadi -Ra- Güneş Tanrısını adı... DYA ne ola ki acep? Yoksa bilmediğim bi Tanrı'nın adı falan mı?" Hani "Amon-Ra"da denir ya "Ra"ya? Acaba diyorum, öyle başka bir ad takısı falan daha mı var da Ben mi bilmiyorum... Meraktan nette aradım durdum. Bir şey bulamadım... Sonunda sen söylemiştin Keşke en başta bana sorsaydın kendine eziyet etmişsin Alıntı
Φ bin_waad Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 ))))))) söylemiyom işte... Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Mavi beach hot Sands open 24 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.